Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
hegegabi80 #53330 üzenetére
"Annyiért valóban ajándék volt,"
Egen, nem is hagytam ott (sőt, szerintem 9k-ig lemehettem volna, csak nem volt pofám, mert eredetileg 15-ért volt felrakva, de a srác passzívan alkudott azzal, hogy közölte, szabadulna már tőle, mert hónapok óta senkinek sem kell, pedig csak bontva volt, úgyhogy ráhörögtem egy 11-et). Viszont ez az ajándék tengernyi plusz kiadást hozott magával, mert lapot, processzorhűtőt és tápegységet egyaránt cserélni kellett (és a régi tápot nem tudom eladni, hogy visszacsurogjon abból is valami), plusz előre és hátra új venti (meg ugye most a harmadik a vinyóknak).
"Esetleg kábelkötegelővel is fel tudnád fogatni/függeszteni/feszíteni a 8cm ventit "lebegő" felfüggesztéssel, ha van hová. De majd képet róla, mert különben meg sem történt."
Egen, erre gondoltam, csak miután megírtam drótos posztot, eszembe jutott, hogy van itthon az is. Esetleg a keret oldalához állítva; meg kell nézni, hogy van-e ott 25 mm-es hely a vázban, bár sréhen felülről talán jobb lenne, mert akkor az elülső légkavaró szellőjéből le tudna csípni magának – csak kérdés, hogy ez mennyit ront a CPU/VRM hűtés hatékonyságán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest