- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
#75912448 #21496 üzenetére
"Attention: Maximum height of motherboard with CPU cooler = 2" 1/4, a ház teljes mérete 435mm×390mm×70mm (L× W× H)"
A 2" 1/4 az ~57mm, s mivel a ház teljes magassága 70mm, gondolom az a 13mm különbség a ház alj- és tetőlemezének, illetve a távtartó magasságának összege. Ez esetben az alaplap nyákjának aljától a proci tetejéig lévő ~9,5mm is leesik még az 57mm-ből, tehát olyan ~47mm marad a hűtőnek.
Személy szerint a Kozutit akkor javasolnám, ha nem a gyári ventilátorával használnád, ám a 40mm-es magasságára már nem fér be nagyobb, de lapos venti a rendelkezésre álló ~47mm-ben. Én a listából a venti nélkül maximum 30mm magas hűtők közül választanék. Amennyiben nem elég csendesek a gyári ventilátoraik, úgy még mindig le tudod később cserélni valamelyik alacsonyabb, sok lapátos 120/140mm-esre (melyekről szintén találsz listát a linken).(#21498) radi8tor1: A hozzászólásokig már nem jutottam el.
-
törölt tag
válasz
Goose-T #21497 üzenetére
Köszi, látom ezt számomra bonyolultabb, küzdősebb lesz feltenni, mint magát a teljes rendszert összedobni.
Látom van róla PH teszt, meg sok infó a neten, nekiugrom majd... 1-2 tippet még fogadok ha van a tarsolyban.
(#21493) sb
Holnap kapok egy ilyen házat, kív vagyok élőben miként mutat, képekről tényleg nem valami szép. Szívesebben vettünk volna hozzá Silverstone SG05 Lite-ot, de feketébe nem kapni, nem rendelhető. Pont ebben a topikban kerestem hozzá lapot, akkor még nem volt HDMI + SPDIF kimenetes, most már ez is megjött, és még passzívan is. ASROCK Q1900-ITX Filmnézős, netezős, bakelit lemez digitalizálós gép lesz, szvsz arra tökéletes.
-
Goose-T
veterán
válasz
#75912448 #21496 üzenetére
Scythe Kozuti, ennél alacsonyabb használható hűtőt FM2+ foglalatra szerintem nem nagyon lehet itthon beszerezni.
-
törölt tag
Félig off, de talán itt van a legtöbb tapasztalat a kérdésemmel kapcsolatban. Kizárólag HTPC felhasználásra készült masina, ami adott:
HDPLEX táp plusz külső adapter, FM2A88M Extreme4+, 2x4GB RAM, 1x HDD, 1xSSD lesz beletuszkolva ebbe a Wesena e5 házikóba. No és a kérdés, a HTPC lelkének a 45W TDP-s Kaveri A8-7600-at szánom, amit a fent vázolt házban, konfiguráció mellett kéne hűteni. A ház szellőzése megoldott, specifikációk között ezt kéne figyelembe venni: Attention: Maximum height of motherboard with CPU cooler = 2" 1/4, a ház teljes mérete 435mm×390mm×70mm (L× W× H)
Nagyon nem vagyok otthon hűtés terén, tudnátok ajánlani olyan slim megoldásokat, ami befér a felvázolt keretbe, és a lehető legcsendesebben képes lehűteni az APU-t.
-
HookR
addikt
-
imibogyo
veterán
válasz
radi8tor #21476 üzenetére
Múltkor méregettem már, itt most inkább az ágankénti terhelhetőség miatt kérdezősködtem és nem az elvi össz. (tápegységtől is nagyban függő) teljesítmény miatt. De azóta már rátaláltam, hogy 16 A-t tud 12 V-on az pedig elég még egy 3770k-nak is, mondjuk egy 240Watt-os Dell tápegységgel megtámogatva.
Fogyasztásmérővel mérve a jelenlegi gépem (táp hatásfokát nem vontam ki, tehát ennyit mutatott a műszer):
- gép IDLE: 55 W
- gép Prime95: 100 W
- gép Prime95 + Furmark: 115 Wshteer: egyelőre nem, bár még mindig szemezek a 670 Miniddel. De tegnap rendeltem be egy Sony A58-at, így most a dVGA vétel elmarad.
-
törölt tag
válasz
McSzaby #21482 üzenetére
Multkor volt fent aprón Giga J1900N D3V 24..26K-ért vesztegették.
-
McSzaby
őstag
A múltban segítettetek rendesen, megóvtatok egy szar alaplap vásárlásától. Most az lenne a kérdésem, hogy tudok-e olyan lehető legolcsóbb lapot, ami min. 2 gigás LAN van és legalább 1 Ghz-s proci és nem fogyaszt mint ökör?
Sajnos aprón nem találtam semmi ilyesmit, de azért kíváncsi ennék mit ajánlotok.
Használtan persze, mert csak hobbi lenne...
-
HookR
addikt
Seed Twinsys hivatalos oldal - [link]
======================================
Mégiscsak befér hosszú ATX táp az Ncase M1-be. Rövid VGA-val.
======================================
(#21474) shteer: Nem tudom mennyit fogyaszt a GTX760, de itt 170W TDP van megadva, így gondolom önmagában a VGA felemésztené a fogyasztási keretet.
-
törölt tag
24V-os felső határ jól hangzik.
Hasonlót szeretnék majd csinálni, az lenne a lényege hogy SFX/ATX táp szerelő furataira illeszkedjen.
Kb.: 25mm vastag az egész, így a toronyhűtő is be fog férni mögé egy átlag itx házba, és a levegő át tud rajta jutni.Majd ha sok pénzem lesz, megreformálom az ATX szabványt is ->
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #21472 üzenetére
A linkelt oldalon tudod beszerezni és a többi infót is ott találod.
-
viperabácsi
addikt
Ezt hol lehetne beszerezni és mi az ára?Videó kártyához van rajta a 2 db 8pines?
-
HookR
addikt
HDPLEX 250W Hi-Fi DC-ATX Converter - [link]
Megújult. Mind a megjelenését, mind az alkatrészek hűtését tekintve.
-
kisza25
félisten
válasz
Mercutio_ #21465 üzenetére
amúgy pofás, csak megtévesztő
más: van egy Asrock Z68M-itx lapom benne egy i7-2600K tudja valaki, hogyan tudok CPU feszt állítani benne, mert én nem találok ilyen opciót, lefele szeretném mert auton túl sok feszt ad a procinak, pl. 4Ghz-hez 1,27V, fórumozók szerint elmenne 1,17V-vel is akár 4Ghz-et -
McSzaby
őstag
Azért még mindig gondolkozom, hogy vegyek-e bármit is a laposom mellé. Gondoltam van egy király mini-itx házam, amibe rakhatnék egy A8-t, amin elpörögne a Fifa, mint egyetlen játék amivel játszok, filmezni is jó lesz, stb., de kicsit rémisztő, hogy még egy hobbi gép is 50-60 körül áll meg SSD nélkül.
"SSD nélkül meg hülye, aki élni tud."
Nem támadás, nem rosszból mondom, ennyi az ára, ez van. Még át kell gondolnom, hogy nekem megéri-e.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
olvastam, hogy a ASROCK FM2A75M-ITX -s laposnak vannak gondjai hőtermelés oldalon...
Most használtan rányúlnék egy ilyenre, mert egy ilyen bőségesen elég lenne, de ha itt nekem tönkremegy 1 hónap alatt, akkor kalapom megeszem...
Szerintetek 1 A8-s procival 1-2 ram modullal 1-2 HDD/SSD-vel megbirkózik még hiba nélkül?
-
Mercutio_
félisten
válasz
#75912448 #21452 üzenetére
Jobb valamiben mint az SG05 Lite?Most látom, hogy már a méretbeli eltérést és némi előnyt leírtam korábban
-
törölt tag
Megjelet néhány hazai webshopban a CM Elite 110, biztos népszerű lesz.
-
mrbig25
őstag
-
Polllen
félisten
Hölgyek-urak,
AC/DC tápos lapnál 3 sata eszközt még rá lehet kötni arra az egy 1 db sata táp csatira vagy felejtős?
Pl. 1 odd, 1 3,5"-s hdd, 1 SSD?Vagy ez már paneltáp/SFX/ATX?
-
TomiLi
addikt
válasz
Mercutio_ #21441 üzenetére
Már annyi féle chipset, van meg a hozzá tartozó specifikáció, hogy bele lehet kavarodni elég gyorsan.
Főleg, amikor elő állnak a gyártók a saját megoldásaikkal, spéci lapjaikkal. Pl. pont az asrocknak van h87-es tuning lapja (tuningolható a "K"-s proci), holott ezt elvileg csak a "Z" tudja... -
imibogyo
veterán
válasz
Mercutio_ #21445 üzenetére
Szerintem menjünk át ide. Mert szinte érzem radi8tor szúrós tekintetét.
-
mrbig25
őstag
válasz
Mercutio_ #21441 üzenetére
"...van B85-ös verziója is GA-B85N néven, de még itthon nem igazán kapni..."
Lehetett már kapni, de ~2hete eltűnt...ne kérdezd miért. -
Mercutio_
félisten
válasz
imibogyo #21444 üzenetére
Fülem átlagosnál picit kisebb
nincs különösen audiofil hallásom szerintem, hallgatni flac-t és mp3-at vegyesen szoktam, és most szereztem be egy Invotone HD2000-t, mert a tavaly vett Superlux 681EVO bár nagyon jól szól árához képest, de alig használtam, mert túl nagy és nehéz nekem, remélem a HD2000 szól olyan jól és akkor az EVO megy az apróra.
Xonar U1 helyett hasonló árban van valami usb-s hankártya ami jobb, vagy hasonló és van rajta coax digi kimenet is?
-
imibogyo
veterán
válasz
Mercutio_ #21437 üzenetére
Mindenképpen jobb, mivel valamilyen szinten szűrt tápot ad alapból. Ráadásul van egy BIOS kapcsoló amivel megadható, hogy csak jelet továbbítson az adott port és ne kapjon tápot (ilyenkor logikusan szükség van egy külső tápegységre a DAC-hoz, persze ezt lehet gyárta(t)ni is).
Abban azonban nem vagyok biztos, hogy Xonar U1 szint esetén érdemes ezzel foglalkozni. Nálam HRT MS2+-nál is csak minimális javulást hozott, és azt is csak alapzaj tekintetében zenélés közben már fel sem tűnt a különbség. Persze ez én vagyok, nem tudom te milyen füllel vagy megáldva (megverve
).
-
törölt tag
válasz
Polllen #21433 üzenetére
Windows esetén pl zenére meggondolhatod a Server 2012-t is, GUI nélküli változata pedig vitán felül a legjobb hanggal rendelkezik, kérdés, hogy eldobnál-e érte bizonyos kényelmi funkciókat. Ha pedig Win 8.1, azt herélheted, belezheted, erre találsz megoldásokat ötleteket a házimozi és HTPC topikban is (pl: link)Végeredményben egy nyers Server 2012-t meg lehet közelíteni, én mozira használom így. Ha pedig Intel, ahogy Patice is írja, megéri foglalkozni OSX-szel.
-
HookR
addikt
Biostar A68N-5000 hivatalos oldal - [link]
========================================
Biostar J1900NH2 hivatalos oldal - [link]
ECS KBN-I/5200 review - pureoverclock.com
-
Mercutio_
félisten
válasz
TomiLi #21439 üzenetére
Látszik, hogy Intel-szűz vagyok már vagy 10-15 éve
van B85-ös verziója is GA-B85N néven, de még itthon nem igazán kapni, meg gyanítom, hogy olyan jó árban se lenne, mint a kistesó.
Pollen: Aham, akkor ha ki akarom váltani a mostani Xonar DGX-et Xonar U1-re, hogy bemehessen a lapba a GTX 750-es VGA jó választás lenne ez a lap?
-
Polllen
félisten
válasz
Patice #21434 üzenetére
Azért a DAC-g elvezetni nem egyszerű, szépen nézne ki a kácsa coax kábelem, ha szétbarmolnám a végét.
imibogyo
Igen-igen, ezeket néztem, valszeg valami kész megoldás lesz hátlapra.
Mercutio_
DAC topikban volt téma, a szakik szerint jobb, mint a sima USB, de rosszabb, mint ha külön tápról kapná az áramot az USB-s cucc.
-
TomiLi
addikt
válasz
shteer #21429 üzenetére
m.2 - még csak most fogják bemutatni a gyártók a Computexen a megoldásaikat (ssd)
Persze vannak már elérhető megoldások, de amik pl. itthon kaphatóak semmivel nem gyorsabbak, mint az mSata-s társaik... Sőt.Ráadásul a z97-tel érkező Sata express-s ssd-k is most fognak debütálni.
Ebben a hírben már előre is jelzik, hogy a "lehúzásnak" ez még csak az első lépcső foka....Mindenesetre nekem tetszik, hogy már egy mini ITX lap is ilyen jól felszerelt, hogy egyáltalán ennyi minden elfér rajta...
(#21437) Mercutio_: Ahhoz már B85-ös chip kellene
-
Mercutio_
félisten
-
imibogyo
veterán
válasz
Polllen #21433 üzenetére
Lehet venni is (legalábbis ASUS lapokhoz amin van spdif header). LINK De barkácsolni sem nagy szám. Például egy hátlapi panelbe. De ez itt már nagyon OFF.
-
Patice
nagyúr
válasz
Polllen #21433 üzenetére
Ha tényleg később szeretnél OSX-et (nem rábeszélni akarlak), akkor Intel (Ivy Bridge szerintem kijön ekkora keretből).
Amúgy AMD is jó Win-re Linuxra, bár ez utóbbira tudtommal szegényesebb a támogatás driver ügyileg, de zenehallgatáshoz nem kell túl sok körítés.
Egy alaplapi tüskére nem nagy cucc barkácsolni egy SPDIF kijáratot, bár spórolsz egy csatlakozást, ha közvetlenül ki tudod vezetni a DAC-od bemenetére.
A másik megoldás ugye az USB --> S/PDIF átalakító.
-
Polllen
félisten
válasz
Patice #21424 üzenetére
Szia,
OSX-től nem ódzkodom, de egyelőre linux vagy win is megfelel, a keret lap+pocira ez a 30k. Illetve i3-5-7 procit feleslegesnek érzem a nappaliba zenéthallgatni+internetezni.
Szóval igazából a kérdés az, hogy ezekre a funkciókra a belépő haswell vagy a kabini lehet a jobb.
imibogyo
Csinálhatnál rögtön 2 kivezetést, amiből aztán a backup-t eladod egy csokiért!
-
imibogyo
veterán
válasz
Patice #21430 üzenetére
Nekem két rendszer van hangzás tekintetében "etalon" szinten. Az egyik az OSX, a másik az Audiophile Linux.
Bár most szinte minden komolyabb minőségű hangcuccomat eladtam, így végső soron még a jelenlegi olcsó DAC is tökéletesen megfelel.
Már csak egy coax kimenetet kell fabrikálnom a P8Z77-i deluxra.
Hétvégén remélem sikerül alkotnom valamit a géppel is. Hűtőcsere és kábelrendezgetés van terítéken. Valamint erősen gondolkodom, hogy száműzöm belőle a HDD-t és csak az SSD-t tartom házon belül. A merevlemez meg mehet NAS-ba, vagy USB3-as külső házba. -
törölt tag
Pozitívan csalódtam a Asrock H77M lapomban: zökkenőmentesen vissza tudtam venni a CPU feszültségét: ofset -0,12V és Load line Calibration Level5 beállításokkal. Most 0,764V/1.008V-ot ír aida64, kerek 10C° hűvösebb lett a CPU!
A VGA-nak beállítottam egy meredekebb ventilátorprofilt, így 80C°-nál tetőzik, és ha belefér a 250W-ba akkor tartja is az 1006Mhz-es magórajelet. eredetileg csak 75-80 C°-nál kezdett dolgozni a venti és elég meredek felfutással, "vasalószaga" volt a belőle kiáramló levegőnek.
Hangosabb lett valamennyire, de én sokkal nyugodtabbGép összerakva, még egy Win 8.1 install van hátra.
Nagyon tetszik a végeredmény
-
Patice
nagyúr
válasz
radi8tor #21426 üzenetére
Nem a hardverek saját hangjáról írtam, hanem a rájuk rakható szoftverekéről.
Aki még nem hallotta, annak furcsa lehet, hogy OP rendszerek más hangot produkálnak. + többre létezik optimalizálás, amivel fejleszthető a hang. Más más karakter hozható ki OP rendszer + lejátszó program + esetleg optimalizálással az egyes rendszerekből.
AMD-t azért írtam csak mozira inkább, mert OSX problémamentesen inkább Intel alapú gépre rakható fel viszonylag stabilan. Jelenleg OSX az egyik legjobb hangú rendszer, vagy legalábbis a legtermészetesebben szólónak titulált.
Ízlésfüggő, ki melyiket részesíti előnyben.
-
HookR
addikt
ASRock Z97E-ITX/ac - wccftech.com
- SATA Express port
- M.2 socket (Mondjuk abban a Wi-Fi modul csücsül) -
Patice
nagyúr
válasz
Polllen #21423 üzenetére
Ha elsősorban a hang lesz a fontos, akkor Intel, hogy OSX kompatibilis legyen. Ivy Bridge minimum. (Nem az én tapasztalataim alapján írom)
Ha inkább a 3D mozi, akkor AMD, de ugyan ezen platformon Win Server 2012 + mondjuk JRiver lejátszó is tud szépen szólni (szintén nem az én tapasztalataim alapján írom).
Mindkét esetben az alaplapi koax limitáló tényező lehet a hangminőségben. USB viszont nem egyszerű falat. Lehet ebből is jó minőséget kihozni, csak akkor egy jó USB --> S/PDIF átalakító kell. + Sok próbálgatás.
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
kellene egy kis segítség, most konfig ügyben...
Amire kellene:
- hifi forrás DAC elé (coax kimenet kell)
- filmlejátszás (3D jó lenne, de azt meg tudom oldani máshogy is)
- netezésAmit eredetileg kinéztem:
- Asrock AM1H lap (15k) + Athlon 5350 (15k) + noti táp (6k) + usb transport (+kábelek - ~20k) 56k
Viszont most nézegettem ugyanezt intel alapon is...
- Asrock H81TM (24k) + G1820 (11k) + noti táp (?) (és ennyi, mert van spidf kimenet, amire tudok coax-t varázsolni) ?40-45k?
Csend és teljesítmény ügyben melyikkel járnék jobban? Esetleg van jobb ajánlat? Ehhez az inteles konfighoz milyen tápot ajánlanátok?
Arra is gondoltam, hogy nem DC-s lapot nézek intelhez, és akkor valami komolyabb táp is mehet, mert az usb transporton elég sokat spórolok.
Ki mit gondol?
-
Honkydoo
őstag
Köszönöm... Ez a szó jutott eszembe, mert úgy néz ki összeállt az új NAS hardver szinten.
Tudom, hogy ez a sok bejegyzés nem nekem szólt, de bekattant, hogy miért ne építhetnék én is egy amd Kabini apu-ból nast... Főleg radi8tor1 hozzászólása segített, amiben leírta, hogy nem érdemes brazost venni.Leírom, hátha valakinek jól jön:
Alaplap: ASROCK AM1H-ITX 16k
APU: AMD Athlon 5150 12k
RAM: valami olcsó és jó (?)
RAID kártya: HP Smart Array P400 512MB 16k
Hálókártya: IBM NETXTREME II 1000 6kÁtjáróként is fog működni a kicsike, a hálókártyát pedig egy riserrel kötöm hozzá a laphoz (min pci-e).
radi8tor1:
-
RootRulez
félisten
Köszi nektek is, így már van miből szemezgetni.
Illetve lenne miből, mert közben kiderült, a kiírással ellentétben 2 év gari van a hűtésre így kicserélik a ventit rajta.
-
HookR
addikt
válasz
RootRulez #21411 üzenetére
Itt középtájt találsz alacsonyabb ventilátorokat felsorolva 120 és 140 mm-es méretben. Ezek közül mindnek a 120mm-es ventilátornak megfelelő 105 x 105 mm-es a furatközéppont távolsága.
-
shteer
titán
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Mikor máskor mint jó egy év elteltével elromlott a SCYTHE Big Shuriken 2 gyári ventije. Egy átlagos venti túl vastag rá. és nem fér be a táp alá a Cooler Master Elite 120 Advanced,.
Tudja-e valaki, hogy milyen ventit tudok rátenni a hűtésre, ami kompatibilis a felfogatásával is?
Köszi: RR
-
HookR
addikt
Szerintem a hazai piac bajosan tartana el egy csupán mini-ITX-re specializált vállalkozást. A laptopok, tabletek és NUC-ok mellett csupán rétegigényt képviselnek.
(#21407) radi8tor1: "Gari nélkül? Merész."
Ezt amúgy nem igazán értem. Nem látom be, hogy elméletileg miért ne lehetne érvényesíteni egy nyereményként kapott alaplap garanciáját hivatalos képviseleten keresztül. Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata? -
-
Patice
nagyúr
válasz
radi8tor #21399 üzenetére
A Brazos a low end konfig lett volna, de időközben hardveraprón találtam egy Asus H87I-Plus alaplapot egész jó áron.
Lecsaptam rá. Innentől kezdve megvan a döntés.
Elkezdem összeszedegetni az alkatrészeket. Lehet nagy része apróról jön majd, hogy a költségeket kicsit faragjam.
AMD AM1 jó cucc, én várnék még a(z integrált) Kabinire és lehet majd építek rá egy minimál kis mozigépet, minimál kis házban.
(Remélem Kabiniből jól rémlik, hogy integrált megoldások lesznek.)
-
Rick4
félisten
Magánvéleményem, hogy az adapter.hu-s itx ház termékvonalnál (EPAC3-nál) lényegesen jobb vétel az lc power 1350-es, és a monitor felfogatás ott is megvan, ráadásul van lc power házam, ez nem kínai (annak ellenére, hogy ők is tudnak jót gyártani, ha arra van megrendelés) hanem koreai gyártmány, amúgy meg van az adapter.hu-tól EPC2-es házam, az inkább a közepes kidolgozottság- megoldás színvonal háromszögben mozog, az LC power ház, amiből van 1350 és a 1360-as is, teljesen rendben vannak, jó kis kuckók.
Ettől persze ízlések és pofonok, kinek mi tetszik.
-
mckay
aktív tag
válasz
shteer #21369 üzenetére
HookR, Sb, Rick, Kisza, Shteer!
Köszi a javaslatokat.
Nekem legjobban az Antec tetszett, tulajdonképpen pont az, amiről beszélek. És szellős is, hogy ne süvítsen a venti.
De hát 24 ezer + házhozszállítás egy kis dobozkáért és tápért, úgy, hogy az USB kivezetések 2.0-ásak...
Ennek ellenére kiajánlottam a kedves vevőnek, dobott egy hátast.
És megértem őt!
Úgy néz ki, hogy marad az EPCA3 az adapter.hu-ról, amit persze szintén túlárazottnak tartok, és még bumfordinak is, de hát két kiló kávé árával kevesebb.Hát igen, gyerekcipőben jár még ez a piaci szegmens. Sajnos.
- Ami szép és jó, az kicsit feleslegesen minőségi, legalábbis arra célra, hogy ha "kell egy gép" vevőnek ajánlanánk. Hobbinak jó a szép házak, de hát nem mindenkinek ez a hobbija
- Ami meg nem szép, és nem jó, az meg eldobja az ITX előnyeit: eltűnik a kis méret, eltűnik a csendesség. Akkor meg minek az ITX.
Döbbenetes, hogy a kínai ipar néha ennyire nem találja a valódi keresletet, évekig.Gyerekek, nem akar valaki ebből megélni, hogy nyit egy ITX boltot?
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tőzsde és gazdaság
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged