- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
Pista0001 #64399 üzenetére
Jól látom, hogy ebben a cpu hűtő előtt van a VGA? Ergo mondjuk egy ilyen 6750 XT méretű vga minden levegő útját elállja. Így nem csoda, hogy küszköd a hűtő.
Plusz az üveg oldallap sem segít a szellőzésbenEnnyiből jobbak a vékony magas házak, a cpu és gpu külön rekeszben vannak.
Én most azon agyalok, hogy majd egy 14cm-s slim ventit teszek az oldal panelre az AXP120-X67 ventije helyett. Kelleni fog alulra minél több levegő, mert nincs hely más befújó ventinek (mármint az alsó cpu és táp részen). -
Pista0001
addikt
válasz
barnam_ #64383 üzenetére
Nálam van TR AXP120-X67 Ryzen 5 5600-on, hát, nem vagyok elájulva tőle. Mondjuk a ház sem a legjobb a szellőzést tekintve, egy Kolink Rocket Heavy.
A másik párhuzam, hogy pont ma jött meg az új vga ehhez a géphez...
Hosszra be fog férni, inkább a vastagság probléma, meg a nagyobb fogyasztás. 2,75 slot vastag, úgyhogy az üveg oldallap miatt nem maradhat a vga a nagyobb procihűtőnek helyet biztosító pozícióban, úgyhogy repül a TR. Van szinte mindenem vízhűtéshez, csak hely nincs. Házon belül legalábbis. Sajnos nem vagyok jól felszerelve, hogy készítsek a radiátoroknak és a pumpának állványt, hogy házon kívül elférjenek, , szóval esélyes, hogy kompakt vízre kell majd váltsak. -
Hanok
senior tag
válasz
barnam_ #64384 üzenetére
Van Silverstone Air Slimmer 120-am tud azért morgós lenni bizonyos fordulat felett.
Bár tudom hogy nem számít már de én bevállaltam volna az L12Sx77-et még ha drága is, de jobb vas nem nagyon fog készülni terrába, kiszolgált volna jó sokáig.. -
Hanok
senior tag
válasz
Grave_444 #64381 üzenetére
Nagyon esztétikusra lett csinálva, pedig lássuk be fele ennyi lehetőség volt 10 éve ITX-re..
Volt nálam egy pár hónapig SG-05 de aztán valahogy lecserélődött a 3,5-es HDD hangja miatt egy CM Elite 120-ra. Abban megtudtam csinálni azt hogy a HDD-k tálcáját kicseréltem gumi szalagra és beültettem a HDD-t..Zérora redukálva a rezonanciát.
És csak kicsit volt nagyobb..Persze most már az M2 világában ez már csak a régi szép idők...
-
Vigneau
félisten
válasz
Black&White #64395 üzenetére
Akkor elégedett vagy a jelek szerint. És pont ez a lényeg.
-
Black&White
addikt
válasz
Vigneau #64276 üzenetére
Közben én is összedobtam a gépet, a válaszra visszatérve 4800-on elindult a rendszer.
Furcsa egy állatfaj ez a lap, (Topton N17) az biztos...
A BIOS-ban szinte minden hülyeségre van opció, de pl. EXPO/XMP-re nincs lehetőség, ahogy feszültséget állítani sem tudok.
Amúgy gyors, fluid a rendszer -
Mclovin
senior tag
válasz
hoffman_ #64386 üzenetére
Nekem van személyes tapasztalatom, nagyon korrekt ügyintézés volt. Megírtam mi a szitu a psu-val és azt is, hogy másikkal gond nélkül megy a gép. Megadtam a szokásos adatokat, stb. 24 órán belül írtak, hogy nincsen már régi SF széria, de ha megfelel, akkor az új 750-re kicserélik. Jóváhagyták a kérelmet, kaptam egy UPS címkét (előre fizetett, csak futárt kell rendelni) és feladtam Hollandiába. 2 hét belül itt volt a csere.
-
Vigneau
félisten
válasz
tippm86 #64391 üzenetére
Látom, itt legalább a feszültségérték rendben van.
Szerintem dobd be ide is a kérdésed: AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5) - ha még nem tetted meg. De csak akkor, ha az összefoglalóban nem találtál rá választ. Cifu igen segítőkész, de harapós is egyben.
-
tippm86
tag
válasz
HUN_Sector #64388 üzenetére
Nekem ezt a képet küldték, amit én is ide egyszer már betettem:
És még egy Reddit-es hozzászólást hogy 5200Mhz felett crash-elnek a 8600G-k
5400Mhz-nél már elindul de a státusznál 4800Mhz van:
-
HUN_Sector
őstag
A ram Mhz értékét nem próbáltad még Windowsban beállítani? Nekem Gigabyte lapom van, annak a Gigabyte Control Center korábbi verziójában volt még rá opció
-
tippm86
tag
Tudom, hogy nem itx, de hátha valaki találkozott ilyen hibával:
Asus Prime A620M-K
Ryzen 5 8600G
Kingston kf560c36bbeak2-16Ha a ram Mhz értéke nem auto-n van, nem indul el a gép függetlenül, hogy az Expo be van-e kapcsolva vagy nincs.
Mi lehet a gond?
-
barnam_
nagyúr
Informatív videó, köszi a linket!
Igen sajnos ezt a Terránál meg a Ridge-nél is írják, hogy az oldallap mellett lévő ventilátor extra zajjal jár. Ezért is jobb a Noctua L12S vagy a korábban említett Black Ridge, mert a borda alatt van, így halkabb.Majd meglátom mennyire lesz hangos játék közben, mondjuk jellemzően úgyis fejhallgatóval játszom így nem zavar.
De ha mégis, akkor Noctua NF-A12x15 vagy Silverstone Air Slimmer 120 -t teszek rá, ezekről jókat olvastam. Utóbbi valószínűleg hangosabb, de elég nagy légszállítást ír. -
barnam_
nagyúr
válasz
sasNAXO #64357 üzenetére
A 148W az a PL2 vagyis csak a rövidtávú power limit, a PL1 65W.
Tesztekben egyébként ilyen átlag 100W fogyasztást produkált a proci.Végül Thermalright AXP120-X67-re esett a választás, mert ezekről is jókat írtak, és 30€-ért kihagyhatatlan volt.
Thermalright AXP120-X67 SFF Cooler Review: Small, but Capable
Itt azt írja, hogy az i9-13900K-t is lehűti... persze nyilván nem egy ITX házban, gondolomMindenesetre ezt a gépet nem fogom munkára használni, így nem fog 100W-ot fogyasztani a proci. De ha kevés lenne a hűtő, teszek rá másik ventilátort.
A GPU már más kérdés, azt majd cipőkanállal kell berakni -
Hanok
senior tag
válasz
Grave_444 #64377 üzenetére
Én nem írtam hogy halk.. leírtam a szubjektív véleményem a 3 hűtőről ami nálam járt és hogy ez volt a csendesebb az összes közül. Egyébként a tesztben 1800-as fordulaton megy, ami lássuk be a prémiumabb márkáknál is hangos, viszont nem életszerű hogy ilyen fordulaton járass bármilyen ventit..Legalábbis én elvagyok az SG-13-ba 1000 alatt..
-
Mclovin
senior tag
válasz
zed1983 #64373 üzenetére
Igen Corsair RMA-n keresztül kaptam egy új 2024-es SF750 platot, amivel nem bootol a gép
Maga táp sztem jó, csak valami az alaplapommal nem smakkol (próbáltam cmos resetet, 1 ram stickkel, mindenféle variációban. Még ki kell próbálnom másik géppel.
Nálam is van télen statikus feltöltődés, de képet még nem sikerült vele rebootolni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
zed1983 #64373 üzenetére
nem hiszel nekem. javaslom a dátumot.
-
TESCO-Zsömle
titán
Egyúttal kérdezném itt a "tömeget, hogy vásárolt már valaki NCase oldaláról?
Sügér kérdés, de Shipping opciónál kötelezően az international vonatkozik ide, vagy a simát is elküldik? -
TESCO-Zsömle
titán
-
TurboK0
tag
Én alaplapra tippelnék, az asus lapok híresek arról hogy nem a legstabilabbak.
Memtest helyett Intelburntest-el kezdj, az percek alatt elkap olyat amit a memtest nem. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
zed1983 #64360 üzenetére
Milyen pótalkatrészeid vannak még?
Lehet alaplap - ezt nehéz kideríteni.
Lehet memória - itt elméletileg egy memtest konzisztensen el fog szállni és lehet ha egyiket-másikat kiveszed-berakod akkor könnyebben ki lehet deríteni.
Lehet CPU is - nekem memória és cpu volt egyszerre anno, cpu memória vezérlője vitte magával az egyik slot memóriát és persze kellett másik cpu, ram és alaplap mire biztosan kiderült hogy ez volt a gond... aztán utólag könnyű volt belátni, hogy az első 16GB memória használatig működött mindig jól a gép.A másik táppal valószínűleg gyorsan ki tudod zárni a táp hibát, de én így látatlanban nem egy SF600-ra tippelnék, szerintem ez az SF széria hamarabb kimegy a világból mint megdöglik...
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Nem közvetlen ITX téma, de nagyban nem tér el
Segítsetek légyszi:- Rog Crossair VIII Impact alaplap
- Ryzen 3 3100
- 2x8 GB DDR4 Corsair Dominator 3200 Mhz
- Samsung 990 Pro 1TB
- RTX 4060 AeroEzt a konfigot egy 2022-ben vásárolt Corsair SF600 hajtja.
Az utóbbi időben teljesen random kikapcsol, vagy újraindul. Mindegy, hogy üresjárat vagy terhelés alatt van. Volt, hogy arendszer sem tudott betölteni és az automatikus javítás jött be, de most pl. netezés közben random leállt és vissza sem tudtam kapcsolni, pedig az aura világított, és csak táp áramtalanítása után kapcsolt be.Nincs semilyen átalakító a tápegység kábelein, ami volt, azt leszedtem.
Teljesen tanácstalan vagyok a dologban. Az eseménynaplót nézve, az energiaellátást hozza ki.
Minden garanciális, van valahol egy másik tápom is, azzal kellene megpróbálni először?Köszönöm!
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #64355 üzenetére
"Nem ezt a homokfutót keresik...."
Biztos, hogy akarsz te ilyesmit otthonra?
-
sasNAXO
aktív tag
Wow, az igen!
Volt 3900X -em és ugye az is több lapkából állt a kupak alatt és a közös összekötő rész anno ilyen 6-8W körül evett mindig, akármit csinált az ember, és emiatt a fogyasztás sem volt igazán optimális. Az a 20W az kb. nekem az 5700G 1.4V -os 4400MHz-es ramokkal megfelelője üresjáratban...az egy 170W TDP-s, 16 magos vadállattól eszméletlen jó.
(Ráadásul mindezt 750W-os táp mellett, ami nem ~3% fogyasztásra van optimalizálva...)Van itthon egy SHP2 nekem is, mindjárt írok privit.
#64355 TESCO-Zsömle:
Bár engem nem kérdeztél, gyári megoldásból nekem a Shelly jött be eddig. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
barnam_ #64352 üzenetére
Intel procit nem használok, de...
Noctua NH-L12S jó cucc.
IS-55-nek nézz utána alaplap és memória magasság kompatibilitás miatt. Arra mehet a 15-ös helyett egy 25-ös venti is (65mm), az jó lehet.
Annak van egy "kisebb" tesója, az IS-50X v3, arra is mehet 25mm-es venti (66mm), kevesebb benne az anyag, de memória és alaplap kompatibilitás miatt jobb.
Nekem is van egy olyan és a 83W-os átlagfogyasztás mellett számomra tetszetősen teljesített, lekorlátozott ventikkel, mini gépben.Nem tudom neked a max. 150W teljesítményű procid mennyire lenne terhelve, mert igazából attól függ...ugyanis ha átlag/folyamatos 100W vagy 150W kell, akkor nem tudom mi hűti le kényelmesen 70mm-en.
-
válasz
TESCO-Zsömle #64355 üzenetére
Blitzwolf SHP6 (15A-ig mér), rajta Tasmota firmware, ami InfluxDB-be küldi az adatokat, amelyeket Grafana megjelenít. Van egy néhány itthon, pl. a klímát is nézegetem vele, hogy néz ki fűtés közben:
-
válasz
sasNAXO #64350 üzenetére
Igen, a falból mérve
stressz tesztek között:
Sokat segít, hogy nincsen dedikált GPU, és a RAM-okat kézzel állítottam be, nem EXPO-val, mert az egy csomó mindent átállít, megnöveli a CPU feszültségeket, és jelentősen megnöveli a fogyasztást.
Hamarosan lövök pár képet, kicsit még rendbe akarom szedni a kábelezést -
barnam_
nagyúr
Üdv,
Fractal Design Ridge-be milyen cpu hűtőt vegyek?
- i5-13400F-et kell lehűtenie. Nem lenne rossz, ha alkalmas lenne AM5 foglalathoz is egy esetleges későbbi bővítés során.
- Crucial 2x16GB DDR5 kit lesz mellette, ahogy nézem nem túl nagy: [link]
- Az alaplap egy fapad Gigabyte H610I, nincs rajta semmilyen VRM hűtés... ami egyrészt jó mert nem akad bele a CPU hűtőbe, másrészt meg rossz mert csak jó lenne rajta valami hűtőborda.
- Max magasság ventilátorral együtt 70 mmElsőnek mindig a Noctua NH-L12S jön fel, ez a legdrágább is
Aztán árban visszafelé:
- DeepCool AN600
- ID-Cooling IS Series IS-55 ARGB
- Thermalright AXP120-X67 Black ARGBEzeket találtam ami 12cm-s ventilátorral van és max 70 mm magas.
-
Megosztanám a tapasztalataimat a nemrég épített ITX gépemről, hátha hasznos lesz valakinek
Ház: KXRORS (Shiny Snake) G200 - német Amazonról, 94 euróért
Táp: Corsair SF750 (2024)
Alaplap: ASRock B650I Lightning WiFi
CPU: Ryzen 9 9950X
CPU hűtő: Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Ház hűtő (alulra): Arctic P14 PWM
RAM: Kingston FURY 64GB Beast EXPO DDR5 6000MHz CL30 KIT KF560C30BBEK2-64
SSD: WD SN850X 4TBMinden remekül működik, a legfontosabb egy kis CPU undervolt volt - több napnyi stressz teszt után sikerült nagyon jó, stabil beállításokat találnom, 140 wattos fogyasztással picivel magasabb pontszámokat érek el, mint gyárilag, tesztekkel összevetve
gyárilag ~10%-kal alulteljesített, főleg, mivel alapbeállításon nem engedi 75 fok fölé a CPU-t a lap.
Remek a CPU hűtő, 1100 RPM-en 75-80 fok körül tartja a CPU-t, csak a középső ventilátor van a helyén, a másik az exhaust, 2-3 cm-re a hűtőtől. Az alsó ház hűtő is hasonló RPM-en megy ilyenkor. Nem túl hangos.
Az alapjárati fogyasztás 21 watt, ilyenkor síri csendes a masinaGPU nincsen a gépben, mivel workstation-nek használom, a másik gépem mellett, néha ráküldöm compile-olni valót, és szinte csak SSH-n keresztül használom
Hibátlanul működik minden funkció Ubuntu 24.10-en, a WiFi is stabil, gyors (1.6 gbitet mérek), nincs latency probléma (SSH-n az őrületbe kergetne, ha lenne).Nagyon sokáig vadásztam a megfelelő házra: minél kisebb, de befogadjon nagyobb toronyhűtőt - ebbe belefér egy 160mm-es, és 12.8L, körbe mesh, jól hűthető.
Minőségi, masszív ház. -
HookR
addikt
válasz
flashpointer #64344 üzenetére
Ami megmagyarázza miért nem szerepel a 4 slotos kitétel az idézetben, amire reagáltam.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
modecom1994 #64339 üzenetére
másik opció hogy nem asust veszel hanem mondjuk nitrot ami már befér pl egy meshi-be.
-
HookR
addikt
válasz
modecom1994 #64333 üzenetére
"S akkor tudnátok olyan itx házat ajánlani amiben elfér egy Asus tuf 7900xtx és még kap levegőt is?"
Esetleg: NCASE M2
Onnan kezdve, hogy kvázi 4 slotos a dVGA, ez már inkább microATX vadászterület. -
KaqXar19
tag
válasz
modecom1994 #64339 üzenetére
SFX tappal mehetsz 415mm-ig a Lian Li Dan A3-ban [link]
Csak hangyafasznyit nagyobb, mint az NR200. -
HookR
addikt
válasz
HUN_Sector #64338 üzenetére
"353 mm-es kártyákra nem gyártanak ITX házat. De ha mégis találnál (iszonyú aránytalan lesz)"
A Cooler Master HAF Stacker 915 megszólítva érzi magát. -
modecom1994
tag
Szuper körbe nézek akkor tudatosabban köszi mindenkinek!
-
HUN_Sector
őstag
válasz
353 mm-es kártyákra nem gyártanak ITX házat. De ha mégis találnál (iszonyú aránytalan lesz), valamint sfx tápot fog fogadni, amiből ezt a vga-t kiszolgáló példányra a gatyád rámegy. És a cpu hűtőd ez esetben alacsonyabb verziós lesz, mert a hosszhoz nem járhat nagy szélesség is.
Még egy thermaltake tower 100-ba is <330 mm hosszú kártya megy bele, pedig az az egyik legnagyobb ITX ház a piacon.Ilyesmi házakban gondolkozz: [link]
-
cucka
addikt
válasz
Corsair 2000d, vagy a más említett ssupd. Esetleg hyte revolt 3.
Meg kell nézni, hogy mit ír a gyártónál, mekkora gpu fér be.
A 7900xtx a tégla méretű hűtésével és a fél kilowattot karcoló fogyasztásával az nehezített pálya. Ha bárki kérdezné, hogy milyen gpu-t ne vegyen itx-hez, akkor ezt mondanám.
-
rxmiss
aktív tag
válasz
FireKeeper #64334 üzenetére
uhh, 3.63 slot?! nem tipikus itx
az utobbi idoben ajanlgatott ch160-ba sem fer be.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
az elég masszív kártya, szóval ami ITX házban elfér az se lesz túl kompakt. Cooler Master NR200P V2 jut eszembe, vertikális módban (riserrel) és SFX táp mellett elvileg el kell férjen.
-
modecom1994
tag
S akkor tudnátok olyan itx házat ajánlani amiben elfér egy Asus tuf 7900xtx és még kap levegőt is? a h1 árban viszont jó lett volna itt phn 60-ért v2-es. ugye ház, hűtő, táp. de ha tudnátok jobban ajánlani akkor meghallgatom van itthol egy kolink heavy vented gépház de most Rowon megfogtál ezzel a riser témával..
-
HUN_Sector
őstag
válasz
modecom1994 #64327 üzenetére
A h1-ből már nincs első verziós a piacon. Mindet visszahívták.
A v2-nél kapott fém karikát a furat, a v3-nál pedig átalakították azokat. De ha mégis v1-est vennél, a gyártótól ingyen kérhetsz update riser kitet. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
hasonló árban van SSUPD meshlicious/meshroom ami hasonló álló ITX formátum, de sokkal jobban hűthető - igaz, a 7800, meg főleg a 9800X3D nem olyan forrófejű mint a felsőkategóriás intelek.
-
válasz
Ha az üzembiztos működésre IS törekszel, akkor keress olyan házat, amiben nem kell a VGA-hoz Riser.
-
Crabface
senior tag
válasz
Par evig turhetoen hutene szerintem...
-
modecom1994
tag
Hali vennék egy NZXT H1 V2 gépházat a v1-ről olvastam hogy konkrétan kigyuladt a riser kábel lefogatónál. Egy 7800x3d menne bele illetve majd egy 9800x3d és egy 7900xtx mennyire tudná szerintetek hűteni ezt a procit a gyári 140mm-es aio? valakinek esetleg valami tapasztalat?
-
mpierre
veterán
-
Jonsbo TK-0 config. Nem semmi kis ház, tetszik! [link]
-
Köszönöm a válaszokat!
-
hegegabi80
addikt
A TFX táp már barátságosabb zajszintben, mivel 8 cm venti van benne.
Nekem volt egy Seasonic 350 w-os TFX táp, ami a szabványos 175mm-nél rövidebb volt, azt hiszem 140. Igaz APU-s rendszert hajtott, de nem hallottam a hangját sose.
Bár én nem is vagyok annyira érzékeny a hangokra. -
Szerintem idle nem vészes; sokkal nagyobb gond, hogy általában pont ugyanolyan hosszúak a kábelei, mint egy belépő sima ATX tápnak... azt pakold aztán kompakt rendszerbe!
FSP-nek létezik moduláris modellje, de a kábelek ott is durván hosszúak. Az előnye, hogy egyszerűen tudsz utángyártottat hozzá venni, Neked megfelelő méretben.#64316 Rowon
TFX-nél is arra érdemes rámenni, amelyik idle halkabb.
Seasonic, beQuiet, talán a Silverstone tápjai tartoznak ide. -
rxmiss
aktív tag
csak ha nem akarsz moddolni
mivel nekem a tap nem all ki a hazbol, ki fogom probalni a 40x20-as venti helyett egy 40x28-assal, szoval szep biztosan nem lesz, de tan halkabb igen. a kollega noctua mod-ja is teljesen jo, ha tudod az uj limitjeit a tapnak. tehat pl egy 600-ast 300W-on terhelve siman jo lehetsz.
-
HUN_Sector
őstag
Az in win Chopin típusokban egy egyedi tfx méret van. Viszont a maxban lévő gold szint és kiszerelhető. Így nagyobb házakban kis ügyességgel el lehet helyezbi. Legolcsóbb beszerzési forrása az alzán a B1 ház (ha jól emlékszem ez a neve)
Ráadásul semmi hangja sincs -
Köszönöm, akkor egyelőre ez a tápméret felejtős.
Jól gondolom, hogy zajszint tekintetében az SFX alá nem érdemes menni?
Mi a helyzet a TFX tápokkal? -
sasNAXO
aktív tag
A hangostól a nagyon hangosig tud terjedni, állítólag létezik kivétel, de nincs tapasztalatom olyannal.
Persze mindenféle moddal lehet javítani valamit a helyzeten, a képen egy Noctua ventire cserélt SilverStone FX350-G, kivágott venti takaró ráccsal, mert az is hozzájárult a hangokhoz, de még így se voltam elégedett vele:
-
Flex ATX tápegységgel volt-e már dolgotok? Mennyire hangos az a picurka ventilátor benne?
-
flashpointer
őstag
-
BalageK
tag
Azt hiszem, most picit elgurult a gyogyim, de kipróbálok egy ilyet [link] (csak ház)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
HUN_Sector #64303 üzenetére
merlint kérdezted, mondták, hogy nem terveznek vele?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
HUN_Sector #64301 üzenetére
valóban nagyon szép. viszont bármi, ami nem NAS, az megerőszakolása. lent szinte zéró a légáram. ha kiveszed a PCB-t, akkor persze járható, de akkor kell faragni bőven, hogy legyen mihez rögzíteni az AIO-t, plusz ventiket, stb. fent is szűkös, egy A2000 belemegy vagy az LP4060. ezekhez viszont arányiban szerintem óriási ház.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest