Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Nekem csak egy egyszerű RTX4070 Mobilom van, vagyis laptopban található 8 gigás 128 bites.
Gondoltam adok neki egy pár száz mhz-et a memóriának.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok,
Okozhat e akadás instabill videokártya memória tuning?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Olyan kérdésem lenne, honnan lehet tudni hogy az adott kábel CAT5-6-7 tipusú ha nincs a kábelre semmi irva...
Van valami különbség ?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz ffodi #120120 üzenetére
Nem tudom, majd utána nézek, ez a manuálisan másolgatom, időközönként a NAS-ra az elég sok figyelmet igényel.
Nekem valami olyan kellene mint a ONEDrive, vagyis nézi a fáljok eltérését, szinkronizálja ha változik valami stb.NAS-ban ennyire nem vagyok otthon, főleg aminap közölték velem hogy a seedeléshez is portot kell azon nyitni... hát az se lesz egyszerű, mert abban a hitben voltam, hogy ezt magától megcsinálja a MODEM meg a NAS.
De még azzal sem vagyok tisztába, hogyan tudom a nasnak megnézni a portját.
Na mindegy, a hétvégi program tovább képzés...Amúgy meg nagyon szeretem a NAS-t.
Egyik legjobb beruházásnak tartom. Pedig egy olcsó QNAP TS-364 tipus. 3HDD-2db M2[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Raymond #120111 üzenetére
Igen, 1 db 2TB lát, miközben ugye a dobozon is az szerepel hogy 2x1024GB M2 SSD.
Valósznűnek tartom hogy RAID0 be állitották be gyárilag.
Igazából arra vagyok kivácsni, hogy ilyen esetben minden féle képpen kell hozzá az adtott alaplap beállitása, vagyis ezt nem az SSD tudja, hanem a laptop, igy a laptopon belül kell keresnem egy olyan részt ahol szét lehet szedni az SSD-ket, illetve lehet módósitani a RAID funkción.
Azért fontos nekem, mert a RAID0 nem éppen a legmegbizhatobb.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Köszönöm a helyreigazítást, valóban nem találtam infot a laptopról csak annyit hogy komoly wifi képességei vannak, bàr én mai napig kábelre esküszöm.
Az van ráírva hogy RAID M2 SSD van benne. Ezt most hogy kell elképzelni? Mert a laptop fel se dobja a raid menüt. Hogy ha komolyabb vagy nagyobb m2 ssd akarok belerakni, arra lesz rà lehetőségem?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz -=RelakS=- #120100 üzenetére
Nem érdekes, a lényeg, hogy többet tud mint ami rá van irva, amivel én személy szerint nem találkoztam még soha... pedig volt vagy 100 pc a kezem alatt.
Vagy az is lehet full baromságot ir a program amivel töltöm le a játékot a számitógépre.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok, vásároltam egy Gamer laptopot amiben elvileg 1Gb/s hálokártya van, viszont Battlenetről 200 MB/s tudok letölteni, akkor most ez a hálókártya nem 1 GB/s es?
Matek nem hazudik, én úgy emlékszem hogy egy 1GB/s net 135/Mb/s tud huzni letölteni.
2,5GB/s van előfizetve. Olyan switchet is használok (Qnap10GB/s, nas miatt)Amúgy egy ACER Predátor Helios NEO gépről van szó.
14900HX/32GB DDR5/RTX4070(Mobil)[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Amúgy akkor most ez igaz?!
Intel szerint a HT semmi értelme használni, akár le is tilthatjuk?
Azt olvastam lassan több kár okoz mint hasznot.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
-
ÁdiBá
veterán
DLSS3 megjelent Overwatch 2 -ben is.
Nem tudjátok még mindig korlázotva van RTX40 szériára?
RTX3 széria is tudja a DLSS3 at?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
14900KS hűvősebb lesz mint a 13900KS?
Nálam nagyon forró fejű az Intel sajnos.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Devid_81 #118405 üzenetére
Nem lát màr semmit a windows. Bios annyit amit linkeltem. Szerintem ez kuka.
Nincs meg a harmadik 2TB hdd. Ez elment az örökvadászmezökre. Remélem azért a NAs-ban nem igy müködik mert akkor rengeteg adatom oda lesz. Bár ott 3x4TB van és csak 8TB látok.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok, ha a Bios nem ir semmit az egyik HDD-re, akkor az kuka?
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
[link] Márciusban RTX5090?
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
válasz smallmer #117953 üzenetére
4K ban csak is 4090 gondolkodnék sugárkövetés mellett.
Nvidia.: 4090 teljesen max. AMD vonalon nincs ellenfél.
4080 -» tud sugárkövetést gyorsan, DLSS, és komolyabb a szoftveres támogatás.
7900XT-X» általában olcsóbb, több memória, nativan gyorsabb a teljestimény a 4080-hoz képest, viszont nincs se DLSS se gyors sugárkezelés, igy ahol ezekre szükséged van ott eleve hátrébb indul.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz keIdor #117944 üzenetére
Meg sokkal zajosabb a végeredmény, viszont azt se tudom elképzelni, hogy a jelenlegi AMD kártyákkal nem lehetne ilyen hatékony technologiát kitalálni mint a DLSS.
Hiszen azért a Radeon kártyákban is van potencia, illetve ott a super gyors cache.
Itt szerintem az a lényeg, hogy az AMD egyszerűen nem fektet bele elég energiát.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz CJ4567 #117936 üzenetére
Olvastam, hogy ők arra hivatkoznak hogy inkább a hardvereinek az erőforrásait másba fektetik. Most ez nem tudom mennyire releváns, vagy tapasztalható ilyen, állitolag jobban akarja függetleniteni a GPU a CPU tól, gondolom hogy több müveletet a GPU önállóan dolgozzon fel, kevesebb CPU erőforrást igényelve.
Valami ilyen rizsával beszéltek a DLSS és az FSR dolgairól, hogy az nekik nem a jövő.Ennek ellenére az új DLSS3 elég jól müködik az RTX4 szérián.,
#117937GEIL
DLSS nek is megvannak a maga hátrányai szerintem, én nem használok se FSR, se DLSS, nagyon nem értek egyet azzal hogy nem romlik a minőség, én láttam és elég ha néha néha megakad rajta a szemem.
4090 is azonnal kikapcsoltam a picsába.
Én mindig a NATIV felbontás hive vagyok, voltam. Ha nem birja a hardver aláraksz jobbat...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Raymond #117884 üzenetére
Szerintem simán lefogja hozni, főleg azért mert már a next gen GPU bemutatásra került professzionális szinten amiből majd jön az RTX5080 asztali platformba.
Biztos vagyok benne hogy a zöldeknél már van olyan készlet a teljesértékű ADából, hogy lehozza a 4090Ti.
Rá irja hogy 1 millió, ugy is lesz akik megveszik.
Cserébe kapsz plusz 10% ot.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Szevasztok, az utóbbi hetekben időm, se energiám nincs játszani, napi fél óra Ow2 játékon kívül más nem megy.
Ha van szabadidőm azt is a kislányommal töltöm, ugy hogy lehet eladom a vasat, 4090 meg a 13900ks lentebb cserélem.
Amivel azért lehet játszani Ow2 de kb ennyi.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Neki álltam kicsit retrozni a kártyával, Crysis Remastered sorozat, második, harmadik részt is kipróbáltam.
Gyönyörűen boldogul vele kimaxolva az RTX4090.
Azért nézegettem, de a volt kártyához képest (RTX3080) eszméletlen nagy craft van benne.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz ScomComputer #117670 üzenetére
Ez is érdekes lesz, 128 bit? 16gb vram?
nvidia valahonnan nagyon olcson szerzi be a vramot, vagy ennyire Lement az ára. Évekig spuroskodott a ramokkal, most meg már lassan a belépő 4 RtX is 10 gb lesz.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok,
Egyik volt kollégám összedobott egy új vasat.
Ryzen 7700 / 7900XT Radeonnal, egy ASUS TUF B650-Plus Wifi alaplappal amire felrakta már a legfrissebb BIOS-t.
Közel 3 perc a BOOT mire bejön a Windows, szerintetek ezt mi okozhatja?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz snecy20 #117249 üzenetére
Én már belefáradtam a vitába, mondtam hogy ez lesz.
Próbált minket is meggyőzni *Gémereket, akik többen 144hz/165hz/240hz játszunk, hogy az egész online játékoknál bullshit.
Én ennyire nem értek hozzá, én csak látom, tapasztalom a számokat, FPs-ket.
Nekem nem mindegy az se hogy Online 60hz/60fps játszom, vagy 240hz/240 fps.
De ahogy a KutiCill irja, beképzelem hogy számit.Amúgy róla, ő a haverom, és ő probált minket ezzel megygyőzni.
Jöjjön fel ide PH-re és akik igazán értenek hozzá, velük beszélje ezt meg.Én csak annyit fűznék hozzá, hogy látom a különbséget.
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Ádám leírta mi történik a géped és a monitorod között és meg arra utaltam, hogy ez tők lényegtelen, Onlione játék során mivel a szerverrel való kommunikáció másodpercenként 33-40-szer valósúl meg. Így ő lehet, hogy simának látja a mozgást, de az , hogy eltalálta vagy sem azt ez nem befolyásolja mivel a szerver válaszára vár. Kivéve Belső LANon mivel ott a válaszidő lemegy 7 ms alá. Nemhiába játszák a versenyeket Egymás melett lévő gépekkel!!!
Lényegében bullshit a gyors monitor ezzel fáraszt…
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok, szerintetek egy szerver sebessége megtudj adni hogy hány fps el megy a játék nálam? Vagyis ha én másodpercenként 12 csomagot kapok egy szervertől és 12 küldök 12ms, akkor semmi értelme a 240hz meg a 144 hz?
Egyik haver megakarja nekem magyarázni, hogy hiába van nálam 240hz nem gyorsabb.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Megjöttek az első mérések,
Hasonló időtartam játékban eltöltött idővel.
5900X-RTX3080 / 101KW/hó
13900KS-RTX4090OC / 139KW/hóCsak játékra illetve munkára használom, napi pár órát.
Azért van étvágya a rendszernek, nem jelentős a többlet, de ha beleszámitjuk azt, hogy nincs húzva, és nem nyomom észnélkül, ez a rendszer gondnélkül 200KW kiránt megzabál egyhónapban.Szerencsére van egy NAS-om is, amivel nagyon sok dolgot levettem a számitógépemről.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz tibcsi0407 #116267 üzenetére
Alakul, már 6600 mhz memoria tesztek alatt is, több feszültséget fixálnom kellett amit valamiért manuálisan elkezdene tekerni a lapon, ahogy beállitom az emelt órajelet.
Már 6600 Mhz stabilan megy, úgy hogy közben - 15 fok lejött a prociról is terhelt állapodban.
Alakul ez, csak tényleg rákell szánni az időt, meg az energiát.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz proci985 #116243 üzenetére
Jó lett a stabilitás tesztem, csak a processzor terhelve, tökre örülök neki, viszont a ramok 4800 mhzre rakta, úgy hogy elkell kezdenem valahogy fellépkeni velük.
Igy hiába is probálnám alúl feszelni a processzort, megprobálok rájönni mit kér a 4 modul, és mennyi az az érték amig stabilnak érzi magát a rendszer, aztán ha az is stabil, vissza veszem a feszültségeket a processzoron offsetben, régen is úgy ment az Intelem.
Csak akkor nem volt ekkora gáz a ram kezelésben.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz #15779328 #116228 üzenetére
Azért ad sokat az SA nak mert 4 modul van a gépbe!?
Manual feszültség beàllitásnàl arra is érvényes az LLC6?
Tesztelgettem, tényleg a Ram miatt lesz instabil a gép, csak azt nem tudom mit kell ahhoz àllitanom hogy 6800 körül stabil legyen 4 modul.
