Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
Megvettem ma a Cooler Master Elite 130at, hozzá az itt is ajánlott lapot ASRock AM1H-ITX és procit AMD Athlon 5350.
Hát nem volt egyszerű, mert talán 4-5 éve csináltam ilyen utoljára, amikor az előző konfigomat raktam össze.
Kb mindennek meglett a helye, a kisebb táp kedden lesz meg, de nem bírtam kivárni így beraktam az 500as Chieftec -em, amin vagy 5 méter tyúkbél van, szóval kb a maradék hely a házban most kábel.
Viszont amit nem nagyon tudtam, vagy csak nem akartam elbaszni és inkább a legjobb tudásom szerint csináltam az a házban lévő 120as és 80as venti bekötése volt. Áramot adtam nekik a tápról, de ezeket a ventiket hogyan lehetne rákötni az alaplapon található "Chassis fan controller" -re? mert ami nekem rémlik csatlakozó és ami pl a prociventihez vagy a táphoz is van, az itt ennél a két ventinél nem különálló rész, hanem egyben van a ventihez tartozó tácsatlakozóval. Azaz vagy direktben rákötöm az alaplapra (ezt nem akartam kipróbálni), vagy összedugva marad és kapja a tápot külön.Hogy van ez? :-(
A képen ott hátul az az összetekert kábeltömeg.
Mondjuk a lapon már csak egy fan control lenne, szóval akár ha kettőt rá lehet vhogy kötni és kell hozzá vmi kiegészítő, akkor linkeltek nekem?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- OpenWRT topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest