- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bajgunar #55984 üzenetére
A dual channel az oké, de nekem a következő mondataid alapján eléggé egyértelműnek tűnik, hogy ezekben 1 db modulról beszélsz:
"Proci felől nézve, LEGTÁVOLABBI slot-ba kezdjük a pakolást. Értelemszerűen, ha csak 1 modul van."
"Az elsődleges slot a legsűrűbben a cpu-tól a legtávolabbi."
"De az esetek ~90%-ában a legtávolabbi slot az elsődleges slot!"Ezekre reagáltam/reagáltunk, mert az elsődleges slot a 4 közül az, ahova az 1 db modult kell rakni a gyártó szerint. Az pedig az esetek többségében nem a legutolsó (tehát nem a 4. a processzor felől nézve), és még csak nem is bármelyik a 4 közül, hanem ahogy írtam/írtuk is, a processzor felől nézve a 2. A ritkább eset az, amikor másképp van.
Össze is szedtem a mostani slágernek számító AM4-es platform alaplapjai közül párat, ezek manualjaiban is meg tudod nézni, ha érdekel:
ASUS EX-A320M-GAMING, ASUS PRIME B450-PLUS, ASUS STRIX X470-F GAMING, stb.
ASROCK A320M PRO4, ASROCK B450 PRO4, ASROCK FATAL1TY X470 GAMING K4, stb.
MSI B450 TOMAHAWK, MSI X470 GAMING PLUS, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- KERESEM: HyperX Savage 2x8GB vagy 2x4GB 2666MHz CL13 DDR4 KIT
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest