Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keksz

senior tag

Megvettem ma a Cooler Master Elite 130at, hozzá az itt is ajánlott lapot ASRock AM1H-ITX és procit AMD Athlon 5350.

Hát nem volt egyszerű, mert talán 4-5 éve csináltam ilyen utoljára, amikor az előző konfigomat raktam össze.
    Kb mindennek meglett a helye, a kisebb táp kedden lesz meg, de nem bírtam kivárni így beraktam az 500as Chieftec -em, amin vagy 5 méter tyúkbél van, szóval kb a maradék hely a házban most kábel.
    Viszont amit nem nagyon tudtam, vagy csak nem akartam elbaszni és inkább a legjobb tudásom szerint csináltam az a házban lévő 120as és 80as venti bekötése volt. Áramot adtam nekik a tápról, de ezeket a ventiket hogyan lehetne rákötni az alaplapon található "Chassis fan controller" -re? mert ami nekem rémlik csatlakozó és ami pl a prociventihez vagy a táphoz is van, az itt ennél a két ventinél nem különálló rész, hanem egyben van a ventihez tartozó tácsatlakozóval. Azaz vagy direktben rákötöm az alaplapra (ezt nem akartam kipróbálni), vagy összedugva marad és kapja a tápot külön.

Hogy van ez? :-(

A képen ott hátul az az összetekert kábeltömeg.

Mondjuk a lapon már csak egy fan control lenne, szóval akár ha kettőt rá lehet vhogy kötni és kell hozzá vmi kiegészítő, akkor linkeltek nekem?
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés