Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz DevilAqua #52391 üzenetére
Nos, megnéztem a prepaid kártyákat és eléggé rászámol az oldal. 3-5 €-val többe kerülnek, mint maga a kártya értéke. Szerintem maradok az Amazon DE-nél, legalábbis prepaid kártya ügyileg, mert ott legalább annyit fizetek, amennyivel tölt a kártya. Ettől függetlenül köszönöm az infót, elmentettem az oldalt.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Peaceliker
addikt
válasz hombre[EU] #52402 üzenetére
jaja. Ki-be kapcs meg tud oldani joycon furcsaságokat. Nekem az volt 1-2x, hogy le-fel csatlakozott, pedig gépre volt dugva. De volt valami más is, már nem is emlékszem. Na de van ilyen
"Oh my Goa'uld!"
-
Skynet258
veterán
Megvettem a Vampire Survivors-t mert bár boxon játszottam már vele, ennek tök jól áll a kis kijelző. Nem is csalódtam benne, repülnek vele a percek. Asszony este jött, hogy ki szeretné próbálni, mondom hajrá... egész jól el is volt vele, amikor eszembe jutott, hogy ebben van couch coop is... tévére kidobtam és ketten csapattuk, tök jó volt. 4.5 eurót bőven megér.
-
hombre[EU]
veterán
Darkest Dungeon-bōl érdemes a feldlcézett verziót venni vagy csak könnyítenek a játékon?
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
Elkövettem azt a hibát Oddworld New n Tasty-ben, hogy én baromarcú chapter restart választottam load quicksave helyett és visszadobott Zulag 3 legelejére, innen meg már nem engedi a load-ot visszaoda ahol voltam.
YT vidi alapján konkrétan a játék uccsó 20 percében volt már. *sigh
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
30z.Samu
félisten
Egy kis BoTW, inkább beteszem a spoiler-t, mert hát simán lehet az is hogy kb én vagyok az utolsó a topikban aki végigjátssza, de lehet mégse és nem akarok lelőni semmit. Szóval
visszaszereztem az irányítást mind a 4 bestia felett, akik keményen ostromozzák Ganon-t a távolból. Kérdésem az, hogy a kardot most már ki lehet húzni? Vagy eddig is ki lehetett volna? Mondták hogy a Lost Woods-ban van, viszont a negyedik bestia után Impa már küldött is a kastélyhoz. Most akkor meg lehet vele küdzeni a legendás kard nélkül is vagy mi? Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
Megtaláltam a kardot, a Lost Woods-ban elsőre bolyongtam, aztán megfigyeltem, hogy ahogy megyek előre, időnként másképp kezd el fújni a szél. Elkezdtem követni és így tök egyszerűen megtaláltam. De nem olyan egyszerű ám azt kihúzni, pár shrine-t kell még csinálni, hogy legyen craft. Ez így viszont tetszik hogy opciónális, de valamihez mégis csak kötve van. Sic Parvis Magna
-
hombre[EU]
veterán
válasz 30z.Samu #52417 üzenetére
nem kell farmolni pontokat.
hatenoban, tó mellett ahol házat lehet venni van egy szobor,ami respec-eli a fejlesztéseket. staminat tudsz szívre cserélni, ha csak 1-2 hiányzik egyébként mielōtt rámész a bossra ellōtte ajánlom a 2dlc-t,hogy teljes legyen az experience
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
30z.Samu
félisten
-
Rigormortiis
veterán
-
penge111
addikt
Ma értem az Astral Chain végére, 21 óra volt. Ez egy méltatlanul mellőzött ex cím. Gyönyörű grafika, ötletes és változatos játékmenet, parádés zene, jó szori. Ilyen harcrendszerrel még nem is találkoztam, valami iszonyat jól ki van találva. Meghajlok ismét a Nintendo előtt
Most pedig következik az Ori második része, azt mondták felülmúlja az elsőt, meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
gamerbro
csendes tag
Május-júniusban volt egy gyors Tears of the Kingdom végigjátszásom. Nem 100%, de azért összes shrine, max inventory meg pár főbb dolog. Korok seedek, sidequestek maradtak bőven. Úgy voltam vele, hogy valahol határt kell szabni a dolognak és le kell állni, mert soha nem lesz vége.
Közvetlen azután, hogy befejeztem a TotK-ot, beraktam a gépbe a BotW-ot. Arra voltam kíváncsi, hogy milyen érzés játszani vele a nyilvánvalóan nagyszabásúbb TotK után, hogy maradt-e létjogosultsága a játéknak a "nagytestvér" megjelenését követően. Master módban kezdtem el, annyi volt a terv, hogy a Great Plateau-ről lemegyek, kicsit körbenézek, aztán továbblépek, elrakom a tokjába a gépet és élem az életem. Nem így lett. Már a barlangból kiérve az első pár lépés után tudtam, hogy megérkeztem. Ez valamikor júniusban volt, most van 800 korok seedem, és szinte mindent, amit lehetett megcsináltam.
A TotK egy jóval ingergazdagabb játék, a lehetséges interakciók mennyisége a sokszorosa annak, ami a BotW-ban van. Az építhető eszközök, az ascend és a tornyok új funkciója miatt teljesen máshogyan mozogtam a térképen. Minden sokkal gyorsabban és hatékonyabban megy. Konkrétan nem emlékszem arra, hogy egyszer is komolyabban hegyet kellett volna másznom, míg a BotW-ban megállás nélkül csak másztam és másztam. De inkább nem is részletezem tovább, mert sosem lenne vége. A Tears of the Kingdom minden téren jobb, szebb, nagyobb, több, de a Breath of the Wild egy annyira erős csomag, hogy még a nagytestvér árnyékában sem veszít semmit az eredeti fényéből. -
hombre[EU]
veterán
-
30z.Samu
félisten
Felgördült a stáblista a BoTW-ban. A végső harc és a zárás elég epic-re sikeredett, mint ahogy összességében az egész játék. Most már látom, hogy miért lett ez 2017-ben az év játéka, ennyire részletes játék szerintem akkoriban még nem is létezett a játék piacon és azt is meg merem kockáztatni hogy ezt csak a ToTK múlta felül. De ez majd akkor derül ki, ha beszerzem. Hát én kb végigrohantam, kb 45-50 óra lehetett pedig nem volt szándékos, mert amikor észrevettem valamit, mentem felfedezni. De tudatosan nem kezdtem el gyűjtögetni semmit. Csináltam a shrine-okat, útba eső korok-okat felszedtem és csók. Aztán kicsit haladtam a story-val és így eljutottam a végére. Összességében ez egy nagyon jó kis játék lett, fel is került a második helyre a Zeldák között a listámon, az első továbbra is az Ocarina of Time marad.
Sic Parvis Magna
-
Micsurin
nagyúr
Mi van akkor ha megállt az óra számláló egy játéknál? BotW 30 or more-t ír ami lehetetlen, lassan 100 körül kellene legyen
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Ha spam ér ignorálni de kevés helyen láttam leírva.
A legtöbb olyan pokemon ami XY játékban megszerezhető az transferelhető is oda a Pokemon HOME-ból. (Kivételek bőven vannak de az elérhetőségek úgyis checkolhatóak.)
Az, hogy melyik játékból honnan lehet feltölteni változó nem nagy kunszt ami érdekesebb, hogy GO-ból is tudjátok a begyűjtött állatkákat elvinni. X óra a transporter recharge vagy Coin-ért újratölthető egy egy transfer után (Minden Coin-os újratöltés egyre drágább, akkor áll vissza az alap árra mikor hagyjátok az újratöltődési óráját lejárni.)
GO App-ban Settings -> Connected[…] -> HOME
(Több is vihető 1:1 transferre, érdemes pakkokban átvinni.)
Utána irány a HOME(Mobil appban tudtok fogadni de játékba visszaküldeni HOME-ból CSAK Switchen)
Settings itt is és Account lap legalján tudjátok kivenni a GO-ból küldött állatkákat:
Utána lehet örülni és checkolni a gyűjteményt mit melyik játékban lehet használni:
Este vagy délután leberhelem a Switch-ről a képernyőképeket, hogy ott mint van a HOME app-ban a fogadás és játékba küldés és TH/Mod kollégát megkérek majd szerkessze bele a hsz-be.
FONTOS: Home-ot le kell szedni először Nintire ott bejelentkezni, hogy a Nintendo Fiók legyen HOME-hoz rendelve, utána GO-ban a HOME alatt ha először rányomtok feldobja, hogy párosítsatok Home fiókot. Itt a Ninti fiókkal be lehet majd lépni és meg is van a párosítás, lehet rögtön transferelni is.
Remélem valakinek segít, én örültem volna ha nem egy délutánt kell vele elmatyizzak.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MODERÁTOR
válasz Micsurin #52436 üzenetére
Ha összerakod egybe az egészet, örömmel berakom az itteni összefoglalóba, talán a pokémon Go topikba is be tudom.
Persze forrásmegjelöléssel (mármint, hogy te írtad). Nagy köszönet az eddigi munkáért is!Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Micsurin
nagyúr
válasz koncsik #52437 üzenetére
Összeszedem részletesen meg akkor viszek hozok BriliantDiamond/Scarlett-ből és frissítjük.
-
30z.Samu
félisten
válasz tboy93 #52441 üzenetére
Én shrine-ok megoldásánál kerestem rá egyetlen egynél...ott a büdös életbe nem jöttem volna rá mit kell csinálni. A többinél meg azért küzdöttem, hát nem vihetem végig csak Youtube segítségével, akkor ezzel az erővel végig is nézhetném ott. De annál az egynél nem tudtam rájönni mi a logika, a többinél egy idő után rájöttem. Elvégre nem vagyok hülye, csak lassan okos.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
scyllafren
senior tag
válasz 30z.Samu #52442 üzenetére
Nekem a kedvenc shrine-om az volt, ahol egy golyot kellett a kontroller altal iranyitott mini labirintusba elvinni egy masik nyilashoz, es ott ugratni. Poenbol megneztem, hogy mit szol ahoz, ha kontrollert fejjel lefele tartom... mukodott, es sokkal egyszerubb volt, a "labi" alja sima volt
-
30z.Samu
félisten
válasz scyllafren #52443 üzenetére
Én Naboris-t (tevét) hagytam meg utoljára a bestiák közül. Ott volt egy kapu, melynek mindkét széléről kellett volna valamilyen úton-módon áramot adni, kinyílt volna és tudtam volna aktiválni a terminált. Én fogtam, megnyomtam hosszan a B-t és berepültem. [ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Micsurin
nagyúr
válasz 30z.Samu #52444 üzenetére
...bementem 2. Divine-nak oda kb ~4 szívvel. Szeretem az akciódús nehezebb fight-okat, nem volt okom panaszra.
Szerintem lassan én is a végén vagyok. Csak a
van már hátra a Divine-okból meg Ganon de szerintem még végig megyek a shrine-okon etc. Nincs okom sietni végtére is.gyík
Főleg mert tudom mi a vége tegnap páromnak kicsináltuk Ganont mert nem csípi apók/skorpió szerű bossokat szóval Ő nézte én kivégeztem. Háááát marha nagy csalódás a Phase1 van még csak csak az egy átlagos boss encounter de kicsit gyenge volt az ellenfél a felezett HP miatt. Bár szerintem max HP csíkkal se egy kunszt az a fight, a Phase2 viszont vicc. A ló még mindig olyan mint a farmotoros ikarusz, honnan jött az az íj? Miért csak most került elő? Hogy, hogy most Zeldanak volt elég ereje? Nyeh nekem az utolsó pár momentum hemzseg a plothole-októl, hogy őszinte legyek. The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
30z.Samu
félisten
válasz Micsurin #52445 üzenetére
Ne is mondd, azért sem használtam lovat a játék alatt sem, mert ritka sz@r volt irányítani. Ganon pedig alapvetően tényleg nem volt nehéz, ahogy az egész játék sem. Minden boss-t, max harmadik nekifutásra letudtam. A legtöbb időt szerintem a családi ereklye megszerzésével töltöttem, amire a Gerudo vezére kért meg. De ott is csak azért, mert késve jöttem rá hogy a kis helyiségnél van egy titkos fal, amin át kimész a boss-hoz. Sic Parvis Magna
-
nagyúr
Kiprobaltam a Switchet mindket gyerkoccel, egyenlore külön külön, még úton van a lila-naracs joycon pár.
A nagyobbik 5 éves, Mario Odyssey-vel probalkoztunk, de eleg nyogvenyelosen ment, meg az is fura hogy az egyik fel csak a sapkaval lehet, nem a legjobb coop + betanulos játék.
Aztan tegnap megjött innen HA-rol a bontatlan Mario 3D World, potom 13.000Ft-ert (!), ki is próbáltam a kissebbik gyerkoccel (3 eves) es komolyan mondom elsore sokkal jobban ment mint gondoltam volna. Ez egy igazi kicsiknek valo betanulos játék, mellesleg a coop része rendesen ki van dolgozva. Baromi jo. Egy 40 percet jatszottunk, nagyon bejött az ocskosnek és szuperül lehet segíteni is a masikat, ha valamiben meg van akadva siman lehet skippelni a reszt. Amint megjön a plusz kontroller ki is probaljuk harmasban
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest