Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
Most jött ki a Bastion (akció RPG), bár fillérekér meg lehet szerezni pcre szerintem biztos volt sok bundleban is. Nekem is meg volt már, ott nem sokat játszottam vele. Most az orosz eshopban csak 1500ft körül lehet beszerezni. Jól sikerült port szerintem, szép folyamatos, handeldben próbáltam csak, kicsit oldscool a mozgás ezzel a nyolc iránnyal de szerintem még ma is szép ez az izometrikus kézzel festet környezet. Olvastam, hogy nem olyan hosszú 4-5 óra, egy mozijegy árát simán megéri ha még nem játszottatok vele máshol.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest