Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
szumoo
senior tag

Nyertem 200Ft-ot egy kaparós sorsjeggyel! 
nem sok, de legalább az árát vissza kapom!!
Na ennyire van itt forgalom, h van időm is iet csinálni,igaz miközben kapartam voltak 2-en!
Mondhatni egész jó ez a nap!!Csak maradjon ien is!! -
szumoo
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
ne is mond!Nem akarom h ki..nagy legyen tel számla inkább hagyon a francba!
Vmikor amikor már tényleg unom magam mint állat és az összes újságot 2x elolvastam, akkor szoktam játszani a passziánszal!
Már egész jól megy!Igaz nem vmi ördöngős ''játék''!
-
szumoo
senior tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Már majd nem megint bűnbe estem az előbb,h még egy kis regénnyel fárasszalak titeket!
De inkább nem írtam le!! Végre péntek és már csak egyet kell aludni
,h lássam a vadiúj Sennheiser fülesemet!!! Tök happy vok tőle!
Remélem nem naon lesz uncsi a mai napom,mert akko hülyét rántok, komolyan!
Utazási irodában vok és néha akkora pangás van h az ember beleőrül!Nem lehet semmit csinálni, net is csak idő korlátos!(éjjen)
Na mindenkinek szép napot!!!!
Szumoo -
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Azért írom le ezt a rövid történetet, mert csak a napokban lett vége!!
Adott három gép egy albérletben, később net is beköszönt
!
Akkor mi legyen hogy legyen net mindenütt!Router!Oké de mien?
Nehezen,de sikerült dönteni (sok PH-s hsz-eket végig olvasva)!
Vegyünk D-link 604-es routert, mert az jó nekünk, mert az jókábel nethez(mivel ien van nekünk)!
Ok megyek itt Szegeden egy számtechboltba és megveszem!Ok minden rendeben kifizetettem!Hatalmas vigyorral húzok haza mint a vadliba!!
Régebben már szedtem le hozzá magyar használati útmutatót a konfiguráláshoz!
Otthon szépen összerakom a gépet a routerral és semmi!vagy is van csak nem sokáig!Az volt h miután restart gép volt kb. 5 perc net oszt utána semmi!Király mondtam!Egyből vissza az eredeti konfig!haver MSN, mondom mi van ő meg csak les h mi van!Meg még vagy 20 ember kérdez, mi lehet a gond és PH-n is írtam!!
Lejön megnézi, semmi! Akkor vissza gari!Ok.
Vissza a boltba, ott az eladó csodálkozva hallgatja mi is a bajom!''pedig ezeknek a routereknek nem szabadna rossznak lennie, mert tesztelik őket mielőtt forgalomba hozzák'', mondom ok,de nekem nem csinál semmit!Ok bevette gariba!
Eltelt egy hét és melóhelyen kapom a telefont,h mehetek a routerért, mert kicserélték!Mondom magamban ezért kellett ott lelkizni nekem, h nem szabadna rossznak lennie!
Na mék a boltba tök happy minden!Megint az első ceremónia : össze a gépet a routerral!
Na most meg még Ip-t sem oszt ki a router!Inkább nem írom le mit mondtam akkor , de szerintem sejtitek!
Ok senkit nem kérdek,h mi lehet a baja!Vissza gari!Egy másik srác vette át a cumót tőlem!És ő is hihetetlen módon csak nézett, mint Rozi a moziban!/De királyok vagytok
/
Na mindegy átveszi és majd szólnak!Mondom ok.! Most nem tom miért de letelt 2 hét és akko telefon, h mehetek az újért mert azt is kicserélték!Végre!
Boltban adja a srác a routert és mondja, h elég fürcsa h egy D-link rosz, de mindegy!/ja ez megint egy ismeretlen egyén volt számomra/
Ok megyek haza az újjal! Megint szépen csinálom amit kell és láss csodát van net!! Nem csak nállam hanem a másik gépen is!JEAH.Csinálnám a . gépet is...
Abban a gépben PCI-os hálókari van! Nézem semmi Ip nincs a gépen! f@x @! haver kérdem mi lehet a probléma!Haver gőze sincs! Újra rakom a drivert a karinak hátha segít! Ja csak hittem!
Ha megnézzük akkor a router az mükszik, de még mindig nincs teljes üzemmódban amiben szeretnénk látni!!
Az lesz h újra az op rendszert és mindent, hátha az segít!!
Ezt a hosszú hülyeséget azéé írtam le,mert szerettem volna bemutatni magam, h mennyire vok szerencséd ien dolgokban!Már itt a végén én is röhögök az egészen, de menet közben nem volt annyira vicces! Igaz miután bevittem a 2-at gariba akkor már nevettem az egészen!
De legalább van egy előnye ennek e dolognak: megvettem 2 ember elől 2 rosz routert és erre büszke is vok!!!
Köszönöm h elolvastátok!!
Szumoo
és bocs ha nem vágna ide, de jól esett leírni!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest