- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
én teljesen laikus vagyok ebben a témában.
eddig nem igazán fgolalkoztam vele,minden auton volt,tuning közben is.
mire yok ezek az időzítések? -
*Z/\ck*
aktív tag
Az Up-os üzi véletlen kétszer men el úgyh bedobom megint a segélykérést
Az alaplapom eredetileg 4slotos, és max 6giga ram fér bele. ennek ellenére nekem a 4x1Gb geil ultrámból hárommal működik, ha berakom a negyediket minden sötét.Tudnátok segiteni?
-
karika011
tag
Sziasztok!
A haverom gépében van 2x2Gb kingmax ram KLDE88F-B8KU5 .Lehet ezeket 1066 Mhz-re húzni.Nem találom a kingmax oldalán az ezekhez való supportot.(A gép egyébként:abit ip35p,core2duo e7300 ,9800gt stb.) -
Piktorka
csendes tag
Köszi, hogy ilyen aranyosan válaszoltatok a kérdésemre, talán nem vagyok szaki, s butaság amit kérdezek, de ez a forum mindenkié.
-
Sziasztok!A kövi lenne a kérdésem:Most vettem az egyik gépembe 2x256mb SD ram-ot. Eddig 256mb volt és ezeket is beletettem. A gép bővíthető 1gb ig is de mikor beletettem a memory test 524mb ig megy. A rendszerben pedig kiírja az everest hogy 3 256os ram van benne de a két újra amit beletettem kiírja hogy csökkentett (az újratöltési ideje felén áll) és igy csak 256+128+128 ram van benne amit feldolgoz!
Arra rájöttem hogy valamit a BIOS ban kellhet tenni mert már a rendszer előtt is 512mb ot tesztel.
Milyen menüpontot keres
ressek a BIOSban? Vagy az alaplapon keressek valamit?Köszönöm a segítséget előre is! -
hyperkopety
csendes tag
Kösz a választ!
Nem az én cuccom, csak infót kértem.
Nem tudom pontosan, de úgy emlékszem, h. amd 5200+, msi k9n lap vagy valami ilyesmi.
Egyébként egy boltban összeállított konfig. ezért nem is értem miért van ez a probléma.
Elvileg a két ugyanolyan ram-nak mennie kellene párban, szal nem volt ötletem.
Sajna a gép már kb. 1200 km-re van innen, de majd megoldják.
Azért köszi! -
czanga
őstag
Szaisztok.
Nos olvasgatok erősen, de azért gondoltam elétek tárom a problémám, hátha tudtok segíteni.
Helyzet a következő:
Játék-ra használható halk gépet építek, és ehhez kellene memória, mivel annak a kiválasztásában elakadtam.
konfig:
Cooler Master CM-690
msi p35 neo2-FR
sapphire ati 4830
intel e5200 + arctic cooling freezer 7 proMemória és minden szempontjából a tuning abszolút felejthető dolog számomra. Namármost az összeg amit a memóriára szánok az 10 000 HUF, ebből kellne egy ddr2-es 800-as szettet. Nem tudom mit lenne érdemes vennem, illetve a mennyiség is kérdéses, illetve, hogy a mostanság nagyonsok gyártónál alkalmazott a memória modulokra elhelyezett hűtőbordák mien hatékonyak, van e szükség rá az én esetemben? (mert ha nincs túl nagy teljesítménye a hőleadásban akkor sztem kihagyható szempont ez a rész) Nem benchmark teszteket/rekordokat akarok megdöntögetni, szimplán csak játékra lesz a dolog, illetve alapvető alkalmazások futtatására. Már az alaplapot és a memóriákat kivéve minden megvan. XP-t használok, ez lényeges a memóriák mennyiségének szempontjából. Bár nem tudom az gond e, ha pont 4 giga van, mert az xp szempontjából az többlet valamivel ha jól tudom.
-
lsc
nagyúr
válasz
hyperkopety #20083 üzenetére
Amennyiben kit a két ram akkor csere . Azt még megpróbálhatod hogy biosban a memó beállításoknál by spd-re állítod, lehet az előző ram beállításai vannak benne és úgy nem megy, illetve lehet kell plusz fesz a ramoknak . Milyen lap, milyen ramok ? Az adatlapodból semmi nem derül ki .
-
hyperkopety
csendes tag
Hello, megismétlem a kérdést
Van v.kinek ötlete, h. mit lehet csinálni, ha:
2 db 1Gb DDR2 800Mhz-es ram nem akar működni, csak külön-külön.
Mielőtt v.ki megkérdezné, bolti a cucc, nem használt.
Ráadásul ugyanolyan, párban lett vásárolva.
Biosban lehet űberkedni valamit? -
*Z/\ck*
aktív tag
Az alaplapom eredetileg 4slotos, és max 6giga ram fér bele. ennek ellenére nekem a 4x1Gb geil ultrámból hárommal működik, ha berakom a negyediket minden sötét.Tudnátok segiteni?
üdv:zack -
atom18
senior tag
sziasztok. kérdésem lenne: egy ddr3 1333MHZ-s ram gyorsabb lenne mint egy ddr2 1066mhz?
-
tomika
aktív tag
válasz
CHIPman #20076 üzenetére
Biosban nem tudok manuálisan időzítéseket állítani. Adtam +0,1V-ot.
Everest szerint így:
5-5-5-18, 1,94 V
memtest-nél pedig ugyanúgy újraindul a gép.
Kukák a memóriák? Gariban ezt vajon kicserélik, mert most amellett, hogy a memtestnél kiakad, simán megy a gép. Néha-néha fagy csak... -
Zalaymate
senior tag
Hali!
Na most megtaláljátok az adataimnál a gépemet. Most cserélek VGA-t, vagy HD4850, vagy HD4870-es kártyára cserélődik a 8800GT-m.
Emellett keveslem a 2GB RAM-ot, így azt is vennék. Viszont úgy tudom, jobb ha a 4GB két egységből áll és nem tagolódik szét. (Tehát jobb, ha nem a mostani 2x1GB mellé veszek még 2x1GB-ot, hanem KIT ben 2x2GB-ot)
Jelenleg 2x1GB 1066MHz-es Kingmax RAM-jaim vannak. De a legtöbb 4GB-os KIT az 800MHz-es.
Ez mennyiben változtat a dolgon?
Van észrevehető különbség a 800 és az 1066MHz-es RAM-ok között?
És ha már itt vagyok, ajánlhatnátok valami konkrét RAM-ot nekem.
Ezt néztem eddig: Crosail 4GB KIT vagy Geil 4GB KIT vagy OCZ 4GB KIT
-
emre33
addikt
OCZ 4 GB DDR2-1066 Kit OCZ2RPR10664GK, ReaperHPC
Ebből 4 darab vagyis 8Gb menne 1066Mhz 5-5-5-15 és Gigabyte X48 DQ6 lapban??
Van valakinek tapasztalata,
Fontos lenne köszi -
tomika
aktív tag
12 óra prime után egy egyszerű másolásnál (pendrive-ra) lefagyott a gépem. Először azt hittem, hogy a proci, de minél többet gondolkoztam, annál gyanúsabb lett, hogy más a baj. Visszatettem alapórajelre, és ráengedtem a memtestet... lefagyott
Variálgattam a memóriákat, az eredmény:
-1 db 2 GB-os modul OK (minden slotban)
-2 db 1 GB-os modul OK (minden slotban)
-2 db 2 GB-os modul újraindul (mindkét slotpárban)
-összes modul a slotpárokat váltogatva lefagymindez alapfeszen, alapórajelen.
Kérdés, most akkor biztos, hogy a 2x2 GB memóriám hibás? Vagy lehet még az alaplap? És ha hibás, akkor gariztatáskor elfogadják, hogy a memtest hibázik? Mert amúgy elég ritkán fagy a gép, nehogy az legyen, hogy bedugják valami masinába, aztán rávágják, hogy ennek semmi baja. -
dokee78
félisten
Mennyit lehet max.kihozni 2x1GB Kingmax 667MHz-s modulból CL5-ben?
-
lsc
nagyúr
Az 1066-os ramot csak proci tuninggal tudnád használni, de nem biztos hogy menne 1066-on /mármint hogy a proci menne annyit/ . Amd-nél inkább a minél alacsonyabb időzítés lenne a lényeg, akár 800-on is . Egyébként az 1066-osok mennek 800-on, a nagy többség azon indul ha berakod a lapba . Tuningolni tudod a 800-ast is, de ahhoz a proci órajelét kell emelned .
-
Tomate
veterán
2x2 G.skill 800Mhz 5-5-5-15 @ 860Mhz 4-4-4-12
-
asd6
csendes tag
-
asd6
csendes tag
http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=1266&l1=3&l2=101&l3=323
-
asd6
csendes tag
Hy all!
2 kérdésem lenne:
1. Adott egy alaplap, ami max. DDR2 800 MHz-es RAM-okat támogat. Ha ebbe én beletennék 1066 MHz-es RAM-ot, akkor lenne vele valamilyen probléma, vagy normálisan működne 800 MHz-en?
2. Egy ugyanilyen alaplappal lehet tuningolni egy 800 MHz-es RAM-ot, vagy az ennél magasabb órajelet már nem bírná kihasználni az alaplap?
THX a válaszokat!
-
chege
aktív tag
mit gondoltok, egy SPD Flashel javulhat egy ram ocje?
-
LOTR
addikt
Sziasztok rambus / rd ramról szeretnék érdeklődni
2x128/16 helyett kellene (nem nekem) kicsit több, egy 1,5 ghz-es gépbe
ahogy láttuk az árakat 15ezer a 32bites 512mb, a 16 bites meg kb ennek a fele
van annyival jobb a 32bites, hogy 2x annyit rászánjon az ember?
esetleg 4 db 128as is elég lenne? - mert akkor ugye csak 2 db modult kell még pluszban venni
autocad-et, meg axis-t kellene rajta futtatni
köszi! -
PPSH
őstag
csakany.
sztetek DDR3 1600 vagy DDR2 1066-ot vegyek?a ddr3 olcsobb lenne,de ahhoz lapot is kellene szervalnom.az 1600-os ddr3 CL7-es lenne. -
*Z/\ck*
aktív tag
Sziasztok srácok!
Van egy kis próblémám, remélem tudtok segiteni.
A konfigom:
-Asus P5NE-sli deszka
-2x1Gb 800-as geil ultra
-asus 450w-táp
-genius hangkari
-asus 8800Gt/ati x300
-c2duo E6420-as proci.
Húzva egyik sincs
Nah most az asus 8800Gt-t eladtam, és amig nem lesz új karim az ati x300-zal tolom.
Ma vettem még 2x1Gb 800-as geil ultrát, de az új ramok nem működnek. berakom az összeset, vagy nincs kép, vagy a boot első képe az alaplap leirása jön ki, utána befagy. Ha csak a két újat teszem be, bekapcsol, de pár perc után kilép kék halállal a windowsból(mondjuk internetezés közben.....A régiekkel minden frankó...szóval nem tudom h mi a franc van.Please help me!!
A segitségeteket előre is köszi: zack
-
Sziasztok!
A kövi lenne a kérdésem:
Most vettem az egyik gépembe 2x256mb SD ram-ot. Eddig 256mb volt és ezeket is beletettem. A gép bővíthető 1gb ig is de mikor beletettem a memory test 524mb ig megy. A rendszerben pedig kiírja az everest hogy 3 256os ram van benne de a két újra amit beletettem kiírja hogy csökkentett (az újratöltési ideje felén áll) és igy csak 256+128+128 ram van benne amit feldolgoz!
Arra rájöttem hogy valamit a BIOS ban kellhet tenni mert már a rendszer előtt is 512mb ot tesztel.
Milyen menüpontot keressek a BIOS ban? Vagy az alaplapon keressek valamit?
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Gyuri27
félisten
válasz
FLASH_GORDON #20047 üzenetére
Hát hogy mennek e 12-t azt nem tudom. Az ocz 1140 körül szokott lenne, egyes példányok mennek 1200. Ha biztosra akarsz menni 1150 reapert nézz szerintem.
A g.skill-t nem tudom mennyit megy. De nefeledd a tuningra soha nincs garancia. -
dokee78
félisten
Végre elértem a fő célom és ehez RAM-ot kellett cserélnem.
WinRAR:[link] -
kingzaza
csendes tag
Üdv!!!
A problémám a következő:
G Ep45-ds3r, Intel E5200
Win Xp, minden driver frissitve!
Volt egy 800Mhz es 2Gb os Kingmax Ramom, nagy reményekkel vettem mellé még egy ugyanolyan 2 Gigást! Minden úgy néz ki hogy Dualban mennek( 128 bit)MÉGIS!!!!!
PcMark, 3dMark
LASSULÁST TAPASZTAL!!!!!Ez miért lehet?
Pls Help!
-
dokee78
félisten
PLS válaszoljon egy prof!
Most 980Mhz 4-4-4-15-ben megy a RAM-om!
A kérdésem az lenne:Ha lemegy így a Memtest (windowsos)hiba nélkül és utána mondjuk a Prime hibát dob,akkor kizárhatom a RAM hibázást? -
-
kaoszpapja
aktív tag
Láttam, hogy nem elfogadott arány, megpróbálom 1:2-ben
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Geniust #20043 üzenetére
Tuningban jobb(a deszkák jobban szeretik a 2 modult, mint az egyet), ha nem tuningolsz, akkor mindegy.
@kaoszpapja: Szerinted ha Overclocker aláírásában ez áll: "1614Mhz CL5", akkor egy mezei user hogy a fenébe' tudna 1666-os eredményt produkálni?
Gratulálok, hogy rájöttél arra, hogy lehet kamu validot csinálni -
Geniust
tag
Hello.Van 2*1GB Geil black dragon memóriám a gépbe.Ha böviteni szeretném akkor ugy is jó ha veszek megint ilyet mellé 2*1GB.ot?? Vagy ugy lenne a jobb h 4*1GB??? XP 32bites op rendszerem van.
-
dokee78
félisten
Most 970Mhz 4-4-4-15-ben megy a RAM-om!
A kérdésem az lenne:Ha lemegy így a Memtest (windowsos)hiba nélkül és utána mondjuk a Prime hibát dob,akkor kizárhatom a RAM hibázást?Azért eddig úgy tűnik jobban jártam,hogy a GEIL Ultra-t lecseréltem OCZ Platinum Rev2-re!
-
Laraxior
titán
-
subaruwrc
félisten
válasz
kaoszpapja #20030 üzenetére
mutass screent
Lara
'szittemmá -
Pubszon
veterán
válasz
Azt a mindenit.
1300 feletti DDR2 is ritka, nemhogy 1666 CL5.
Amúgy grat. -
Laraxior
titán
válasz
csinálnátok Eveest benchet is? kivi lennék milyen sebessége van
-
kaoszpapja
aktív tag
Hali srácok!
mcintosh-al kipróbáltunk egy Team Xtreem 1200-as ramot.
Egy kezdetleges eredmény:[1666@CL5](ez nem 1066@CL5 akart lenni!) Még várhatók eredmények
-
Gyuri27
félisten
válasz
FLASH_GORDON #20027 üzenetére
Az ocz platinum 1066 egy ram. A g.skill 1066 meg egy kategória. Továbbá kéne, hogy: mibe, mire, mennyiért.
-
Panthera
őstag
Vettem még 1 Gb DDR2-800 Kingmax ramot a meglévő mellé (ezekben a paraméterekben a régi is ilyen). Amikor megláttam a kettőt egymás mellett, már rossz előérzetem volt (a régi 2 oldalas, az új 1). Nem is mennek dualban. Időzítéseket nem tudok mondani, a bios nem írja ki.
Ha veszek egy ugyanolyat még egyet, akkor harmadiknak ott hagyjam a régit, vagy rontja csak a teljesítményt? Tudom, első hsz., de nekem nem tiszta.
Egyáltalán, ha marad a kettő különböző ramom, akkor különböző színű slotba tegyem őket inkább, hogy ne is akarjanak dualban menni? -
FLASH_GORDON
csendes tag
Ezt szakértsétek meg:
OCZ platinum 1066 cl5 2x2 vagy GSKILL 1066 cl5 2x2
melyik jobb
tnx -
Gyuri27
félisten
válasz
dokee78 #20024 üzenetére
Az 1066-s modulok (pláne ha 2 gigások) nem az alacsony feszre vannak kihegyezve (1 gigások szvsz ebben jobbak).
Persze vannak olyan ramok amik ezt, vagy hasonlót tudnak. De nem hiszem, hogy ennyit menne cl4-n. Meg eleve 800-n sem mennek 4-4-4-15-t (2 gigás modul). Nekem 800-n 4-5-5-15-t sikerült kihozni 2.1-n. Bár én nem szadiztam. Próba cseresznye. Ott a ram tessék próbálgatni. -
Piktorka
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, egy bizonyos típusú memoria modullal kapcs.Ő az
VR133X64C3/128 Kingston,más adatot nem tudok rola sajnos, ugyanis nem kezeli a gépem, ami egy veterán p3, de nekem totálisan megfelel, mindössze kicsit turbózni szeretném ramilag.Sajnos mikor vettem ezt az Sdramot, nem volt alkalmam lepróbálni, így zsákbamacska, és ráfáztam.Esetleg ha valakinek kéne, szívesen lecserélem egy másik típusú sd-re 128 megásra.Azt már hallottam, hogy ezek a ramok jol működnek p4-es, sdramos alaplapokon, de p3-on nem.Vagy van megoldás arra, hogy rákényszerítsem a lapot a felismerésére???? Köszönöm a segítséget előre is!!!!!!!
-
dokee78
félisten
Szép teljesítmény ettől a RAM-tól[link] az 1140MHZ 5-5-5-15-ben 2.2v?
-
fgordon
senior tag
Fura, hogy az OCZ az nem megy alap fesz-en 1111-en legalább, mint a Kingmax. Nekem a kis 4800 Ft-os Kingmax ddr2 2 gb 1066-os 1.8-volt-on, vagy nem tudom mennyi az alap, annyin mennek most is 1111 Mhz-en, atom stabilan. Én nem néztem feljebb, hogy megy-e, de most majd valamikor lehet, hogy megnézem.
-
fgordon
senior tag
Sziasztok!
Elkészült az első tesztem (kérésre), kérlek mondjátok, hogy milyennek eredményeknek számítanak.
Asus P5Q-E, Windows XP SP3
Core2Duo E8500, gyári alap Intel hűtő
4 x 2 gbyte ddr2 1066 kingmax ramSajnos lusta voltam mindenféle áramfogyasztás csökkentést kikapcsolni, az Asus termékek alapból a 9.5-ös szorzót leveszik kb 6-ra, és lehet ez is hatással volt a tesztre. Elfelejtettem...
Alap, tunning nélkül, 9.5 x 333, ram 533 16:10 arány, ram 1066 Mhz:
Alap, tunning nélkül, 9.5 x 333, ram 533 10:6 arány, ram 1111 Mhz:
Minimális tunning, 8 x 500 Mhz, ram 500 1:1 arány, ram 1000 Mhz, 2 volt:
Második tunning: 8 x 550 Mhz, ram 550, 1:1 arány, ram 1100 Mhz, 2 volt:
Harmadik tunning: 8 x 667 Mhz, ram 667, 1:1 arány, ram 1337 Mhz, 2 volt, de így nem indult el. Ez már sok egy E8500-nek? A procinak több voltot kellett volna adni? Vagy a ramnak?
Sorry, csak ezeket kipróbáltam, a 8x500-at egy forumozó kérésére, az 550-es FSB-t és a 667-es FSB-t meg hasraütés szerűen én néztem meg. Gondolom kellett volna nézni 550 és 667 között is más értéket, akár 600-at pld, de már erre nem volt időm, siettem.
Most jut eszembe, a fogyasztást elfelejtettem nézni, mérni, ez nagy kár, fenébe... pedig engem az érdekelt volna inkább.
Kérdéseim:
ddr2 1066-os kingmax-nak az jó, ha mint most is, 1111 Mhz-en megy alap fesz-en, 6-6-6-18-on? Vagy hogy megy 550-es fsb-vel 1:1-ben 2 volt-tal? Vagy nem jó?
Az E8500-nak az jó ha alap fesz-en megy 4400 Mhz-en 3166 Mhz helyett? Ez kb 40 %-os tunning. Mennyi kellene bírnia, 50-60 %-ot normál esetben? (tudom, offtopic, ez ram-os téma)
Vissza is állítottam alapbeállításokra a gépet, így most is a cpu 1 volt-ot kap, 6x333-on ketyeg (levette az Asus EPU-6 Engine), ram meg 1111-en, most így hagytam... Amint terhelés van, feljebb veszi szorzót... és akkor kezd csak többet fogyasztani, ezt lemértem...
-
Zakoo2
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus K8N alaplapom, és szeretném bővíteni a memóriáját, de nem tudom, meddig lehet. Eddig van benne két 512-es RAM, és csak három RAM foglalat van. Ha veszek bele egy 1GB-os memóriát, azt elbírja, vagy a max 512? -
chege
aktív tag
egy kis segítségre lenne szükségem. Van 1066os 2x2 GB Ocz reaper KITem (OCZ2RPR10664GK) 1094-en már hibáznak. Próbáltam hogy egyszer az egyik van bent majd a másik. Egyik ramnál Memtest alatt 10% nál volt 2 hibám, ugyan ezen beállításoknál a másik ramnál 1%nál már 10 hiba volt, hangsúlyozom 1094mhzn.
Asus P5Q lapom van a beállításaim NB:1,22V / DRAM - 2,16V / Mem OC: Enable / Tranaction Booster: Pref lvl: 7
mi lehet a baj? az lehetetlenség hogy ezek a ramok csak ennyit bírjanak.
3 slotban próbáltam és mindegyiknél ugyan ezen eredményValakinek vmi ötlet?
-
dokee78
félisten
A Command Rate-t lehez valahogy állítani?
Érdemes-e vagy hagyjam?
Gyorsabb lenne-e kicsit a RAM ha átállítanám 1-re? -
hyperkopety
csendes tag
Hello mindenkinek!
2 db KINGMAX TinyBGA 1Gb DDR2 800Mhz-es ramot vettem és nem akarnak működni, csak külön külön akárhogy cserélgetem.
Mitől lehet ez, mi a véleményetek? -
mzso
veterán
Na úgy tűnik fény derült e problémára. Rossz volt a memória. Kicserélték és most már elsőre bootolt. Ilyet írt ki a bootolésnál hogy "memory runs at flex memory mode". Tudja valaki, hogy ez mit jelent?
Mondjuk még mindig vannak problémák. Bár 800HZ volt beállítva a memória mégis 400-on futott. Most visszaállítottam autora, és ugyanaz az eredmény.
Ez mitől van vanjon? -
CHIPman
nagyúr
@joey:Ha van RAMszorzó, akkor az ne 1.2 legyen, hanem 1.6. De ha állítgatod a RAMszorzókat, akkor elvileg ki kéne írnia az effektív órajelet mellette. Ha megvan az 1066, akkor F10 és enter
-
joey04
titán
Van nekem egy ilyen memóriám:
GEIL Black Dragon 4096Mb DDR2 1066Mhz KITés egy ilyen alaplapom:
Gigabyte EP45-DS3
Miért ír a Biosban csak 800 Mhz-t?
Azt tanácsolták állítsam át a Biosban de nem nagyon értek hozzá, ezt hol kell megtenni pontosan?
Időzítésekre azt írja hogy 5-5-5-15 ez van a honlapon dobozon is, mindenhol. mégis csak 800 Mhz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark (2013) eredmények
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Google Pixel topik
- Everest / AIDA64 topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 32gb ( 4x8gb ) DDR4 3200MHz
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged