Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Integra
titán
háááááááááááááááát
az az igazság hogy már láttam nem egy és nem kettő ''alvó'' nicket.
de nekem ezzel semmi bajom.
azt is gondolom hogy nem ugatok újoncot le. mindenki volt újonc, tök mindegy hogy tegnap vagy 2 éve vagy 3 éve reggelt...
én személy szerint nem rajongok sem gáspár laciért sem oláh ibolyáért (érte pláne nem), de van akinek tetszik, vannak itt ezerszer gázabb és lollerebb topicok amik még most is nyitva vannak.
az hogy a moderátor mit zár, az absz szubjektív.
azt sem értem hogy bizonyos topicneveket miért nem lehet módosítani, hogy jobb és érthetőbb legyen, ha kinövi idővel magát.
én továbbra is örülnék egy kor jelző rublikának az adatok között, hogy mindenki láthassa mindenkiét, mert szerintem igen keményen vegyes a PH korban:)
én is inkább azon az állásponton vagyok hogy nem kell a topicba szólni ha nem akarod hogy fent maradjon megy a süllyesztőbe és kész.
viszont akik szeretnének beleszólni mert érdekli őket a téme, nekik is megvan a joguk a kis ritkán használt topicjaikhoz.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest