Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
Aktív témák
-
Integra
titán
háááááááááááááááát
az az igazság hogy már láttam nem egy és nem kettő ''alvó'' nicket.
de nekem ezzel semmi bajom.
azt is gondolom hogy nem ugatok újoncot le. mindenki volt újonc, tök mindegy hogy tegnap vagy 2 éve vagy 3 éve reggelt...
én személy szerint nem rajongok sem gáspár laciért sem oláh ibolyáért (érte pláne nem), de van akinek tetszik, vannak itt ezerszer gázabb és lollerebb topicok amik még most is nyitva vannak.
az hogy a moderátor mit zár, az absz szubjektív.
azt sem értem hogy bizonyos topicneveket miért nem lehet módosítani, hogy jobb és érthetőbb legyen, ha kinövi idővel magát.
én továbbra is örülnék egy kor jelző rublikának az adatok között, hogy mindenki láthassa mindenkiét, mert szerintem igen keményen vegyes a PH korban:)
én is inkább azon az állásponton vagyok hogy nem kell a topicba szólni ha nem akarod hogy fent maradjon megy a süllyesztőbe és kész.
viszont akik szeretnének beleszólni mert érdekli őket a téme, nekik is megvan a joguk a kis ritkán használt topicjaikhoz.
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung kuponkunyeráló
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Samsung Odyssey G9 LC49G95TSSRXEN - 5120 x 1440 - 240Hz
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Spectre x360-15 15.6" 4K OLED érintők i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 500GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest