Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Gondolom akkor ez a csillag az lenne most a 29.0 bán anno a kereső sávban van,mert én sosem azzal mentettem el a dolgokat hanem le nyitottam a könyvjelző menüt és ott nyomtam meg a mentést és rögtön a fő helyre mentette a könyvjelzőt de az most nincs és ez így nem tetszik.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
arnyekxxx
veterán
A keresőmezőbe fel lehet venni keresőt azokon kívül amiket le lehet tölteni a ffox oldaláról? Mondjuk ha szeretnék egy feliratok.info-s keresőt beállítani, azt meg lehet oldani? Cimszavas keresés az url-sávban az megvan, de a keresőmezőbe be lehet valahogy szerkeszteni?
[ Szerkesztve ]
-
tdk.112
aktív tag
-
DS39
nagyúr
válasz Pityu. #36555 üzenetére
igen a csillag az. nekem bejön az hogy kihozták a szélére és egybeolvasztották a könyvjelzőlista gombbal, és animálódik, de ebben ki is merült számomra a pozitív designváltozások sora.
használd akkor a ctrl-d + enter kombót. az gyorsabb mint a menüben mászkálni.[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz _DiEGO_ #36553 üzenetére
Köszi, a jókívánságokat viszont kívánjuk!
Azonban azt tisztázzuk, hogy Te nem módosítottál túl sok mindent az eredeti megoldásból, sokaknak viszont az a baja, hogy a korábbi módosítási lehetőségek töredéke elérhető, és az új dizájn rosszabbul látható, mint a régi.
Vannak, akik szeretik, ha kész megoldásokat tolnak az arcukba, és az van, azt használják (ők általában apple felhasználók - ne legyen belőle flame ), mások viszont szeretik kézben tartani a dolgokat és saját szájízük szerint módosítani azokat. Ez utóbbit lehetetlenítették el a fejlesztők, amellett, hogy a legjobban testre szabható verziónak aposztrofálják azt, ami nem az.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Vakegérke
félisten
válasz Bjørgersson #36517 üzenetére
Vettem egy nagy levegőt, és felpakoltam a 24.5.0 ESR-t. Csak az a nyomorult fül ne lenne felül...
No mindegy, majd megszokom.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Fogalmad sincs, mekkora örömöt okoztál. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve.
Köszönöm szépen.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne,a lapfüleket meglehet úgy változtatni hogy ne ez a kretén ide-oda görgetős módszer legyen ha több lap van megnyitva,hanem inkább a lapfüleket nyomja össze? Tudom van a Tab mix kiegészítő de ott a többsoros módszer annyira nem jön be. Van erre valami más megoldás?
-
kpal
nagyúr
Na most dobta fel a 30-as verziót frissítem is ...
-
headhunter
addikt
válasz Kékes525 #36545 üzenetére
Visszament jobbra.
Tab Mix Plus-ban beállítottam a lapok (Fülek) színét, de nem úgy jelennek meg.
Beállított :
Aktuális lap : Kék
Olvasatlan : Piros
Olvasott : ZöldMostani állapot :
Aktuális lap : Kék
Olvasatlan : Szürke
Olvasott : Szürke-----------------------------------------------------------
Firefox 29
Téma : Noia4v200.20140405
Tab Mix Plus Version : 0.4.1.4pre.140414a1[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz headhunter #36572 üzenetére
Nalam nincs ilyen gond a Tab Mix Plus-al, amilyen szint beallitottam azt ugy is jeleniti meg a tabokon.
FF 29, TMP ua. az verzio mint neked. -
tdk.112
aktív tag
Találtam egy fasza témát. Így néz ki.
"... és ebben hordtátok a tabletet?"
-
Kékes525
félisten
válasz _DiEGO_ #36553 üzenetére
Alapvetően igazad van, de viszont egy újabb a kiegészítő instabilizálhatja a rendszert, biztonsági kockázatot és sebesség csökkenést eredményezhet.
Jobb, ha egy fontos, sokak által használt lehetőség eleve benne van a rendszerben, mert többen használják és így hamarabb kiderülhet, ha valamilyen problémát okoz.
Szerintem ezeket a lehetőségeket visszafogják tenni.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Van olyan egyszerű és jól működő add-on, ami ikonként a Goolge+ értesítések számát jeleníti meg és habár nem szükségszerű, de lehetőleg egyből válaszolni is enged hasonlóan a Google oldalain található ikonhoz? Összességében alternatíva a Chrome kiegészítőjére.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Kékes525
félisten
válasz Rickazoid #36577 üzenetére
Talán ezen találsz: 13 Firefox Add-Ons To Enhance Your Google+ Experience
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Az új 29-es verziószámnál hogyan tudom megcsinálni, hogy a tabok ne felül, hanem alul legyenek, mint régen?
Köszi
-
huan
őstag
válasz Integrator #36579 üzenetére
-
egykori
őstag
Sziasztok!
Én is nagyon meg lennék elégedve az új, 29-es verzióval, ha nem ragadna be a memóriába kilépés után. Ilyen jellegű probléma évek óta nem volt.
Volna valami ötletetek, mi okozhatja ezt? Az én gépemben van a hiba, vagy másnál is előjön ez? -
Rickazoid
addikt
válasz Kékes525 #36578 üzenetére
Sajnos egyik sem jó. A legígéretesebb Start Google Plus, amiben talán lenne ilyen opció, az már nem létezik, a többi meg nem nyújt értesítéseket. Egyedül talán a Google+Manager lenne alkalmas, de az tényleg csak egy crapware, se működés, se beállítások.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
kispx
addikt
-
tdk.112
aktív tag
válasz pethYeti #36586 üzenetére
Ha már így fonetikusan átírod, akkor szmúd. Nem tudom, ki volt az az állat, aki elterjesztette magyar földön, hogy a smooth szót szmúsznak kell ejteni. (És nem az a gond, hogy a magyarban nincsen megfelelője a TH hangoknak, hanem az, hogy ha a the szót a magyarok általában "dö"-nek ejtik, a three-t pedig "szrí"-nek, akkor következetesen a smooth szót "szmúd"-nak kellene ejteni, mert ugyanaz a hang van a végén, mint a the elején.)
[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
válasz tdk.112 #36591 üzenetére
Én nem hallottam még olyan rémes akcentust, ahol a the szót "dö"-nek jeltették volna, inkább "tö" vagy "ti" az, ha valaki nem tudja a th-t kiejteni. Bár kezdeti gyakorlásnak a nyelv élét a felső metszőfogakhoz kell szorítani, miközben egy enyhén sziszegő hangot ejtünk és máris úton vagyunk a helyes kiejtés megtanulása felé. Nem olyan nehéz. Max. US szlengben csinálnak "dö" hangokat.
Amúgy van megoldás, nem kell magyarítani ott, ahol nincs magyar megfelelője a használt hangnak.
Viszont a smooth sok dialektusban tényleg inkább smuːs és nem smuːð formában van ejtve, azaz erős magyar akcentussal szmúsz. Bár tény, hogy a hivatalos kiejtéshez a szmúd áll közelebb.[ Szerkesztve ]
-
tdk.112
aktív tag
válasz Rickazoid #36592 üzenetére
Én nem hallottam még olyan rémes akcentust, ahol a the szót "dö"-nek jeltették volna
Nem éltél még Magyarországon, vagy úgy a világban sehol. "Tö"-nek meg végképp senki nem ejti.
Max. US szlengben csinálnak "dö" hangokat.
Így igaz, főleg a feketék körében elterjedt, és köztük is inkább Chicago-ban, Detroitban, és általában az Upper-Midwesten.
Viszont a smooth sok dialektusban tényleg inkább smuːs
Sok dialektus = 0? Nézzél már utána. /smuːð/ a helyes kiejtés. "smuːs" nem létezik. Esetleg /smuːθ/ lehetne, de nem az.
-
DS39
nagyúr
válasz tdk.112 #36575 üzenetére
egyébként kipróbáltam ezt a Maxthon-t (portable), hát kenterbe veri alap feature-ök tekintetében az összes nagy böngészőt (chrome, firefox, ie), elég intelligens cuccok vannak beépítve és bár a cloud része engem hidegen hagy, a chrome-ot biztos törlöm a gépről és felteszem "helyére" ezt.
u.i.: a készítője Windows Modern UI-s meetingeken reggelizett, ebédelt és vacsorázott, annyira MS design az egész, a Settings tiszta Outlook.com
-
tdk.112
aktív tag
Viszont a Maxthon tudomásom szerint IE motort használ (legalábbis régen így volt), úgyhogy én elvből nem használnám.
---
Jó, utánanéztem, régen IE-re épült, ma már Blinkre. Most már csak az tart távol tőle, hogy kínaiak fejlesztik (ki tudja, lehet, hogy a háttérben elküldi minden egyes textboxba beírt szövegemet Pekingbe).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok