- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Ismerősömnek építenék egy Antec ISK-110 VESA házikóba egy csendes, korszerű gépet SSD-vel, minimum 4 USB-vel, lehetőleg minél megbízhatóbb kivitelben. A múlt évtized játékklasszikusai kerülnének csak elő, egyébként átlagos felhasználásra lenne (net, film, zene). Mint rutinos ITX-esek tudnátok némi iránymutatást adni a konkrét komponenseket illetően?
Előre is köszi
-
szabi__memo
nagyúr
Lemaradt, hogy jó lenne ha szabályozni is lehetne, ne mindig maxon pörögjön
Az alaplapon 4 pin-es kialakítást látok... -
szabi__memo
nagyúr
4,5 és 6 cm-es nem túl drága csendes ventiket keresnék házhűtésre.
Tudtok ajánlani párat?
Köszönöm -
Keksz
senior tag
válasz
radi8tor #22994 üzenetére
A CPU-nál megcsináltam.
Egyébként ha ezt széthúzom, akkor a molex és a továbbítója (vagy hogy hívják) az megszünik kapcsolódni a téppal.
A 80as meg akkor rákötöm direktben. Az pont ott van az alaplapnál. A nagy meg csak tolja szépen fullon.Majd kedden megnézem akkor ezt mégegyszer.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Bár elég kicsi a kép, de szerintem egy molex - 3 tűs tápcsatlakozó van most a ventire kötve.
Ezt simán széthúzhatod és mehet a venti az alaplapra. De ne felejtsd el EFI/BIOS-ban átállítani a venti kimenetet 3 vezetékesre. (CPU ventijét is 3 vezetékesre kell állítani)
Elbír két ventit is egy csatornán, ehhez venned kell egy 3 pines venti tápkábel elosztót. -
Keksz
senior tag
Megvettem ma a Cooler Master Elite 130at, hozzá az itt is ajánlott lapot ASRock AM1H-ITX és procit AMD Athlon 5350.
Hát nem volt egyszerű, mert talán 4-5 éve csináltam ilyen utoljára, amikor az előző konfigomat raktam össze.
Kb mindennek meglett a helye, a kisebb táp kedden lesz meg, de nem bírtam kivárni így beraktam az 500as Chieftec -em, amin vagy 5 méter tyúkbél van, szóval kb a maradék hely a házban most kábel.
Viszont amit nem nagyon tudtam, vagy csak nem akartam elbaszni és inkább a legjobb tudásom szerint csináltam az a házban lévő 120as és 80as venti bekötése volt. Áramot adtam nekik a tápról, de ezeket a ventiket hogyan lehetne rákötni az alaplapon található "Chassis fan controller" -re? mert ami nekem rémlik csatlakozó és ami pl a prociventihez vagy a táphoz is van, az itt ennél a két ventinél nem különálló rész, hanem egyben van a ventihez tartozó tácsatlakozóval. Azaz vagy direktben rákötöm az alaplapra (ezt nem akartam kipróbálni), vagy összedugva marad és kapja a tápot külön.Hogy van ez? :-(
A képen ott hátul az az összetekert kábeltömeg.
Mondjuk a lapon már csak egy fan control lenne, szóval akár ha kettőt rá lehet vhogy kötni és kell hozzá vmi kiegészítő, akkor linkeltek nekem?
Köszi! -
kisninja
őstag
válasz
#16939776 #22977 üzenetére
Egyik teszt oldalon 4900Mhz en jár a 4770k
4+2 es a táp ága egyedül az asus é 12-es -
törölt tag
válasz
miresz #22988 üzenetére
Nem követem az utóbbi időben a CPU trendeket.
3570K órajel/fogyasztás/maghő karakterisztikája sem volt éppen szimpatikus magfeszültséget emelve.
Nem is volt célom k-s cpu-t venni, utána delid-elni sem.
Viszont "lefelé" egészen jól skálázódik, lóf@sz hűtővel 1V-on működik rendesen a turbó is, alig melegszik. -
Goose-T
veterán
A Zalman egy vicc a mai hűtőkhöz képest: két heatpipe, cserélhetetlen ventilátor. Esetleg valami Pentiumhoz vagy A6-hoz jó lehet a gyári cucc helyett, de egy 100W-os procihoz már rendes hűtő kell. A Thermalright meg kb. amennyivel jobb a Big Shurikennél, kétszer annyival drágább is.
-
törölt tag
válasz
shteer #22982 üzenetére
Lehet hogy kisfeszültségű polimer és nem tantál de 15-20A nál nagyobb töltő-kisütő áramot(/kondenzátor) nem csipázzák és az összes kapacitás is kevés kiszolgálni egy emelt feszes tuningot.
(#22985) shteer:
Nekem sem vesszőparipám a tuning, de ha megáll a tudomány 4,2-nél és már oda is emelni kell a feszt, akkor elkeseredik a tulaj hogy talán mégsem érte meg a K-s proci.
Én sem érzem hiányát +500Mhz-nek, 50W-al nagyobb fogyasztásnak.
-
Cold5
senior tag
válasz
Goose-T #22931 üzenetére
Ezekhez a CPU Cooler-ekhez mit szólsz?
A Zalman-t nagyon dicsérik, de csak max. 1500rpm-et pörög. Noctua-t venném, de nem fér be
A lényeg még mindig a csendesség! Asztalon lesz a gép, a monitortól nem messze, szóval jó lenne, ha minél halkabb lenne!
A10-6800K, kell hűteni, teljesen átlagos dolgok + kevés Lightroom.
Egyébként, a mostani gépem egy számítógép asztal erre a részére fenntartott részében van, és semmi mást nem hallok, csak ezt: Arctic AMD Alpine 64 Pro rev.2-t. Nem vettem komolyabb hűtőt rá, mert tudtam, hogy lassan úgyis költözik a gép, pedig ki volt nézve egy Be Quite Shadow Rock TOPFLOW SR1.
-
shteer
titán
válasz
miresz #22979 üzenetére
na igen - ezen már megfelelő kondik vannak az emeltfeszes tuninghoz is? az, hogy tantál nekem nem mond semmit
nem mintha érdekelne a tuning a 4770S procimmal
Duracellm...: maradjunk szigorúan ITX vonalon - ATX és mATX lapokon van hely egy normál VRM-nek - és az a lap nem is 35k
lövésem sincs. mit ér?
-
miresz
veterán
Egyébként észrevettem egy dolgot. Az MSI B85I Gaming,és az MSI Z87I Gaming lap felépítése közt semmi,azaz semmi különbség nincs. Sőt még az MS számuk is ugyan az! A Z87I biosát nem lehetne valahogy rátenni a B85I-re?
MSI B85I Gaming
MSI Z87I Gaming
-
miresz
veterán
válasz
RMZ250 #22976 üzenetére
Én inkább ezt ajánlom:
(#22978) shteer: De lenne,ha az intel nem kényszerítette volan az új biosokkal a gyártókat,arra,hogy ne menjen a tunung ismét semmiben,csak Z-s lapban.
Az én MSI B85I Gaming lapomban is ment a tuning,a régi biossal,de a lapok már az új biosal jönnek sajnos,a régi biost meg sehol nem lehet fellelni.
-
RMZ250
senior tag
Na megint itt vagyok a hülyeségeimmel
ugyanis amit kinéztem lapot kiderült, hogy elírás és sokkal többe kerül.
Szóval kezdhetem előröl a keresést. A kérdés: i5-4690K procit akarok venni. Muszáj hozzá Z-s lapot vennem ha tuningolni akaromSzívesen fogadnék néhány ajánlatot is.
Köszi
-
törölt tag
válasz
Goose-T #22966 üzenetére
tudom
radi:
multifunkcionalis gep lett volna, kicsi programozassal is, mar a 7800k is jo lett volna, csak halkabban. azert vartam a 7700-at es a 7800-at h leveszem a futeset es kesz. mas kerdes h most meg 64bites ARM devel board-ra faj a fogam, pont olyasmire, amit az AMD ma jelentett be -
HookR
addikt
Thermaltake Core V1 hivatalos oldal - [link]
-
Goose-T
veterán
válasz
#25954560 #22964 üzenetére
Akkor átkozódhatsz tovább, mert az A10-7800 bizony konfigurálható 45W-ra is.
-
Cold5
senior tag
shteer: Megkérdezhetem, miért válasz meg az Asrock laptól? Pont ilyennel szemezek...
Kicsit keményebb dió lesz ez a mini-itx váltás... a kártyaolvasóval eléggé bajban vagyok... Lassan ott tartok, hogy külső lesz (nagyon ronda), de akkor meg minek 5,25" vagy 3,5" rész a gépbe...
Az a baj, hogy a házon van ugye USB 3.0 (ami persze szuper), de a lapon lévő usb 3.0 header-t el is foglalja. A kártyaolvasónak is ilyen lenne a vége...
SDXC kártyákat nem szeretnék 2.0 másolni/írni[ Módosította: radi8tor ]
-
HookR
addikt
válasz
shteer #22953 üzenetére
Kár. Bár még néhány modelljükön (pl. U2413, U2713H, U3014) azért fellehető. - accessories.dell.com
Nekem is egy 2407WFP-HC-m van még 2007-ből. Ezen még CF slot is van az SM/SD/MS/MMC mellett. -
Goose-T
veterán
Most írták a Kaveri topikban, gondoltam ide is elhíresztelem, mert sokakat érdekelhet: végre kapható a 65W-os AMD A10-7800! Kicsit drága még ugyan, de megy ez még lentebb.
-
HookR
addikt
"Abee-vel kapcsolatban, látom, hogy van benne 5,25", de hogy férek hozzá? Le kell hajtani mindig?"
Igen."Lian Li tetszik amit küldtél, de az meg létezik, hogy nem kell bele rendszerventilátor? Így milyen lehet a hűtése?"
Sok helyen van rajta perforáció, de ha valami oknál fogva nem bizonyulna elégségesnek a szellőzése, akkor még mindig vághatsz 120/140mm-es ventinek nyílást a tetejére, elvégre úgyis csak kártyaolvasót szánsz az 5,25"-ös meghajtóhelyre, az elvileg nem olyan mély. -
Cold5
senior tag
Először is
Abee-vel kapcsolatban, látom, hogy van benne 5,25", de hogy férek hozzá? Le kell hajtani mindig? Vagy...
Lian Li tetszik amit küldtél, de az meg létezik, hogy nem kell bele rendszerventilátor? Így milyen lehet a hűtése? Nekem NAGYON fontos a csendesség!
Eredetileg CM Elite 130-at akartam, de valahogy jobban megfogott ez a négyzet alapú cuccok, főleg az a Nebula!
[ Módosította: radi8tor ]
-
HookR
addikt
Ezeket lesd meg:
- Abee Acubic RC04 (Hogy lásd milyened nem lesz soha)
- Lian Li PC-Q07
- Realan E-Mini E-Q7
- Morex 6610Esetleg:
- Silverstone FT03 (Bár microATX-es, van egy 3.5"-es hot-swap nyílás a tetején, aminek az ajtaját talán ki lehet venni. Nézz utána, ha érdekel!)Amúgy miért olyan fontos, hogy négyzet alapú legyen?
Illetve vegyél Dell monitort, azokban szokott lenni kártyaolvasó.És akkor ott van a Silverstone FT03-Mini.
-
Cold5
senior tag
Még egy kérdés... olyan házat tudtok-e esetleg ami felülről nézve négyzet alakú pl. Xigmatek Nebula, de van benne külső 5,25" vagy külső 3,5" hely?
Majdnem négyzetet találtam, de nem tökéletes: Lian-Li PC-Q27
A külső helynek (5,25" vagy 3,5") szabványnak kell lenni, mert kártyaolvasót akarok belerakni!
Előre is köszönöm!
-
válasz
xigris #22946 üzenetére
Árgép szerint kb. 25k-ba fáj, és ennyiből már kijön egy AM1-es deszka + négymagos APU, és abban tudod később cserélni a központi egységet, ha kijön egy újabb generáció.
Itt összevetették a két platformot, és teljesítményben elhanyagolható az eltérés, szóval emiatt szvsz ne aggódj. Mondjuk a specifikációjukban sincs túl nagy különbség: Athlon 5350, A4-5000.
-
xigris
őstag
Sziasztok! Találtam egy Asrock qc50000 mini itx lapot.
Vélemény esetleg egy am1-s rendszerhez hasonlítva melyik a jobb? -
Mercutio_
félisten
válasz
flashpointer #22941 üzenetére
Nem-nem, ilyenre semmi szükség, rendes notebook külső kocka kell csak.
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #22941 üzenetére
A dell-ből van itthon egy hát eléggé halani a ventit ezért fel sem használtam a tápot.Amikor szereztem egy régi videó magnóba akartam gépet építeni.Meghallottam a hangját és letettem róla.
-
No, ahogy ígértem, az én Elite 120-asom (lehet, csinálok róla egy Logout-blogbejegyzést): az adatlapomon szereplő konfig megy benne, és az SFX tápnak köszönhetően belefért az AC Freezer 64 PRO is - igaz, nincs 2mm közte, és a táp között. Balfelől az oldalsó panelre erősítettem még egy kifelé fújó 120mm-es ventit (a gyári, 5V-on), ami azért elég jó huzatot teremt a 80*80*15mm-es jobboldalival karöltve - igaz, a Noctua-k is szépen dolgoznak. Tudom, gány megoldás a kétoldalú ragasztó, de kívülről nem látszik semmi, és ez a lényeg, no meg a huzat!
-
Mercutio_
félisten
válasz
flashpointer #22930 üzenetére
Mármint notebook tapegysegre gondoltál ugye?
-
Pista0001
addikt
válasz
flashpointer #22930 üzenetére
Nekem nagy csalódás volt a be quiet táp, 3 évesen, persze a jótállás lejárta után beadta a kulcsot.
-
Goose-T
veterán
válasz
AxBattler #22932 üzenetére
Igen, amint a fentebb linkelt írásomban is említettem.
-
flashpointer
őstag
be quiet sfx 300 és csönd? Én is néztem és bár nincs saját tapasztalatom a kommentekből(mindenhonnan) azt olvastam hogy nagyon nem quiet
Ha elég ennyi kakaó legjobb megoldás egy tápos laplap lehet mondjuk ASROCK AM1H-ITX belepattintasz egy 5350-es procit ami a tapasztalatok szerint alapjáraton nem hallatszik, de van olyan itt aki azt használja úgyhogy majd elmondja, aztán ez megvan 30ból, meg valami ház+tápegység aztán annyi.ócsó csendes és a régi konfigot 2x leüti
Viszont ha nem elég akkor valami intelest kellene nézni ami a csendes táp miatt árban eléggé megdobódik (picopsu tápegységgel 20+) és még kell rá csendes hűtés ami megint vagy 6-8 alsó hangon. És még nagyobb ház is kell szóval +hely.
Az am1-en ezek alapból megvannak, érdemes mérlegelni hogy ez a többlett költség megér e annyit. -
Goose-T
veterán
Chieftec FI-02BC-U3, ebben van kártyaolvasó, belefér egy HDD és egy SSD, valamint belemegy a Big Shuriken 2 is. Nekem ennek a háznak a tesója van, szerintem jó cucc. A benne lévő 250W-os táp szerintem elbírja ezt a konfigot.
-
Üdv!
Én is most álltam át FM2+konfiggal mITX-re, ugyanezzel a Giga lappal, Elite 120-szal.
- nekem szerintem egy olcsóbb lap is jó lett volna, de nem bántam meg: fontos volt, hogy a VRM-en legyen borda (más lapokon nincs, csak az MSI A88XI AC-n, én ezt a kettőt ajánlanám), ezen felül jó a BIOS-a (feszt lehet csökkenteni, húzni az IGP-t, stb.), és persze minőségi darab, 3 év garival.
- hűtőből én a CM GeminII M4-est néztem, PH!-tesztben is jókat írtak róla.
- a 120-as nekem bejött, bár kellett kicsit ügyeskednem, de a 130-as már nem tetszik annyira a HDD-keret elhagyása miatt. Este küldök pár képet.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Adott ez a konfig:
AMD A10-6800K
Gigabyte GA-F2A88XM-D3H
2X4GB DDR3 1866Mhz Corsair Vegeance LP
Chieftec CT-01B
Be Quite Straight Power E9 400W
Arctic AMD Alpine 64 Pro rev.2
Be Quite SHADOW WINGS 120mm PWM
Samsung 120GB 840 EVOEzt szeretném, átalakítani ITX-re... Tehát kuka az alaplap, ház, és a CPU hűtő (csendesebbet akarok és kisebb kell)
A következő kérdéseim/kéréseim lennének: Csendes legyen!
- Milyen ház? CM 130-ra gondoltam, és abba bele egy ilyet NZXT APERTURE M 5.25", mert kell a kártyaolvasó rész! Vagy tudtok olyan házat ajánlani, amibe van gyárilag ilyen kártyaolvasó és 1 SSD és 1 HDD hely van benne esetleg olyat ami 1db 3,5" külső, 1db 3,5" belső, 1db 2,5" belső? ODD nem lesz a gépben!
- Alaplapból erre gondoltam: GIGABYTE GA-F2A88XN-WIFI, itt a wi-fi miatt gondolkodom, hogy nagyon kell-e nekem, sajnos olyan helyen lakom ahol mocskos sok Wi-Fi van... (5GHz-es a router, csak nem egy szobában lenne a géppel) Mit ajánlotok, ha nem kell a wi-fi?
- Ha CM 130-lesz akkor mi a legcsendesebb CPU cooler amit vehetek és be is fér? Esetleg Scythe Big Shuriken 2 Rev. B?
- HDD-ből a legcsendesebbet szeretném... Lehet akkor inkább 2,5" nézzek? Akkor viszont nem kell a házba belső 3,5" hely, csak 2db 2,5". Milyen megoldást javasoltok max. 1TB-re lenne szükségem?!
Előre is köszönöm!
-
Keksz
senior tag
Sziasztok!
Már elég régóta nézegetem a topikot, és bennem is felmerült egy kisebb gép összerakása és mellette inkább a tárhellyel beköltözni egy NAS-ba.
A gépnek meg kellene hajtania két monitort egyszerre, letöltésre és internetezésre használnám, de néha képeket szerkesztek, videót vágok vagy indítok egy photoshopot és batch job-ot futtatok egy halom képen. VMWARE-ben szoktam még ügyeskedni egy Debian 7 rendszerrel és egy szűz Win7-vel. Ezeket is megtartanám később is. Fut még a gépen egy PLEX server, egy Airserver. De ebből a Plex-et tuti át tudom rakni a NAS-ra is (ha összejön az a modell amire gondoltam!). A mostani gépem ezekkel simán elboldogul, 32 bites Win7 van fent. AMD Athlon X2 4850e és 4 GB RAM.Amiben tanácstalan vagyok az az alaplap és a proci (integrált, passzív hűtés stb)
Mert azt szeretném hogyha cserélem a gépet, akkor az új az kb hangtalan legyen. De nem is égjen le ha éppen használom és terhelem.
Ami fontos lenne hogy legyen egy SATA3 csatlakozója, meg mondjuk 2 db SATA2 (ha mégis egyszer több winyót raknék bele). Legyen rendesen USB csatlakozó rajta, mert pl az egér és a billentyűzet is USB-s, van 1 mobiltöltő és néha a fényképezőgépet is rákötnék. Max USB hubbal fejlesztem tovább, ha kellene.
Legyen rajta dual display támogatás (az sem baj h bele lehet még tolni egy videókártyát is hogy 3at kezeljen (mert a mostani így van: tv. monitor1, monitor2) és ha megoldható akkor jó lenne egy SPDIF kimenet az erősítő irányába...A ház amit néztem:
COOLERMASTER RC-130-KKN1 Elite 130 (12k)
Táp:
BE QUIET! SFX Power 2 300W (16k)
És a RAM:
2x KINGSTON 4GB 1600MHz DDR3 SO-DIMM NOTEBOOK RAM (2x7k)
(Ha nem kell a Notebook RAM, akkor:
KINGSTON HyperX FURY 8GB [2x4GB] 1600MHz DDR3 KIT (20k))Amim van:
Intel 80GB SSD
Plextor DVDRW (nem slim)A gépen nem játszom, nem nézek HD videókat (arra ott van a Dune).
Legyen halk mint a bűn! ;-D
Mindenre nyitott vagyok. Előre is köszönöm az ötleteket.
Wifi nem kell, Gigabites LAN elég. BT talán plusz pont lenne, de van "Stickem". -
kisza25
félisten
válasz
viperabácsi #22919 üzenetére
elvileg a non K procin is tudsz húzni max turbo +2-t
nekem az i5 3470 megy 3,8Ghz-en Asrock z77e-itx ben -
F34R
nagyúr
válasz
viperabácsi #22919 üzenetére
Az utolso mondatra voltam kivancsi, attol hogy meg nem tuningolok, orakon keresztul megy terheles alatt a proci es azert jo lenne a stabil feszultseg.
-
törölt tag
Az ötlet jó lenne, de a kimeneti szellőzőknek túl kicsi a keresztmetszetük, a pórszűrő és a memóriamodulok megfogták az egész szellőzést.
AP181@3v fölött, már a doboz kialakítása akadályozza hogy tegye a dolgát.Elég egy 12cm-es venti a CPU hűtő fölé, és a körülötte maradt rácsot nem szabad kitakarni.
-
Möre83
csendes tag
Lehet kapni ISK-110-et táp-nyák nélkül?
Pico-PSU már megvan, az M350-be viszont nem férne be az SSD a hűtő fölé. ISK-nál meg az alaplap mögé kerülne, ott elfér.
-
rover45
őstag
Valaki linket, talán épp nekem, egy olyan mod-ot, amiben egy Antec ISK100 vagy ISK110 egyik oldallapjára egy cirka 200x200as ventit szereltek fel. Tavaly novemberig visszakerestem a fórumban, de egyszerűen nem találom. Nincs meg valaki emlékei között?
-
F34R
nagyúr
válasz
viperabácsi #22911 üzenetére
pedig en azt hittem hogy msi mindig is jobb-tartosabb lapot keszitett mint asus. modjuk kiarjak az oldalukra hogy ilyen overclock award meg anyam kinja de tappelatas meg nincs rajtuk normalis. Azt joforman tenyleg csak az Asus kapott. Most egy naiv ember aki nem ert a lapokhoz az nem fogja tudni mi neki a jo. az en lapomon sincs rendes digi tapellatas. Az mas kerdes hogy nem tuningolok, de nem csak annak fuggvenyeben pakoltak ra... neked is K nelkuli i7-d van megis megerte ilyen lapot venned ?
-
viperabácsi
addikt
válasz
Goose-T #22902 üzenetére
Nem értem az embereket.Itt van a rengeteg gamer lap , és hasra esnek tőle.Nézd meg ezt Ez az asus lap ennek legalább van rendes tápellátása , ha akarsz tuningolni.Ha a z87i-deluxe lapot választod akkor azon is AC a wifi.
Nekem a pro van , de nem bántam meg.
-
maláj
addikt
-
maláj
addikt
válasz
flashpointer #22893 üzenetére
ez a ház eléggé morcos - kíváncsi lennék mi valutáért vesztegetné aki csinálta (vagy akár legyártana pár db-ot
)
-
Goose-T
veterán
válasz
RMZ250 #22903 üzenetére
Itt mondjuk nem írtak túl sok jót a Killer cuccról.
-
Goose-T
veterán
válasz
RMZ250 #22901 üzenetére
A piros játékos változaton Killer LAN van és Sound Blaster hangkártya, meg egyéb parasztvakítások. A nem játékoson viszont két LAN van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Fujifilm X
- ASUS routerek
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest