Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• szumoo

senior tag

:Y:Y Nyertem 200Ft-ot egy kaparós sorsjeggyel! :DDD
    nem sok, de legalább az árát vissza kapom!!
    Na ennyire van itt forgalom, h van időm is iet csinálni,igaz miközben kapartam voltak 2-en!:D
    Mondhatni egész jó ez a nap!!Csak maradjon ien is!!

• szumoo

senior tag

válasz SPDeluxe1.0 #249 üzenetére

ne is mond!Nem akarom h ki..nagy legyen tel számla inkább hagyon a francba!
    Vmikor amikor már tényleg unom magam mint állat és az összes újságot 2x elolvastam, akkor szoktam játszani a passziánszal!:DDD
    Már egész jól megy!Igaz nem vmi ördöngős ''játék''!:D

• szumoo

senior tag

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Már majd nem megint bűnbe estem az előbb,h még egy kis regénnyel fárasszalak titeket!:DDD
    De inkább nem írtam le!! Végre péntek és már csak egyet kell aludni :D,h lássam a vadiúj Sennheiser fülesemet!!! Tök happy vok tőle!:D
    Remélem nem naon lesz uncsi a mai napom,mert akko hülyét rántok, komolyan!
    Utazási irodában vok és néha akkora pangás van h az ember beleőrül!Nem lehet semmit csinálni, net is csak idő korlátos!(éjjen)
    Na mindenkinek szép napot!!!!
    Szumoo

• szumoo

senior tag

Sziasztok!
    Azért írom le ezt a rövid történetet, mert csak a napokban lett vége!!
    Adott három gép egy albérletben, később net is beköszönt :D!
    Akkor mi legyen hogy legyen net mindenütt!Router!Oké de mien?
    Nehezen,de sikerült dönteni (sok PH-s hsz-eket végig olvasva)!
    Vegyünk D-link 604-es routert, mert az jó nekünk, mert az jókábel nethez(mivel ien van nekünk)!
    Ok megyek itt Szegeden egy számtechboltba és megveszem!Ok minden rendeben kifizetettem!Hatalmas vigyorral húzok haza mint a vadliba!!
    Régebben már szedtem le hozzá magyar használati útmutatót a konfiguráláshoz!
    Otthon szépen összerakom a gépet a routerral és semmi!vagy is van csak nem sokáig!Az volt h miután restart gép volt kb. 5 perc net oszt utána semmi!Király mondtam!Egyből vissza az eredeti konfig!haver MSN, mondom mi van ő meg csak les h mi van!Meg még vagy 20 ember kérdez, mi lehet a gond és PH-n is írtam!!
    Lejön megnézi, semmi! Akkor vissza gari!Ok.
    Vissza a boltba, ott az eladó csodálkozva hallgatja mi is a bajom!''pedig ezeknek a routereknek nem szabadna rossznak lennie, mert tesztelik őket mielőtt forgalomba hozzák'', mondom ok,de nekem nem csinál semmit!Ok bevette gariba!
    Eltelt egy hét és melóhelyen kapom a telefont,h mehetek a routerért, mert kicserélték!Mondom magamban ezért kellett ott lelkizni nekem, h nem szabadna rossznak lennie! :DDD
    Na mék a boltba tök happy minden!Megint az első ceremónia : össze a gépet a routerral!
    Na most meg még Ip-t sem oszt ki a router!Inkább nem írom le mit mondtam akkor , de szerintem sejtitek! :DDD
    Ok senkit nem kérdek,h mi lehet a baja!Vissza gari!Egy másik srác vette át a cumót tőlem!És ő is hihetetlen módon csak nézett, mint Rozi a moziban!/De királyok vagytok:DDD/
    Na mindegy átveszi és majd szólnak!Mondom ok.! Most nem tom miért de letelt 2 hét és akko telefon, h mehetek az újért mert azt is kicserélték!Végre!
    Boltban adja a srác a routert és mondja, h elég fürcsa h egy D-link rosz, de mindegy!/ja ez megint egy ismeretlen egyén volt számomra/
    Ok megyek haza az újjal! Megint szépen csinálom amit kell és láss csodát van net!! Nem csak nállam hanem a másik gépen is!JEAH.Csinálnám a . gépet is...
    Abban a gépben PCI-os hálókari van! Nézem semmi Ip nincs a gépen! f@x @! haver kérdem mi lehet a probléma!Haver gőze sincs! Újra rakom a drivert a karinak hátha segít! Ja csak hittem!
    Ha megnézzük akkor a router az mükszik, de még mindig nincs teljes üzemmódban amiben szeretnénk látni!!
    Az lesz h újra az op rendszert és mindent, hátha az segít!!
    Ezt a hosszú hülyeséget azéé írtam le,mert szerettem volna bemutatni magam, h mennyire vok szerencséd ien dolgokban!Már itt a végén én is röhögök az egészen, de menet közben nem volt annyira vicces! Igaz miután bevittem a 2-at gariba akkor már nevettem az egészen!
    De legalább van egy előnye ennek e dolognak: megvettem 2 ember elől 2 rosz routert és erre büszke is vok!!! :DDD
    Köszönöm h elolvastátok!!
    Szumoo
    és bocs ha nem vágna ide, de jól esett leírni! :D

Aktív témák