Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki21
aktív tag
válasz maszekember #11750 üzenetére
Szerintem teljesen jól. De még csak handheld módba játszottam énis vele.
-
Aki21
aktív tag
válasz pethYeti #11749 üzenetére
Oksa visszaigazolok mindjárt. Viszont nekem majd kellene vennem egy utp csatlakozot a dockhoz mert ahol a tvm van ott nem a leg jobb a wifi és dobálgat. Szerintem lassan beszerzek egyet. Na annyi van hogy nekem fortnite-ba az epic felhasználóm van szóval úgy kéne felvenned: HUNSoldier86
[ Szerkesztve ]
-
Aki21
aktív tag
Na most próbáltam dockolva is a Fortnite-ot. Tökéletesen megy nem lassul be. Full folyamatos a kép szerintem hibátlan 😉
-
Dreimus
senior tag
Most jott Nintendo newsletter-ben:
Nintendo eShop sale: E3 2018 Sale
Nintendo eShop will celebrate the new announcements with a big E3 sale, featuring discounts of up to 50% from June 14th until June 21st! -
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, van meg olyan problema, hogy a tv azt irja ki, h nincs jel? Osszedugok mindent rendesen, vilagit is a led zolden, sotet lesz a kepernyo, de jel az nincs. Hdmi kabelt kiprobaltam massal, az jo. Sima lg okos tvm van, nem ertem
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Úgy tűnik Switch-en is népszerű lesz a Fortnite. Már több mint kétmillióan próbálták ki 24 óra alatt.
Live-Die-Respawn
-
Mr Bond 007
őstag
válasz maszekember #11750 üzenetére
Tegnap kipróbáltam dokkolva és elég rendesen megakadt néha. Handheldben viszont nem.
-
front3r
őstag
Én is tettem vele egy kört. Nem rossz handheld módban. Viszont az elég gáz, hogy új account-al tudtam csak kipróbálni, mert ha PS4-en is játszottam vele, akkor más platformhoz nem engedi hozzárendelni.
Látom van belőle botrány. Még azt megértem, hogy a pécésekkel ne legyen cross-play, de a konzolosokkal mért ne lehetne? :SPS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
djozsi
senior tag
válasz front3r #11758 üzenetére
Mert a Sony piacvezető és az üzleti érdekét némileg sértené, ha engedélyezné. "For the players". Mondjuk egy dolog, hogy nem engedik a crossplayt, de az accountok túszul ejtése egy egészen új mélység. Egyébként engem is megszivattak vele, szóval most elég mérges vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Nem néztem végig, de Metroidról semmi info nem volt?
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Mr Bond 007
őstag
válasz Scholes9 #11762 üzenetére
Azt nyilatkozták hogy csak azokat a játékokat mutatták be e3-on ami a következő 6-9 hónapban ki is fog jönni. Folyamatban vannak a projektek, de csak a megjelenéshez közel fogják őket promótálni.
Többek közt ezért sem volt Yoshi (2019-re csúszik) és a Metroid is később jön ki.
Magyarul hagynak puskaport az év hátralevő részére is.[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
válasz Dreimus #11754 üzenetére
Elindult az akció, de az akció fülre még nem került ki:
Zelda -25%
Splatoon 2 -33%
van több is, remélem hamarosan az akció fülre is átvezetik[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok
Rendeltem én is egy Switchet, remélem, holnap meg is érkezik.
Ami nagyon megfogott, az a Donkey Kong Country, anno még SNES-en végigtoltuk párszor, és talán a sikerélmény miatt, de nagyon megtetszett ez a játék.
Elnézegetve a Youtube videókat, a Switch verzió sem fog szégyent hozni a hírnévre, legalábbis, ami a látványt illeti.Viszont keresnék valami jó kis coop kalandjátékot, amiben ki lehet használni a kontroller szenzoros tulajdonságait. Sajna önállóan nem találtam ilyet, de csodálkoznék, ha nem volna.
Olyasmi érdekelne, mint pl a Tomb Raider, és mondjuk lehetne használni a kontrollert, mint csákányt, ha épp az kell, szóval ilyesmi, ha volna esetleg, és tudnátok segíteni, azt nagyon megköszönném -
Scholes9
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #11764 üzenetére
Végülis nem gond, mert PS-en meg annyi a jó játék, ami érdekel, hogy nem is, hogy pénzzel, idővel nem lehet már ezt győzni Ės még igyekszem elég “komolyan” szűrni is
pitepeti: ha esetleg nem gond, én a Mario Odysseyt nagyon tudom ajánlani, fantasztikus játéknak tartom, elképesztő mennyiségű tartalommal megtömve Szerintem nem nagyon lehet vele mellé lőni
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
törölt tag
válasz gainwardgs #11767 üzenetére
Tényleg? Hát, ezt szomorúan hallom. Ahhoz képest nem volt pedig olcsó.
Scholes9
Köszi az ajánlást, a Mario Odyssey már a várólistán van.gainwardgs #11771
Azt olvastam, hogyha van Nintendo Switch Online, akkor a régi NES játékok letölthetőek Switcre. (UK)[ Szerkesztve ]
-
-
Dreimus
senior tag
válasz Blaise #11768 üzenetére
Érdemes itt is ránézni a listára mert régiónként más akciók vannak. Pl.: Mario+ Rabbids Kingdom most USA-ban 50%-on 30$ ami nagyon jó ár sztem, be is zsákolom
-
szubrutin
aktív tag
válasz Dwayne Hicks #11772 üzenetére
3 hdmi port van, 1ik sincs bekapcsolva, taviranyitot meg ismerem. Nem ertem, snes mini siman ment.
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
MODERÁTOR
válasz Mr Bond 007 #11777 üzenetére
Összefoglaló:
Más fiókok játszhatnak a játékaimmal az aktív Switch konzolon?
Minden felhasználói fiók játszhat az aktív Switch konzolon a hozzá tartozó N Account-tal (amelyiken aktív) vásárolt játékokkal.
Gyakorlatban azt láttam egy nagyon közeli ismerősömnél, hogy a gépen 6 fiók volt, legyen A, B, C, valamint A-Russia, A-Japán, A-USA - mindegyik 1-1 N Account-tal összekapcsolva. A konzol az "A" N Account aktivált konzolja.
Az "A" betűk különböző régiókhoz tartoznak: "A" UK-hez, a többi a nevének megfelelőhöz. A UK, USA és Russia eShop-ban simán lehetett fizetni dombornyomott OTP MasterCard-dal (virtuálissal is).
UPDATE: Utolsó tapasztalatok szerint sajnos csak digital Gift Card használható az USA eShop-ban.
Az így megvásárolt és a gépre töltött játékokkal az összes, mind a 6 fiók tud játszani, a Switch régiómentes.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz Mr Bond 007 #11780 üzenetére
Sajna ennyi
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Madwe
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #11782 üzenetére
Psre is hasonló a menet. Amazonon árulnak ilyeneket, s az amugy megeszi a magyar bankkártyákat is, azaz kb 2 kattintással több csak így vásárolni kint
-
pethYeti
addikt
Mexikóból (épp ott vagyok ) nem tudok magyar bankkártyával vásárolni? Esetleg nincs gift card mint az USA -ban?
-
ooooobi
senior tag
válasz Mr Bond 007 #11784 üzenetére
Amíg marad akár 1 cent is addig nem tudsz visszaváltani. Amit hosszas levelezés áraán töröltethetsz a nintendoval és akkor már válthatsz. En végül gold pontokból kiokoskodtam, hogy ne maradjon semmi és visszajöttem eu-ba. A mexikóit még kipróbálnám, ott azért vannak jó árak viszont oda még nem láttam gift cardot.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
törölt tag
Ebayen vásárolt használt, de eredeti lemez használható lesz nálam is, ha megveszem? Vagy ez illegális?
-
ooooobi
senior tag
válasz #48613632 #11787 üzenetére
Mármint kártyára gondolsz? Az teljesen legális, és müködni is fog. Maximum a játékért járó gold pontot nem tudod a számládhoz adni, ha már megcsinálta azt az elözö tulaj, de ez nem nagy veszteség, ilyen 50 pontot ad egy 50+eurós játék, eshoppos vásárlások sokkal többet adnak.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
törölt tag
Sziasztok
Vennék még egy kontrollert, és ha van rá mód, egy ugyanolyan (de más színű) Joy Con pár kellene, mint ami van gyárilag is hozzá, a motion controll miatt.
Kérdéseim:- 2 pár motion controllert is lekezel a Switch?
- Hogyan tudom tölteni?
- Olyan játékok is lekezelik a 2 pár joy con-t, amik amúgy mennek coop-ban 1 párral is, elfelezve? Pl DK
Country TF
- Vagy vegyek inkább egy Pro controllert? Abban van mozgásérzékelés?köszi a válaszokat
-
djozsi
senior tag
válasz #48613632 #11790 üzenetére
- 2 pár motion controllert is lekezel a Switch?
igen- Hogyan tudom tölteni?
Tudsz venni töltős gripet, de szerintem teljesen feleseges, eléggé sokáig bírja a joycon töltés nélkül, egyszerűen a nap végén cseréld ki a dokkolt switchre pattintott joyconokat.- Olyan játékok is lekezelik a 2 pár joy con-t, amik amúgy mennek coop-ban 1 párral is, elfelezve? Pl DK
Country TF
Alapvetően igen, a konkrét játékkal még nem próbáltam, de 99%-ra mondom, hogy igen, 1 pár joycon az ekvivalens egy hagyományos kontrollerrel a rendszer szempontjából.- Vagy vegyek inkább egy Pro controllert? Abban van mozgásérzékelés?
Igen és igen. 2 hátrány jut eszembe a pro controller kapcsán, egyrészt ha azt veszel, akkor még nem vogsz tudni 4 fős local multizni csak 3, másrészt a pro controller nem támogatja ARMSban a motion control módot (de attól még tudsz vele játszani). Ha ezek beleférnek, akkor mindenképp pro controllert vegyél, mert single playerre jóval kényelmesebb a 2 joyconnál, sőt, overall az egyik legkényelmesebb kontroller a piacon. -
Sirandrish
Topikgazda
Én 20 percet sem használtam a Joy Con controllert
Kivéve mikor 1-2 Switcheztem asszonnyal...de nálam sokkal inkább Pro ControllerEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Aki21
aktív tag
Valaki fortnite? Epic-es nickem:HUNSoldier86
Discord:HUNSoldier86#5328
-
djozsi
senior tag
-
törölt tag
Hát, ha lehet, most még bizonytalanabb lettem
Esetleg beleférne mindkettő, de akkor az egyik utángyártott lenne. Ebből vannak jobbak esetleg?szerk:
Them Bombs! meg van valakinek? Ajánlható? mennyire nehéz a nyelvezete, esetleg van hozzá magyarítás? (Ha létezik ilyen egyáltalán )
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz #48613632 #11797 üzenetére
Összejönne nálatok a 4es party mittoném Mario Kartal pl? Ha igen akkor vegyél Joy Cont, Ha viszont javarészt csak egyedül játszanál, esetleg néha asszonnyal vagy 1-1 haverral, akkor vegyél Pro Controllert.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #11798 üzenetére
Igazából, én valami jó kis kalandjátékra várok, ami mehet coopban, és használja a motion controll-t is. Ahhoz tök jó lenne 2 joycon, de azt hiszem, ilyen egyelőre nincs.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz gainwardgs #11767 üzenetére
Ezt meg honnét veszed? A napokban 5 óra alatt végigtoltam az első SNES részt. A 3DS-es Returns-t pedig 50 óra alatt maxoltam ki. Azért a klasszikus részekhez képest ezekben jóval több anyag van.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest