Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
77Guba
aktív tag
válasz hszilard666 #40193 üzenetére
Azt hiszem a Feral is nagyot alkotott az Alien Isolationnel.
-
neato3loco
senior tag
Skacok,
Amazon-ról rendeltetek már védő tokot? Elsősorban Switch Lite tulajdonosok véleménye érdekelne, mivel arra szeretnék egy "Bumper Case" - t beszerezni. Nem mintha állandóan leejteném vagy bármi kárt okoznék a konzolban csak védeni szeretném.
Ha vannak ötleteitek küldjétek
Ugyanitt érdekelne mekkora a PH-s Diablo 2 Resurrected Switch brigád. Lassan át akarok állni online-ra és embereket keresek közös farmolásra
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Beleth
csendes tag
Ez mekkora szomorú. Felhívtam két nagyobb üzletet, hogy mi van az Oleddel. Senki nem tud semmit. De ha érkezik is, akkor azokat már a meglévő előrendelők kapják, es sanszos, hogy idén már rip annak, aki most akar venni.
-
szpal17
őstag
Van még valakinél esetleg hely Nintendo Online-hoz? (Family Group)
Egyedül nem fizetnék elő...horror amit kérnek érte.A Monster Boy and the Cursed Kingdom most All Time low 9,99 júró. Most fogom megvenni.
Már régóta tetszik videók alapján. -
Kai_Rong
senior tag
Milyen party-játék van Switchre, ami minimális gamer tapasztalattal is élvezhető? Egyik este be akarom vinni a Switchet a munkahelyre spontán mini-csapatépítő gyanánt, van az irodában egy konyha-lounge-unk, projektorral, vetítővászonnal, a Switch-hez pont jó lenne.
Ránézve a polcomra leginkább single player cuccaim vannak, meg a Super Smash Bros, de utóbbiban túl sok sikerélménye nem lenne a csapatnak a learning curve miatt Mario Party, 1-2 Switch, bármi egyéb? Előny, ha pro kontroller / GC kontroller / wiimote kompatibilis a játékkal, mert joyconból csak egy párom van.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
sgfool
tag
Nekem ilyen kütyüm még soha nem volt, úgyhogy most nálam az újdonság varázsa hat, haza érve a polcon csinálok neki egy kis helyet, jól fog mutatni. Megmondom őszintén, egy picit dilemmában voltam az ára okán, de úgy vagyok vele hogy ha az egyik kriptovalutának az ára kicsit még felmegy november végéig, akkor lényegében ez ingyen volt
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz sgfool #40221 üzenetére
Nem régiben olvastam friss híreket a bányászattal kapcsolatban meg hogy megint emelkedni fognak emiatt a hardver árak. Persze szerintem ez valahol ürügy is az áremelésre, de ez most mindegy is. Minden esetre jelenleg örülök annak, hogy végül amellett döntöttem, hogy kiszállok a PC-zésből és csak konzolon játszom.
Sic Parvis Magna
-
sgfool
tag
válasz 30z.Samu #40222 üzenetére
Igen, ilyen részről rossz a kriptobiznisz, hogy pl. a videókártyák aranyáron mennek. Személy szerint én nem bányászok, a 14 éves pc-mel nem érné meg Gondoltam arra hogy a céges géppel kellene bányászni, a munkahelyen úgyis 0-24-ben megy az a szerencsétlen gép, akkor legalább legyen belőle hasznom is, de valószínűleg az informatikus kinyírna engem. Régebben a binance kriptotőzsde oldalon vásároltam ezt-azt, illetve van olyan magyar kriptovaluta, amit ha megvesz az ember és tartja, akkor mindig kap kis plusz tokeneket. Az egyik ismerősöm beszerzett egy kütyüt, egy wifi méretű kütyü, ami okos eszközöket szolgál, kb 20 km-es körzetben, lényegében az is egy bányász gép, de annyit fogyaszt mint egy wifi. Havonta, jó esetben kb 60-70000 forint bevétele van. Igaz a kütyü kb 150 000 forint volt, de pár hónap után visszajött a költsége és onnantól már abszolút nyereség.
-
30z.Samu
félisten
válasz sgfool #40223 üzenetére
Nekem mondjuk szerencsém volt a helyzet miatt, mert jó áron tudtam eladni a cuccaimat, minden az egekben van. Talán a memórián buktam 1-2 ezer forintot a két év alatt, minden mást el tudtam adni vételáron vagy drágábban. Sokat nem kellett így hozzácsapni a Mac-hez.
Sic Parvis Magna
-
taki01
őstag
-
mattheus
őstag
-
addikt
-
sgfool
tag
A dusk-al valaki játszott esetleg, jó féle ? A game&watch-ban volt egy kód, ami 300 gold pontott, van már 826 gold pontom, ezzel már kedvezményes lenne, kattogok rajta.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz sgfool #40214 üzenetére
Ma én is sikeresen átvettem a magam Game & Watch - The Legend of Zelda példányát. Sokat nem tudtam még nyomkodni, csak gyorsan körbefotóztam és átfutottam.
A doboz dizájnja teljesen a tavalyi Super Mario Bros készülékére hajaz:
Viszont a belső már egy kicsit kreatívabb lett, ezúttal már tálcában van a gép:
A Zelda embléma mögötti kis oldalrekeszben van a nyúlfarknyi USB-C töltőkábel.
A gép anyaghasználata ezúttal is baromi igényes - rücsis műanyag ház, az előlap viszont ezúttal is aranyszínű fém, a gombok egytől-egyig príma gumiból vannak, a D-pad a szokásos műanyag:
Ami extra és sokaknak elsőre szerintem nem is biztos, hogy feltűnik - bekapcsolás után a hátlapon megjelenik egy világító Zelda-logó (á la Apple alma):
Bár a képek nemigen adják vissza, de a kijelző most is nagyon fényerős, színhű és baromi éles, tekintve, hogy a 2,36 inch-es méretéhez mérten elég nagy a felbontása:
A játékokat meg gondolom senkinek nem kell bemutatni:
A harmadik:
Valamint a Game & Watch klasszikus:
A hangszórónyílás - ahogy az előzőn is - ezúttal is a készülék bal oldalán felül található kis rés. Kellően hangos, csak figyelni kell, hogy ne fogja be az ember.
Plusz bónusz: a csomagban volt egy lapocska, amin volt egy online beváltható kód (a Switch-en nem sikerült redeem-elni, PC-n böngészőből kellett belépni a Nintendo Account-ba és ott begépelni), ami 300 gold point-ot adott, úgyhogy egy 3 euró összegű discount máris be tud figyelni a következő eShop-os vásárlásnál. Ez egy kellemes meglepetés volt.
Összességében véve meg vagyok vele elégedve, a szokott minőséget kaptuk most is a Nintendo-tól. Részemről vevő lennék egy Donkey Kong, vagy egy Metroid változatra is, de látnék fantáziát egy Game Boy klasszikusokat összefogó - akár magasabb árfekvésű darabban is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
sgfool
tag
válasz DM-Fan #40230 üzenetére
Úúúú ha egy metroid változatot bejelentének, egyből rendelném elő A fekete tartó-tálcától én kicsit először tartottam, hogy ez ilyen karton jellegű dobozka, amikor a "lábait" kihajtottam attól féltem, hogy elszakítom, de hála égnek bírja Amikor töltőre tettem akkor vettem észre a világító zelda logót, menő Én a gold pontok beváltásával kicsit megszenvedtem. Először a my nintendo redeem code point felületén akartam beváltani. Nem fogadta el. Megnéztem jobban a kis kártyát, ja hogy game&watch oldalon kellene, mondom oké, oda kerültem, nyelvet válaszottam, utána valahogyan megint a my nintendo oldalra kerültem, próbaképpen beírtam a kódot, nem volt jó. Nyitottam egy privát böngészőt, újra a game&watch oldal és akkor végre behozott egy külön reedem felületet.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz sgfool #40232 üzenetére
"Én a gold pontok beváltásával kicsit megszenvedtem."
Igen, valóban egy kicsit körülményes, mert amikor a mellékelt lapocskán látható webcím mögötti Nintendo Game & Watch aloldalt megnyitod a böngészőben, akkor ugye azon be kell jelentkezni, ami viszont ugye átdob a My Nintendo főoldalra és nem ott kell beváltani. Bejelentkezés után vissza kell lépni a Game & Watch aloldalra, ami a papíron szereplő címen érhető el és ott kell redeem-elni a kódot. A 300 pontot ígyis-úgyis az account-unkhoz fogja hozzáírni.
Get Moded!
-
Adam_Shepard
addikt
SMT V senki?
Kívéncsi lennék egy nem elfogult véleményre..
-
30z.Samu
félisten
válasz taki01 #40226 üzenetére
Az kemény. Vállalhatatlan lett ez a játék, de minden platformon, nem csak Switch-en. Ha csak a grafika lenne elmaradva, akkor az ember még legyintene is egyet. Bár őszintén szólva grafika terén is kisebb eltérésre számítottam. Lehetne azt is mondani, hogy Nekem nagy az elvárásom, de ha megnézed Switch-en az L.A Noire-t, köröket ver erre vacakra.
Sic Parvis Magna
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cactuar
aktív tag
válasz Adam_Shepard #40234 üzenetére
Tegnap épp csak elkezdtem. Ma talán több időm lesz rá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #40239 üzenetére
De érdekes az az OLED Switch mellette. Mekkora kártyaolvasó van rajta
már kibontottad a SMTV-t, ha jól látom… barbárjó kép, így SMTV dobozzal és két könyvvel kipróbálható, hová fér el a ps5 (persze, ha megmondod a könyvek címét
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sziasztok. Satisfactory szerű játék van Switchre? Subnauticat találtam, de az nem teljesen ugyanaz.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
horkovy24
senior tag
válasz 30z.Samu #40235 üzenetére
Hát pedig én is nagyon gondolkoztam ennek a gta trilogynak a beszerzésén! Persze a fizikai verziót vártam belőle. Így megspóroltak nekem egy kis pénzt legalább amit a mai napon akkor inkább már egy Crash N Sane trilogyra fordítok! Hiába úgy néz ki hogy a rockszarnál is szarnak már a minőségre és ez annak fényében elég nagy szégyen hogy ezeknek a játékoknak vajsimán kéne futnia switchen is nem hogy xsx-en meg ps5-ön!
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
30z.Samu
félisten
válasz horkovy24 #40246 üzenetére
" elég nagy szégyen hogy ezeknek a játékoknak vajsimán kéne futnia switchen is nem hogy xsx-en meg ps5-ön! "
Ezt mondtam én is, hogy szerintem nem volt irreális elvárás részemről hogy ugyanúgy nézzen ki Switch-en is (vagy minimálisan gyengébb) és legyen meg a 60 frame. Azért hiába remaster, 15-20 éves játékokról beszélünk, erre nem hogy Switch-en vállalhatatlan, de a többi konzolon is. Egyedül PC-n megy normálisan, bár nem tudom hogy milyen vas kell alá.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
cactuar
aktív tag
válasz cactuar #40237 üzenetére
Na, szabaddá tettem a mai napot, egész nap a SMT ment .
Ahogy Adam is írta, ez a játék nem szép. Ezt még azzal egészíteném ki, hogy cserébe nem is fut jól. Nem esik be durván az fps, inkább olyan folyamatos kb 25-nek tűnik. (Jöhetne már az a Switch 2 / Pro)
Nekem ez az első SMT játékom, szóval csak a Personához tudom hasonlítani. Ahhoz képest fájó, hogy mennyire nincsenek kidolgozott karakterek, legalábbis ebben a kb 6 órában. Ez még változhat persze.
Ami még fura a bevezetőben, nem nagy spoiler:szóval a nyúlfarknyi bevezető után bedob a csatamezőbe, és 6 órája csak démonokat ölök. Én a lassabb, nyugisabb prológusokat jobban kedvelem, ahol szépen megismerem a játék világát, karaktereit, stb. Ezt én máshogy oldottam volna meg. Összességében azért tetszik, kívancsian folytatom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest