Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Köszi mindenkinek
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
ayo
veterán
válasz mirci18 #39550 üzenetére
GC-t én is nagyon szeretem, még mai napig egy élmény, és még grafikailag is eléggé jól adja - egy Star Wars Rogue Leader még most is ugyanannyira menő, főleg hogy azóta nem is jelent meg hasonló.
Én amúgy nem ezt vettem észre. Lásd Kirby, Paper Marió részek. Pont hogy a régi N64-GC részek jobbak. Kirby-t is kiadták félkészen pár órás játékmenettel, majd 1 évig update-telték, hogy kijöjjön az 5 órás sajnos gyenge játékmenet. Vannak persze, amik jobbak, de sajnos sok részt már a Nintendo is félkészen vagy teljesen más formában adott ki.
http://jateknaplo.blog.hu
-
30z.Samu
félisten
válasz Rony949 #39547 üzenetére
Én is akartam Pokémont venni Switch-re, anno toltam a Gameboy-on a Red-et, azt imádtam. Én úgy láttam, hogy a Let's go annak a remake-je, meg is örültem neki, de hát maga a játékélmény közel sem olyan, mint anno a Red-en volt. Nem kell küzdeni a pokémonért, hozzávágod a labdát és gotcha! Semmi kihívás nincs benne és ez azért szerintem gáz. Ha az nem lenne, szerintem megvettem volna.
Sic Parvis Magna
-
hszilard666
veterán
Srácok!
Valaki behúzta a Crysis 2-3 mat? Én sajnos még nem, mert most kezdtem az új munkahelyemen, és csak 30 nap múlva adnak zsebpénzt. Faken kapitalizmus.
Ha valaki játszik velük elmesélhetné hogy fut, és hogy milyen szép!
Valamint egy commentben azt olvastam hogy akinek megvan az első remastered switchre az kap 30% diszkontot a 2 re és a 3 ra. Ez tényleg így van? Nem találok infót erről hírtelen
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Blaise
veterán
válasz hszilard666 #39555 üzenetére
Nekem PC-n van meg, ott jár a discount az Epic Store-ban a második és a harmadik részre.
-
addikt
Megrendeltem én is a Metroid Dread -et. Nagyon tetszik a videók alapján, és elég sokan dicsérték itt is. Minőségi élmény mellett engem nem zavar, ha nem túl hosszú.
Zelda -ból gondolom a BotW -re érdemes ráugrani? Videók alapján az is elég jónak tűnik. Ezekkel az újabb fajtákkal még nem játszottam...csak a kőkorszakban a régi részekkel.
Szerk.:
Illetve a GRID csak digitálisan elérhető, ugye?[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Linkh
tag
Crysis Trilogy 50dollárra van kiirva.
-
hszilard666
veterán
-
ldave
félisten
válasz hszilard666 #39559 üzenetére
Nemrég néztem, nekem úgy rémlik, hogy a 3 játék egyben olcsóbb, mint bármelyik 2 külön megvéve.
A Slime draws near! Command?
-
taki01
őstag
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #39559 üzenetére
Meglepően jól fut a C2, hazaérek azonnal megveszem! Holnap már a melóba menet ez fog pörögni [link]
A C3 is kiválóan fut!
[link]Release idején anno 5760x1080 ban toltam végig egy HD7990 nel. Megtépázta a konfigomat rendesen, de imádtam.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #39563 üzenetére
Találtam kepet, imádtam a C3 at, mai napig az egyik legszebb játék szerintem.
-
30z.Samu
félisten
-
cactuar
aktív tag
Ezt a Metroid Dread főboss harcot nem tudom hogy gondolták. Alapból nem egyszerűek a boss harcok benne, de ezen már egy órája szenvedek. Az első 2 fázist már alaposan begyakoroltam, azokkal nincs is gond, de ami a harmadikban van...
kb lehetetlen egyszerre elkerülni a boss piros lézerét, illetve a lánggolyónak a pulzálását is.
És elvileg még egy 4. fázis is van ezután. Szerintem pihentem kicsit, és majd frissen újra megpróbálom, mert most kb esélytelennek látom a dolgot.Rage47: szerintem én is Animal Crossinggal pihenem ki a Metroid okozta stresszt kb 1 év után újra kezdtem pár napja. Nagyon tetszenek az új dolgok, amik novemberben jönnek.
(Bár sokkal hamarabb jönnie kellett volna ilyen plusz tartalmaknak, akkor lehet nem szüneteltetem)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Hmm... megnéztem. Így van.
Csak úgy rákeresve mindháromra 26,99 GBP-t mutat, de ha rámegyek (az egyes megvan, ott nem mutat semmit) a 2-3 30% kedvezményt mutat valóban£26.99£18.89 (-30%) Offer until: 29/10/2021 Price on Nintendo eShop (inc. VAT) (UK)
Most akkor meg kell vennem a 2-t és a 3-t, ugye?+ a Trilogy nem is látszik nekem az eShop-ban... lehet, emiatt?
(majd megnézem otthon Dél-Afrikában )[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
30z.Samu
félisten
válasz Gaboo77 #39572 üzenetére
Igen, én is így vettem észre. Nem tudod folyamatosan pörgetni a dolgokat, hanem van egy limit, aminél Uzsorás Tom barátunk már azt mondja, hogy menjünk aludni, holnap találkozunk. Kb 2,5 óra alatt kimaxoltam az első napi teendőket, beleszámítva a "Tutorial-t" is. Chill játék, néha kell az ilyen, tetszik. Kérdésem az, hogy este érdemes felmenni? Van olyan hal vagy bogár, ami csak este látható?
Sic Parvis Magna
-
cactuar
aktív tag
-
tboldi
nagyúr
válasz 30z.Samu #39578 üzenetére
Igen, vannak esti dolgok is, meg esős, meg téli, meg stb.
Ez a segítségedre lesz, ha minden élőlényt be akarsz gyűjteni. -
Kai_Rong
senior tag
válasz 30z.Samu #39578 üzenetére
De még mennyire, hogy van Sőt, van ami nagyon késő este elérhető csak. Nekem tavaly nyáron egy pár éjszaka belement abba, hogy egy-két ritkán spawnoló bogarat be tudjak fogni. Plusz esténként lehet csillaghullás meg speckó látogatók. De a tutorial után még csak a felszínt kapargatod, onnantól nyílik ki igazán a játék, amint a koncertet megtartja a kutya.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
30z.Samu
félisten
Jesszus! Van egy sanda gyanúm, hogy ezzel egy jó darabig el leszek, nem volt ez rossz vásár. Köszi srácok! Egyébként az időjárás is real time? Vagy csak az idő?
Ja tényleg, a szomszédok, akiket kaptam, az egy Cherry nevű piros kutya fekete füllel illetve egy Sheldon nevű mókus, akinek a felsője hasonlít Cooper-ére.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
tag
válasz 30z.Samu #39582 üzenetére
Bár engem egyáltalán nem zavar a Switch topikjában, de aki nem AC-zik azt lehet.
Van a játéknak egy mostanában nem túl aktív topikja, hátha hozol bele egy kis életet a kérdéseiddel. Úgyis lesz még sok..
Bár most nagy update kevesebb, mint 3 hét múlva esedékes, valószínüleg picit látógatottab lesz.
Egyébként az idő real time, időjárás nem, viszont sokszor gyanúsan egybeesik a valóssal. Amúgy egy "pattern" szerint megy az időjárás, neten vannak hozzá leirások, mikor milyen idő lesz. -
senior tag
Sziasztok!
Beújítottam egy Switch Lite-ra első körben, hogy egyáltalán megfog-e a világa, nem akartam rögtön az Oled modellt vadászni. Viszont pár nap alatt ráfüggtem, ennek főleg az Animal Crossing az oka
Így most ismét előjött az Oled vadászás, tudtok olyan helyről, ahol van némi készlet? A környékbeli médiákat körbejártam, a konzolvilágba nemrég 2-3 hónapot mondtak, annyit nem szeretnék várni.
(Ha esetleg itthon nincs is, Ausztria és Szlovákia sincs messze tőlem, de csak úgy találomra nem mennék ki érte, ha ott sincs készlet.)[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Zsírkrétamen #39586 üzenetére
Szerintem nincs már sehol. Október végére, de inkább november közepére szokták saccolni a boltok az új szállítmányt.
-
morfondőr
őstag
válasz Zsírkrétamen #39586 üzenetére
Emagnál épp akciós [link]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
hszilard666
veterán
Mi ez a borzasztó rendszer hogy min 10 euróval tudom csak feltölteni a nintendo accountomat?! 16eur a C3, és nem tudom megvenni anélkül hogy ne kéne náluk pénzt parkolnom... Szééégyen.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #39591 üzenetére
Valamint az OTP-s kártyámat nem fogadja el az e-shop, így ezért kellett töltögetnem. Tortúra az egész. Pedig ezzel a kártyával már vásároltam a shopban és semmi sem változott azóta.
-
senior tag
-
bmakszim
senior tag
válasz hszilard666 #39592 üzenetére
Hát én devizát csak revoluttal fizetek.
-
30z.Samu
félisten
válasz Gaboo77 #39595 üzenetére
Oké, köszi! Kicsit *csaltam, mert megnéztem a vétel előtt kb 10 óra stream-et Nessaj-tól. Szóval kb addig nagyjából tudom mikor mi jön, amíg feltűnik a fotós hippi kutya. Utána minden új lesz.
*Vagyis hát nem csaltam, csak annyira pörgött itt az AC téma a minap, gondoltam már ránézek mi ez...aztán az lett belőle hogy tegnap megvettem.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz hszilard666 #39597 üzenetére
Én ilyen téren fejlődőképes vagyok, egyre többször használom a kártyámat. Van, ahol gyorsabban is végzek, ha van önkiszolgáló, mert az emberek inkább beállnak a pénztárhoz, minthogy maguknak bepötyögjék a dolgokat.
Sic Parvis Magna
-
Edge
veterán
válasz hszilard666 #39597 üzenetére
Használj paypalt azzal sosincs gondja a storenak.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest