- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
rxmiss #65883 üzenetére
Ízlések és pofonok gondolom. Ugye van akit nem zavar egy 40mm-es venti 1600-1800-as fordulaton mert valahol ott kezdődik a belépő fordulat és itt nincs passzív üzemmód hogy mondjuk 250-300w-ig elketyegjen venti nélkül. Még játékok alatt csak csak elmegy de böngészés közben már nem annyira. Én csak a 7660B-t néztem, de talán Crabface kollégának volt ilyen Velka 3-ban..Szerintem jót nem tudna róla mondani.
Legalábbis hamar megvált tőle..
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
rxmiss #65858 üzenetére
Én az utóbbi problémát egy huszárvágássa lelintéztem, mikor az ASRock B650E PG ITX-en lehúztam az m.2 ventijét a csatiról. Az a dög 12k fölött tudott pörögni, ha a proci átlépte a 70°C-ot. Most nem visít és az SSD is "csak" 74-76°C*...
* - Már amikor megy a VGA és tolja alá a meleg, mert amúgy simán 60 alatt van. -
HookR
addikt
válasz
rxmiss #65594 üzenetére
"...a vapor chamber-t (van elfogadott jo magyar nev ra?)"
Versenyben van a gőzkamra, párakamra és a párologtató kamra is.
Én a párakamrára szavazok, mert annak még nincs olyan szélesebb körben elterjedt, egyéb jelentéstartalma, mint a gőzkamrának és nem olyan hosszú, mint a harmadik lehetőség. -
-
mpierre
veterán
válasz
rxmiss #65406 üzenetére
Yepp!
Szerencsére 7 mm-es lépcsőben kellett stack-elnem a fiam gépében. De valamennyi keresgetéssel fix, hogy találni a többi méretlépcsőre is megoldást, akarom mondani modellt.
Külön kedvencem a 3,5-es hdd-khez való stack-elő "csoda". Még 120 kopter fogadására is felkészítették. Megfelelő anyagból nyomtatva, vagy némi segítséggel vibráció pipa, a hűtés dettó. Ez azért itx-nél nem feltétlen értelmezhető a méret miatt. -
sb
veterán
válasz
rxmiss #65321 üzenetére
A lapot nem vettem észre, hogy hajlana pedig én is úgy kezdtem, hogy meg se néztem működik-e a gép, csavarhúzó és kikaptam a házból.
Mást még nagyon nem próbáltam, pl. Type-C display. Boottal nekem nem volt gondom, gyors volt eddig minden alkalommal.Én épp a dekstoppal szívok. AM5 A620, de a drágább fajtából való, nem fapados lap és hasonló élményeim vannak: boot idő eleve rohadt sok, AM4-en a monitor nem kapcsolt be mire a win login screenen volt a gép, itt meg gondolkodik 10mp-t (ez konstans) mire bejön a boot képernyő... néha meg még többet, amikor épp olyanja van. Néha ránézek, hogy tényleg bekapcsoltam-e vagy wtf van. A ramkezeléssel is van valami nyűgje (gondolom a fentiekkel is összefügghet), mert még 6000-en sem stabil, 10-ből 1x pl el se indul. Aztán meg megy vígan és memtest gond sincs. Persze 7000-es rammal... Kabaré. Ja és nem is hibernál.
A Ryzen1-et hagytam ki eddig, Ryzen2-től mindenem volt, noname és jó chipes ramokkal is szinte mindig és azonnal max OC-vel toltam gond nélkül. A híres ramproblémákból, nehézkes tuningból semmit nem érzékeltem. Ez meg olyan mint vmi erősen bétás lap.
-
válasz
rxmiss #65317 üzenetére
Grats hozzá, durva kis cucc!
az alaplap vagy kevesebb retegbol vagy sokkal vekonyabb retegekbol all, mint amikhez hozzaszoktam, nyeklik nyaklik. az atx csatlakozot felelmetes bedugni is es kihuzni is, tulsagosan szorul, a lap meg hajlik.
Mondjuk ez gáz... bár valszeg' ők nem tolják olyan régen az ipart, mint pl. a Gigabyte.Más: Jonsbo ITX hullám a mgyar boltokban... TK-0 51k HUF, T6 58k HUF!
-
sb
veterán
válasz
rxmiss #65317 üzenetére
Welcome!
Én írtam a barebone (790S7) változatáról fentebb, azt rendeltem, hűtőcserére is apellálva, de az nem jött be. Azon kisebb a cooler de még így is simán hűthetőnek tűnik, itt is vicc a 70 fok szvsz egy ilyen cpu-tól. Meg még barkácsolni is lehetne rá custom hűtést ha muszáj... még kiderül megtartom-e végül vagy még csereberélek.
De az biztos, hogy brutál konfig. Mondjuk már ez sem az otthoni kategória. Kb. a szobában található többi gép (2db desktop hatmagos és 2db noti) szumma teljesítményét tudja egyben. -
sb
veterán
válasz
rxmiss #64684 üzenetére
Úgy rémlik ott még a HEVC is gond (vagy nem volt vagy vmi hybrid dekóderrel kísérletezett az AMD ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy nem tudtam használni.
). VP9, AV1 még a kanyarban sem volt. Szóval max jó öreg h264 FHD filmek...
Az a baj, hogy egy idő után eljár felettük az idő. A feature-ök hiányoznak és nem lehet őket átugrani ha nagy a gap. Itt meg még teljesítményben is nagy a szakadék. Ezt ma egy 5k-s 200GE lenyomja pontokban, érzésre meg még inkább, mert egy szálon is jóval gyorsabb (a kis gépet nekem ez hajtotta, ha néha vmi miatt neteztem rajta és semmi extra azon felül, sokszor nem vettem észre, hogy nem az 5600G-nél ülök). Meg mellémehet pár ezresből egy PCIe 3.0-ás SSD, óriási különbség lesz. HEVC, VP9 is megy.
SSD/HDD témában egyetértek PROTRON-nal. Anno én is leválasztottam a rendszermeghajtót de ennek akkori praktikus okai voltak. HDD-knél még a fragmentáció miatt volt érdemes legalább logikailag szétszedni, SSD-knél semmi szükség rá. Fizikailag meg fogy a sávszélesség valóban, bár nekem nem gond, inkább csak hobbiból pakolom tele az összes lehetséges slotot SSD-vel, mivel se a desktop, se az mITX gépben nincs már semmi, dvga, egyebek, így kevesebb sávval is belefér pár, a fiókban meg akadtak kisebb SSD-k. De ha kéne akkor inkább 1 nagyobbra csere. Olcsóbb és gyorsabb is, rendszer alá pl. felesleges külön 1-2TB-os és a méret miatt írási sebességben azért bőven jobbak mint egy 256-512-es. És igazából még egy 512-es is overkill rendszernek ha nagyobb progik, játék máshol van. Ma már mások a lehetőségek és elvárások.
-
VinoRosso
veterán
-
-
Pista0001
addikt
válasz
rxmiss #64212 üzenetére
Mini pci-e-be vármit lehet tenni, ha az alaplap támogatja, lehet bifurkálni (a 6600xt amúgy is csak 8×-os), de akkor riseres ház ajánlottabb, stb. A lehetőségek száma végtelen is lehetne, de nem...
Inkább azt mondanám, hogy ha egyéb házba szeretne költözni, alaplapot is kéne cserélni. Ha meg már alaplapot cserél, el lehet gondolkozni a platform cserén, abba meg már csúnya az öreg vga...
Ezért is dobtam fel a vizet. A végén még nem is drágább, tény, hogy a teljesítmény nem nő vele (később cáfolom
), sem a fogyasztás nem csökken, de a cucc (értékét tekintve) fele kb "örökre" szól. Jól megválasztott radiátorral el lehet ereszteni a cpu-t és a gpu-t is, azok hője kikerül a házból, a többit meg már átszellőzteti a táp. A procira nem ügy blokkot találni, a gpu-ra vagy mehet univerzális (HD7870-et használtam úgy), vagy van Bykski full cover.
-
Pista0001
addikt
-
sff-cucc
csendes tag
válasz
rxmiss #64113 üzenetére
Mas osszehasonlitasokban egyesek irtak, hogy mintha hangosabb lenne, de ez lehet pont azert, mert egy 450w-os tapot azert hamarabb terhelodik mint egy 600w-os. Eddig a Velkase 600w Platinumot hasznaltam ami konkretan hangtalan volt - viszont ezt sem hallom, lehet azert mert igazabol alig fogyaszt valamit a gep.
A kabelek nagyon jok es tokeletes meretuek. Ilyen szempontbol eleg jelentos a kulonbseg a korabbi 600w VK Platinum es e-kozott. A 8345L-es tappal aVelka 3 elolapja mogott boven marad hely, es a modularitas miatt csak a 24pin meg a 8-; es 6+2pin-t kell hasznalom. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
rxmiss #64024 üzenetére
És a 4060lp pont picit hosszabb, mint az igazán sff méretben optimális lenne (170mm).
De van rá mod! -
emiki6
veterán
válasz
rxmiss #63884 üzenetére
CH160-ba is biztos befér a macho, de a TU150-be is. Igazából ezekből olyan lenne jó, ami fekvőtálcás és keskeny, mint a q34. Szerintem.
BalageK Nincsen baj a 7600XT-vel. A baj avval van, hogy a 6xxx kicsit túlárazott, a 7xxx meg nagyon túlárazott. Reméljük a 8xxx jobb áron lesz, mint a 7.
Hivatalosan 220-as vga fér be a q34-be, picit több, ha kikerül a hdd keret. Gyakorlatolag meg 245 mm lehetett talán az 5600xt, persze lutri volt amúgy, hogy befér e, a weboldal szerint csak 231 hosszú. De hát 25 centi mély a ház, a kártya meg faltól falig tud érni.
-
TurboK0
tag
válasz
rxmiss #63870 üzenetére
Nem feltétlen arról van szó hogy hangos, lehet hogy pl. olyan frekvencián sípol ami jobban zavar mint egy azonos decibel hangerejű más venti. Egyébként meg ha két szobával arrébb sípol egy tekercs egy tápban azt már meghallom, szóval szükség lesz arra a noctua swap-ra.
De az is lehet hogy két 120mm ventit teszek rá, hogy a kártya alatt lévő ssd-t is fújják.
-
zsoltee10
addikt
válasz
rxmiss #63415 üzenetére
Igen, egész pontosan a sima 9500 volt erre jó, mert eleinte a selejtes 9700ből csináltak 9500öt azzal, hogy 8 pixel futószalagból 4et letiltottak, de akadt köztük hibátlan. A 9500pro másik chip volt, abban 256 helyett csak 128bites volt a memóriavezérlő. Na de befejeztem a nosztalgiázást, elnézést kérek, hogy elkanyarodtam a topic témájától.
hogy on is legyek:
asszem a következő gép nem itx lesz, hanem picit nagyobb matx. Jonsbo TK-1 2.0 white tetszik, használ valaki ilyen házat?
-
mpierre
veterán
válasz
rxmiss #63276 üzenetére
Ja. Azt én is megtaláltam. Azért írtam, hogy gold. Arról persze semmi nincs a neten. Tényleg roger mester nem rendelkezik infóval ilyesmiről?
HUN_Sector: Táppal nincs tapasztalatom, de a Technics Sa-Dx930 ventijét már cseréltem egy noiseblockerre. Azt forrasztani kellett volna, így kábelvágás lett a vége, majd söndörgetés, szigetelés és dupla zsugorcsövezés. Szerencsére a korábbi yateloon (a'sszem) összes adata fent volt a neten.
-
válasz
rxmiss #63222 üzenetére
Valóban, erre a célra elég lett volna egy A520M-ITX/ac lap, 4300G APU-val... de néha annyira kevés a különbség (árban), hogy nem éri meg spórolni. B550 lappal legalább tényleg minden AM4 CPU-t tudsz használni, és akár OC-zni, nem leszel limitálva, ez hosszú távon jó dolog.
5800X3D-t amúgy sem vesz a júzer sima asztali használatra. Ha meg így is zavar a fölöslegesen nagy teljesítmény, akkor íbéjről cserélj egy Athlon 3000G-re, Athlon Gold 3150G(E)-re.
-
Pista0001
addikt
válasz
rxmiss #63222 üzenetére
Nálam 5600g van az egyikben gyakorlatilag csak filmezni és netezni. Mini-box Pico-PSU 160-XT táplálja 120 W-os kockával. Úgy ahogy van teljesen overkill, de kb ez volt a legértelmesebb alternatíva, főleg mert egy rendes vga-val és táppal rendes házban egyből játékra alkalmas géppé fejleszthető. Korábban egy Kabinit használtam erre a célra, az pont erre való. Sajnos meghalt, pedig mivel nem 4K-zok, elég lenne most is.
-
TurboK0
tag
válasz
rxmiss #63071 üzenetére
remelem valaki megmagyarazza mit jelent h 14 pcie savot tamogat a 8500g, de csak 10 hasznalhato az AMD szerint.
4 sáv a chipset csatlakozás. A maradék 10 sáv felhasználható eszközökre.
Azon az alaplapon úgy van elosztva hogy M2_1 a procira van kötve pcie 4.0 x4 konfigban, M2_2 meg a chipsetre pcie 3.0 x4 konfigban. De, szerintem ez nem úgy van hogy okosan átcsoportosítja a rendszer a nem használt sávokat, hanem úgy hogy fizikailag hiányoznak a sávok a processzor talpairól (vagy minek mondják az LGA érintkezőket). És így nem is lehetne olyat csinálni hogy ha az M2_1 üres akkor több kakaó menjen a PCIE portnak, mert egyszerűen nem csatlakozik oda semmi a proci oldaláról.
-
-
phulee
tag
válasz
rxmiss #62829 üzenetére
Mindig az a kérdés, hogy az igények és a realitás tud-e találkozni, illetve vállalható-e az ezekkel járó kompromisszum. Nekem egyelőre oké a C6, sokkal inkább tetszik, mintsem zavarnának a korlátai.
Az a deepcool is szép ház, én is néztem. Csak éppen elszálltak az ITX lapok árai. -
HUN_Sector
őstag
válasz
rxmiss #62829 üzenetére
Tényleg no offense, de nagykártyával, nagyhűtővel, meg néha felmerülő 4-5-6 hdd igényekkel nem itx méretben kell gondolkodni. Az a piac deformitása, hogy atx méretű házakat is adnak ki itx méretű alaplaptartóval. S természetesen ez nem csak neked van címezve, hanem az elmúlt 1-2 hétben felmerült hangos gondolkodásoknak a fórumon.
ITX-be nem való toronyhűtő (kivételek azért vannak), de 3-3,5 slotos, meg 30-40 cm hosszú kártyák.
Az ITX lehet nas, de nem az a cél. Persze láttunk erre házikót, a Jonsbo N2-es verzióját. De abba max lp egyslotos krátya, meg lp hűtő fér az 5 hdd mellé.Szóval ez olyan, mint a kiszolgálás: vagy olcsó, vagy gyors, vagy szakszerű. De ha olcsó, nem szakszerű és nem gyors. Ha gyors, nem olcsó és nem szakszerű. Ha szakszerű, az meg nem olcsó és nem gyors.
Ennek fényében a C6 tényleg megtesz minden tőle telhetőt. Az én szememben még az itx egykori királya, a CM NR200P is túl van az itx méreten. Nagy.
(Jó, pont én pofázok, akinek egy thermaltake tower 100 lapul a szekrényében) -
TurboK0
tag
válasz
rxmiss #62562 üzenetére
SFX tápból még nem láttam olyat amin van passzív mód ki-bekapcsoló gomb. ATX tápon egyszer láttam olyat, hogy a kábelei közt volt egy venti csatlakozó amivel felül lehetett bírálni a gyári fordulatszámokat.
Az előző tápomon volt egy "Corsair C-link" kimenet amivel lehetett mérni a fordulatszámot. Ezt átforrasztottam hogy magát a ventit is erről hajtsa meg, és tettem bele egy 120mm noctuát (a gyári ventije már csapágyas volt). Meg kellett hozzá egy 3d nyomtatott 135mm -> 120mm átalakító. Úgy hangtalan volt és jó hűvös, hátránya hogy ha nem kötöm a ventit az alaplapra akkor soha fel sem pörög. Félre lett téve tartaléknak.
Ez a Seasonic SFX-L még garis, és nincs rajta semmi kimenet amit lehetne használni venti kábelnek. Illetve SFX-L méretű ezért 15mm vastag venti kell hozzá, ami ráadásul feszültség vezérelt (2 eres). Így ezt most esélytelen módosítani, illetve épp nincs 15mm ventim amit rá lehetne tenni.
Jelenleg úgy van megoldva hogy a táp fel van függesztve a gépház elejére de nyílással befelé. A proci torony hűtője meg egyenesen befúj a táp venti nyílásába. Így van minimális légáramlás. Lehet nem ártana ragasztani rá egy papír borítást mint szélcsatornát, hogy a proci hűtő kimenete ne is mehessen máshová csak a tápba be.
-
phulee
tag
válasz
rxmiss #62562 üzenetére
Ezen sajna nincs ilyen lehetőség, amit a teszteken talán az egyetlen negatívumként rónak fel neki.
Rowon #62561
Részben ezért nálam alul-felül két venti tolja be a levegőt a házba, illetve jelenleg még egy venti szívja ki előre. Ha sikerül átépíteni a tápot előre, akkor ez utóbbi venti kerülne hátra. Vagy még azt néztem, hogy a táp alá lehet befér egy a 120-as Noctua előre és akkor az is befelé fújna, rá a Dvga-ra és akkor a felső ventit megfordítanám, hogy felfelé legyen légáram. De ezekkel majd még eljátszom, ha odajutok.Egyébként terv szerint tápcsatlakozóval felfelé kerülne majd be a táp. Ahogy néztem ugye ott erősen perforált lemez van, tehát, ha jól sejtem, ahogy te is javasoltad, ezáltal felfelé könnyebben tud majd a meleg levegő távozni. Jól gondolom?
-
Pista0001
addikt
válasz
rxmiss #62548 üzenetére
Annó i5 760-nal használtam, most Xeon L3426 van benne. Az i5 mellett 2×2 giga volt eleinte, aztán 2×4-gyel szerintem én is kimaxoltam, azok a modulok vannak benne most is. A Xeon bírna többet is, de nincs rá szükség.
Feljebb erre a lapra céloztam, mint az első többé-kevésbé prémium mini-ITX alaplap. 36e forint volt 2010-ben. Még messze volt a fullos, multigpu támogatású ATX lapoktól, de a lap teljesítménye rendben van, a korabeli tesztek közel ugyanolyan tuningpotenciálról írnak, mint az ATX nagyágyúkkal. Akkoriban a multigpu támogatás hiánya és a 2 ram slot volt csak limitáló tényező a mATX vagy ATX lapokkal szemben. Egy vga-val kiröhögtek gamer körökben, ramból a 4 gigás modulok voltak a legnagyobbak, amiket kezelt a processzor. Manapság ezek már nem számítanak. Az előző évtized közepétől háttérbe szorult a multigpu, a memóriavezérlők és az óriási kapacitású modellek pedig két slottal is lehetővé teszik több mint elegendő memória használatát. Jó, a ramos dolog akkoriban is inkább csak elméleti limitáció volt, de azért ha valaki 8 gigát akart, valószínűleg egyszerűbb és olcsóbb volt a 4×2 mint a 2×4.
-
Pista0001
addikt
válasz
rxmiss #62542 üzenetére
Ó, irigykedek rendesen!!!
Jól felszerelt, meg is kérték az árát, de azért a csúcs lapnak nem mondanám. És nem is tömeggyártó terméke. Viszont nagyon szeretnék egyet!!! Egyik barátomnak volt a maga idején, X2 4850e volt neki benne, rajta a hátlapnál nem magasabb Gelid AM2 hűtővel, nagyon tetszett. Nekem akkoriban mATX 785G-m volt Athlon II 250-nel. Aztán - csak hogy flexeljek én is
- meglett nekem is az első mini-ITX alaplapom, ami nekem is megvan a mai napig...
-
Pista0001
addikt
válasz
rxmiss #62446 üzenetére
Valóban elég fura ház, de azért elvagyok vele. Lynnfield L-es Xeon van benne R7 250-nel. Ez a vga kb azonos teljesítményű, mint az 5770, ami Lynnfield korabeli kb, én legalábbis annó azt tettem ebbe a lapba az akkori i5 760 mellé. Így most töredék fogyasztásból megvan az akkori teljesítmény, és nem melegszik túl a PC-Q07-ben.
Mivel a vga hűtése dupla, 3,5-es merevlemez nem fér be, de egy ssd elég is retró játékokkal játszani.
Nálam úgy alakult, hogy nincs üres ház, a felülírott mellett van még egy Kolink Rocket Heavy, egy Chieftec IX-01 és egy IX-03, mindegyikben van gép is, és még használatban is vannak. Mondjuk a Kolink nem mindig napi szinten, ahogy a retró gép is csak játékra van, de a 2 Chieftec közül a 01 mindig, a 03 ha otthon vagyok es nem alszok, akkor megy.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
rxmiss #62444 üzenetére
Nem tudom; én nem vagyok mérvadó, nálam túl sok ITX ház van itthon.
A 8700G 6000MHz-es rammal már egész jó cucc, csak hát brutálisan drága.
-
Pista0001
addikt
válasz
rxmiss #61878 üzenetére
Játékot egyelőre lusta vagyok próbálni, de megzavartam egy Cinebench R24-gyel. Kb 10 perce fut, egyelőre így állunk:
A minimum értékek nem túl relevánsak, már futott a Cinebench, amikor a HWInfot indítottam. Normál használatnál a(z alaplap szerinti) cpu hőmérséklet nem éri el az 50 fokot, utána durvul be a ventiprofil. 60 fokig még játékhoz elmegy, de azért már hangos, alatta kis terhelésen hangtalan. Mivel a valós használat során ez van, nekem ez így tökéletes. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
rxmiss #61345 üzenetére
Király, köszi!
Létezik már GaN 500 is.Az nvidia RTX "power spike" (remélem jól rémlik a kifejezés) dolog miatt lehet egy 3090-hez valami sfx tápot kötnek inkább.
Én azt olvastam hogy a gen3 picit gyorsabb mint a TB opció, a gen4 meg jóval gyorsabb. Nem tudom már hol volt a teszt meg hozzá a benchmark. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
rxmiss #61297 üzenetére
Ha jól emlékszem láttam olyat, hogy kettő ilyen késes 1U benne volt egy ATX méretű táp helyén és akkor lényegében redundánsan voltak, lehetett egyiket cserélni amíg a másikkal gond volt, azért az jó cucc.
Témához: az Aliexpressen kb. minden második flext atx tápra odaírják az 1U kifejezést is... úgyhogy meg kell nézni mindig miről is van szó.
-
-
HUN_Sector
őstag
válasz
rxmiss #60980 üzenetére
Videón láttam már, de ott vágni kellett hozzá.
Illetve képen olyat is láttam, hogy valaki egy gtx1650-et beleügyködöttde azt már inwin chopinnál is elkövették.
Van a02-es modellje is, az magasabb, lehet ott egyszerűbb ezt megoldani. Az üveg miatt amúgy is távtartókat javasolnak a jobb hőáramlás miatt. Nincs kizárva, hogy bele lehet valahogy ügyeskedni.
De egyelőre még úgyis félre lesz rakva. -
viperabácsi
addikt
válasz
rxmiss #60925 üzenetére
Már csak az árra leszek kíváncsi NÁLUNK , mert az előd x300 -at is 75000 ft -ért tudtam boltban megvenni.
Am 5 amennyivel drágább am4 -nél ( ITX méretben ) kb nem lesz értelme le cserélni az x300 -as Deskminimet..Más :
Össze raktam a Lian li A4 H2o gépet , hát nem egyszerűen szerelhető , pedig még csak a gyári lég hűtő lett fel rakva a Ryzen 3300x re . -
Pista0001
addikt
válasz
rxmiss #60546 üzenetére
Ez is csúnyán megnehezíti a keresést. Több tétel van egy "hirdetésben", pl ebben az esetben a riser kábel magában, a ház magában, a táp magában, meg ezek kombinációi, és többnyire a nyitókép meg a cím a ház, az ár meg a legolcsóbb tételé, ami ugye nem a ház, főleg nem a ház+riser.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged