- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7341 üzenetére
Jaaa, csak egy kicsit sztem gyerekes, hogy mindig mutatja az utat, meg túl könnyű már a game...
Ok, akkor majd beruházok egy RX7re, úgyis van 80k-m elköndentőbe. Body Kit-et, azt miért kell? Aerodinamika miatt?? az fura lenne
Hát akkor Chargerre mindent ráadok, gumi, felfüggesztés, body kit, csakhogy szép is legyen. Az a gáz, hogy nincsen egy rendes motorháztető, pl imádom amikor kijön a motoráztetőből a turbó (asszem az), de csak ilyen szarok vannak, összesen 3 féle.
Barthezz2: Tehát mindig tudok olyan kártyát nyerni?
Még egyszer se kaptam ,tök szívás.. Pedig majd a Zondához jól jönne, mivel megvenni nem fogom, az tuti...
Egyébként a 350Zvel is sokáig ki lehet húzni, nem? Vagy majd becserélem talán egy GT-R35-re, ha megkapom... Vagy még akkor is érdemes inkább várni? -
profi
aktív tag
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7314 üzenetére
Nalegalább, azt hittem csak én teszek ilyet...
Ok, akkor azt teszem. De nem hiszem, hogy mindent meg tudok venni a Charger-be + a 240SXemet is akkor feljebb kell húznom, hogy érjen valamit, mert irtó kicsi a teljesítménye.
Jaértem, akkor nem fogom a Gyors Tuningot alkalmazni
-
icons
addikt
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7286 üzenetére
Ööö, nem teljesen értelek:
Ha eladom az Imprezát, akkor tudom használni versenyre az izomautót? Nem adhatom el az Imprezát, mert akkor egy autóm marad összesen, és azzal semmit se tudok kezdeni... Azaz annyi pénzt nem tudok vele szerezni, hogy tudjak venni egy másikat is... -
icons
addikt
válasz
Makaveli #7281 üzenetére
De akkor hajszára mit érdemes? Vmi négykerekes japán csoda az elején, nemde?
Akkor jó sokat vártál az izomra, mire lett elég pénzed belerakni cuccokat... Mi az, amit mindenképpen bele kell rakni? Pl motort gondolom nem, mitől lesz annyival jobb a gyorsulása, hogy van esélye is? Csak ha már teletömöd, mert akkor az elején érdemes maradni egy japánnál gyorsulásban.Hát de akkor mivel megyek utána, ha eladom? Ja bocs, 7ezrem van, és az Imprezaért 14et kapnék még.
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7277 üzenetére
De az elején még nem érdemes lecserélni izomra, mert nincs elég pénzed tuningolni, nem? Az a gáz az elején, ha veszek új kocsit, arra szinte minden pénzem rámegy. Ti szoktatok még pluszba csinálni versenyeket? Tehát kész a versenynap, lenyomtátok, és még utána, hogy legyen elég pénz, mert ha kilépsz a versenynapból, kapsz egy újat ugye, de ha bárhova mész utána versenyezni a legújabb versenynapnak megfelelően erősebb ellenfelek lesznek.
Ahhaa, de megnéztem a Charger és a Chevelle statját, és a Chevelle nekem jobbnak tűnt, de akkor elnézhettem... De Charger alapon tud verni tuningolt Cobaltot, S3at, ilyeneket? Mert pénzem nincs nagyon rá tuningolni. Vagy mit érdemes rá venni, amitől ki tudja használni az erejét?
Ezt nem akartam kérdeni, de asszem kénytelen leszek: Mikor érdemes kocsit váltani? Magamtól akartam rájönni, de úgy látszik, elakadtam a játékban.t1: és te mit csináltál??
Ja és tudna vki tanácsot adni, hogy hogyan lehet a helyzetemet megoldani:
Impreza (hajsza) jó gumikkal, Chevelle (gyorsulás) semmi tuning, és 2000dollárom van, versenyt nem tudok nyerni, mert lenyomnak. Valami ötlet, vagy csak az újrakezdés marad? -
icons
addikt
válasz
Makaveli #7265 üzenetére
Hát én azt hiszem, kezdem újra a játékot... Van egy Imprezam, jobb gumik vannak rajta, meg van egy Chevelle-m, ami full alap, csak leszorítóerő, meg ilyenek vannak növelve... Namost ehhez van 7000dollárom, és versenyt egyet se tudok nyerni, mivel a Chevelle úgy kikap, hogy olyat ritkán látni, az Imprezat pedig egyenesben nem kicsit állva hagyják, és kanyarban is gyorsabbak szerintem... Túl hamar váltottam kocsit, és dobtam ki a régi, jól tuningolt darabokat...
Úgy gondoltam, hogy úgy van, hogyha alap kocsival mész ki (semmilyen teljeítménytuning), akkor ők is ahhoz igazodnak, és nem tuningolják nagyon, ha pedig kimegyek valami tuningolt szuperautóval, akkor ők is tuningolttal jönnek ellenem. De nem így van, meg van határozva, mikor kik jönnek ellened, a fejlettségedtől függetlenül.
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7260 üzenetére
Nagyon köszönöm a bő választ, igen, nagyon sokat segítettél!
Tehát a lóerők itt sem teljesen reálisak, ezt néztem is, hogy egy picit érdekes, hogy egyenesben egy 260LEs autóval nem maradok le a 450lovas Chevelle-től... És egyébként sem maradok le tőle sehol... Tehát fejleszteni akkor érdemes autót, ha érzem, hogy gyenge, addig nem igazán, mert nagy eséllyel le tudok verni valamivel erősebb autókat is.
És itt is az ellenfelek tőlem függően fejlődnek, tehát ha én berakok vmit az autómba, akkor ők is beraknak valamit, mint ahogy eddig volt, vagy tőlem függetlenül lépnek előre ők is?
RX-7es híres driftautó, de ez érdekes, mivel a valóságban inkább Silviával mennek azért szerintem.
Azért fellételeztem, hogy azok nem gyorsulnak olyan jól, mert a gyorsulás adatuk elég gánya... De gondolom ezt a leszorítóerővel jól lehet növelni, vagy jobb gumikkal, futóművel (vagy ahogy itt nevezik).
Hátsó kerék = drift? -
-
Kanczy
veterán
-
Amur
addikt
válasz
Makaveli #7142 üzenetére
a most wanted-et hiba volt a rendőrök miatt kihagyni! az eddgi legjobb NFS! És bizony igen adrenalinpumpáló ha 250el száguldasz keresztűl egy zsúfolt belvároson 10 redőrautóval a hátsódban!
Azzal egyetértek hogy a szabad kobórlás hűlyeség volt,csak akkor minden játékban ez volt az őrület hogy minnél közelebb álljon a valósághoz,pedig aki leül a gép elé az nem azt akarja eljátszani hogy elmegy a sarki boltba,hanem nyomni akarja ezerrel a versenyeket!(szerintem).
A carbonnak hiába későbbi,még a grafikája is elnagyoltabb volt mint a most wanted!
Nálam az aranybarna feeling nagyon bejött(és az is nappali volt,nem úgy mint a homány karbon! ) bocs muszáj volt megvédenem a MW-et! -
szatocs
őstag
válasz
Makaveli #7128 üzenetére
Én van, amikor úgy csinálom, hogy az első kanyartól kezdve elkezdem szakaszosan nyomkodni a kéziféket, és sikerül rendesen kormányozni is így az autót, most így nem tudom leírni
De lényeg, hogy működik. Már egyik autóval sem megyek 4000 alatt, és ahol most vagyok, itt még ez pont elég, mert az ellenfél 2500 - akat csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged