Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Integra
titán
háááááááááááááááát
az az igazság hogy már láttam nem egy és nem kettő ''alvó'' nicket.
de nekem ezzel semmi bajom.
azt is gondolom hogy nem ugatok újoncot le. mindenki volt újonc, tök mindegy hogy tegnap vagy 2 éve vagy 3 éve reggelt...
én személy szerint nem rajongok sem gáspár laciért sem oláh ibolyáért (érte pláne nem), de van akinek tetszik, vannak itt ezerszer gázabb és lollerebb topicok amik még most is nyitva vannak.
az hogy a moderátor mit zár, az absz szubjektív.
azt sem értem hogy bizonyos topicneveket miért nem lehet módosítani, hogy jobb és érthetőbb legyen, ha kinövi idővel magát.
én továbbra is örülnék egy kor jelző rublikának az adatok között, hogy mindenki láthassa mindenkiét, mert szerintem igen keményen vegyes a PH korban:)
én is inkább azon az állásponton vagyok hogy nem kell a topicba szólni ha nem akarod hogy fent maradjon megy a süllyesztőbe és kész.
viszont akik szeretnének beleszólni mert érdekli őket a téme, nekik is megvan a joguk a kis ritkán használt topicjaikhoz.
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- ÚJ, DOBOZOS INNO3D TORNADO FX5500 AGP VIDEOKÁRTYA
- Ealdó ASUS TUF Gaming GT301 MIDI Tower
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest