Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Amúgy valaki veszi majd a GTA pakkot innen? Én gondolkodom rajta, hogy Switch-re megveszem, de 50% off-al, meg ha megy 60 frame-mel.
Sic Parvis Magna
-
addikt
válasz 30z.Samu #39706 üzenetére
A másik gépen majd ki tudod próbálni GPU -ban az SA - The Definitive Edition -t. Aztán meglátod mennyire érdemes megvenni.
#39708:
"Players will also be able to experience Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition with Xbox Game Pass starting November 11."[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
nagyúr
Úgy nézi ki, hogy a HORI kontroller és a Venom power pack nem kompatibilis egymással. Ezt jól megszívtam, mondjuk így is lehet powerbank ként használni csak arra meg egyszerűbb lett volna venni egy sima powerbank-ot mert kisebbek mint ez. Vagy használom az eredeti joycon-nal...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
30z.Samu
félisten
válasz hszilard666 #39714 üzenetére
Elvileg az irányítás az V-ére fog hajazni. Viszont én abban is látok rációt, hogy azért is jön ez ki Switch-re, mert felmérik az igényt erre. Ha elegen megveszik, lehet hogy később lehúznak még egy bőrt az V-ről abban a formában hogy kiadják Switch-re. Nem tart semmiből egy 360 portot kicsit feltupírozni és kiadni vagy egy az egyben kiadni rá és azért van egy jó pár Switch tulajdonos. Sokan vennék, mint a cukrot.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
addikt
válasz 30z.Samu #39715 üzenetére
Amennyi bőrt lehúztak arról a szerencsétlen 5. részről...azok után már beleférne, hogy ide is megérkezzen. Máshol már 3 konzol generációt kísért végig, és mindegyikhez volt egy kis upgrade. Illetve utóbbihoz hamarosan érkezik.
Szerk.:
Amúgy az első részre valószínű nem lenne akkora igény, de azt imádnám Switch -en. Vagyis az összes régebbi 2D verziót.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz 30z.Samu #39703 üzenetére
Én szeretném megjelenéskor megvenni (azért 1-2 tesztet elolvasok, nehogy borzasztó legyen a port), anno a III megjelenésekor kerestük az állunkat, hogy a GTA 2 után mit adtak ki, a Vice City pedig nagyszerű hangulattal rendelkezett. Talán a San Andreas, amit legkevésbé kedvelek ebből a hármasból. Az árát azért kicsit sokallom. Viszont az sokat elárul a játékfelhozatalról (vagy a hozzáállásomról), hogy amiket leginkább be akarok szerezni Switchre, azok: Diablo II Resurrected, Crysis Collection, GTA-k.
-
horkovy24
senior tag
válasz Scholes9 #39544 üzenetére
Mint ahogy ígértem leírom röviden és tömören a véleményem a Pokemon Sword játékról! Ez egyszerűen beszarás jó! Az elején még néztem mint a rozi a moziban hogy mi is van. De ahogy ráérzel a mechanikájára a játéknak úgy beszippant mint az állat. Egyszerűn szórakoztató! Számomra hatalmas fun a klasszikus pokemonok begyűjtése és fejlesztése. Csak ajánlani tudom! Ja igen és ha teheted akkor már az expansion passos kiadást szerezd be!
[ Szerkesztve ]
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
30z.Samu
félisten
Hát..tényleg úgy fest a dolog, hogy csak holnap lesz aktív az Expansion pack-os előfizetés.
Sic Parvis Magna
-
-
addikt
válasz 30z.Samu #39723 üzenetére
Én mondtam. Illetve jól összezavartál. Hittem neked.
icemad:
Az elején még kevesebb teendő van. Vagyis akkor sincs annyira kevés, csak sok mindenre rá kell jönni. Pl. azt sem tudtam, hogy a fák rázásából lesznek ágak. Bár erre lehet más simán rájött. Én helyette elküldtem aludni a figurát.ZX Spectrum - Commodore 64
-
rakkimcer
tag
Pokemon szériát nézegetem, nem ismerem egyiket sem.
Vannak:
Sword (2019)
Shield (2019)Nem adták még ki:
Brilliant Diamond (2021)
Shining Pearl (2021)
Legends: Arceus (2022)Sword és shield között mi a külöbség?
-
30z.Samu
félisten
Nálatok volt olyan, hogy régiót váltott valamiért az account? Én eddig UK-ban voltam, viszont most nézem és valamiért átmentem USA-ba. Elvileg a csoport szempontjából nem lényeg, lehet jobb is így, hátha több akció van az USA Store-ban, csak érdekes.
Sic Parvis Magna
-
addikt
-
cactuar
aktív tag
válasz rakkimcer #39727 üzenetére
A Pokémon játékokat általában párosan adják ki, de csak minimális különbség van a 2 verzió között. Van pár pokémon, ami csak a Shield / Sword verzióban található meg, de online cserével ezeket is meg lehet szerezni. Szóval elég az egyiket venni, amelyik szimpatikusabb.
-
30z.Samu
félisten
Én vettem egy Trust controller-t, ami ugyan kifogástalanul működik Switch-csel és PC-vel is tök jól működött. De hát érződik rajta, hogy ez egy újonnan 12 ezres controller. Szóval az anyagminőség nem annyira jó, pláne ha mondjuk az Xbox controller is van a birtokodban és van viszonyítási alap. Szóval gondolkodom hogy beszerzek egy Pro Controller-t.
Sic Parvis Magna
-
addikt
válasz 30z.Samu #39731 üzenetére
Nekem van Pro (IS). Nem rossz cucc, de más kontrollerek után nekem nem érződik annyira minőséginek. Viszont a gomb/analóg elrendezés nekem való, ahogy a forma is.
Kisebb méretben én még a 8bitdo N30 Pro 2 -t néztem.
A bal felsőt.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
rakkimcer
tag
válasz 30z.Samu #39742 üzenetére
2 hete vettem én is trustot, de csak mert a spirit of gamer PWS vezérlője nem lett jó, ráadásul a boltba a meglévő mindkettő hibás volt
ami a trust mellett szól, sokáig bírja az aksija, a gombok és a dpad tényleg kemény, szokni kell
MH Rise miatt vettem és arra eddig jó -
30z.Samu
félisten
válasz rakkimcer #39743 üzenetére
Igen, nagyon jól bírja az akkuja. A gombok keménységét valóban szokni kell. A Joy-Con-é sokkal puhább, ha esetleg lemerül és áttérek a Muta-ra, akkor elég rendesen érzed a különbséget. De kb tíz perc múlva nem igen foglalkozol vele. Egyáltalán nem rossz controller az árához képest, sőt...ha esetleg veszek Pro Controller-t, akkor megtartom ezt is.
Sic Parvis Magna
-
zkxdn
őstag
Jól lement a használt ára a nem oled switchnek... már 75K-80Kért jópár vihető
-
-
3 napja játszok vele, és eddig csak horgászni tudtam, fát cibálni, követ csákányozni, meg néhány rovart elkapni. Ez így nagyon kevés még. Talán ma már kész lesz a múzeum, és a házam, az talán bővíti a lehetőségeket. Ami viszont nagyon idegesít, hogy rengeteg ismétlődő szöveg és animáció van benne. Minden alkalommal, ha elkapok egy állatot, ráközelít a kamera, megmutatja, visszazoomol. Ezt így most miért? Úgy lenne értelme, ha valami új fajt fogok meg, mert akkor tudom, hogy ezzel lehet futni az öreghez. Vagy később a múzeumba. Így csak simán idegesítő és felesleges időhúzás.
Szóval nem lenne ez rossz játék, de nekem az ilyen telefonos idle clicker játékokat juttatja eszembe.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
30z.Samu
félisten
válasz morfondőr #39746 üzenetére
Én nagyon hamar arra a következtetésre jutottam, hogy számomra nem éri meg cserélni még a V1-ről sem. Ugyanis itthon javarészt TV-n játszom, szóval ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy milyen a gép kijelzője, úgy sem használom. Ha esetleg úgy adódik, hogy valamilyen oknál fogva a kijelzőt használom, azt általában bent teszem és nem kint. Szóval a fényereje, meg úgy ánblokk a kijelző minősége az alatt a kevés százalék használat alatt Nekem teljesen megfelel. Akkor látnám értelmét a cserének, ha erősebb hardver lenne benne, de ugyanaz van benne. Illetve ha sokat utaznék és hordanám Magammal a gépet, akkor nem lenne kérdés a csere.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest