Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
válasz cactuar #40249 üzenetére
Továbbra sem vagyok vele boldog.
Persona/SMT játéknak ez vékony. Megköveteli az előismeretet maximálisan.
Semmi lamentálás, történés stb... mint mondjuk a Nocturneban. 10 órája megyek kb. és vagy 8 féle ellent láttam eddig.Ez a moderkori Nintendo open world template nyírja ki számomra. Ja, nincsenek dungeonok, és kb. a kötelező minibossokon kívül eddig mindent kikerültem, lefutottam, amivel már nem akartam 60x is harcolni.
És azért valljuk be, hogy amit COLLECTOR néven kimertek adni az egy vicc... Ezeket kb. ajándékba előrendeléshez kellett volna osztogatni
Ja és az artbook is egy ilyen kiméretű valami. (minden sajtóanyagon csalóka volt)[ Szerkesztve ]
.
-
mirci18
addikt
Mik vannak:
[link]Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
DM-Fan
nagyúr
A Game & Watch - The Legend of Zelda kapcsán a következő rejtett funkciókat/cheat-eket találtam:
Mind a három Zelda játék esetében az "A" gomb 5 másodpercig történő lenyomásával érhető el a cheat, amit már a játékokon belül, a user-fájlválasztó menüben lehet megtenni és az alábbiakat eredményezi az egyes játékokban:
- The Legend of Zelda: maximális mennyiségű szívvel kezdjük a játékot
- Zelda II - The Adventure of Link: maximális mennyiségű élet- és varázserővel indulunk
- The Legend of Zelda - Link's Awakening: egyrészt maximális mennyiségű szívvel kezdjük a játékot (látszólag csak 3-mal, de ahogy kijövünk a házból a legelején, felugrik maximumra), másrészt ahogy a játék elején lemegyünk a tengerpartra és felvesszük a kardot, az rögtön 2-es szintű lesz.A Vermin-ben is van egy extra funkció: ugyebár Game A vagy Game B nevű játék indítására van lehetőség. Ha azonban ráállunk a Game A-ra és 5 másodperc hosszan nyomjuk az "A" gombot, akkor látszólag ugyan a Game A indul el ahogy elkezdjük nyomni az "A" gombot, azonban ahogy letelik 5 másodperc, átvált Game C-be, ami egy sokkal gyorsabb, intenzívebb játékélményt ad, amiben ráadásul csak egy életünk van.
További rejtett funkciók/érdekességek:
- az "A" + "B" + Start + Select gombok játékon belüli egyidejű megnyomásával bármikor menthetünk vagy vissza tudunk térni főképernyőre
- a The Legend of Zelda - Link's Awakening esetében ha megnyomjuk a Pause/Set gombot, akkor látható lesz többek között egy Screen Size menüpont, amelyben átállíthatjuk a kijelző képarányát ezen játékra vonatkozóan az eredeti 4:3-asra (original) vagy széthúzhatjuk jelen kijelzőre (full) - ez utóbbi a default a Game & Watch esetében
- bármely játék esetében 3 perc inaktivitás után "képernyővédőként" egy Zelda-témájú háttérképet jelenít meg a készülék (az aktuális játéknak megfelelőt). A The Legend of Zelda - Link's Awakening esetében 11 különböző ilyen háttérkép van és annak függvényében váltakoznak, hogy épp mit csinálunk a játékban.További fun fact: konyhai mérlegen lemértem mind a tavalyi Mario, mind a most megjelent Zelda Game & Watch-ot: hajszálpontosan 68 grammot nyom mindkettő.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Ha az eshop-ban valamire azt írja, hogy 15-éig akciós, akkor aznap még meg tudom venni, ugye?
Sic Parvis Magna
-
HUmenetke
tag
sziasztok!
kicsit kiégtem a videojátékok terén (kb minden új AAA cím sz*r lett szerintem), szóval elővettem a switchet, letöltöttem a voice of cards demót és azt vettem észre, hogy már a teljes játékkal játszom
Javaslatokat szeretnék kérni játékokra, amik ehhez hasonlóak, fantasy, körökre osztott harcos, klisés, "a jó legyőzi a gonoszt", heroes of might and magic, eragon, gyűrűk ura, narnia, twilight force -vibeos dolgok érdekelnének, de sajnos nem vagyok művelt a switchen ezekkel kapcsolatban
köszi az ajánlásokat -
neato3loco
senior tag
Hali!
Vett valaki innen >>> [link] online tagságot? Ha esetleg Family csomagja van már valakinek és maradt még benne hely szívesen csatlakozok. Kereshettek PÜ. - ben is
A múltkori tokokkal kapcsolatos kérdésemre nem igazán válaszoltatok, remélem erre fogtok.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Norb79
őstag
válasz HUmenetke #40256 üzenetére
Dragon quest XI vagy az Óperencia vagy az octopath traveller ami körökre osztott harcos rpg. Előbbi és utóbbi 100 órás mű, a középső meg egy magyar cucc, magyar felirattal és “csak” 20-30 órás játékidő.
Én mindhármat végigtoltam, utóbbi kettőt másodszor is, más platformon, ezeket ajánlani tudom, ha ilyesmit keresel. -
HUmenetke
tag
köszi mindenkinek! a thronebreaker eszembe sem jutott, pedig nagy witcher fannak tartom magam Lesz mivel eltöltenem az időt
-
Blaise
veterán
Az AC3 ÉS AC4 Black Flag magyar feliratosak, hogyha az eShop-ból veszem?
-
30z.Samu
félisten
Nagy Bandai akció van az eshop-ban 15-éig, remélem holnap még kitart. Aki meg akarná venni a Dragon Ball FighterZ-t vagy a Naruto-t, az most jó áron tud lecsapni rá, ennyit szerintem simán megér, hogy kis gépünkön is meglegyen.
Sic Parvis Magna
-
senior tag
-
addikt
-
30z.Samu
félisten
válasz Zsírkrétamen #40265 üzenetére
Egyébként biztos én vagyok fukar meg ilyenek, de ennyit biztos nem adnék egy Switch-ért.
Sic Parvis Magna
-
senior tag
válasz 30z.Samu #40267 üzenetére
Én is ennyiért vettem. Nagyon gondolkodtam rajta, mert akkor még mindenhol 130-ba került, de mindenhol azt mondták, hogy hónapok, mire megérkezik. Akkor az Emagon volt 140, viszont este megrendeltem, és másnap át is vehettem. Nem bántam meg egy percig se, hisz azóta mindenhol drágább (és ugyan úgy nincs), ahol meg van raktáron, ott meg már 150+ az ára....
(Egyébként meg attól függ hogy vesszük. A többi konzol alapból drágább, ez meg hordozható, én sokkal jobban kihasználom mint pl a PS4 Pro-mat. Inkább a játékokat találom drágának, elég ritkán van jó akció, nem úgy mint a ps-nél, arról nem is beszélve, hogy a ps előfizu ad ingyen játékokat.) -
addikt
válasz Zsírkrétamen #40271 üzenetére
Viszont a többi konzol korszerűbb is, ha a legutóbb megjelent generációkra gondolunk Xbox -nál és PS -nél. Szóval azért bőven érthető a különbözet, amit kifizetsz a Nintendo ára felett.
Az viszont kétségtelen, hogy azokat nem hordozod magaddal. Ez egy baromi nagy előny a sok exkluzív játék mellett.
Utóbbi persze már nem mindenkinek előny, és szívesebben látna erősebb, korszerűbb hardvert a Nintendo -nál is. Na meg szofveresen (OS) is lenne mit fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
30z.Samu
félisten
Félreértés ne essék, nagyon szeretem ezt a konzolt, jó vele játszani meg minden. De ahogy írod, Nálam nem csak abból áll a dolog, hogy hordozható. Persze ez is egy nagy fegyvertény a Nintendonál, mert a másik kettőnél max közvetett megoldás van erre. Az is közrejátszhat az álláspontom foglalásában, hogy én anno nagyon jó áron vettem meg a gépet. Akkor is 110-120 körül voltak a boltokban, én megvettem 85-ért, szerencsém is volt, hozzáteszem. Meg hát akárhogy is nézzük, eltelt négy év a konzol megjelenése óta és ugyan kijött egy-két variáns belőle, de a hardverhez egyáltalán nem nyúltak. Tök jó, hogy a mostani variáns Oled-es, de számomra még ez sem ér meg 140 ezer forintot. Pláne, hogy az esetek 90%-ában TV-n játszom vele.
Sic Parvis Magna
-
addikt
válasz 30z.Samu #40273 üzenetére
Nálam az volt az egyik legfontosabb érv a Nintendo mellett, hogy hordozható. Így számomra nem lényegtelen, hogy milyen a kijelzője. Illetve az a kijelző milyen minőséget nyújt. Az én igényeimnek megfelel...de van aki ezt teljesen másképp látja. Ezt is megértem.
Persze emellett tudnám még említeni a sok exkluzív játékot, ami más platformon nem elérhető. Valamint némileg a retro igényemet is kielégíti, mert van egy csomó olyan régebbi cím, ami az említett konkurens gyártók eszközein nem elérhető. Néha persze ez is olyan amilyen...de erről már tárgyaltatok itt párszor az Expansion Pack kapcsán.
Viszont "bajban" lennék, ha más konzolt nem tartanék mellette. Mert van egy csomó több platformon is elérhető játék, ami ide nem érkezik meg. Vagy olyan minőségben portolják, hogy borzalom. Ami néha abból is ered, hogy egyszerűen ennyit tud a hardver.
[ Szerkesztve ]
-
Beleth
csendes tag
Akit érdekel Gameparknal még 11.22 beérkezéssel lehet rendelni fehér oledet 135ért.
-
30z.Samu
félisten
"Viszont "bajban" lennék, ha más konzolt nem tartanék mellette. Mert van egy csomó több platformon is elérhető játék, ami ide nem érkezik meg. Vagy olyan minőségben portolják, hogy borzalom. Ami néha abból is ered, hogy egyszerűen ennyit tud a hardver."
Ezért is írtam, hogy nekem az oledes verzió ennyit nem ér meg. Ha erősebb hardver lenne benne, akkor azt mondja az ember, hogy oké. De "csak" egy kijelző miatt nem ér Nekem ennyit. Ha konzolt kéne választani, én is bajban lennék, de a fentiektől eltekintve jó esély lenne arra, hogy a Nintendo-t tartsam meg. Gamepass-t megoldanám gépen valahogy vagy nem tudom.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
85% off volt a Dragon Ball FighterZ-re, így 3200 ft-ért bezsebeltem. Őszintén szólva kellemesen csalódtam, teljesen jól fut a kis gépen. A felbontás persze látszik, meg az animációk sem olyan smooth-ak, de maga a gameplay ugyanolyan, mintha a nagy konzolon nyomnám. Szóval nem bántam meg, csak lehetnének kicsit többen is a szervereken, Xbox-on is ez volt a gond, hogy ott is kevesen vannak. Pedig ez egy tök jó, pörgős kis game.
Sic Parvis Magna
-
-
addikt
válasz 30z.Samu #40276 üzenetére
Vágom, és teljesen megértem. Ebben az esetben nekem is mindegy lett volna.
icemad:
Nintendo -nál nem nehéz elverni egy csomó pénzt. Nem csak játékokra. Milliónyi kiegészítőt lehet hozzá venni. Viszont kártyán vett játékot legalább egész normális áron el is lehet adni.Én azért várom, hogy legyen egyszer új generáció.
[ Szerkesztve ]
-
f3rdzs0
senior tag
válasz icemad #40278 üzenetére
viszont hordozhatóságban kb mindent ver a piacon, még a meg nem jelent Steam Deck-et is (azért az egy elég chunky boy), ebben a szegmensben mindig is Nintendo uralkodott.
remélem hogy egy esetleges Switch 2 még jobban fog a handheld élményre koncentrálni, bár őszintén szóval azt se bánnám, ha újra lenne otthoni meg handheld konzol, hogy az utóbbira jobban optimalizálják a játékokat
f3rdzs0
-
77Guba
aktív tag
Nálam az egyetlen és ultimate érv a Switch mellett,hogy handheld,így tudok sportot nézni közben a tévében.
-
Kicsit hozzászólva. Én ugye most vettem OLED-et a PS5 mellé, eddig a Suoer Mario Odyssey-t végeztem ki és mellette a Metroid Dread-et ütöm éppen. Eddig csak handheld módban használtam a gépet, ezért is vettem mert minden komolyabbra ott a nagygép, de mivel szeretem a metroidvania stílust, el vagyok a pixelgrafos indie címekkel is így erre is lesz bőven mivel játszanom, a Blasphemous is rohadt jól néz ki ezen a kicsi kijelzőn, a Metroid meg... Igazából esetleg amit el tudnék még fogadni egy PS App amivel tolhatnám esetleg ágyból streamelve a nagygépről a játékokat.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
addikt
válasz 30z.Samu #40287 üzenetére
Szilikon tokból nekem olyan van, aminek domború az alsó része. Kicsit jobb fogást biztosít minden plusz eszköz nélkül.
Egyébként nekem sem nagy, de azért tényleg lehet valakinek kényelmetlen. Vagy határeset. Főleg Lite -hoz képest.
Na meg ott a Split, amit nagyon kedvelek, de azzal már tényleg komolyabb lesz a mérete. Ami engem nem zavar, mert például S21 Ultra -hoz is Razer Kishi -t használok.
A kettő együtt meg közel az a méret (hosszabb oldalon), mint a Switch + Split.[ Szerkesztve ]
-
válasz 30z.Samu #40289 üzenetére
Tudom, hogy a Vita-val ment ez a dolog, de emiatt nem vennék már és ha itt a Switch simán meg lehetne oldani (mókolva láttam már rá példát, de az nem játszik). Belső hálózaton belül 720p-ben szerintem simán játszható lenne pár cím ilyen formában és tudtommal a Sony nem gondolkozik kézikonzolban.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
consono
nagyúr
XBox Cloud app is jöhetne akkor és univerzális lenne a dolog
A méretre visszatérve egy picit: a Switch Lite sokkal inkább való kézikonzolnak, mint sima Switch, de azt meg TV-re nem lehet kötni, meg ugrik az azonnali multiplayer az out of the box két kontrollerrel... Nekem az a legnagyobb bajom, hogy a szemem úgy rossz, hogy pont abban a távolságban, ahol a Switchet tartanám szemüveggel már nem tudok jól fókuszálni, szemüveg nélkül meg még nem, szóval marad a TV, de TV-n meg majdnem mindenben jobb a többi konzol...
A teljesítmény kapcsán meg elég megnézni az Apple "új" generációs M1 chipjeit, lehetne hordozhatóban is böszme teljesítmény, akár ugyan ezzel a hűtéssel. Csak nem ezen az áron...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Petiii85
csendes újonc
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy ha digitálisan az e-shopból megveszem a the witcher 3 complete edition-t az tartalmaz magyar feliratot???
Kellemes meglepetés volt, hogy az assassin's creed black flagnél volt magyar felirat.
Válaszokat köszönöm!
-
f3rdzs0
senior tag
válasz 30z.Samu #40287 üzenetére
szerintem is határeset, de sokat ront rajta, hogy a joyconok ultra kényelmetlenek, fogalmam nincs hogy sikerült ez. a 2DS XL-el semmi bajom nem volt, az meg kisebb nála.
igazából én nagyon örülnék egy clamshell megoldásnak, 2DS XL mintájára. ott kisebb bezel mellett simán lehetne Switch Lite méretű kijelzője. plusz az ottani circle pad jobban bejött, mint a minimálisan megemelt joystick a joyconokon
f3rdzs0
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest