Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Sihto_
tag
Na szóval, lehet, hogy nem ez a probléma csak egy tipp:
az xp amikor nem ment fel azaz nem települt, akkor kipróbáltátok egy másik cd-olvasóval is, igaz?, akkor a bios beállításokban lehet hiba, esetleg elállítódnak a vinyóbeállítások - nálam volt egy ilyen problémás gép: a biosban az udma-t ki kellett kapcsolni, mert az xp nem tudott feltelepülni, telepítés után, ha visszakapcsoltam, akkor meg nem indlt el.
Na szóval lehet, hogy az ismerősöd gépében egy ilyen érték automatára van állítva és egyszer így detektálja a gép biosa egyszer meg másképp vagy valami más állítódik el az alaplapban és egyszer ezért elindul az xp egyszer meg nem.
Esetleg elképzelhető (már találkoztam ilyennel), hogy az alaplap néha betölti az alapbeállításokat és ez pont nem jó az xp-nek.
NA szóval én itt tapogatozznék (amugy erről még nem hallottam, hogy valamelyik procival megy valamelyikkel meg nem, már ésszerű határon belül)
Aktív témák
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest