- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
icemad #56113 üzenetére
Van rengeteg csinálni való, de nincs történet. Nekem is ez a bajom a NMS-al. Valamikor beletoltam tizenpár órát, de tényleg csak annyi van, hogy új rendszer, más erofőforrás eloszlás, űrállomás, savaseső. A következő rendszerben meg ugyan ez pepitában. Az asszonyt elszórakoztatta, hogy scannelt minden állatot meg növényt, de én gyorsan beleúntam.
-
lanszelot
addikt
-
lanszelot
addikt
válasz
icemad #56106 üzenetére
Másik bolygókra is át mentem.
Savas eső bolygó, toxikus bolygó, normál bolygó...de mindenütt ugyanaz. Gyűjtögess a semmiért. Játszottam egyedül es coop-ban is a párommal.
Nem azt írtam annyit toltam, hanem mennyi van a játékban.
Mi a cél? Semmi. Űrhajó fejlesztés, de minek? Hogy át menj másik bolygóra. -
lanszelot
addikt
válasz
icemad #55938 üzenetére
Szerintem a gomb lába a forrasztásnál megadta magát.
Mivel szalag kábeles, meg lehet próbálni mókolni, de csere.
Csak az fogja megoldani.
Nem nagy dolog kicserélni.
10 perc alatt megvan.
Meg is csinálnám neked, de túl messze vagyok. Az ide útból vehetsz másik joycon-t isNézd, találtam egy videót hogyan kell kicserélni: [link]
Ha kell segíteni, nagyon szívesen segítek
Itt egy másik videó is, szerintem nálad is ez a gond: [link]
-
Szabi®
addikt
válasz
icemad #55869 üzenetére
Egyikhez sem vágytam vissza, sőt kijátszáshoz közel már úgy voltam vele, csak érjek a végére. De ugye kire milyen hatással van melyik játék. Maga a horizon baromira behúzott, 2017-ben, de ennyi órán át nem tudta fenntartani az érdeklődést. Ami durva, hogy annak a végére nem is emlékszem . . .
-
horkovy34
junior tag
válasz
icemad #55603 üzenetére
Èn szemèly szerint nagyon kíváncsi vagyok az új gépre már ha idén lesz. Váltani egyből nem fogok mert a Switchen is iszonyatos backlogom van. Bár ha valóban vinni fogja a mostani játèkokat kicsit szebben/jobban ès megspèkeli a Nintendo a gèpet 2-3 számomra kedvenc nyitócímmel akkor lehet hogy változik ez a vèlemènyem. Egyébkènt szerintem van abban valami amit mondanak hogy ez a Switch 2 olyan lesz mint mondjuk a Playstation 4-nèl a Pro verzió. Èn is így tudom ezt elkèpzelni hogy ez csupán egy ilyen upgrade lesz pár változtatással. A Nintendonak nem szabad elmozdulni erről a hibrid pályáról mert ez bejött nekik. Felesleges is a másik kettővel versengeni. Járják csak a saját útjukat mert bejött nekik. A Wii U-s eset szerintem bőven elèg volt bizonyítèknak erre. Ők is megszívták vele ès mi vásárlók is bár voltak rá jó címek és lett volna abban a gépben bőven potenciál ami végül ment a levesbe.
-
morfondőr
addikt
válasz
icemad #55603 üzenetére
Ha kompatibilis lesz a mostani játékokkal, akkor én egyből váltok, ha nem, akkor később.
Én számítok megjelenéskor néhány felújított játékra a mostani repertoárból. Nem nagy remasterre, csak jobb framerate és jobb felbontás patchekre. Pl. Xenoblade már lassan 2 éve nem jött ki, a 2-3 kaphatna egy patchet nagyobb felbontásra, Zeldák is, Bayonetta 3 is. Ezzel szvsz jelentősen megdobnák az új konzol iránti keresletet. Biztos lesz néhány nagy nyitó cím, de azért azok kevesek lesznek egy ideig. -
30z.Samu
félisten
válasz
icemad #55269 üzenetére
Én kezdtem ugyan egy új szigetet de egyrészt random időszakokban lépek be, másrészt az online résznek sok értelmét nem látom.
Akkor lenne jobb, ha át lehetne menni a barát szigetére akkor is, ha Ő épp offline és mondjuk jutalmat kapnál azért mert valamiben segítesz neki.
-
vargalex
félisten
válasz
icemad #55179 üzenetére
A fiam Oled-et kapott, a kijelzővel igazából nincs bajom.
Van valami olyan ingyenes / nagyon jó akcióban lévő játék, amit tudtok ajánlani?
Vettem néhány 0.99 EUR-os játékot most, hogy lefoglalja magát a gyerek (Bus Simulator, Subway Simulator, Truck Simulator, mert ezeket szereti), illetve a Lego - The Incredibles-t 4.79 EUR-ért, mert a Lego játékok is nagyon bejöttek neki PS-en (10 éves) és ez még nem volt meg. -
Micsurin
nagyúr
válasz
icemad #55143 üzenetére
Néztem dokkolva, kézben. SD-n és belsőn is. (Belsőre eleve újra letöltöttem nem átmozgattam hátha.)
De egyszerűen érezhetően késlekedik / gondolkozik az input. És nem hiszem, hogy a gépben lenne a hiba mert még Dark Souls alatt sem volt érezhető inputja a joyconoknak.
Kingston kártyát meg nem gyanúsítanám mert se a Warframe se a Witcher nem vacakolt eddig. (W3, Warframe, No Mans Sky, Border3 amik a kártyán vannak most és hardver éhesebbnek gondolnám őket. Mind szépen futnak.)
Nem tudom mi a franc lelte az Orit.
Rigormortiis nem érdekel vagyis úgy fogalmaznék nem zavar ha egy játék szívatós sőőt. Engem az zavar mikor érezhetően gatya az irányítás és ezért szenvedős. Utoljára ilyet X360-on tapasztaltam mikor merült az elem benne.
-
válasz
icemad #54732 üzenetére
Samsung vagy Sandisk "szokásos" kártyát veszek, ebből a 128-ast támogatja (ezt használom most), esélyesen az 512gb-ost is fogja, azonos széria, azonos feltételek, attól nem félek hogy nem támogatná, de köszi
zombei: Jó lenne még nagyobb kártya, valószínűleg azt is telepakolnám, de árban már annyival drágább, amennyit nem adok ki érte. Mondjuk jogos, megnézhettem volna előtte az új és használt árakat, és akkor tárgytalan is lett volna a kérdésem
Crvsh3R: Köszi neked is! Az a baj, hogy 1TB-osba csak újat láttam, 512gb-osból viszont 10-15k között ki lehet fogni, és ha még 2db-ot is veszek csak max 30k és nem 45
-
-
Szabi®
addikt
válasz
icemad #54696 üzenetére
Kilehetni kilehet, volt aki a hirosimai atomot is kibírta. De fájdalmas néha bőngézni a játékok között, főleg amikor gondol egyet a gép, és kivág a store-ból. És ez nem előfordulás kérdés, hanem konzisztens ez van. Azért egy Xbox One Fat-nél is sem láttam ilyeneket, ha volt is, ritkaságszámba ment.
-
NyMRooD
őstag
válasz
icemad #54679 üzenetére
Csak az a baj, hogy ez nem igaz, Phil Spencer: "I'll start by saying we have no plans to bring Game Pass to PlayStation or Nintendo. It's not in our plans. But I think you hit on the right point of 'what it means to own an Xbox.' The thing I want to be focused on is how do we continue to innovate for people who've made the commitment to our hardware platform? And how do we continue to make sure that they feel great about their investment in what we've built. "
Magyarul nincs olyan terve az MS-nek, hogy elvigye PS-re vagy Switch-re a gp-t (persze valószínűleg a Sony és a Nintendo is ellene lenne).
u.i. Tim Stuart nyilatkozta, hogy van ilyen tervük, abból lett most hír és ezt cáfolta Phil.
-
lazac_
tag
-
cactuar
senior tag
válasz
icemad #54065 üzenetére
Egy pár játék kapott VR módot ingyenes update-ben:
Mario Odyssey, Breath of the Wild, Captain Toad.Ez pedig az eredeti vr szett: Nintendo LABO VR kit
-
jófejsrác
senior tag
válasz
icemad #53938 üzenetére
PSP nekem is van a 2000-es modell, szépen "fel faszázva", hogy minden fusson rajta - el nem adnám én sem Leginkább a régi emuk miatt (nes, snes, megadrive és gba).
Ugyanezt megcsináltam Vitára is, de ott néha eldobta a komplett henkakut és lehetett elejéről kezdeni így elengedtem a dolgot. Pedig a gép minőségi volt. Imádtam.
Jelenleg a Luigi mansion 3-mal játszom. Nagyon tetszik a játék, hogy minden egyes szint milyen sok ötlettel és fantáziával rendelkezik.
-
válasz
icemad #53793 üzenetére
En nem ertem miert gondoljatok a switchet "kis" gepnek
Azert mert ps5-on jobb a grafika? Nekem van mindkettő, felre ne erts. A switch teljesen mas kaveház, itt nem a grafikat fizeted meg, hanem azt hogy megfogod ezt az eszközt és buszra felulve is nyomod a Hogwarts Legacyt. Csunya? Az. Ps5-ot felviszed a buszra? Nem hiszem
El kell fogadni, ez teljesen mas jellegű gép. Es igen, van ezeknek a csunya jatekoknak is célközönsége. Meg fogjak venni. Sokan. Es en értem is őket, rohadt jo a handheld gaming.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
törölt tag
válasz
icemad #53305 üzenetére
Digital Foundry-s videókat érdemes nézni szerintem.
Subnauticából pont nem találtam ilyet, de ebben a videóban kivesézik. 30 fps-ből drop-ol.
No Man's Sky videó.
Nem néztem végig egyiket sem, de utóbbi szarul néz ki. -
-
ldave
félisten
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #53139 üzenetére
Én anno megvettem az Animal Crossing -ot, mert sok jót hallottam róla. Aztán rájöttem, hogy nálam csak erős nyugtatóval élvezhető.
Az elején még csíptem a gyűjtögetést, aztán meguntam.
Szerintem mindenképp érdemes kipróbálni, mert van akit nagyon leköt. Én elég pörgős típus vagyok, hamar megunok dolgokat...így nem az én játékom.
-
axlfsi
veterán
válasz
icemad #53125 üzenetére
Attól nem féltem egy percig sem, hogy esetleg ráfanyalodnának arra a "baba játékra" (bocs, nem néztem utána rendesen, elfogadom, ha tévednék, csak 1-2 screent láttam), de 20 és 27 évesek
, illetve Skyrim, The Wicher, az összes AC, ha competitive, akkor pl. OW, amiket tolnak, toltak... csak a kicsi Japánt tanul és egyébként is, van egy kis JRPG/Anime bekattanásuk, aztán szeretnének egy NSwitchet.
-
30z.Samu
félisten
válasz
icemad #53125 üzenetére
Igazat kell adjak sajnos. Azzal még nem is lenne baj, ha először találná meg az ember és akkor rázoom-ol, na de folyamatosan. Meg hogy külön meg kell nyomni egy gombot, hogy felvegye...abszolút nem tiszteli a játékos idejét a game. Meg hát sajnos hamar kifullad, nem tud újat mutatni, eltelik egy hónap és gyakorlatilag mindent láttál a játékban, kivéve a szezonálisan elkapott bogarakat, halakat. Amivel egyébként alapvetően nem is lenne gond. De az előbb említett dolog tényleg bosszantó hosszú távon, pedig alapjáraton tetszene a játék, remélhetőleg a következő nem ilyen lesz.
-
tl-x
addikt
válasz
icemad #53065 üzenetére
Igazából a játékmenet jó, ott nem nagyon van hiba. A menetek között tölt sokáig (15mp kb.), kivégzéseknél vettem észre textúra hibákat (le nem eső fej, nem veszi le Scorpion a maszkot) és a beköszönő/záró animációk vannak nagyon "lecsupaszítva" (Cage fura szemei, Reptile fogsora elcsúszik) . Azért az becsülendő, hogy egy az egyben megpróbálták elhozni a játékot a fejlesztők switchre. Az MK11 esetén a tornyokban lévő ellenségek képei elmosódottak itt ez éles, ott az beköszönő annimációk "nagyon" recések pixelesek, itt éles a kép csak nagyon le vannak egyszerűsítve a karakterek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #52962 üzenetére
Bugok ide vagy oda...azért a Switch verzió elég ocsmány lett.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
icemad #52832 üzenetére
És mindezek ellenére (hogy a kölykök inkább a trendi nagykonzolos/pc-s címeket tolják) röhögve behúzta a N az előző generációt úgy hardver, mint az exkluzív szoftver eladásokban úgy, hogy jóval több haszna van mindkettőn, mint a konkurenseinek (a hardvert nem kell magyarázni, és a szoftvert sem nagyon: a kb 50 millió eladott BotW nagy része jó eséllyel teljes áron ment el, még amúgy is csak 30 százalékkal akciózzák a belsős címeket).
Biztos, hogy nem fognak taktikát váltani, nem is kell. Annak mondjuk örülnék, ha amellett, hogy egy kicsit erősebb lenne, a joyconokon is dolgoznának még és mindenképp tegyék rendbe az eShopot, meg a mobilos appot.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #52832 üzenetére
Mondjuk én is jóval több játékot vettem volna Nintendo -ra, ha erősebb lenne a hardver. Kézben játszani frankó dolog. Az már kevésbé, hogy sok minden nem jelenik meg, vagy trágya a port.
Önmagában a Switch szerintem sok embernek kevés. Függetlenül attól, hogy sok remek játék van rá.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
icemad #52825 üzenetére
A GC valóban fasza volt HW ügyileg, ott az adathordozóval "herélték ki" a cuccot
És azóta több mint 20 év telt el.. azóta volt már itt Wii, WiiU, 3DS, Switch, és egyik sem kapott olyan HW-t amit el lehetne várni..Persze Nintendot nem a csilivili grafikáért vesz az ember, de már én is, aki azért elég régóta rajongom a cégért kezdem kicsit elveszteni az érdeklődésemet a Nintendo iránt..
Egyébként még mindig annak örülnék ha újra kettészednék a HH és az asztali vonalat. Vagy tőlem lehet Switch mindkettő, de legyen opcionális.
Vagy legyen sokkal olcsóbban egy csak asztali változat, vagy legyen ugyanolyan áron (de akár drágábban is), egy HW ügyileg bikább verzió.. -
Micsurin
nagyúr
válasz
icemad #52749 üzenetére
Kötve hiszem, hogy rosszabb.
Heti ~35-40 óra megvan cégnél (25 órás diák jó vicc a mi projektünkön...) és nappalin vagyok még ebben a félévben 5 tárggyal + szakdolgozat befejezése (nem épp Mcdánelc témában) őszíntán elmegyek reggel 7:27-kor a vonattal, végzek melóban kb 17 körül mire kiérek vonathoz azzal haza agglomerációba van kb 20-21:00 és akkor még jön kb 2-3 óra szakdoga minimum, nem ettem nem fürödtem.Ezen a ponton nem a cég és a projekt váltáson agyalok hanem, hogy a büdös életben nem szeretnék többet fejlesztéssel foglalkozni. De ez meg kiégés és megint más kérdés. A nyár nekem ezért volt felüdülés mert csak a meló maradt heti 5x8-ban...
Mire gondolunk felnőttként amúgy? Akkor leszek felnőtt ha párom lebabázik vagy ha végre sikerül külön költözni?
Előbbit nem tervezzük itthon, utóbbit felejtsd el itthon lassan... még két mérnökivel is igazán össze kellene majd húzzuk magunkat ha szeretnénk saját lakást és esetleg szeretnénk élni... következő időszakban fixen kevesebb időm lesz még jó ideig mintha csak végre "felnőttem", napi 8 óra mellett is több időm lesz bármikor amíg nincs gyerek mint most napi 7-7,5 + egyetem + extra német tanulás mellett. (Angolra önmagában nem akarok építeni...)
Sum? Ettől biztosan több időm lehet csak a későbbiekben.
tboy93 Ezért van eleve elvi problémám amikor az ex címeken megy a szájkarate.
-
válasz
icemad #52550 üzenetére
Egy üzletük van sajnos. De az nagyon stabil
Az első hely ahol nem azt éreztem, hogy le akarnak húzni vagy ilyesmi. (A konzolboltok átlagát véve, például mélyen ár alatt számolnak vissza játékot).Ráadásul nem tudom, hogy azért-e mert törzsvásárló vagyok de 3-4 Switch játéknál ha egybe elviszem még elengednek 2-3.000 Ft-ot ha szépen kérem
Ami persze nem sok de ha azt nézzük, hogy alapból nagyon olcsók a játékok akkor több mint korrekt -
scyllafren
senior tag
válasz
icemad #52267 üzenetére
A sima NFC tag egyszer irhato, aztan vagy megtartod, vagy eldobod. Ezt a powertag-et vegtelenszer torolheted es ujrairhatod, ergo soha tobbe nem kell venned NFC tag-et. nalam £20-at ir árra, az hol draga? Mennyi egy amiibo? Mennyi az NFC 215-os kartya? En nem lattam £0.50-nel olcsobban, igy 40 darab felett maris megéri a powertag.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
icemad #52142 üzenetére
Úgy, hogy ha fizettél érte nem kevés pénzt elvárnád, hogy ha meghal a gyárilag tervezési hibás részegysége a terméknek akkor ne onnan induljon a történet, hogy ~3,2*% rendelkezésre állás kiesett csak a gari idő alatt...
Rettentően érdekes, hogy az Ipad-em ~1 hét alatt járta meg a Cseh kört garanciális javítást illetően aminek a végén közölték inkább cserélik mert nem fognak a képernyővel szórakozni.
Még el is fogadná az ember a 3 hetet ha a Nintendo nem olyan moslék QM mellett dolgozna ahogy teszi. Ahol még az sem kizárható, hogy adott periódus alatt többször is meg kell fusd a kört.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #52142 üzenetére
Nekem már az is fura, hogy valaki a gyári Joycon -t használja. De hát nem vagyunk egyformák és simán el tudom fogadni, hogy van akinek jobban bejön, mint más alternatíva.
Az enyémben szerintem még 5 óra használat sincs. Igaz, hogy nekem van egy custom Joycon is. Persze azt sem használom sokat. Főleg a Switch Sports és a Star Wars: The Force Unleashed mellett pörgött a levegőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest