Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Üdv Mindenkinek!
A topikban a rengeteg off hsz miatt szükségszerű volt egy takarítás, most már legyetek szívesek befejezni ezt!
Ha valaki új összefoglalót kíván készíteni, azt a Próba topikban megteheti, majd ha elkészült, az ottani a hsz-t a modkerbe belinkelve kérheti a frissítést.
-
elin
tag
-
andatti
senior tag
válasz tahepa #19096 üzenetére
Tényleg jó a táblázat...
A DPI flottánál van egy pici anomália. Említve van buborékban, hogy, ha korlátlan internet meg van kérve, akkor 24 hónap hűséget vállalni kell. Azonban a netes táblázatnál nincs megemlítve, hogy a DPI-ben is van korlátlan internet lehetőség. (42 megabites) havi 1000 Ft plusz díj ellenében. /5490 Ft a 20 Gb-os csomag és azt lehet kiegészíteni.../
Illetve a perc, havi és egyéb díjaknál nincs jelezve, hogy áfával, vagy áfa nélkül vannak számolva. Mert nagyon sok ajánlatnál az áfát külön kell még rátenni az ajánlatra, annak elemeire, míg (nagy ritkán) vannak olyan flották is, ahol már eleve áfá-s árat tüntetnek fel... -
tomchy
tag
internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Viktor0610 #18482 üzenetére
Ez a GAP nevű flotta működik még?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
weres00
csendes tag
Szerintetek elöfordulhat a mobil flották esetében hogy mondjuk egy egyesület véletlenül adoságot halmoz fel ,és aztán a tagoknak kell álni a cehhet a végén.
-
carr
őstag
válasz weres00 #19112 üzenetére
Ezt kérdezed, vagy mondod?
Más.
Áthordoztam a számot a telekomhoz. M3on jöttem fel gyöngyös - bp. Ezt a triviális hálózatot... Komolyan mondom Voda nem ugrált ennyit 3G és H+ között. Gratulálok a 4g-hez kedves T, de ez egy rakás szamóca. :/
Suffering enyhe kifejezés.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok
DPI percdijjak valamint a Net hogy működik EU-n belül? Díjakra használhatóság érdekelne....
Esetleg más alternatíva 2 hétre... -
konzi
aktív tag
válasz huliganboy #19115 üzenetére
Erre en is kivancsi lennek... meg europan kivuli dijakra is..
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
tomchy
tag
válasz huliganboy #19115 üzenetére
Vegyél helyi kártyát. Jobban jársz...
internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20
-
cincinatus
tag
Frondeo-nál tényleg működik, hogy kiadják dominós kártyán a számod, ha nincs tartozásod. Erről van-e már valakinek tapasztalata?
-
4Grider
nagyúr
válasz cincinatus #19121 üzenetére
Általában mindenhol kiadják a számod ha kéred, és nincs rajta hűség meg tartozás. Ha bedől a flotta, akkor viszont csak akkor szerezhető vissza a szám, ha a flotta teljes tartozása rendezve lett. Ilyet meg ugye egyetlen szám sem ér...
-
cincinatus
tag
válasz 4Grider #19122 üzenetére
Igen, ez sajnos kockázat. De írták itt a fórumon korábban, hogy lehet náluk egyedi folyószámlát kérni. Meg ahogy néztem az egyéb feltételeket, elég szigorúan szankcionálják a késve fizetőket. Ezek azért csökkentik a kockázatot. Más flottánál viszont még nem láttam, hogy leírnák a vállalást a szám visszaadásra. (Azt mondjuk nem tudom, hogy ez a szerződésbe bekerül-e.)
-
4Grider
nagyúr
válasz cincinatus #19123 üzenetére
Ebből a szempontból azok a flották tutik, ahol te vagy az elő- és a számlafizető is.
-
MPeter87
őstag
válasz cincinatus #19123 üzenetére
Találtam olyan flottát korábban (nem tudom már melyik volt), ahol volt kb 10ezer kaució és a nem korlátlan csomagnál úgy biztosította magát a flotta, hogy a 10k túllépése esetén korlátozták a számot és csak az összeg rendezése után tudtad tovább használni. Ennél sem maradt saját néven a szám. Csak érdekességképp írom. Nyilván ez a flotta üzemeltetőjének ad egyfajta biztonságot.
Mr. Frondeót kérdeztem már korábban, hogy ez a külön számla hogyan működik, de nem érkezett rá válasz. Ha ebben az esetben sem a szolgáltatónak fizeted közvetlenül a havidíjat, akkor én nem érezném nagyobb biztonságban a számomat tőle. Nem olvastam a frondeós feltételeket, a szám átadása miatt kapásból kiesett... -
carr
őstag
-
carr
őstag
válasz tomchy #19127 üzenetére
bocsánat, akkor a 3G-t sem tudja a szolgáltató tartani.
Mindegy melyik sáv, a lényegen nem változtat. Vodánál nem volt ilyen gondom az utóbbi 5 évben. Ennyit tudok. Telefossal mindig szoptam.
Most visszakapják! Kibeszélem őket a vagyonukból.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Sayuar
senior tag
válasz cincinatus #19130 üzenetére
Fradi sas?
-
4Grider
nagyúr
Vodafone-nál a 3G 80%-át 900 MHz-en nyomják. Telenor-Telekom a 3G-t teljes egészében 2100 MHz-en nyomja. Minél magasabb a frekvencia, annál rosszabb a terjedés. Azaz azonos adóteljesítményt feltételezve a Vodafone ugyanannyi cellával kb. 2-3-szor akkora területet tud lefedni 3G-vel mint a két T. Cserébe a Vodafone nem igazán csinálhat korlátlan adatopciókat, mert minél alacsonyabb a frekvencia, annál kevesebb adat nyomható át rajta egységnyi idő alatt, azaz spórolnia kell az adattal (drágán és erősen korlátosan kell adnia a mobilnet-csomagjait), hogy ne duguljon be a hálózata.
-
hardline
senior tag
-
DrBubo77
Topikgazda
Sziasztok Topik-lakók!
Úgy láttam, hogy rajtam kívül az elmúlt hónapokban már többen is jeleztétek, hogy a topik összefoglalója elavult, halott linkeket tartalmaz. Mivel senki nem tett lépéseket a frissítés ügyében, úgy gondoltam, akkor én teszek.
Ehhez kérném az egyetértéseteket, segítségeteket!
A fent lévő linkeket már ellenőriztem. Összeszedegettem azokat a flottákat, amiket a hozzászólásokban találtam. Ha van valakinek még tudomása olyan flottáról, amibe be lehet lépni, azokat szívesen várom.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
xuser
tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni DPI-s kontaktot? Előre is köszönöm a segítséget!
-
MODERÁTOR
-
g2016
csendes tag
A DPI flottába be lehet lépni meglévő telenoros szám megtartásával?
Kösz
-
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
DPI-ben lehet venni külföldön felhasználható internetet? Nyaralásra jó lenne majd néhány MB, hogy ne legyünk csak és kizárólag wifire korlátozva.
-
g2016
csendes tag
-
4Grider
nagyúr
válasz cincinatus #19145 üzenetére
Annyira nem, hogy 100 MB roaming net árából a kedvenc országomban 3 GB mobilnetet és 1000 perc országon belüli beszélgetést kapok. Azaz nekem pl. nem éri meg a roamingért fizetni.
-
cincinatus
tag
válasz 4Grider #19146 üzenetére
Néhány MB netről volt szó, arra írtam.
20 MB nethasználat - ami chatre, meg pár szöveges emailre simán elég lehet állandó wifi mellett - ez 394, -Ft, ezért nem érné meg a fáradságot.
Nyilván aki több száz MB nagyságrendű netet el szeretne lőni, annak nem opció.
Pl. nekem 1 hónapra - úgy hogy hivatalos levelezést is folytatok - elég 150 MB mobilnet.
-
pietrrr
aktív tag
válasz cincinatus #19145 üzenetére
Wow, ez tök jó, köszi! És ha pl elfogyott a DPI-s 200 MB-om, és itthon lassítva használom, akkor kinn is tudom lassítva használni vajon, vagy új netkártyát kell vennem?
-
törölt tag
Sziasztok! Van olyan flotta, ahol korlátlan legalább 8mbit/seccel lehet netezni és max. 10000Ft körül van. Ja és nem csak html + képekre korlátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest