Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz Viktor0610 #11255 üzenetére
Jah lehet csak kalóz DPI-nk van
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
kemcso
Ármester
Mióta DPI-s a szám, amivel próbáltad?
-
pinnacle
nagyúr
Egyébként mit látsz az oldalon? Korábban írtam, hogy azt mondták a március után belépők már nem érik el a webes felületet.
-
kemcso
Ármester
válasz Viktor0610 #11261 üzenetére
Akkor ezért
A friss belépők csak a hibaüzenetet látják -
Vangelis
félisten
válasz Viktor0610 #11263 üzenetére
Igen a készülék vásárlás talán érdekes lehetne.
De az árak tényleg nem fényesek....
-
pinnacle
nagyúr
válasz Viktor0610 #11263 üzenetére
Köszi! Akkor semmi különös.
Vangelis meg tudtad kérdezni, hogy mi a helyzet az 5Ft-os Jobbik flottával?
-
HXY
addikt
válasz Viktor0610 #11300 üzenetére
Igen, de az 6500, és még 2 év rabság is van mellette.
Valami olcsóbbat szeretnék hűség nélkül. Vagy ha tényleg sokkal olcsóbb, mondjuk 3, vagy max 4ezet Ft, akkor talán még a hűséget is bevállalnám .Igazából elég lenne nekem egy olyan is, hogy 5 t-mobile számot hívhassam korlátlanul, és smsezhessek.
Most régi Like 50-em van havi 1200 Ft-ért, de csak 3 számot hívhatok ingyen, továbbá nincs ingyen sms... -
Zeki
nagyúr
válasz Viktor0610 #11340 üzenetére
A Molos alkalmazott meg biztos ad egy vadidegennek sim kártyát.
-
hbala
aktív tag
válasz Viktor0610 #11357 üzenetére
Köszönöm!
-
kezdő
senior tag
válasz Viktor0610 #11679 üzenetére
Fájt volna megírni a választ?
Ismerem a keresőt,használtam is.
Maradtál volna csendben, mindenki jobban járt volna.[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #11681 üzenetére
Nem lepne meg, ha ezután "cekk" azt mondaná "kezdő" nevű felhasználónknak, hogy lépj be magad okoska, mert én biza nem segítek!
Számomra felfoghatatlan: megpróbálsz valakit önmérsékletre inteni (és mellesleg gondolkodásra tanítani) és egyből támad?!
-
Peter.70
addikt
válasz Viktor0610 #11688 üzenetére
Nem a Forensis nevére kerül a kártya, hanem egy flotta kezelő nevére.
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #11688 üzenetére
miből gondolod?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Zeki
nagyúr
válasz Viktor0610 #11729 üzenetére
Amikor különadó sehol sem volt, akkor is olcsóbb volt máshol a percdíj, és az OTP a románoknak már akkor is olcsóbban adta az Euro hitelt, mint itt.
-
szilard28
aktív tag
válasz Viktor0610 #11731 üzenetére
Ha a bérterhet nézzük, akkor miért sokkal olcsóbb a telefonálás Ausztriában, ahol a bruttó és nettó bérek is kb 3x akkorák?
-
harcosparej
tag
válasz Viktor0610 #11737 üzenetére
Úgy olvastam van (bizonyos csomagokra), de ez lehet csak a kiegészítő korlátlan böngészésre kell vállalni. Mobil force erre is megadja tuti a választ. Végül akkor a válasz igen, lehet váltani net csomagot
„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
kemcso
Ármester
válasz Viktor0610 #11745 üzenetére
A korlátlanra kell hűséget vállalni szerintem...
-
zoli62
addikt
válasz Viktor0610 #11788 üzenetére
Meglátjuk. Elvileg az SGSA-nak sokkal több a készenléti és beszélgetési ideje.
-
Vangelis
félisten
válasz Viktor0610 #11822 üzenetére
Onnan most pont nem!
rossz tipp
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
válasz Viktor0610 #11828 üzenetére
Ott nem is minden DPI-s van "engedélyezve"!
Én régebben e-milban kértem a MF-től.
-
tome0001
senior tag
válasz Viktor0610 #12712 üzenetére
Azt nem írtam hogy havidíjasra váltson. Én is kártyás csomagra való hordozásban gondolkoztam.
-
kazsolt
tag
válasz Viktor0610 #13065 üzenetére
Hol találom meg a kapcsolattartót vagy a tarifacsomagot,leírásokat?
köszönöm a választ! -
Soma01
veterán
válasz Viktor0610 #13267 üzenetére
Ez a 9990-es csomag, csak ez egy egyedi ajánlat. A számlám mindig 10e felett van és azért gondolkodtam el ezen és nyáron még több lesz.
Megnézem mennyi lenne a számlám 10-11 forintos percdíjjal... Mert olyan csomagot tudok.Csak azt nem tudom, hogy mennyire biztos az a roamingdij mentesség bevezetése és a külföldi szolgáltatók megjelenése a közeljövőben? Mert 2év sok idő. De most, ennyi pénzért jónak tűnik nekem.
-
xxxyyyzzz111
tag
válasz Viktor0610 #13327 üzenetére
Trés flottában számlát adott a belépésről és az én nevemen maradt a szám és a nevemre jött a számla.
-
xxxyyyzzz111
tag
válasz Viktor0610 #13333 üzenetére
Brutto 6500 ft. 2 évre. Még ez is bőven megéri!!!
-
mugler
csendes tag
válasz Viktor0610 #13557 üzenetére
Érdekes!
Minden flottás ismerősömnél számlázza.
Hol nézted? Mert a web-es MyTelenor régen max 10 perc alatt frissült, most van amikor 1 óra volt. -
Drenadar
veterán
válasz Viktor0610 #13580 üzenetére
szerintem meg nem kell... gondolj bele ha egy család mondjuk 4 telefonnal keményen nyomták a csoporton belüli hívásokat simán lehet több száz ezres is a számla ~ 10 ezer ft helyett /4 számla.
én be nem fizetném. számlareklamációt nyújtanék be és oldják meg... számlareklamációnál általában kiemelik a számlákat behajtási folyamatokból szal abból különösebb gond nem lesz
-
dptrsk
addikt
Ehhez hasonló eset velem is előfordult 2009ben, minden értesítés nélkül kitette a Telenor a dolgozói flottából az előfizetőket(kb 300db) s hó végén 2300 ft helyett 32000 ft volt a számlám(a sok rövid csoporthívás miatt). Értesítettük a céget, hogy kidobták a dolgozói SIMeket, a Telenor válasza annyi volt fizessük be majd korrigálnak. Fel sem merült a Telenorban, hogy kiemelje a számlát, a majd 10xes összeg miatt és ez csak az én simem...(Ez szomorú a Telekom hasonló esetben kiemeli a számlát s nem kell befizetni amíg nem korrigálják). Nem is tudom mi lett volna ha nem tudom befizetni... Utána jóváírták, de semmi levél hogy bocs hibáztunk elengedünk 1 havidíjat(mint pl a telekomnál) hanem csak jóváírták és örülj ennek.. Mintha én lennék a hibás.
[ Szerkesztve ]
-
krokidili
csendes tag
Azért ez az eljárás a szolgáltatót minősíti, és a fogyasztóvédelem is díjazná ha bejelentené valaki. Ilyen alapon bármit kiszámlázhat, mondván majd jóváírja. Az előfizető nem bank, hogy hitelezzen nekik.
-
Vangelis
félisten
válasz Viktor0610 #13587 üzenetére
Nekem küldtek új számlát amikor számla panaszom volt. 2 nap alatt itt volt elsőbségivel...
-
Vangelis
félisten
válasz Viktor0610 #13590 üzenetére
Az tényleg szép lenne, ha ilyen hiba miatt mondjuk 4 számra kiküldönek a 4*3620ft helyett 4*50ezret
200e ft-ot, hogy írnak jóvá....
Ki kell, hogy találjonak valamit.
[ Szerkesztve ]
-
mugler
csendes tag
Mai az infó? Telenortól vagy a MForce-tól?
Rossz számlánál nekem is 2 nap alatt küldték az új számlát.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Semmi rugalmasság, egyedi számlajavítás.
-
Vangelis
félisten
válasz Viktor0610 #13613 üzenetére
Még szerencse, hogy csak 26.án teszik át a SmartExtra1-es számomat DPI-be mert most jó pár ezret lebeszéltem volna az asszonnyal...
Remélem addig helyre áll!
-
goop
őstag
válasz Viktor0610 #13613 üzenetére
15-ig van meg idő. De mondom a poén, hogy én jeleztem nekik, még mielőtt itt valaki felvetette volna, de leráztak, hogy minden rendben.
Bár az is lehet, hogy üfsz-es hölgy azt se értette miről hablatyolok, csak rávágta, hogy pedig az jó.
[ Szerkesztve ]
-
szirupka
csendes tag
válasz Viktor0610 #13641 üzenetére
Köszi, megpróbálom!
-
Myers
senior tag
válasz Viktor0610 #13684 üzenetére
Kössz mindkettőtöknek. T-éknél hol lehet ezt megcsinálni? T-Pontban, vagy ott pont nem?
http://www.muszaj.hu/
-
cserix
tag
válasz Viktor0610 #13686 üzenetére
T-vel én telefonon egyeztettem. Céges előfizető voltam náluk. Beazonosítás után beolvasod az adatokat és az ügyintéző megmondja, hogy az szerepel-e a nyilvántartásban, ha nem, javíttatod vele. Cégjegyzékszám, adószám, cég neve, cég címe. ezeknek kell megegyezni karakter pontosan és nem lesz gond a számhordozással. Nálam ment minden simán.
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
bul07
nagyúr
válasz Viktor0610 #14195 üzenetére
Úgy néz ki hogy tárgytalan lesz a írásom
Orbán visszavonta a netadót(#14201) club1
Akkor is visszavonta egyenlőre(majd a céget adóztatják megint valami néven amit úgyis ránk htkznak) , és én azzal példálóztam ami a javaslatban volt tehát az már biztos hogy érvényét vesztette[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pappkarcsi
senior tag
válasz Viktor0610 #14207 üzenetére
Köszi.
Ha ez valós, akkor érdemes lesz gyorsan belépni annak, aki tud...
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
dulifuli01
csendes tag
válasz Viktor0610 #14210 üzenetére
Gsm lefedettség.... Vicc!!!! Pl. Kecskemét bizonyos helyein (kertváros) még telefonálni sem lehet!
-
madmike
őstag
válasz Viktor0610 #14579 üzenetére
Koszi mindenkinek az infokat. Es hogy lehet csatlakozni a flottahoz?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Peter.70
addikt
válasz Viktor0610 #14579 üzenetére
És ha jól tudom a kiegészitő net magával vonja a hűségidőt is
-
callman
csendes tag
válasz Viktor0610 #14633 üzenetére
Lehet, hogy ha utánanéznél ennek, akkor még az adók tekintetében is meglepetésben lenne részed. Egyébként pedig ha annyira szörnyű lenne a helyzet (adózás szempontjából), akkor most nem beszélhetnénk mobilflottás csomagokban 6-7 Ft körüli percdíjakról, mert a lakossági csomagoknál ez még mindig 30-40 Ft-os percdíjakat jelent. Amiket írtam azok pedig teljesen általános, mindenki számára hozzáférhető lakossági csomagok voltak (román 1200 Ft-ért korlátlan, vagy osztrák 3000 Ft-os feltöltős 2 Ft-os percdíjjal).
De ha még magasabbak is lennének az adók, a 30-szoros szorzót, ami a bérkülönbségekből és az árkülönbségekből adódik, semmi nem indokolja. Erre semmilyen logikus, adótörvényekkel indokolható magyarázat nincs. Csak egy, de az nem erről szól, és arról már volt szó. -
n@p@lm
őstag
válasz Viktor0610 #14633 üzenetére
azért annyit hozzáfűznék én is hogy pár éve van a külön adó, viszont az árak-percdíjak előtte is pofátlanok voltak.
-
darvak
senior tag
válasz Viktor0610 #14745 üzenetére
Szia,
Gondolom hasonló a helyzet az én kérdésemben, de:
Ha számhordozással belépek DPI flottába Tmobiltól, majd ha netán felmondom a DPI-t, akkor a számommal mi lesz?
Bármilyen szolgtatónál kérhetem a régi, használaton kívüli számomat?
üdv
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #14827 üzenetére
december 15-től már nem
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest