Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Szép új világunkban mostanában egyre több olyan dolog esik meg velem, amit utólag egyszerűen nem is hiszek el, hogy megtörtént.

Ma például Budapest belvárosában, fényes nappal, vasárnap este 6 órakor, az utcán, meg kellett, hogy verekedjek a saját biciklimért, mármint, hogy ne lopják el tőlem.
Elég hirtelen csöppentem bele, azt se tudtam, hogy mivan, és egyszer csak képen ütöttek. Én meg vissza.
Ütöttem, rúgtam, mint utoljára kb. hatodikos koromban, valamikor 12-13 évvel ezelőtt. Nem is tudtam, hogy én ilyeneket tudok.

De a bicikli még mindig az én tulajdonomban van. És remélem, a kolléga úr ma jó néhány kék-zöld folttal ébred.
egyszerűen hihetetlen.
------------------------------------------
Szóval, Roland barátommal bicikliztünk Budán, Duna-part, hegyre föl, hegyről le. Aztán megszomjaztam. A Móricztól egy sarokra a Karinthy úton bementem egy éjjel-nappali boltba. Roland kint maradt a két biciklivel. én bent voltam a boltban vagy 5 percet. vettem vizet, 2 Rudit, meg a Rolandnak egy sört. Megyek ki, ott áll két koma a Roland mellett. Adom neki a sörét, ő meg kétségbeesve néz rám - ekkor még nem esett le, hogy mi van. A lényeg, hogy látták, hogy ott áll két biciklivel egyedül, és el akarták venni tőle. Belekötöttek (165 cm a srác, könnyű préda), ő próbált nem foglalkozni velük. Két koma volt. Egy vékony, és mellette egy másik dagadt, kopasz koma, úgy a 120 kilós súlycsoportból. Mind a kettő kb. 40-50 között lehetett.
Aztán jöttem én. Fogalmam nem volt, hogy mi van. A vékony koma hozzám fordult, hogy ''A haverja vagy? Na húzzál innen'' (Roland is mondta, hogy menjünk innen - de ekkor még vagy 3 méterre voltam a bringámtól ) Én néztem rá, hogy ''mivan?'' Erre megütött. Én meg vissza, de úgy reflexből gyomron. A koma hanyatt vágódott, neki egy fának. Ekkor mentem volna a bringámért, amit a másik dagadt koma ''védett''. folyamatosan szövegelt, zagyvaságokat, értelem nélkül. hogy ''ő majd tanúskodik, hogy ki ütött először'',(nyilván az igazat mondta volna), meg, hogy ''majd a rendőrség eldönti - csak 2-3 hónap az ügy'', és hogy ''ő felel itt a rendért'', mondtam, hogy adja ide a biciklit, erre azt mondta, hogy ''azt nem lehet, mert ez közterület'' (logikus) Mondtam neki, hogy de hát ez az enyém... eközben a másik koma a hátam mögött feltápászkodott, és megint megütött.
Ettől az adrenalin-szintem kb. az egekbe ment, megint visszaütöttem, majd- komolyan nem tudom, miért - de úgy lendületből jól gyomron rúgtam, hogy összeesett. (fejen kellett volna) Kár, hogy csak gumitalpú sportcipőben voltam....
Aztán felkelt megint. Közben a másikkal pereltem, hogy adja vissza a cangám...
Aztán csak megfogtam a bringát, és húztam el (háttal volt a gép) erre emberünk belekapaszkodott a kormányba, és húzta volna vissza. Addig ütöttem a kezét, míg el nem engedte, de azért búcsúzóul még jól leverte a szemüvegemet. AZtán jól elhúztam a Gellért-hegyre fel.... és megittuk a sört a nagy izgalomra. szerencsére az egyben maradt, mert dobozos volt.
Az egész kb. 1,5-2 perc alatt történt, már összefolyik az egész, de egyszerűen hihetetlen. egész jól megúsztam, csak a 2 túrórudi és az ásványvizem bánta (a kezemben voltak, amikor ütöttem, és nem maradtak egészben).
Meg a kormány meglazult, és lötyögni kezdett, és mintha már az első kerékben is lenne nyolcasom, mert emberünk belerúgott. (a legszebb az egészben, hogy a biciklim ér vagy 5-10 ezer Ft-ot)
És a táskámban lévő 400 e Ft értékű fényképező-felszerelésnek sem lett semmi baja.
Szerencsére a nagydarab koma tényleg nem verekedett (csak szimplán nem engedte, hogy odaférjek a bringámhoz), mert nem lettünk volna egy súlycsoportban... (én ugye 70 kiló vagyok)
na mindegy, a f@sz kivan, de még mindig kurva ideges vagyok.
Hogy rohadna meg az összes ilyen köcsög, remélem, a sors megbünteti őket valamivel.
Most már sajnálom, hogy nem hívtam rendőrt, vagy legalább egy fényképet kellett volna róluk... de most mit tudott volna csinálni egy rendőr? hogy dönti el, hogy kié? Meg ki várja meg, míg odaér?
Ja, és a járókelők símán végignézték az egészet, senki nem szólt, nem segített...
szép új világ.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most már sajnálom, hogy nem hívtam rendőrt, vagy legalább egy fényképet kellett volna róluk... de most mit tudott volna csinálni egy rendőr? hogy dönti el, hogy kié? Meg ki várja meg, míg odaér?