- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Ishi.
aktív tag
AM5 Mini-ITX Roundup [link] - Az Asrock A620I Lightning nem rossz! Kár, hogy kissé ritkább darab, ahogy nézem most az árukeresőn.
-
válasz
HUN_Sector #62997 üzenetére
APU, kezdődik!?
-
TurboK0
tag
válasz
HUN_Sector #62997 üzenetére
Az még csak notesz proci, és minden előzetes infó arra mutatott hogy azon a szinten lesz. Arra várunk hogy desktop APU legyen belőle, de annak még minimum 6-10 hónap.
-
HUN_Sector
őstag
vótmá? Új apu szivárgás
[link] -
válasz
HUN_Sector #62993 üzenetére
Jól. Az ilyen huncutságokat külön kell megvenni hozzá.
-
válasz
AxBattler #62884 üzenetére
ASRock Deskmini bevezető áron rendelhető itthon, illetve valamivel olcsóbban külföldről.
-
HUN_Sector
őstag
Az új Jonsbo széria olybá fest a fára (fabetétekre) épít
-
Hanok
senior tag
válasz
hszilard666 #62983 üzenetére
Bár kitűnő táp de azért venti csere nélkül elég masszív hangja van ha esetleg nem nagyon szeretné megbontani ember.
-
válasz
hszilard666 #62983 üzenetére
ITX rendszerbe sosem racionális beleugrani, csaxólok.
-
TurboK0
tag
MATX gépházak között van olyan, ami hangszigetelt, és apró? Úgy láttam hogy csak a CM Silencio S400 és a Fractal Design Define Mini C az ilyen, de mindkettő elég nagy.
Vagy egyszerűbb lenne rendelni az obiból hangszigetelő piramist és kitömni vele a jonsbo c6-ot?
-
hszilard666
veterán
Köszönöm az infót Nektek, végül elengedtem az ötletet, nem lenne racionális beleugrani.
-
válasz
hszilard666 #62980 üzenetére
Gyári oldalról összeválogatva ez a kombó $380 USD + szállítás, azaz jelenlegi árfolyamon közelíti a 180k HUF-ot. Nem rossz ajánlat, csak a VGA-dat ne felejtsd el lecserélni.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
hszilard666 #62980 üzenetére
Az az egyik, hanem A legjobb flex atx táp ha jól tudom, és gen4 kábel, szerintem ennyiért ez így nagyon jó vétel, ha ilyet keresel. Egy új Velka 3 60.000 huf körül van, posta és áfa nélkül...
-
hszilard666
veterán
Sziasztok,
Velka 3 táppal és riserrel 80K ért van aprón. Megér ez a kombó ennyit, vagy érdemes alkudni belőle?
-
sb
veterán
válasz
HUN_Sector #62968 üzenetére
Nálunk most volt harmadikos, minecraft, roblox mentek még. Bár nálunk ő nem játszik Mondjuk nyilván nagyon menne a képernyőre de szerencsére még vissza lehet fogni kicsit, azzal a kevesebb idővel meg elvan programozgatással is
(és legalább legozik hozzá valamit amit felprogramoz
)
De így érthető. Én most várok az 5600G/4650G-vel... de mivel vélhetően legalább az egyik AM5 lesz (a másik meg vagy megszűnik, vagy marad a régi - az is megfelel - vagy vmi tök más lesz ha jön vmi sokkal jobb integrált cucc), lehet, hogy hamarosan én is lecserélem. Végül is más irány nagyon úgysincs, aztán max később cpu-t lehet váltani végül is, ha kijönne bármi. De beszéltük, hogy úgyis messze még a Strix AM5-re.
rogyásig vagyok hardver elemekkel
Akkor túl kevés a Lego. -
HUN_Sector
őstag
A nagyfiú most egy ryzen 3600 +gtx1650 kombóval tolja. Minecraftozik, robloxozik. Szeptemberben megy suliba. Tuti lesznek kockák ott. Legkésőbb másodikban a mai kölyköket ismerve már call of duty, vagy gta lesz a téma. Oda kevés lesz a mostani gépe. Legkésőbb akkor megkapja az én mostani erőgépem.
Tulajdonképpen a chopinhoz meg a cpu-n kívül minden volt a szekrényben. Ssd, cpu hűtő, ram, m2 ssd, alaplap, gépház. Felraktam rá ugyanazzal a kóddal a windowst ami a másik gépemen van, aztán majd lesz valami.
Én meg elvagyok olyan dolgokkal mint a divinity 2, metro exodus. Most a diablo kettő újbóli felrakásán morfondírozok. A 8700g tulajdonképp bármelyiket vinné fhd-n.A szekrényemben áll egyébként egy thermaltake tower 100 is. Azt is ki kéne lassan beleznem.
rogyásig vagyok hardver elemekkel
-
mpierre
veterán
Aftermarket hűtés vga-ra itx méretben rovat:
Cryorig c7 vajon összehozható-e egy Spakle A380 Elf-vel? Ha jól mértem mindent a sublerral, akkor igen. 4 db menetet kell fúrni, meg gondolom bejlag is kelleni fog a gpu és a borda talpa közé. De ha kell bejlag lemez, akkor mennyit romolhat a hőátadás, ha alphacool subzero-val "ragasztom" fel?Most már csak azt kéne tudnom lemérnem, hogy van-e útban vmi kondi a vga-n..., ami miatt nem fér el a 92×92mm-es borda a vga-n.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Grave_444 #62957 üzenetére
Ha egy sima ráragasztós fémborda szembejön, fog kapni
Most úgyis megy a dobozába, használom a 11700F + 4060 kombót. Aztán 2 éven belül leadom a legnagyobb gyereknek - bár az ő gépe már most kehés, lehet előbb lesz az mint utóbb.
6200 mhz-re feltettem a ramot. Elvileg 7000-ig tudnám húzni, de ahogy néztem, az a 8700g esetében nem ad semmi plusztAz új elder scrolls (majd egyszer), az új falloutot (majd egyszer), meg a gta VI-ot vigye és és nekem jó lesz ez
Bár ha jövőre az amd varázsol és teszem azt új apu fogja lealázni a piacokat, nem halok bele.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
HUN_Sector #62956 üzenetére
Már csak az ssd kiabál egy bordáért.
-
HUN_Sector
őstag
Haleluja
Azért elmondom hogy jártam.
A gigabyte lap usb 3 csatlakozósora az istennek nincs meg második összerakásra. Keresem, keresem. Na hol lóg? Az InWin gépház csatlakozóján. Olyan szinten passzentosan ment bele, hogy kihúzáskor kivitte magával a vadiúj lapról a műanyag csatiburkolatot. Oké, vissza lehetett dugni a tűkre, de milyen már....
-
TurboK0
tag
válasz
HUN_Sector #62950 üzenetére
Én mindegyik amazonon már csak kínai cuccot találok évek óta. Egyedül a márkás cuccok a kivételek.
-
sff-cucc
csendes tag
válasz
HUN_Sector #62940 üzenetére
Vedd le a felso muanyag burkot es szerintem be fog ferni.
Bar ez a processzor szerintem meger egy jofele kulon vett hutot. -
sb
veterán
válasz
TurboK0 #62939 üzenetére
Igen, a Halo egyelőre inkább álmodozás... időben is messze lesz. De egyébként ha logikusan nézzük akkor jöhetne. Elég masszív lesz, AI feladatokra jó lehetne. A kisebbek biztosan mobil platformokba készültek elsődlegesen, de a 170W-os 128GB-os kiépítésű kétlem, hogy oda való lenne. Az minimum valami gyárilag összerakott WS szerű minigépbe jöhetne logikusan. Akkor meg vmi hasonló lapként is kiadhatnák, mint ahogy a minisforumnak vannak most is integrált lapjai. A ramot is ráteszik és meg van oldva a sávszélesség.
A Strix Point meg ahogy írod, biztosan jön majd... azt sem fogom kivárni, inkább csak addig várok, hogy megtudjuk mikor jön az AM5 SP és közben jelenik-e meg most gyorsan valami használható esetleg integrálva a notikon kívül (a notik hó végén jönnek, állítólag nagy mennyiségben). 1-2 hónap és vagy lesz vmi megvehető SP, vagy megtudjuk mikor jöhet AM5-be és akkor építek valamit, addig 8000-es APU-val.
A fentire meg marad a reménykedés. -
válasz
HUN_Sector #62945 üzenetére
IS-30 akkor is f0$h, ha cseréled a ventit pl. egy Noctuára?
Más: valaki mintha keresett volna Deepcool CH160-at... nos, nekem most esett le, hogy immáron idehaza is könnyedén berendelhető, van ahol mindkét színben elérhető.
-
Pista0001
addikt
válasz
HUN_Sector #62942 üzenetére
Biztos van aprón Stealth eladó pici pénzért. Vagy nem annyira piciért más, ami belefér.
-
Pista0001
addikt
válasz
HUN_Sector #62940 üzenetére
A 8700G-hez Wraith Spire jár, ami kb ugyanúgy néz ki, csak magasabb.
-
HUN_Sector
őstag
A 8700g-m stock coolerje görbe rögzítőlábbal jött. Sebaj, alumínium, helyreferdítettem. (Wraith stealth)
Kövi meglepi. 54mm magasnak kéne lennie. Pont be kéne férnie a chopinba.Nem úgy fest
-
TurboK0
tag
A Strix Halo-nak kicsi az esélye hogy desktopra kiadják, sajnos. Ha ki is adják, akkor sem biztos hogy lesz olyan jó, mivel 256bit LPDDR5X memóriára van tervezve, desktopba olyat nem tudom hogyan teszel, sima 128bit DDR5-el meg fele annyi sávszélesség van a memóriának.
Talán ilyen mini pc-be fogsz vele találkozni.
Én is sajnálom nagyon, és remélem hogy nem így lesz...Jelenleg a Strix Point (nem Halo) az ami várható lesz hogy jön AM5-re, talán egy év múlva, de ez is még csak spekuláció.
-
sb
veterán
válasz
TurboK0 #62937 üzenetére
Én továbbra is kivárok, aztán az új APU-kkal eldől, hogy marad-e a jelenlegi dpgu nélküli megoldás vagy az is bejön opcionálisan. (Esetleg már látni lehet majd pár hónap múlva hova és mikor fut ki a Strix Halo, az erős cpu+gpu-t ötvözve.)
Viszont bármelyik is legyen, nálam ez kb. 100-120W ill. max 250, de inkább 200W körüli setupot jelent. Ezekre feleslegesek ekkora tápok. Első esetben maradok a paneltápnál, a másodikban pedig vmi kisebb, normál tápból jobb a választék. Igazából megtartanám szívesen a 450-es Focus Gold-ot. Ha pedig úgyis kell némi méret - nekem a 200W már ez a kategória - akkor belefér a kicsit nagyobb ház.Téma volt itt, hogy hiányzik az igazi mITX kis méret. Ezzel én is úgy vagyok, hogy adottságokhoz minimalizálnék, vagy talán pontosabb úgy, hogy optimalizálnék. Nem a legkisebb a cél, hanem az adottságokhoz képest a legegyszerűbben/értelmes árban menedzselhető legkisebb.
-
TurboK0
tag
Ha apró gépre tervezel akkor az SFX táp irdatlan sokat segít, tapasztalatból mondom. Sajnos az új SFX tápok viszont egyre jobban az új tápcsatlakozóra gyúrnak, ahhoz meg 7-800W minimum, ezért egyre drágábbak lesznek... régebbi típusok közül jót viszont elég gyakran találni aprón. Corsair Gold és Platinumot legalább hatszor láttam az elmúlt két hónapban.
-
sb
veterán
válasz
TurboK0 #62935 üzenetére
Van rá megoldás, persze. A legkönnyebb SFX felé menni - és tudom, hogy az ATX tápnak van a legnagyobb hendikeppje méretben - de mégis tartok a jó+halk+megfizethető SFX hármastól. Amit írtam ATX-re vonatkozott.
Meglátjuk mi lesz. Ha jönne egyszer Strix Halo akkor okafogyott a - nálam amúgy is csak esetleges - dgpu-ra is tervezni, a viszonylag nagyfogyasztású APU-ra pedig lehet, hogy víz lenne megfelelő, azzal a hűtés elhelyezés/méret is megoldódik, a nagy tápigény marad, de ilyen felállásban meg röhögve elfér az ATX táp.
Más felállásban meg tök más a koncepció. Dgpu-ra inkább vmi Z20 szerűt vennék.
Dgpu nélkül, kisebb APU-ra pedig maradna a paneltáp 120-150W-ig... ott meg az oldja meg az összes többi (hely)problémát. -
TurboK0
tag
Úgy látom hogy a hátlapot, legalsó lapot, és a keretet leszámítva ugyanaz mint az előző verzió. A hátsó/alsó lapon csak a csavar foglalatok változtak, a keret meg leszedhető. Ha leszeded és helyette azt a táp tartót használod amit fent linkeltem, akkor szerintem jó lesz MATX alaplappal és SFX táppal. Feltéve hogy a memórián nincs batár nagy hűtőborda.
-
phulee
tag
Nm.
Pontosan ez az aggályom vele nekem is. Csak nem mertem az mATX problémáimmal terhelni a topikot.
A régi C6-hoz már beszereztem egy belső 90 fokos tápkábelt és két 'L" tartóval fogom rögzíteni a tápot. Így a tervek szerint szabadon lehet jobbra-balra igazítani a tápot, hogy a RAM-ok is elférjenek.
-
sb
veterán
válasz
phulee #62929 üzenetére
Köszi!
Kicsit lehetne aszimmetrikusabb a táp elhelyezése, messzebb tolva az alaplapi tálcától. Amennyire látom nincs benne semmi ami megakadályozná fizikailag a túlnyúlást az mITX méreten. Viszont a ramok a táp alá kerülnének mATX lapnál. Egy Asrock B650M-HDV-t megnézve pedig a cpu is a táp mellé kerülne közvetlenül... egy így azt hiszem nem lesz könnyen mATX-re hekkelhető ebben a formában.
-
phulee
tag
Napvilágot látott a Jonsbo C6 ITX megjelenésének dátuma: 2024. július 10.Hír és némi infó itt. Elvileg mind a fehér, mind a fekete rendelhető lesz a gyártótól.
Érdekes viszont, hogy 20 dkg-mal nehezebb lett, mint a sima, pedig méretben teljesen megegyezik.
-
TurboK0
tag
Cseréltem a Seasonic Focus SGX-650 (Gold, 650W, SFX-L, 2019-es) tápot egy Corsair SF450-re (Platinum, 450W, SFX). Tapasztalatok:
32-140 wattig hibaszázalékon belül volt az összes mérésem, tehát ugyanolyan a hatékonyságuk. Papíron a Corsair-nek jobbnak kéne lennie pár százalékkal, főleg a ~20-40W tartományban (teszteken is így írták, illetve a Corsair magasabb, Platinum besorolású), gyakorlatilag nem láttam különbséget a teljesítmény felvételben. CPU csúcshajtásnál a Corsair minimálisan jobb volt (Corsair 133W, Seasonicnál 140W), de egy 5600G GPU nélküli masinánál ez bakfitty.
SFX-L és SFX között hatalmas a különbség az SFX javára, a méret miatt. A két centivel rövidebb SFX tápot SOKKAL könnyebb volt szerelni.
A szerelhetőségben közrejátszott az is, hogy a Corsair-hez szálanként külön harisnyázott kábeleket adtak. Ezzel sokkal könnyebben el lehet vezetni minden kábelt, szorosabban be lehet tuszkolni őket a kevés helyre, tehát helytakarékosabbak és kényelmesebbek. Hatalmas előny, ha kevés hellyel kell gazdálkodni egy itx vagy matx házban.A venti hangját még nem teszteltem, de alapjáraton ugye nem pörög, egy 5600G meg annyira nem terheli meg hogy felpörögjön. Mindenesetre PWM csatis venti van benne, úgyhogy ha hangos lenne, egyszerűbben ki lehet cserélni egy Noctuára, mint a Seasonicban lévő feszültség vezéreltet.
Jelenleg meg úgy van elhelyezve hogy a proci torony hűtője a táp bemenetére fújja a levegőt, tehát minimális légkeringés van, arra elég hogy ne hevüljön fel a táp kasznija (nyáron sokat számít).Perifériákban még annyi előny volt a Corsair javára, hogy az ATX->SFX keret aszimmetrikusabb mint a Seasonic esetén. Tehát az SFX "luk" közelebb van a keret széléhez, így ha pl. Jonsbo C6-ban ezt használod, akkor van pár milliméterrel több hely a cpu hűtőnek. A Silverstone PP08 keret még mindig jobb, de az már csak 1 milliméterrel van közelebb a széléhez, illetve az lukacsos a Corsair gyári keret meg nem.
Még annyival könnyebb dolgom volt, hogy vettem egy ilyet, SFX + 120mm méretben.:
https://www.aliexpress.com/i/1005006056247138.html
Így a Jonsbo C6 legelején, 2db csavaron lóg a venti. Nem fogja túl erősen, de erősebben mint a kábelkötegelő illetve sokkal egyszerűbb is volt felszerelni. MATX alaplappal még éppen hogy elfért, a memória és a táp között kevesebb mint 1mm hely van csak. Talán még lehetne annyival trükközni, hogy a táp tartót nem a 120mm venti csavarjára helyezem, hanem arra a csavarra ami a venti tartó "sínt" tartja. Erre nálam nem volt szükség, de én a legegyszerűbb, minimális hűtőbordát tartalmazó memóriát használom. Vastagabb hűtőbordás memóriával lehetséges hogy ez a táptartó keret nem jó, illetve lehet hogy trükközni kell vele.
Még annyi bibije van hogy a Corsair SF450-nél a táp kábel bemenete annyira közel van a táp széléhez, hogy a keret nem pontosan illik rá, de óvatosan becsavarozva már nem volt gond (így biztos feszíti a foglalatot, de nem érdekel, már nem volt türelmem lereszelni azért a fél milliméterért). A csavarok legalább jók voltak hozzá (ezüst színű csavarokkal jött).
Ja, és a keret és a táp között van annyi hely, hogy a hozzá mellékelt csavarok ne fúródjanak bele a tápba.
Viszont csak papírba/műanyagba tekerve hozta a posta, jól el is hajlott. Elő kellett szednem a satut hogy többé-kevésbé ki tudjam vasalni. -
-
rxmiss
tag
válasz
Grave_444 #62922 üzenetére
olvasgasd el az amazonos rivjukat is. eloszor is tobbek szerint nagyon melegszik, masodszor meg a toltoje allitolag nem usb pd, hanem csak fix 12V, szoval semmi massal ne hasznald. harmadszor pwdig win11-gyel eleg lassucska a celeronos. ha ezzel a harommal egyutt tudsz elni, mehet a buli
-
HUN_Sector
őstag
Ellenben ahogy nézem akril az üvege. Maga az anyag nem tudom menynit javult az évek alatt, de alapvetően porvonzó és minden megkarcolja. Nem véletlen hogy az alsó-középkategóriától már üveggel dolgoznak.
-
creation
senior tag
Igen, de a footprint-je csak 196mm*196mm. És bele fér a legtöbb 2 slotos VGA. De nyilván sajnos az ára mostanra kilőtt a v2-nek. Szóval annyira már enm éri meg.
-
flashpointer
őstag
Esetleg valakinek eszebe jut meg valami hasonlo elrendezesu haz mint a geeek A40? Sandwich style + tap alul. Ezt sajnos mar nem forgalmazzak.
-
creation
senior tag
válasz
HUN_Sector #62915 üzenetére
60-ért... Akkor vettem én is
Kb 2 év alatt eltömődött benne a pumpa, gariban cserélték, azóta áll a dobozában, mert eladtam belőle a lapot
Várja a következő gépet
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Össze kellene dobnom egy lájtosan játszós ITX konfigot AM4 -el, néhány már meglévő alkatrész felhasználásával, viszonylag költséghatékonyan. Van egy R5 5600CPU, van két VGA, egy RX6600, (201mm) és egy RX6700XT (261mm) is (ezek közül kerülne bele valamelyik). Mindezeken felül van egy FSP Hydro M pro 600W -os táp is, azonban ezt nem feltétlenül muszáj felhasználni. A többi komponens fejben nagyjából megvan, (alaplap, alacsony CPU hűtő, ram, nvme ssd) de egyvalami hiányzik, mégpedig a legfontosabb, a gépház.
A kérdés az hogy milyen ház legyen, mert nem nagyon találok tetszetőset.
-férjenek bele a jelzett VGA-k
-meg lehessen vásárolni magyarországon, magyar Ft -ért
-ne legyen méregdrága, nagyon, nagyon, nagyon max 40k
-vannak miniatür tornyok, melyek AKÁR 4 ! centiméterrel is kisebbek mint egy normál szabványos mATX ház -ez az ami nem kell...
-a másik verzió, keskeny ház, ami legalább 35-40 cm hosszú, hogy beférjen egy 3 ventis VGA pl 4090 vagy valami hasonló -ez sem kell! -
HookR
addikt
válasz
Fox Mulder #62905 üzenetére
Mostanában van ilyen fehér SFX táp trend kibontakozóban. Van amelyik már kapható, van amelyiket még csak bejelentették. Pl.:
- ThermalRight TGFX550-W / TGFX650-W / TGFX750-W / TGFX850-W (80+ Gold)
- ThermalRight TPFX650-W / TPFX750-W / TPFX850-W (80+ Platinum)
- ThermalRight SGFX650-W / SGFX850-W (80+ Gold)
- Cooler Master V750 és V850 SFX Gold - White Edition -
HUN_Sector
őstag
105000-ért elektro kuponnal van 8700g emagon. Be is húztam.
Van másodtermekként 90ft-os csavar amit mellé lehet tenni hogy menjen a párosítás -
-
Vigneau
félisten
válasz
Fox Mulder #62905 üzenetére
LIAN LI SP750 750W 80+ Gold SFX - White
(Bár azért némileg less rá, milyen a vásárlói vélemény róla.)
Nagyjából ez a most elérhető kínálat, amennyire vágom a területet fehérben. 60k körül kelleti magát a legtöbb helyen (Bluechip, Tripont, eMAG, Merlinhardver, stb.). 650W-ost én viszont nem láttam...
-
Üdv!
SFX tápegységet szeretnék venni egy Deepcool CH160 fehér házba, igazából elég lenne egy 650W körüli de mivel fehér a ház így jó lenne egy fehér táp. Az itthoni webshop-ok elég gyér kínálatot tartanak, fehéret sehol sem találtam de fekete is alig, úgy emlékszem régen azért több volt kapható. Tudtok esetleg ajánlani típust, boltot vagy bármit?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TurboK0 #62900 üzenetére
az, hogy kiveszi vámtétel vizsgálatra, az random. az, hogy utána rá akar rakni vámot az az ő bénasága. azt meg kell és lehet is challange-elni. nyilván macera, ha ez jön elő, de a jogalapod tiszta. más kérdés, hogy a rendszerünk valóban akkor f*s, hogy én múltkor a paypal betonfalait kellett ledöntsem, egy duplavámtétel miatt, mert a postát lehetetlen volt.
ui.: a vámtétel az áfához képest amúgy is fika nagyon sok esetben.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TurboK0 #62900 üzenetére
Megvámolni biztos nem fogják, ha számítástechnikai eszköz, max megáfázni.
Amit mondasz meg azért történik, mert egy gyufásdoboznyi műkörömtől kezdve a fél raklapos árúig mindent úgy küldenek -főleg kínából- hogy 50ft, ajándék, not for resale.
Ezért is változtatták meg a törvényt és törölték el az összeghatárhoz kötött vám(kezelés)mentességet. -
Grave_444
nagyúr
Oké, marad az Ebay.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest