Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Jó, hogy pont egy ilyen képet mutatsz, mert eszembe jut az a kérdés: miért van az, hogy a magyarokat ennyire sajnálják. Félre ne értsetek, nem magyarellenes vagyok, de én nem érzem magam jobban vagy rosszabbul, ha hírül adják azt a tényt, hogy szegény honfitársak is meghaltak.
Nekem ez az egész úgy ''jön le'' a TV -ből, hogy ha nincs magyar áldozat, akkor nincs is semmiféle baj. Persze én is sajnálom ha magyarok halnak (mert így is kevesen vagyunk), de azt is ha bármely más nemzetiségű ember hal meg értelmetlenül...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Seagate 500G
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest