Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz stratova #50385 üzenetére
Most rákukkantottam az apróra kapásból 2 db GTX 1080 VGA van eladó listán van aki a 980 TI-re cserélné.
Ha annyira bitang kártya lenne , nem hinném hogy eladnák bukással. GTX 980 számomra nem mutatott semmit amiért megvettem volna egy darabot is. GTX 1070 , GTX 1080 felét se éri reálisan. Kb 90-és 140.000 körül van. Látszik is a tuningra alig gyorsul. 10%? a 980 Ti meg 25 %[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz stratova #50385 üzenetére
Pontosan,egyébként nálam rendkívül kiverték a biztosítékot ezzel az árazással,ezért teszem szóvá ennyiszer.már a 980 is sokkal drágább volt mint kellett volna,de rá tudtak tenni egy lapáttal...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
-
ÁdiBá
veterán
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz stratova #51923 üzenetére
Ez nagyon baba szekér,de sok lenne már ez nekem,iszonyat pénz lenne.Egy egyedi optikai szett méreg drága,mert ugye a sablonok kerülnek sokba,nem az üvegszálas ellem.Egy üvegszálas,saját tervezésű géptető kb 150 ropi lenne,pedig akkorra mint egy ikeás tál.
KAMELOT : 106 kg + asszonypajtás + 2 bicó a tetőn.Szerinted?
tailor : Poénból most rakjuk fel a spanommal,hátha bemegyünk a vonat alá
gyiku : Bezony a kanyarba a domb tetején Az a családi rezidencia én meg lent héderelek Keresztúron
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
válasz stratova #52359 üzenetére
Hát ezt mondtam én is. Ráadásul hülyeség ilyen tesztből messzemenő következtetést levonni. A R6:Siege a legjobb példa rá PS4-en röccenésmentesen megy 60 FPS-el FullHD és a PC-s High beállításoknak megfelelően, még a PC-n olyan optimalizálatlan hogy egy 960-al nem tudja tartani ugyanilyen beállítások mellett a stabil 60 FPS-t.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz stratova #53527 üzenetére
Közben leesett, de ilyenhez ITX-et el is felejthet kb Evolvnak a felső szellőzése nem jó, ezért én azt a házat eleve dobnám.
(#53529) Erdei88: Igen, közben azt is megnéztem, mert mintha rémlett volna, hogy abból nincs kicsi..de a lényegen nem változtat.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
TTomax
félisten
válasz stratova #53992 üzenetére
Ismerem az èrzést,játszottam én is 42"on egy Sonyval kb egy méterröl.Van egy feelingje az biztos,de aztán csak visszamentem monitorra,jobb az játszani.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Habugi
addikt
válasz stratova #53997 üzenetére
SzentSárkányUram nem szívesen feszegetem kinek mennyi az ingerküszöbe mert nem vagyunk egyformák de pl ha a két nappal ezelőtti vs témájú ramazurit veszed a másikból példának..
Szhóval na.., azért megnézném itt mik lennének a reakciók ha Sassal tolnánk egy ahhoz hasonló partyt a srácok szeme láttára.., pedig semmi személyes nincs benne, sőt..!
Mondjuk nem teljesen ugyan az, egy ideje már vagyunk olyan viszonyban, hogy másnap már csak egy jót röhögünk az egészen.., csak.., hamár trolling téma.., nem lehetett nem szóba hozni.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest