Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
egykori
üzenetére
Igen igen! Szóval van a fenti oldalon a sütik és webhely adatok, ott a pipálható "sütik törlése kilépéskor", és annak a kivételei.
Ha neked akkor ez tényleg kell, akkor töröld az összes sütidet, nyisd meg a google. com-ot, lépj be, majd a másik kettőt, ha kell, lépj be, nézd meg a fenti leírt felett lévő gombbal elérhető adatok kezelését (akár új lapon, mert úgy egyszerübb), majd másolgasd át a kivételekhez és ments. DE
Ezután feltétlenül nézd meg, hogy ha megint törölsz sütiket, majd belépsz, akkor is kéri-e a többszöri belépést, mert ha igen, akkor ez inkább harmadikfeles-sütis probléma.
Ekkor meg annak kéne utánanézni, hogy miként lehet az egyik google oldalon lévő sütizést, csak a többi google oldalnak engedélyezni, hogy egyéb tényleg harmadik felesek ne férjenek hozzá.
Vagy egyáltalán kell neked, hogy pl translatorba biztos be légy lépve, nem elég csak az alap süti elfogadás? --- bár most belegondolva, így legalább tényleg az accountodhoz kötődik, így legalább folyamatosan van egy gombod, hogy ha töröltetnéd.
Én a fenti dilemmázás miatt is csináltam egy új profilt amiben csak a google dolgaim vannak, így az egyéb oldalas követősdit google által ki tudom szűrni, vagy nagyban nagyban korlátozni.... mert ugye minden banki felületnek kell használnia az a Gstatic.com-os recapcha-t, a gstatic.com-ost, amit ugyanúgy a google belépési oldal is használ
-
ledgeri
nagyúr
válasz
egykori
üzenetére
Az a harmadikfeles sütik, és az a cookie separation cucc dolga lesz. Én így használtam a PH-t, amíg a ph nem váltott.
Hogy van beállítva a sütik törlése nálad, ha van, Vagy mennyire szigorú a about:preferences#privacy beállításod? (még nem módítsd, csak érdekel) -
Csupingo
veterán
válasz
egykori
üzenetére
Köszi! Elraktározom ezt is. Most azt próbálom, amit Crus javasolt. Egyelőre jónak tűnik, de még nem vagyok 100%-ban biztos bent, mert nekem csak naponta kétszer szokott felugrani az az ablak.
-
Beren
aktív tag
válasz
egykori
üzenetére
Nálam ez van a userChrome.css-ben - kisebbre veszi a betűméretet és az egyes elemek közötti távolságot:
#bookmarks-view {font-size: 13px !important;padding: 0px !important;margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}#bookmarks-view treechildren::-moz-tree-row {font-size: 13px !important;padding: 0px !important;margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;} -
Cs1csó
titán
válasz
egykori
üzenetére
Abba talán nem de ezt próbáld ki: browser.uidensity az érték: 1
Ha megadsz privátban egy email címet akkor arra elküldöm az általam használt CSS fájlt azt szövegfájlként megnyitod és ott lesz benne. Ha jól tudom a felső része a "megabar" letiltása amikor elkezdel írni a keresősávba és kiemelődik de alatta már a keskenyebb könyvjelzős rész van.
A CSS használatáról van videó. -
Cs1csó
titán
válasz
egykori
üzenetére
Te tudod, de lehet jobb lenne ESR vonalra átállni és ritkábban de azért időnként frissíteni. Nem jó az ha "lemaradsz" az idő telik te pedig egyre távolabb kerülsz a változásoktól és ha - előbb vagy utóbb mindenképp - váltani kényszerülsz a sok újdonság, sok szokatlan dolog agyon fog nyomni. Ha pedig olyan kiegészítőd van amit már MAGÁRA HAGYOTT fejlesztője évekkel ezelőtt és nem fut a friss buld-eken érdemes elgondolkodni azon is, hogy akkor életed végéig maradsz ennél a build-nél, csak hogy fusson egy olyan kiegészítő amit már nem fejlesztenek.
Szerintem haladni kell, a változás nem mindig kényelmes, és jó de szükségszerű. -
-
lovi27
addikt
válasz
egykori
üzenetére
Hogy ne kelljen más véleményére hagyatkozni a Google-nak itt van egy oldala, ahol a szolgáltatásainak státuszát közzéteszi. Látható melyik szolgáltatással és mettől-meddig volt gond (ha fölé viszed az egérmutatót). Ha ettől eltérőt tapasztalunk vegyük figyelembe mi nem közvetlenül a Google-val állunk kapcsolatban, hanem a helyi szolgáltatónkkal.
-
qdak
addikt
válasz
egykori
üzenetére
Azt a Face akkor miért csinálja ?
Ráadásul, ha nem írja be a belépőmet, hiába írom be én, akkor sem enged be! Dettó a munkámhoz szükséges oldal, megnyomom 500X a belépés gombot, mintha semmit nem nyomnék
tök király, köbe meg várnak rám, hogy csináljam a dolgom...
Közbe másikon, ugyanazzal beenged szóval tuti nem rosszat írok be... -
-
Krystal_s
addikt
válasz
egykori
üzenetére
Nálunk már FF frissítés előtt is kiléptette a fiókokat. Pár hete újítottak a Gmail-ben, azóta lett hülye.
Nem lehet egyszerre több fiókkal belépni, csak amiket (összevonok) hozzárendelek egy fiókhoz. Az X-notifier sem működik azóta rendesen. Folyamatosan belépve kell lenni minden címmel, különben már nem tudja lekérdezni az email-eket.
Igazán kényelmes 5-6 címet állandóan külön beléptetni a plusz biztonsági rész miatt.
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
egykori
üzenetére
Teljesen rendben van, amugy ez a 34-es, jelenleg meg beta, az amelyikben meg valaszthatunk flash vagy HTML5-os lejatszo kozul, a kesobbiek mar alapertelmezesben HTML5-os lejatszoval mukodnek, es nem jovok ra hogy mikent lehetne letiltani az about:config-ban. Ugyan kenyszeriteni lehet flash lejatszasra pl szkriptel vagy kiegeszitovel, de az mar kulso programnak szamit.
Jelenleg a 34.0b7 -nel tart. -
Kernel
nagyúr
válasz
egykori
üzenetére
Akkor hátha így: https://support.mozilla.org/hu/questions/943420
-
Steelmanus
addikt
válasz
egykori
üzenetére
Miert cserelted vissza a regebbi verziora, en a a beta statusztol hasznaltam a 14.x-et folyamatosan es semmi baja nem volt. Nem akarlak meggyozni, csak kerdezem.
(#27054) scope2007 Koszonom a tippet , linket, mar nekem is ez van. Amugy nem nagyon vagyok oda a Personas-ert de ez megtetszett.
-
Steelmanus
addikt
válasz
egykori
üzenetére
Hm.. erdekes a stabil kiadas 13.0.1 vagy az innen letoltheto is 13.0.1 mikozben én is mar a 13.0.2 -ot hasznalom. Ennyire nem volt fontos a javitas hogy ez a verzio kerult ki veglegesnek? Viszont innen letoltheted a 13.0.2-candidates hogy ne kelljen frissitessel kezdened.
-
DS39
nagyúr
válasz
egykori
üzenetére
kb 3-4 mp alatt indul "hidegen". és hdd-m van.
ajánlott egy friss telepítés, a régi profil mappa törlésével. 1 perces indulása még a fapados 3.6-osnak sem volt.
ha ez nem segít, akkor vmi win háttérfolyamat terhelheti le a géped, ami miatt háttérbe szorul a firefox indítási folyamata.
-
DS39
nagyúr
válasz
egykori
üzenetére
jelenleg a gyorsítótárban tárolódnak a kis képek, ha azt törlöd akkor eltűnnek. ez elvileg a 15-ös verziótól meg lesz oldva hogy egy külön mappában tárolódjanak.
ha újra megnézed azokat az oldalakat, akkor lesz kis képük ismét.monstre:
az mondjuk fura, de szerintem idővel beáll. viszont ami nem tetszik azt törölheted onnan, a kis képek jobb felső sarkában katt az x-re akkor azt törli és egy újabbat tölt be a helyére. (akkor talán megjelenik az amit te szeretnél látni) -
WonderCSabo
félisten
válasz
egykori
üzenetére
2 dolog változott a görgetésben:
- a finom görgetés (smooth scroll) alapértelmezetten be lett kapcsolva. Ugye azoknál akik már eddig is bekapcsolták, ez nem változás, de akik nem, azoknak be lett kapcsolva.
- maga a finom görgetés algoritmusa is új, finomabb, és picit más
-
WonderCSabo
félisten
válasz
egykori
üzenetére
Üdv!
Amint Te is olvashatod, a D2D ki van kapcsolva. Ahogy látom a karid egyébként is blacklisten van, szóval nem is műkődne egyáltalán, és alapból kikapcsolja az Fx. A ceartype_params rendering mode változó pedig az Fx6+ -on működik csak, és csak bekapcsolt D2D és DW esetén.
Tehát jelenleg a betűid egy az egyben olyanok, mint Fx3.6-ban.Milyen téma ez?
-
pete_21
addikt
válasz
egykori
üzenetére
Az a változó csak a nightly verzióban működik, tudomásom szerint a 4-esben semmi hatása nincs.
Ahogy WonderCSabo kolléga is írta: about:support-ban nézd meg, hogy le van-e tiltva a D2D. Ha ugyanolyan homályosak a betűk, akkor tuti, hogy nincs letiltva.
MOD: Azt hiszem a gfx.direct2d.disabled változót kell true-ra rakni, de majd a kolléga kijavít.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
egykori
üzenetére
Biztos ki van kapcsolva a D2D? about:support szerint is? Mert Fx6-ban a változó beírásával szinte egy az egyben olyan lesz a szöveg, mint D2D off-al. Azaz mint Fx3.6-ban.
Viszont van 2 lényeges különbség a D2D teljes lekapcsolása és az Fx6+ cleartype params használata között:
- az utóbbival továbbra is DW-vel rendereli a szöveget, így D2D-t használ, teljes HW Accot
- mivel DW-vel rendereli a szöveget de whole pixel render módot használja, így a szöveg kinézete a régi GDIs, viszont a szöveget transzformálva az élsimítás szép DWis lesz (sub-pixel AA) -
WonderCSabo
félisten
válasz
egykori
üzenetére
Nekem eddig mindit ment, most viszont nekem is összeomlik az IE Tab plugin vele.
Szerk.: Küldtem mailt a fejlesztőnek.Firefox 5 hírek:
Újabb részletek a release channelekről.
A mozilla-nightly és a mozilla-aurora új logója. -
fatal`
titán
válasz
egykori
üzenetére
Mikor fogjátok már fel, hogy nem az FF bugos hanem a D2D? Win7 sp1 fent van? Ha win7en vagytok egyáltalán. Vistahoz is van hotfix asszem avval jobb lesz. Ha úgysem jó, akkor kapcsold ki a hardveres gyorsítást és visszakapod a régi betűket, persze a gyorsítás összes előnye elveszik így.
-
Krystal_s
addikt
válasz
egykori
üzenetére
ez nem hiba, hanem egy újabb szolgáltatás...bele teszi magát az eszköztárba...láttam olyan böngészőt ,akinél kb 5 soros volt az eszköztár ,mert annyi szart telepített .nyilván azoknak nem tűnne fel még1 sor

WebMail Notifier
* added toolbar
és enyire tetszik az embereknek ! ->
"-how the hell take down the damn toolbar????m8 you are drunk when put this damn toolbar and no posibility to uninstal???...
-Dude… Why you gotta keep screwing with this thing ? Somebody is going to come up with an Add-On that does the same thing but where you don't have to fight it all the time. It's a great Add-On but we don't like changes that take over our browser like this...
-Like others, I too have just uninstalled after years of use because of the new toolbar.... If I wanted a f*cking toolbar, I'd install one. Stay clear of this junk until they get their sh*t together and give users the option to disable the crappy toolbar...." -
koshmar
veterán
válasz
egykori
üzenetére
Én az IE-t az asztali gépemen utálta meg, ugyanis ott kb. 1 perc alatt hozta be meleg start után is! Hideget meg sem említem. (4-5 perc)
Ezt a 9-est már kb. 1,5 másodperc alatt behozza- de ez egy elég erős laptop hozzáteszem-, viszont én ennek ellenére nem fogom használni.
Egyszerűen rossz emlékeim vannak az IE-kkel kapcsolatban- rossz sztereotípiák- ezt az igen jóra sikerült 9-es sem tudja már felülírni.Mindig is Chrome-os voltam, egyszerűen nincs gyorsabb böngésző.
Már a 11.0.672-es Canary Build-et használom, és én nem találtam benne hibát.De ha a FF-ot szépen feljavítják, akkor azt is használni fogom.
-
koshmar
veterán
válasz
egykori
üzenetére
Nem leszidás volt ez.
Ha fel tudják hozni a Chrome szintjére a hidegindítást, akkor MINDEN elismerésem!!
És utána rendszeresen használni is fogom!
Most csak a videóletöltés miatt szoktam használni, na meg a felvi.hu weboldala miatt, ahová egy csomó böngészővel nem tudok belépni. (IE 6-7-8, Mozilla 1-3, Opera 8-9 csak!
) -
koshmar
veterán
válasz
egykori
üzenetére
Ugye-ugye.
Most nem szapulni jöttem ide, de a FF hidegindítása...
Na, a 11-es Chrome indítás után 5 másodperc után bejön.
A FF4 kb. 15 alatt. Utána már nem vészes, de a hidegindítást az ember újra és újra átéli.
Egyébként jelenleg a 11-es Beta van fent, és nem esélytelen azért.
Főleg a rengeteg sok kiegészítő miatt...a Chrome-hoz nincs ennyi, ezért kell tartanom a FF-ot is.
-
xabolcs
őstag
válasz
egykori
üzenetére
pont azert, mert az a keves, amit eszre sem vettel, az elfer ~ 3megas reszleges frissitoben.

ha van ntt-d, akkor az tud olyat, hogy: View pushlog of changes since last nightly - azaz valtozasok a legutobbi nightly ota
#16431 - Tibii91:
varhato linuxra is valami hasonlo -
koshmar
veterán
válasz
egykori
üzenetére
Ha ezzel megsértettem WonderCSabo-t, akkor ezúton elnézést kérek!!
Maradok is a Chrome-nál, a Firefox-ot pedig megtartom videó-néző böngészőnek, mert ha be vagyok lépve a Youtube-on, akkor ugyanannál a böngészőnél már nem tudok belépni a Gmail-be.
Szóval: Firefox> Youtube
Chrome> minden más
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soulframe
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

tök király, köbe meg várnak rám, hogy csináljam a dolgom...

így már működnek nálam is.

KAMI911