Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
chicken
senior tag
Majka, az űrkislány volt a magyar címe, és csak 13 része volt.
Eredei cím ''Spadla z oblakov''
Itt van róla egy kevés info angolul: Bővebben: link
nekem is ez volt az egyik kedvencem -
tildy
nagyúr
Tudod az a baj, hogy a szívem...Az már örökre ott maradt a pannonál
Remélem nem teljesen, de... Jajj csodálatos emberek, jó körülmények, hawaii
Annyira poiztyv érzés volt ott dolgozni, és most megint kapok egy lehetőséget. Szégyenlem még leírni is, hogy igenis mozgatja a fantáziám.Viszont tanultam az előző esetből :Nokia vs siemens választásból.
Akkor azt hittem sínen agyok, azt lám nem a nokiát választottam pedig nagyon akartak, és nekem is jót tett volna a vidéki meló.
Most is kicsit kavarognak bennem az érzések, mert itt a biztos állás , azt persze pont ekkor fut be ennyi midnen.
A jövő hétre már 3 helyre kellett volna interjúra mennem, Így persze mondogattam le őket.
Ezt azért még benn hagytam a tarsolyban. Tesztírás , iq teszt is lesz.
Munkakör:ugyanaz ami régen:junior alkalmazás admin.
Fejlődési lehetőség:mindkét helyen van, bár a helpdesk és eközött azért van különbség.
Nem akarok két szék közt a padlóra esni, ezért a biztosat biztos elvállalom, max ha nagyon nem megy a koránkelés, vagy a hazajárás...De erre még most gondolni sem merek... Nehogy véletlen...Na értitek.
SZal minden lehetőséget meg kell becsülni.
A pannon nem biztos, ez a mostani igen.
Szal...
Megit ott vagyok mnt fél éve...Vacillálás...
[Szerkesztve] -
Sihto_
tag
Na szóval, lehet, hogy nem ez a probléma csak egy tipp:
az xp amikor nem ment fel azaz nem települt, akkor kipróbáltátok egy másik cd-olvasóval is, igaz?, akkor a bios beállításokban lehet hiba, esetleg elállítódnak a vinyóbeállítások - nálam volt egy ilyen problémás gép: a biosban az udma-t ki kellett kapcsolni, mert az xp nem tudott feltelepülni, telepítés után, ha visszakapcsoltam, akkor meg nem indlt el.
Na szóval lehet, hogy az ismerősöd gépében egy ilyen érték automatára van állítva és egyszer így detektálja a gép biosa egyszer meg másképp vagy valami más állítódik el az alaplapban és egyszer ezért elindul az xp egyszer meg nem.
Esetleg elképzelhető (már találkoztam ilyennel), hogy az alaplap néha betölti az alapbeállításokat és ez pont nem jó az xp-nek.
NA szóval én itt tapogatozznék (amugy erről még nem hallottam, hogy valamelyik procival megy valamelyikkel meg nem, már ésszerű határon belül)
Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem nem teljesen, de... Jajj csodálatos emberek, jó körülmények, hawaii
)