Játékok brutálisan érzékenyek rá.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz #15779328 #116178 üzenetére
Mindegy, értem én. Sötét vagyok hozzá, megirtam, ezzel sincs baj, az vagyok.
De elmondom mégegyszer, kiveszem berakom a gépbe, és ezt csinálja.
Elhiszem hogy nem értek úgy hozzá mint te, de az se normális, hogy napokig kell valamit tanulmányoznom hogy alapon fusson a rendszer.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz #15779328 #116176 üzenetére
Az biztos, mert piros vonalon belerakod a gépedbe azt üzemel minden...
Huuu de bánom hogy Intelt vettem... Nyilván BMW is úgy vásárolnak az emberek meg audit, hogy összetudják szerelni.
Ugye?Mindegy, állitgatom még egy picit, olvasgatom, de szerintem egy kalap fos az Intel, ilyen TDP-vel ekkora kakaóval, +15% az 5900X hez képest... egy fos, már ne haragudj.
Én ezt úgy mondom, hogy nekem volt mind a kettő.RTX4090 az megérte azzal elégedett vagyok, de az Isten mentesen meg ezektől processzoros PC haverektől legközelebb.
Inkább vettem volna még egy 4K Oledet a pincébe, de mindig utoljára okos az ember... sajnos.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Az egyik hibát megtaláltam, hát tényleg nem tudja a 6800Mhz a processzor memóriában ebben a lapban.
Úgy hogy nem tudom mennyivel probálkozzak, utána nézek mit kell hozzá állitani.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz KAMELOT #116145 üzenetére
Mérnék egy alap stabilitás tesztet rajta, akármire állitom villog 1 perc után az AIDA64 amit kaptam ingyen az alaplaphoz, hogy gáz van.
Ha auton hagyok mindent, az alapon semmihez nem nyúlok, akkor is képes a processzor 285W TDP, valamikor 320W TDP felvenni, mig kinem olvad a vizes blok alól.
Ami nem is lenne gáz, mert jelzi hogy meleg a processzor vissza boostol, ugyan is 100 fokos.
Probálok rájönni mi lehet a gond, de egyszerűen nem találom 3 napja.
Egyszerűen nem tudok rájönni mi a f@szt csináljak, futtasam olyan programokban ahol nem fagy ki.
Ez az itelnél a menő?
Tudtam hogy zabál, tudtam hogy melegszik, de nem terhelhetem a processzor semmivel ami használja a 32 szálat szét fagyok.
Most jelenleg legszivesebben aládnam az egészet a picsába vennék egy AMD-t.
Nem tudom elhinni hogy valamit igy kell kitalálni, hogy 1 hétig állitom a BIOS-t, hogy gyári értékeken üzemeljen, már kibaszattam magam Overwatchból is, mert random eldobja magát ez a fostalicska INTEL szar halmaz.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Hát szerintem ez volt az utolsó intelem az közeljövőben. ...
Ekkora szart mint ezek az Intelek te jó isten...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Azért nem semmi, hogy egy RTX4090OC CPU limites 1440p 240hz alatt, vagy normális dolog, nem tudom messze 100 terhelésen futtatni?
Lehet ránézek mit megy a 13900KS..ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz proci985 #116001 üzenetére
Kicsit skeptikus voltam azzal kapcsolatban, hogy azt a batár TUF hűtőt fogja e hozni hatékonyságban az EK blokk, de hát, alul becsültem a vizet. Gond nélkül hozza, sőt. Igazán nagy terhelés mellett kb 20 fokot ver rá.
Arról nem beszélve, hogy tényleg picike kártya lett a 4090 - ből.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz tibcsi0407 #115980 üzenetére
Szerintem nem kell tuningolnom semmihez.
Még nem játszottam rajta semmit.
Aminek örülök hogy a Ramok gond nélkül mennek 6800Mhz, telepitgetek, igy bizom benne játékok alatt is mennek.Kicsit megijedtem mikor 18 fokos volt a proci BIOS-ba, na de majd melegszik a srác
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz ScomComputer #115961 üzenetére
Ez tényleg kimutatható? Tehát akinek magasabb az érték jobban fog menni!?
Én azt hittem ezeknél már nincs értelme a tuningnak mert olyan hőt termelnek illetve annyira magas a boost , hogy minek is tuningolod. Ha jól hűtöd magától magasabb lesz az üzemi órajel, gondoltam én…ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz ScomComputer #115955 üzenetére
Nem tudom milyen SP számokra vagytok kivancsiak….
Többen kértétek, nem tudom mi az.
De természetesen leírnám.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Megjöttek a blokkok, csövek, végül lehet hétvégén összetudom dobni a 13900KS. Aztán 2-3 évig pihi megint.
13900KS/64GB DDR5 6800Mhz
RTX4090/990PRO Windowsnak
980PROM2 játéknak na meg a 240Hz 2K monitor
Most milyen jó lenne valamelyik OLED Tv ràtudnám kötni a PC-re, de az a baj pincébe vagyok illetve lehet HDMI keresztül nem tudom mekkora képfrissitést tud az OLED (2022 LG model) illetve a vga.5900X RTx3080hoz képest nagyon sokat gyorsult a rendszer csak a vga cserétől, aztán majd kiderül a proci számit-e érezhetően.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz ScomComputer #115851 üzenetére
Igen, nagyon vigyázni kell. Én többet nem vásárolok semmit EMAG-on.
Szerencsére már vissza kaptam a pénzt, vissza utalták.ű
De nem kevés ideggel, meg utána járással, mert el se akarták vinni.
Értékelni nem tudom a terméket, nem hagyják jóvá....
Tehát, nincs is ilyen opció, hogy szoljak bárkinek a csalással kapcsolatban, képeket mindent töltöttem fel a processzor alá. Nem engedik kirakni.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Most akkor valaki tud valamit a 990 PRO M2 SSD-kel kapcsolatban?
Azonnal frissiteni kell őket mert hatványozodik az élettartam? Nagyon durván lecsökken.
Valaki hallott erről valamit?[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz ScomComputer #115783 üzenetére
Igen, minden vissza ért.
Memória van, alaplap van, proci van.
Hát, a processzorra illetve a vga*ra a blokk jövőhéten lesz meg.
Úgy hogy következő héten lépek bele az Intelbe újból 2 és fél év után.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Vissza utalta a pénzt az EMAG, a hamisitott, processzorral kapcsolatban, vagyis az átveréssel.
Azt se irták meg hogy mire jutottak, vissza küldték az árát és kész.
De igazából számomra ennyi elég is.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Ma jött egy futár képzeljétek, EMAG romániai székhelyére viszik el a processzort, amit a francia partnertől vásároltam.
Nem tudom miért, oda vitték el. Állitolag bevizsgálják a csalást.
13900KS[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz KAMELOT #115568 üzenetére
Hát tudod, van az a mondás, mindenki utólag okos.
De, nyilván jobb lett, másfelől sok terméket rendeltem már innen onnan amonnan.
Igy még nem basztak át, a JBL - ket is külföldről hozattam be, felnem merült bennem hogy valaki abból él hogy másokat átbasszon.
Velem lehet a baj.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz ScomComputer #115551 üzenetére
Én vásároltam onnan.
Nem néztem igazából, semmit.
ÁrGép beirtam a processzort, emagot dobta fel, mikor már kifizettem akkor néztem hogy valami külföldi cég, nem is foglalkoztam vele mert még igy személy szerint nem jártam.
Most megrendeltem az új processzort az alzából.Jeleztem a problémámat, az EMAG-nak, illetve jeleztem Panaszomat az EMAG-nak, illetve irtam értékelést az EMAG oldalán a processzor alá, amit még nem mertek jóvá hagyni, illetve jeleztem a Budapesti fogyasztóvédelemnek, akiktől a segitségüket kértem az ügy megoldására, és most itt nem csak a pénzről van szó, hanem maga a folyamatról, hogy bárki akinek van valami szarja árulhat emagon?
Remélem jövőhéten valami történni fog, különben feljelentést kell tennem az emag felé. De bizom benne hogy ennél azért normálisabbak lesznek.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest