Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
nem is tudtam:
"Bowser worked at Electronic Arts from 2007 through 2015"
eddig se csíptem ezt az arcot, főleg mert Reggie egy igazán felejthetetlen arca volt a Nintendónak, de azét 8 év EA az gaming szempontból nem a legszebb sor a CV-ben
http://jateknaplo.blog.hu
-
Norb79
őstag
válasz hszilard666 #39770 üzenetére
Legyűrtem az ellenkezésem, kék-piros oled in da House!
-
morfondőr
őstag
-
mirci18
addikt
válasz horkovy24 #39798 üzenetére
Szerintem igenis jó deal.
A feleségemtől megkaptam ajándékba jó lesz vele egy kicsit játszani.
Lassan beletoltam már 40 órát a Lego City Undercoverba.
A játék maga rém egyszerű de tetszik a kockagyűjtögetés és vadászat. Ha befejezem irány a Mario 64.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ayo
veterán
találtak pár adatot, amiből lehet következtetni a következő játékokra online:
http://jateknaplo.blog.hu
-
30z.Samu
félisten
válasz horkovy24 #39798 üzenetére
Én nem régiben ezért adtam el az All Star játékomat. Tudtam, hogy jönni fog az N64 emulátor, benne a M64-gyel. Ugyan nem volt a szívem csücske és végül félbe is hagytam, de ha mégis úgy döntök hogy már csak azért is végigviszem, akkor itt lesz. A Mario Galaxy-t még Wii-n végigtoltam, imádtam, az Odyssey után ez a kedvenc Mariom. Mario Sunshine pedig valahogy nem volt gyere be, ahogy a 3D World és a Bowser's Fury sem.
Sic Parvis Magna
-
senior tag
Sziasztok!
Átmentettem az adataimat a Switch Lite-ról az oledre. Nem nyitottam meg egy játékot se, csak másnap a vonaton szembesültem, hogy sír az internetért, és nem hajlandó elindítani a játékaimat. Beértem melóba, feldobtam wifire, ott ment is rögtön. Most jövök hazafele és megint sír a netért, nem hajlandó elindítani csak a “lemezes” játékot.
Mit kell kikapcsolnom ahhoz, hogy tudjak wifi nélkül játszani? Gondolom csak valami opció, mert a Lite-al tudtam játszani net nélkül. -
mirci18
addikt
válasz 30z.Samu #39815 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy a 64-es Mario és a Sunshine nem a legjobbak de ha egyszer eladom legalább pénzemnél leszek.
Pont ezért vennék fizikai kiadást a GTA-ból is. 60 euróért kösz nem kell.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MODERÁTOR
válasz Zsírkrétamen #39816 üzenetére
MI lett a Lite-tal? Elvileg el kell távolítani az accountod-ról, hogy ne az legyen az elsődleges, ha jól emlékszem...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Zsírkrétamen #39816 üzenetére
Ahogy koncsik kolléga is mondja, azért kéri a netet, mert a korábbi gépedet tekinti elsődlegesnek és ahogy leírtam az OLED megjelenésekor hosszasan 3 hete, ilyenkor azt ellenőrzi, hogy a másik Switch-eden nincs-e épp használatban bármelyik letöltött játék. Mert ha valaki épp játszik valamelyik, az E-Shop-ból megvásárolt és letöltött játékkal a Lite-odon, akkor Te az új Switch-eden egyik letöltött játékkal sem fogsz tudni azzal egyidejűleg játszani (tök mindegy, hogy nem ugyanazzal szeretnél, akkor sem fogja engedni), csak cartridge-alapú játékkal. Ha a Lite-on játszik valaki cartrige-alapú játékkal, akkor Te fogsz tudni letöltöttel az OLED-en. Ha megfigyeled, jelenleg az OLED-en bármilyen, E-Shopból letöltött címet is indítasz, mindig azzal az üzenettel indul, hogy “Checking whether this software can be played…”. Ehhez kell a net és ez egész addig így lesz, amíg nem deaktiválod a Lite-ot.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
senior tag
válasz koncsik #39819 üzenetére
Most adtam el délután
Na, én azt hittem elég azon egy Restore Factory Setting...De ugye az törölt mindent? Tehát azzal letörölte a fiókomat meg ilyenek, ugye?
Most megnéztem az OLED-et, a Primary console-nál azt írta, hogy this console. Máshol nem is látom a Lite-ot, most kitöröltem a bejelentkezési előzményekből is.U.I:Azt hiszem sztornó, most elindít mindent, ezek szerint a belépési előzményekkel volt baja.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
12 óra alatt megvolt a Metroid Dread, szerintem hatalmas játék, mindenki próbálja ki, akit érdekel ez a játékstílus. Voltak idegesítő pillanatai, de sikerült rájönnöm kb., hogy a játék mindig egy kicsit segít, merre kell menni. Ha eltévedtem, akkor azért volt, mert túlbonyolítottam Szerintem a bossok nem nehezek, inkább fárasztóak néhol, nekem a legnagyobb bajom az ugrással volt, egyszerűen van egy üteme, amit meg kell tanulni, másképp nem lehet többet ugrani egymás után, ez teljesen szokatlan volt más játékokhoz képest. A mentési rendszert imádtam, végre nem rabolják az ember idejét.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Rage47 #39824 üzenetére
Én is közel befejeztem, már nagyon a végén járok, talán a legutolsó morph ball bomb-mod nincs már csak meg, nekem is lassan 12 órám van benne. Zseniális játék, meg merem kockáztatni, hogy a Switch eddigi legjobb címe, de hogy a Top 3-ban ott van, az egészen biztos! Az OLED-en pedig parádésan néz ki. Szerintem sem volt vészesen nehéz, egyes speed-boost falak lerombolása (mikor boost-módban cikk-cakkban kellett fölfelé ugrálni falak között és a végén kiengedni a konzervált boost-ot) keményebb kihívás volt, mint némelyik boss-fight.
Sidesrcoller-rajongók ki ne hagyják, az egyik legjobb platformer, ami valaha készült, szerintem ezt minden túlzás nélkül állíthatom!
Get Moded!
-
cactuar
aktív tag
Switchre is jön a Death's Door.
+ Metroid Dread demo tölthető az eshop-ból.
-
addikt
Kipróbáltam a Marvel's Guardians of the Galaxy demót. Jópofa játék, de nem éreztem annyira simának és szépnek. Lehet kézi módban kellett volna kipróbálni, nem dokkolva...
(tudom, hogy cloud verzió)
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
horkovy24
senior tag
Ezt remélem csak viccnek szántad! Ha nem akkor akkor nincs mit mondanom!
Ayo: Tán csak nem azt gondoltad hogy rohanok valamelyik boltba újonnan beszerezni a Project Zero-t?! Jó lesz az innen apróról is olcsóbban!
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
addikt
Másnak is mozog lötyög a joy con kicsit le / fel az OLED modellen ?
V2-n nem emlékszem ilyenre. Mind a két oldalon csinálja. -
MODERÁTOR
válasz ImpersonatoR #39832 üzenetére
Nekem sokkal kevésbé, mint a V1:
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
hszilard666
veterán
válasz ImpersonatoR #39832 üzenetére
Nekem a V1 en igen, de ütöm vágom, tok nélkül csak bedobom a tatyómba, lehet azért.
Mondjuk ha OLED em lenne nagyon vigyáznék rá
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
senior tag
Nézegettem az eshop-prices.com-ot, találtam egészen jó kis akciókat az orosz régióba.
Hátha valakinek hasznos lesz, de a magyar régiós paypallal sima mastercard kártyával lehet fizetni (bár ez lehet csak nekem új).
Be is húztam egy Outlast-ot, egy MotoGP-t és egy Overcooked-ot -
ayo
veterán
na átolvastam mit írnak, meg arlo videót is megnéztem az új online témáról.
hát nem tudom, nem látom olyan fekete-fehérnek mint ahogy mondják. egyrészt nekem itt van az n64 mellettem az összes számomra fontos játékkal. pontosan emlékszem régen milyen érzés volt ezeket tolni, meg hogy most milyen. szerintem sokakban benne maradt a régi emlék és azért várnak valamit, akkor vannak a fanok, akik meg tűpontos emulációt várnak és persze azok akik most látják ezeket először és azt látják, hogy ez szar.
tény hogy lehetne jobb, de igazából ha most látnám először és egy-két grafikai dolgot nem tudnám, hogy miként nézne ki, akkor fel se tűnne. az irányítás régen se volt jó, belassult ezerrel és sok játék leginkább azért volt szenvedés, mert full kezdetleges 3D volt az egész. ettől függetlenül vannak rá jó játékok, de nagyon hamar elöregedett a konzol, már a generációja alatt is.
megértem, hogy mindenkinek fáj, hogy ennyi pénzért ezt kapta, biztos lesz egy-két finomítás, de azért olyanokra vágyni, hogy a SM64-ben rezgő legyen, miközben csakis a JPN változat kapott külön olyat..hát nem tudom
egy minimális grafikai javítás meg egy remap funkció a gombokra, azt jóvan, én többet nem várok. szerintem eleve nem lehet ezeket élvezni egy OLED v bármilyen újkori kijelzőn, főleg nagyban ezeket a régi játékokat, plusz dolognak tök jó, de hogy erről szól az online előfizetés az sztem gyengehttp://jateknaplo.blog.hu
-
Nyomimaci
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémában szeretném a segítségeteket kérni, hogy az eshopban vásárolnék játékot. A kiválasztott játék fizetésénél rámegyek a pontos összeg fizetésre, megadom a kártya adataimat majd a továbblépésnél bedobja hogy az oldal nem jeleníthető meg. Miért lehet ez? Mastercard kártyáról van szó. -
addikt
-
dinostaRR
tag
válasz Nyomimaci #39839 üzenetére
Dettó ugyanez miatt akartam most írni. Valakinek van valami tippje, hogy hogyan lehet ezt megoldani? Tudomásom szerint azóta vacakol így amióta itthon bevezették a bankok a plusz kódot netes vasarlasra. Elég cinkes, hogy 20 euro utan 60-ra ugrik a feltölthető összeg.
[ Szerkesztve ]
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
horkovy24
senior tag
Tudja esetleg valaki hogy mi a fenéért nem lehet még egy példányt sem találni egyik hazai üzletben sem a Project Zero Switch verziójából?! Úgy tudom október 28.-a volt megadva megjelenési dátumnak ehhez képest hiába keresek rá csak ilyen ebay-es faszságokat dob fel a net. Egyetlen hazai boltot sem hoz fel hogy már kapható lenne.... Csak az árára lettem volna kíváncsi. Meg ez azért érdekes!
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
30z.Samu
félisten
válasz hszilard666 #39836 üzenetére
Hú, én nagyon vigyázok rá, már már betegesen. De ez igaz minden műszaki cuccomra. Mindig kikapcsolom, kiveszem a dokkolóból, visszateszem a tokjába miután kicsit hűlt, stb. Meg is hálálja, mert eddig nem találkoztam semmi anomáliával (kopp kopp). De lehet szerencsém is van.
Egyébként ez a Mario Party Superstars ennyire jó? Tegnap kb minden Nintendo-s pajti ezt tolta.
Sic Parvis Magna
-
neato3loco
senior tag
válasz Nyomimaci #39839 üzenetére
Nekem ez a probléma úgy oldódott meg PayPal használat nélkül, hogy mobilon vagy PC-n a nintendo weboldalon keresztül belépve a felhasználó fiókkal vásároltam meg a kívánt játékot, ugyanúgy MC-vel s pár másodperc elteltével a játék a konzolomon vagy töltött már magától vagy a store-n keresztül indítottam a letöltését.
Remélem segítettem.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
tag
Nem update, hanem tegnap jelent meg a Mario Party Supertar, korábbi N64 részek "remak-je"
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest