Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
-
Rigormortiis
veterán
Jár bármilyen hátránnyal, ha magyar fiókot regisztrálok?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
tag
-
Rigormortiis
veterán
Látom, hogy van fizetős része is az N accountnak. Olyan ez mint a GP/PS Plus vagy mire is jó ez pontosan?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #51507 üzenetére
online mentés
online multi
nes, snes, gameboy, n64 emulált játékok elérése -
Rigormortiis
veterán
A scarlet és violet oled switch mikori kiadás? Nem szeretnék valami 1+ éve a boltban pihenő darabot venni. Ez tetszik a legjobban az összes kiadás közül, noha pokémon játékkal az életben nem játszanék.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Rigormortiis #51509 üzenetére
1+ éve a boltban lévő terméknek sem lesz sem jobb sem rosszabb állapotban az akkuja mint annak ami csak 4 hónapja áll ott.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Rigormortiis #51509 üzenetére
Ha régebbi lenne is, nyugodtan veheted! De egyébként pont az a legfrissebb kiadás
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
Rigormortiis
veterán
válasz LaciGSM #51511 üzenetére
Okés, köszi! Ahh, kurvára tetszik.
Egész pontosan milyen hátrányom lesz belőle, ha magyar accountot készítek?
Más: mennyibe kerül a Nintendo Online családi csomag részeként?
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz mirci18 #51512 üzenetére
Ezen a linken tudod kitölteni.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Rigormortiis #51513 üzenetére
Szerintem semmilyen. Nekem megjelenés óta magyar acc-om van.
Néha van hogy más régióba nagyobb akció van, vagy 1-2 játék csak ott elérhető, de szerintem nem ér annyit a variálás!
Ha nem egyénileg fizetsz elő, akkor érdeklődj akár itt a csoportba, mindig vannak akik keresnek embert családiba! 2-3 ezer körül megúszod szerintem 1 évre!https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
Rigormortiis
veterán
válasz LaciGSM #51516 üzenetére
Na az jó lesz. Már úton van a masinám, ha meglesz keresek családtagot. Ilyen sem volt még, hogy gép nélkül "előre" vettem tizenegypár játékot. De már csak kettő hiányzik, ezek is hamar meglesznek.
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #51513 üzenetére
Én összeverődtem pár ismeretlennel facebookon, így 4.000FT volt egy évre a nagyobbik csomag.
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
mirci18
addikt
válasz elder troll #51514 üzenetére
Köszi a választ.
Kitöltöm.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
tag
válasz Szabi® #51526 üzenetére
Szia!
Köszi az infót de sajnos ez nem teljesen állja meg a helyét.
Rengeteget vásárolok eBayről és ami nem az Eu-ból jön arra ilyen kis értékben rögtön felszámolja az eBay az adót
Na amit linkeltél az 14.000 + 6.000 szállítás + rájön 7-8.000 Ft adó (HÉA) kb és így látható, hogy 28 021 Ft a végösszeg.
Ez még nem is lenne vészes, de sajnos az összes amerikai csomagom minimum 3 hét alatt ér ide hozzámSzóval összességében jöhetne a scalper nem érdekelne, hogy csak 15-be vette, örömmel adnám neki a 20-at
[ Szerkesztve ]
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
MODERÁTOR
válasz Parson #51528 üzenetére
Az egymás mellé rakott borítók által alkotott kép közepén mintha egymás folytatása lenne a két borító.
Nem neked válasz, bocsi: Hardveraprón lehet (különösen árral) hírdetni, ha kersünk valamit. Köszi a megértést a törlések miatt.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Norb79
őstag
válasz s7evcsenko #51533 üzenetére
Két heti kétségek között vergődést spóroltál meg nekem, köszi!
-
Moby
addikt
Aztaku micsoda easter egg!!négy!
Remélem egyszer feltalálják a színes nyomtatókat, és otthon mindenki fog tudni nyomtatni magának húsvétitojást! Bárcsak...
-
Skynet258
veterán
válasz DevilAqua #51529 üzenetére
De amúgy ez elég fake-elés nem? Mármint persze, a grafika mondhatni folytatódik a jobb oldali borítón, de az első részben a "földszinten" vagyunk, a másodikban láthatóan Link egy lebegő szigeten van, szóval baromira nem folytatódhat a térben az a grafika ami az első borítón van mert van köztük némi szintkülönbség...
-
ldave
félisten
Pikmin 4 nagyon tetszik, Dio4 és FF16 csalódást keltő élménye után megint a Nintendo hozott (nekem) remek öltetekkel teli játékot, idén már sokadszorra. Vannak benne kicsit ilyen Zelda shrine-ok ihlette föld alatti pályák, amik inkább puzzle elemek, mint a felszíni részek.
Ami viszont rossz előjel, hogy a barátlistám alapján szinte senki nem vette megA Slime draws near! Command?
-
Rigormortiis
veterán
Az komoly...van már 12 játékom, de a gép még sehol.
-
addikt
válasz Rigormortiis #51546 üzenetére
Ezt hogy hoztad össze? Honnan jön?
Anno egy hónapja, én behúztam Alza-rol este, és reggel nyitásra érte mentem az üzletükbe.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Rigormortiis
veterán
válasz VágniValó #51547 üzenetére
Egyszerűen nem akarok belekezdeni egy Xenoblade Chronicles-be vagy SMT5-be vagy ha már itt tartunk bármilyen Switch játékba, amíg végig nem viszem a Final Fantasy XVI-ot és a Tales of Arise-ba. És egyikkel sem haladok főleg a rohadt Diablo 4 miatt A játékokat meg szépen lassan összegyűjtögetten apróról többségében.
-
addikt
válasz Rigormortiis #51548 üzenetére
Tehát... Meg se rendelted
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest