Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Pont ma próbáltam egy DPI-s számmal, tehát az oldal működik, ha bárkit nem enged be, ott az ő számával lesz valami baj.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Szépfiúúú #11339 üzenetére
Mivel jelen esetben az előfizető nevén marad a szám, azon a két verzión kívül, hogy jelentkezel és felvesznek a MOL-ba, mint alkalmazott, vagy hogy keresel egy molos alkalmazottat, más lehetőséged nagyon nincs.
(De utálom, mikor Telenyomornak hívják a céget... Bár, ez sem rosszabb, mint a Trémobile. )
CineDOG1:
Próbálkozni lehet...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz tome0001 #11726 üzenetére
tome0001:
Bár nem kérdezted ( ), de igen, módosíthatsz.Sayuar:
Szerintem ez kicsit árnyaltabb annál, hogy csak a telekom-cégek a hunyók az ilyen magas korlátlan csomagárakkal... Nem kicsit benne van a dologban állambácsi is a csilliárd féle adónemével, amikkel csillimilliárd forintot szednek be...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz harcosparej #11744 üzenetére
Nem lehet hűséget vállalni a netcsomagra.
Csak a tarifára lehet hűséget vállalni, a netet úgy variálod, ahogy akarod -min. 200 megás kell legyen a számon.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Kérdés. A kereső nem volt barátom.
Ha készüléket vennék, azt a dpi.fidesz.hu oldalon tehetem meg, gondolom. Ennek mi a menete? Engedély kell hozzá?
Vangelis:
Köszi a választ.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz kazsolt #13066 üzenetére
Emlékeim szerint cekkk és harcosparej az illetékesek.
Amennyiben (már) nem, elnézést kérek tőlük/tőled!Tarifa infók: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz xxxyyyzzz111 #13326 üzenetére
Én pl. azért sírnék a belépési díjon, mert rajtam ne keressen a szolgáltatón kívül még valaki.
A másik, amin sírnék, ha nem az én nevemen van a szám. Nem egy példát hallottam ügyfelektől, hogy az évek óta használt (korábban saját néven lévő) számát vette el tőle a szolgáltató vagy a flotta kezelője.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz mugler #13560 üzenetére
Háttööö...
Megnéztem jobban a számlákat, illetve a még kiszámlázatlan tételeket, és a már lezárt számlában van EGY tétel, ami fizetősként lett kiszámlázva, a többi DPI-csoporthívásként szerepel, a még nem lezárt számlámnál viszont fizetősként jelentkezik MINDEN DPI-csoporthívás...
Azt hiszem, megvárom a jelenlegi számla lezárását, és azután teszek lépéseket, ha akkor is fizetősen "marad".Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Friss infó DPI-ügyben.
Technikai hiba miatt számlázásra kerülhettek csoporton belüli hívások. Az esetleg már elkészült számlákat NEM módosítja a Telenor, a következő számlából kerülnek jóváírásra a tévesen kiszámlázott összegek.
(Magyarul: be kell fizetni a magasabb összeget tartalmazó számlát, majd a következő(k)ből kerül levonásra.)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Az tény, hogy én is a számla összegétől tenném függővé én is a befizetést, azonnali korrigálás kérését.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Vangelis #13591 üzenetére
Igazán nem védeni akarom a Telenort, meg a korábban linkelt t-mobile-os/t-comos példát alapul véve (ha igaz) a "fizesd be, majd jóváírjuk a köv. számlából" álláspont nem mindig jó döntés, de most kiszámoltam, 10 órányi beszélgetés a DPI-vel 6600 forint. Nem mondom, hogy nem lehetetlen összehozni akár 50000 forintot (vagy 200000 forintot), de azért na.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest