Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz TTomax #81550 üzenetére
Jaha, ref nyakon a kartya tetejen van a ram vrm ez biztos
Es ugye ezeknek a csodas Ti-knak pont ott van most a gondja a ramok korul.Nalam halistennek az a leghuvosebb pontja a PCB-nek, 40 fok korul van a ram vrm terheles alatt.
A GPU vrm mar mas teszta, most a kokeszolt hutesemmel 60 fok korul van a legmelegebb pont....
-
stratova
veterán
válasz Devid_81 #81546 üzenetére
Átlag user pénztárcájához még nincs RTX ha nem GDDR6-tal jön akkor majd 2050-2060Ti-t.
cyberkind szvsz maga játékos raytracing is egy bohózat. Ez az egész hajcihő igazán csak Quadroknál jó, ott tényleg gyorsabban lehet miatta haladni a munkával.
Azt nem írtam hogy a 2050-2060Ti RTX lesz bár szerintem simán elhasználják arra is a nevet, de ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
-
snecy20
nagyúr
válasz cyberkind #81555 üzenetére
640x480 mellett lehet hogy tudja majd a 2060/2070 is a RayTracinget.
Kicsit a 90-es évek végére emlékeztet ez, akkortájt ha valaki akarta a 32bites megjelenesítést, akkor nem volt ajánlott 800x600 fölé menni.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Puma K
nagyúr
válasz Puma K #81514 üzenetére
Hülye vagyok...
Nem is csinál semmit a pumpa... nem vesz fel áramot... francnak forgatom és próbálkozok én ezzel ha csak a víz csorgását fogom hallani de morgó pumpát nem...?
Megy vissza az iPonhoz... még jó hogy velük vásárláskor meg szarakodnom kellett az AF 240 garanciája miatt... mikor rendeltem akkor 2 évet írtak a webshopban.
Megrendeltem, átvetem nézem a számlát erre 1 évet írtak, hogy annyi rá a garancia. Aha. Még jó hogy csináltam képernyőmentés mikor még 2 év szerepelt a weboldalukon és szóvá tettem nekik. Aztán kegyeskedtek küldeni egy javított garanciaszámlát amin 2 év szerepelt...
Garanciás móka indul...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
válasz stratova #81561 üzenetére
Mikor néztem a Corsair H75 utódját, akkor csak náluk láttam az AF 240-et 2 évvel... már akkor éreztem, hogy nem tőlük kellett volna megrendelni, de csalogató volt a +1 év
Na most meglátom, hogy szopórollerezés jön-e vagy sima-liba téma
Most, hogy 3-4 napja szét van szedve a gép... már az is megfordult a fejemben, hogy eladok mindent és elég lesz nekem egy csattogós lepke is játszani!
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Puma K #81562 üzenetére
Vagy ajánlom az RC autót, ugyanúgy el lehet rá verni egy vagyont
Múltkor látta a fiam vmi mese előtt ezt, erre megszólal apa darut vesz.
Mondom ácsi legfeljebb nagy levegőt. Kis tök ő még a technichez, már az is szép dolog, hogy duplo kompatibilis kora ellenére ráröpült a lego basic-re, szóval finom motorika ON.[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz Devid_81 #81551 üzenetére
Az több ember szerint is kontaktos lehett. Ventilàtor vezeték beleért a nyákba ami nem jol volt leszigetelve ilyesmi...
Ez is lehet egy elmélet. Nyilván másikon meg megsült a VRM...
Én vizzel alig tudom zárt házban hűteni a 2080Ti 55 fok alatt... nem tudom higy ez mit művelhet még egy kevésbé jó hűtővel.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Puma K
nagyúr
válasz stratova #81563 üzenetére
Nekem anno még a számítógép előtt a sima Lego és emellett a Lego technic elemekből történő mindenféle jármű építése plusz a modellezés volt az egyik kedvenc kikapcsolódási módom.
Az RC autók tetszettek, de a nálunk lévő parkban láttam egy párat elhalálozni kutyák által akik a semmiből árkon-bokron keresztül rárontottak és szétkapták azokat
Számomra roppant mód szórakoztató látvány volt, de amúgy sajnáltam szétkapott járműveketEz eléggé intő jel volt számomra, hogy ne ebbe az irányba induljak el
A szabadban inkább bringáztam.
Most látom, hogy írtál még hozzá.
A Lego nagyon jó irány!
Ha van rá lehetőség akkor érdemes minél több féle Legót venni a gyerkőcnek, hogy aztán a már meglévőket szétszedje, rendszerezze elemek szerint és saját elképzelése alapján valami újat építsen.
De persze mindezt magától csinálja ha van kedve hozzá. Csak hát ja nem feltétlen olcsó a Legó.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
syberia
veterán
válasz stratova #81559 üzenetére
A kérdőjel a mondat végéről elhagyható.
(#81566) Puma K: A kisvasút már smafu? Nekem volt olyanom, sajnos nem élt sokáig, felnőtt fejjel az ember már bánja a tönkrement játékait. A bringát viszont megtartottam kiskoromból, mint jó (veszélyes) szokást.
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
snecy20
nagyúr
Volt már olyan gondotok - csak játék alatt -, hogy néhány másodpercre elment a kép, majd visszajött, és így szabályos időközönként ez folytatódott? Msi Afterburner - G-Sync - GTX 1060 a felállás, és ha kilövöm az Afterburnert, akkor megjavul. Nem tuningfüggő, deafult órajeleknél is előjön ez a jelenség.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Habugi
addikt
válasz snecy20 #81571 üzenetére
399.07 -nél ne menj feljebb..
Többek között emiatt dózeroltam a 4**-eseket, ez Gsync kattanás, nem mindig az MSI AB váltja ki.
Elvileg dolgoznak rajta két hónapja...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ScomComputer
veterán
Ehhez a DXR-hez még az 2080Ti is kevés...1440P-ben van ahol 30fps van...
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #81576 üzenetére
FPS felezőnek elmegy, és bár gúvasztottam a szemem rendesen, de sok különbséget nem láttam Off vs On.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Habugi
addikt
válasz snecy20 #81575 üzenetére
399.07 & 4.6.0 Beta 9 párossal egyáltalán nem csinálja most, pedig két huzatosabb napom volt és adtam neki keményen.
Azonban amint 4**-el próbálkozom egyből elkezdi.., először HW hibának hittem, 120Hz helyett 100Hz-el próbálkoztam, aztán mivel semmi nem változott végül gúgli és valahogyan az NV fórumra keveredtem, na azóta nem aggódom.Division kihozza egy pillanat alatt, szóval ha megvan ajánlom teszteléshez.
(#81578) Keldor papa:
Apropó..!
Jól döntöttél!
Driverek.., az a baj a Win10 nevű foskupac óta nem igazán lehet ezt követni, nem kizárt h buildszámmal is összefüggésben van.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz snecy20 #81577 üzenetére
Azért nem, mert a DICE rakott a végleges játékba SSR-t, aminek az eredménye borzasztóan közel van a DXR eredményéhez. A nyári demóban az SSR direkt nem volt benne, hogy látszódjon a különbség is.
De eltérés még így is van. [link] - Itt a térdet figyeljétek. Itt a sáron picit visszatükröződik a jelenet, amihez a szimpla SSR már nem elég pontos, így DXR nélkül ez csak egyszerűsítve van meg. Az más kérdés, hogy ez megér-e ekkora sebességvesztést.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Habugi
addikt
Kinyírjátok csóri RTX-et pedig hosszútávon tényleg előrébb leszünk vele.
Kompetitív FPS-ben nyilván a kutyát nem érdekli, ámde egy Metro Exodusban sztem igencsak nagyot fog ütni, látványban/feelingre.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
VTom
veterán
válasz Habugi #81582 üzenetére
Persze, nekem is ez a bajom vele.
MAga a raytracing egy nagyon jó kezdeményezés, de perpillanat erre még nincs értelmes hardver, és két dolgott b@szott el az nvidia, az egyik, hogy csak ezzel promózta az új szériát, nem a nyers teljesítmény összehasonlításával, a másik, hogy erre pont egy kompetitív FPS-t választott. Persze értem, hogy húzó cím PC-n, de akkor is.A Tomb Raiderre, meg a Metro-ra kíváncsi vagyok én is.
Meg ha lesz rá értelmes hardver, akkor jöhet az új Splinter Cell is raytracinggel.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
keIdor
titán
RX 590 [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
Jah nalam is ilyesmit produkal, en toltam neki egy OC scannert es azt beloktem a generalt curve-ot neki 24/7-ben egy laza +1000MHz-es ram tuning kisereteben, koszoni szepen eddig jol elvan
Most 2085-rol indul vissza, majd 2040-en megall...Jojez, csak ne haljon meg nekem most mar...
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #81585 üzenetére
Pont azon gondolkom, hogy kell-e nekem egy ilyen kis kartya, a jatekok miatt kellene csak, aztan meg majd tovabbadom...
A Division 2 epp megerne, bar nem rohanok utana, ha nem lesz meg csak release utan 4 honappal sem fog sirni sztem...I dunnoSzerk: fogalmam sincs jo ar-e vagy sem erte de £249 itt XFX,Nitro+,Red Devil stb.
[ Szerkesztve ]
...
-
nagyúr
-
ScomComputer
veterán
válasz Devid_81 #81589 üzenetére
Neked Asus Dual 2080-d van...
Ma "Zoli"...streamelte ezt a tipust,tekerj bele és nézd meg a neki milyen hőfokot produkált...
Én bírom csákót nagyon..sok jót mutat be..bár nem nagyon értek semmit...[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #81593 üzenetére
Kinai Jack Sparrow-nak is 71+ volt amiket lattam.
Forro ez mind sajna, viszont az ove ugy latom jobban megy picit, mert 2040-2025 korul ment 70 foknal...
-
cyberkind
félisten
Na a Sony jövőre valszeg saját show-t tart az E3 mellett, úgyhogy talán benne van az új konzol bejelentése.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Heyy lányok...
Meg van az új csengőhang a telómra...
Mindig is tudtam,hogy előző életemben vhol ott éltem,de ez az abszolút bizonyíték,hogy ott a helyem.
---
Nincs ennél szebb a világon.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest