- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
modecom1994
tag
Szuper körbe nézek akkor tudatosabban köszi mindenkinek!
-
modecom1994
tag
S akkor tudnátok olyan itx házat ajánlani amiben elfér egy Asus tuf 7900xtx és még kap levegőt is? a h1 árban viszont jó lett volna itt phn 60-ért v2-es. ugye ház, hűtő, táp. de ha tudnátok jobban ajánlani akkor meghallgatom van itthol egy kolink heavy vented gépház de most Rowon megfogtál ezzel a riser témával..
-
modecom1994
tag
Hali vennék egy NZXT H1 V2 gépházat a v1-ről olvastam hogy konkrétan kigyuladt a riser kábel lefogatónál. Egy 7800x3d menne bele illetve majd egy 9800x3d és egy 7900xtx mennyire tudná szerintetek hűteni ezt a procit a gyári 140mm-es aio? valakinek esetleg valami tapasztalat?
-
modecom1994
tag
Helló szeretnék egy itx-házat, ami a lehető legkissebb viszont elfér benne egy normal atx tápegység. 7800x3d, 240aio, 7800xt 320mm menne bele. (ha lehetséges)
-
modecom1994
tag
Esetleg még abban tudnátok segíteni, hogy milyen hűtést rakjak majd bele? 7800x3d-re előre gondolva is. MSI Coreliquid V2 240mm-re gondoltam.
-
modecom1994
tag
-
modecom1994
tag
válasz
flashpointer #61322 üzenetére
Igen szemezgettem én is vele. lehet végül az lesz a vége
-
modecom1994
tag
Hali szeretnék építeni egyx itx konfigot ház meg van egy Cooler Master NR200P néztem elvileg van olyan micro atx lap is ami beleférne. Méret 244 mm széles, de legfeljebb 226 mm magas.A lényeg az hogy egy 7800x3d proci menne bele. Ha esetleg van olyan aki tisztába van méretekkel vagy épített már hasonlót, és esetleg tudna segíteni megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Esik a hóóó!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Netfone
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest