- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #36348 üzenetére
Akkora alapterületbe egy alaplap + "ITX" méretű vga pont belefér úgy, hogy a vga-ba még nincs beledugva tápcsatlakozó és csak papíron rajzoltad körbe.
Ebbe még nincs tápegység, aminek legalább 250-300W-ot ki kellene tudni préselnie magából, hogy bármilyen "ITX" méretű VGA-t+átlag CPU-t elkergessen biztonságosan.20x30cm alapterülettel egy izmosabb paneltáp, lp vga-val, picit szélesebben már normál méretű 75W-os vga-val beleférne, de az nem ez a célcsoport
-
Pete55555
addikt
válasz
szabi__memo #36348 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabi__memo #36346 üzenetére
Gondolom, hogy rendes méretű VGA beleférjen.
-
Erdei88
veterán
válasz
szabi__memo #36229 üzenetére
Mert a rosszul beállított torrent megette a 4Gbot, amit úgy kompenzáltam, hogy vettem még 4-et.
Persze ez később kiderült hogy user error volt így megmaradtMinimálisat kellene rafizetnem a mostani alaplapra, így lehet lecserélem
-
>Deego..
senior tag
válasz
szabi__memo #36000 üzenetére
BUÉK minden kedves topiclakónak.
-
válasz
szabi__memo #36026 üzenetére
Én annyit tennék hozzá, ha a rém egyszerű és tényleg néma megoldás nem elég, és feltétlenül szeretnéd bonyolultra csinálni, egy arduino boarddal simán meg tudod oldani.
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #36022 üzenetére
Szerintem nem fogod tudni a HDD hőmérséklete alapján szabályozni a ventit az alaplapon keresztül, és itt el is bukik az "annyit amennyit szükséges" megközelítés, mert nem lesz zárt a hatáslánc.
Néznék egy ilyen zalman fanmate 2 egyszerűségű szabályzót, betekerném olyan alacsonyra, hogy még biztonsággal elinduljon a venti bekapcsoláskor, megnézném hogy milyen hőmérsékletre áll be -így - a HDD 4-5 óra üzem után, ha nem lépi át az 48C°-ot akkor békén hagynám. Ha netán túlszalad, akkor emelnék a fordulaton annyit, hogy 45-47C°-on álljon be a hőegyensúly. Ha ez már nem elfogatható "hangerő" folyamatos üzemre, akkor tennék még egy ventit, az eddigi mellé és újra kezdeném a legkisebb fordulattól.
Ha ez sem vezet eredményre, akkor tennék a borda és a HDD közé "hő-tükröt", és elforgatnám a házat a rövidebbik oldalára úgy hogy a boráról áramló meleg levegő ne a HDD-t melegítse, hanem kifelé-felfelé igyekezne a házból.
Ha ez sem vezet eredményre, akkor lecserélném a 3,5"-os-t egy 2,5"-os ra ami alap hangon 1/4 annyi hőt termel.
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #36019 üzenetére
Ha jól működik a keresőm, akkor egy Realan e-i5-van szó, leírása szerint max.:4015-es ventit fogad.
5V vagy 12V-al hajtva a ventilátort, jelentős hőmérséklet különbséget produkál a CPU-n és HDD-n?
-
kisza25
félisten
válasz
szabi__memo #36011 üzenetére
legegyszerűbb beszerezni egy ilyet
-
kisza25
félisten
válasz
szabi__memo #36009 üzenetére
a biosban kell átállítani, ott megnézed kideról van e V-mód
-
gerleimarci
aktív tag
válasz
De ez tuti, hogy működik, mert itt már valaki megépítette.
Ja és itt a végén van DC-re alakítás, ezért nem fűt annyira a tranyó. -
Honkydoo
őstag
válasz
Szerintem a fenti kapcsolásból az derül ki, hogy 3. pin-t mindegy, hogy bekötöd e vagy sem, az csak át van vezetve.
De javítson ki valaki, ha tévedek.
-
gerleimarci
aktív tag
válasz
szabi__memo #36009 üzenetére
Ha mégsem tudja szabályozni, akkor csinálhatsz egy ilyet.
-
gerleimarci
aktív tag
válasz
szabi__memo #35998 üzenetére
[link] 21. oldal(1-13 a jelölése) 5-ös ábra.
Ez alapján nem tud, csak PWM-et -
kisza25
félisten
válasz
szabi__memo #35996 üzenetére
Asus lapok szokták V-al szabályozni 3pinest
Legalábbis még csak abban találkoztam vele -
Grave_444
nagyúr
válasz
Kösd molex fix 5V-ra, anmál halkabbra lehet szabályozni se tudnád.
-
törölt tag
válasz
Ezek annyit csinálnak, hogy a PWM ütemében BE-KI kapcsolgatják a ventillátort, csak egy irányba működnek.
A ventiben lévő PWM-es motor vezérlő ennél azért intelligensebben oldja meg, más pwm/rpm görbét, és kissebb EMI-t ad, mint egy ilyen egyszerű megoldás.
-
törölt tag
válasz
-
Goose-T
veterán
válasz
Igen, fixen pörögnek, mert a PWM jelet a negyedik vezetéken kapnák. Egyébként vannak olyan alaplapok, amik PWM nélküli ventit is tudnak szabályozni szimpla feszültségváltoztatással, nekem is volt ilyenem. Érdemes lenne utánanézned, hogy a te lapod tud-e ilyet.
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #35992 üzenetére
Túl nagy választék nincs 40x40x20-ban, méretben alatta 0db.
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #35987 üzenetére
Ha megadod a vastagságot könnyebben találok jót.
Amúgy nem jellemző a PWM (4-vezeték) ekkora méretben, mármint ha erre gondoltál mint szabályozható.
Inkább 8-16K Rpm-es példányokra lehet lelni, aminek az induló fordulatszáma 2000-5000 Rpm ami még nem elég kellemes a fülnek. -
maláj
addikt
válasz
szabi__memo #21674 üzenetére
még jó, hogy a másikra nem volt pénzem
-
storm4
aktív tag
válasz
szabi__memo #21616 üzenetére
Sajnos a szállítási költségeket sikerült megtapasztalni
-
kovsol
titán
válasz
szabi__memo #21301 üzenetére
Az A6-5200 ban is 128 radeon core van, de az 600Mhz -es, ott már HD8400 nak hívják.
Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy az órajel függvényében változik az elnevezés.
Jónak tűnik ez a Asrock QC5000-ITX/WiFi. Ha jó áron be lehetne szerezni itthon, akkor jó alternatíva lehetne. Viszont még nem találkoztam vele sehol.
-
kovsol
titán
válasz
szabi__memo #21298 üzenetére
Ahogy nézem ugyan úgy 128 GCN Core van ebben is ami 500Mhz-en megy. Maga a CPU meg 1500Mhz 15W TDP.
Tudásban ahogy nézem az AM1 vonalon lévő 5150 és 3850 között van.(R3 szériának is láttam már írva amúgy ezeket az IGP-ket)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabi__memo #21298 üzenetére
Az FT3 Kabini A4-5000-hez való lap. Nem AM1 Kabini (Athlon, Sempron)-hoz.
-
sb
veterán
válasz
szabi__memo #21281 üzenetére
Így van.
Intelhez érdemes hozzávenni ezt is.
Haswell is tud 24p-t, Bay Trail is, 3D-is elvben, de a driverek kérdésesek.
Ivy-n nekem is 6-7 hónap kellett mire kijött olyan driver amibne a legalapabb dolgok működtek rendesen.És ez visszatérő gond. Ami problémák voltak azokra rákeresve látni lehetett, hogy ugyanazok voltak SB-n is. És most Bay Trail-en is. (Pl. RGB range állítás)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabi__memo #21276 üzenetére
Én nem engedek egy 4cm-es ventilátort a nappaliba.
-
Mercutio_
félisten
válasz
szabi__memo #21271 üzenetére
Melyik NUC?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabi__memo #21271 üzenetére
Teljesen zajtalan. 1 méterről meg aztán főleg.
-
sb
veterán
válasz
szabi__memo #21238 üzenetére
99%, hogy tudja az MVC-t. És elvileg a frame-packing-et is.
De jó lenne ha valaki letesztelné, mert alig van róla értelmes, nem ellentmondásos infó. -
Mercutio_
félisten
válasz
szabi__memo #21155 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy a J1800 erősebb mint a 1037U amikor a 2955U-t hasonló performance-ra teszik mint az 1007U-t
-
djnice
veterán
válasz
szabi__memo #21155 üzenetére
Köszi, akkor Gigabyte Brix lesz.
-
longwild
aktív tag
válasz
szabi__memo #19744 üzenetére
Mikor elkezdtem htpc platformot keresni, nagyjabol fel napnyi kulfoldi forumolvasas utan kizartam az osszes intel hd kartyas lapot. Konkretakra nem emlekszem, de az maradt meg bennem, hogy radeon.
-
sb
veterán
válasz
szabi__memo #19693 üzenetére
Igazad van.
Bár igazán low cost megoldás nem sok van. Legalábbis mITX-ben. Ion, Brazos. AMD APU-k a drága mITX lapok miatt ugyanott vannak árban kb, mint a Pentiumok. Persze ha csak az árat nézzük... mert feature-ben megint ott az előny a pirosaknál.Valakinek 7200-es 2.5-ös HDD élménye?
-
sb
veterán
válasz
szabi__memo #19684 üzenetére
Én a többiről is megvárnék egy tesztet, mert az intel adatlap szerint az azstali Atomokban (J1800/1900/2900 stb...) tényleg nincs semmi IGP-s feature, míg a mobil Atomokban Z37xx -ekben az adatlap szerint minden van a 3D-n kívül.
A 24p-ről sem tudni semmit valóban.
Elég nehéz így tervezni, hogy szinte semmi használható adat nincs. (Még a Haswell i3-ak adatai is ellentmondásosak.) -
sb
veterán
válasz
szabi__memo #19609 üzenetére
Ez sem rossz, de azért egy 4 magos Atomot én megvárnék. Meg persze a 24p tesztet.
Kabini... :legyint: -
storm4
aktív tag
válasz
szabi__memo #19548 üzenetére
A szállítás az igaz,hogy annyi, de a TNT eddig még nem kért egy fillért se pluszban (áfára, vámra)
-
Samott
addikt
válasz
szabi__memo #19300 üzenetére
Koszonom, akkor meg egy kicsit varni kell.
-
rover45
őstag
válasz
szabi__memo #19081 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
szabi__memo #19078 üzenetére
Nekem van egy, de az aprón van fent egy komplett rendszer részeként
-
rover45
őstag
válasz
szabi__memo #19078 üzenetére
egy időben sokat nézegettem az xbox 360 házát, pico táppal, belefér minden
http://www.overclock.net/t/1294380/lightbox/post/17992081/id/1014516 -
TomiLi
addikt
válasz
szabi__memo #18544 üzenetére
Én vagyok olyan hülye, hogy rakok bele egy B75-ös lapot, valami i5-tel, és egy GTX 760-nal.....
Holott a logika azt diktálná, hogy ilyen konfighoz nem ilyen ház "dukál" (mint ahogy a bemutatón is látható az Asus ITX szörny).....
Persze nem azt mondom, hogy mellény zsebből előrántom az 50k-t, de annyit még ha foghúzásnak is fog hatni, még valahogy kiadok.... De amit linkeltem..... Jesus Crist' -
TomiLi
addikt
válasz
szabi__memo #18541 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabi__memo #18479 üzenetére
Én valami olyasmit hámozok ki ebből a cikkből, hogy Beema tabletekbe és ultrathin laptopokba érkezik.
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #18471 üzenetére
Vagy megjelenik a Kabini, és az akkora beígért Beema "véletelnül" csúszik 6-10 hónapot. Ha valóban gyorsan létrejön a váltás, én sem építkeznék Kabinire. Káosz
-
Pista0001
addikt
válasz
ARM-os holmikból még rosszabb a helyzet. Ha bemutatnak egy új SoC-ot, jó ha 1-2 év múlva kapható lesz vele mobiltelefon vagy Tablet. Siralmas.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Várjuk ki a végét. Sajnos a mai világban, ha valamit kifejlesztenek és bemutatnak nem jelenti azt, hogy a boltokban is elérhető.
-
storm4
aktív tag
válasz
szabi__memo #18447 üzenetére
Ment pü!
-
storm4
aktív tag
válasz
szabi__memo #18437 üzenetére
Szia!
Igen, $24 a ház darabja.
Sajnos tápegység nem jár a házhoz,viszont ATX méretű tápegységet tud fogadni. -
Benőke
őstag
válasz
szabi__memo #18384 üzenetére
Szimplán rákerestem mi a kínálat, és ez jónak tűnik ennyiért... Atom helyett minden képen...
-
sb
veterán
válasz
szabi__memo #18338 üzenetére
Ez 5000-es, 15W TDP, az 5200-es +10W.
Másrészt nem részletezték milyen táppal, hogyan mérték, de kicsit ellentmondásos nekem:
1020M: 35W TDP
2117U: 17W TDP és mégis 3W-tal többet mértek rá.Továbbá hasonló konfiggal az 55W TDP G2020-al az én mérésem jóval alatta volt ennek alapfeszen is prime95-ben a 35W-tal. Igaz paneltáppal.
Az biztos, hogy a Kabini jobban fogyaszthat akár, de a TDP adatokból kiindulva nem feltétlen jobb sokkal. Vagy a Intel TDP-i helytelenek akkor ennyire (lefelé) még inkább mint gondoltam.
-
sb
veterán
válasz
szabi__memo #18336 üzenetére
Igen, 10%-on nem múlik semmi. 20-30% már érezhető. De ettől még bőven elég lesz az a Kabini is.
A TPD-nél meg az a trükk, hogy osztályról beszélünk. A G2020 sem 55W-os. Ahogy írtam, komplett rendszerrel (SSD, 2x2 ram) eszik 35W-ot a teljes gép. Alulfeszelve 30W. 2db HDD-vel 40W.
Konnektornál mérve ráadásul, tehát ebben a veszteség is benne van. -
HookR
addikt
válasz
szabi__memo #16631 üzenetére
Nem tudom, lehet már kifutott termék. Itt találsz alternatívákat, ha gondolod: fanlesstech.com
Illetve ezt is érdemes meglesni: Akasa Euler - techspot.com
-
HookR
addikt
válasz
szabi__memo #16598 üzenetére
Thin Mini-ITX-nek leginkább akkor van értelme, ha ilyesmi házakkal és hűtőkkel használja az ember:
- MiTac M780T
- Akasa Galieo
- Akasa Euler -
fero02
nagyúr
válasz
szabi__memo #16543 üzenetére
Határeset. Sokaknak kevés lehet az 1 db sata...
Ettől jobb lapok is vannak, és sejtésem szerint olcsóbbak is.
-
fero02
nagyúr
válasz
szabi__memo #16541 üzenetére
Méretét tekintve ITX, de ez inkább ipari felhasználásra készült, mint sem otthonra, irodába....
-
F34R
nagyúr
válasz
szabi__memo #16534 üzenetére
Gondolom ha kiszorjak a Shown az osszes ilyen lapot akkor par het es forgalomba kerul, nem volna valami jo tobb mint 2 honapot varatni a vasarlokat.
-
Patice
nagyúr
válasz
szabi__memo #16527 üzenetére
Asus lapban 15 W-os proci van... Szerintem elég lesz oda az a borda. Ciripelőt meg ki lehet venni és egy nagyon lelassított, nagy légkeverővel szépen hűvösen tartható.
-
HookR
addikt
válasz
szabi__memo #16499 üzenetére
"Érdekes, hogy eddig nem látok Kabini-s alaplapokat semelyik gyártótól..."
===========================================
Lian Li PC-Q35 és PC-Q37 - [kép_1]
Az új előlapot és a kihajtható radiátort elnézve ez már az NCASE M1 féle kooperáció hatása.
===========================================
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
szabi__memo #16454 üzenetére
Az csak akkor érdekes, ha gyakran rakod altató módba. Aki nem altatja/hibernálja a gépét, az nem találkozik ezzel a hibával. Nekem az első dolgom az OS telepítése után, hogy kikapcsolok minden olyan funkciót, ami swap-file-t hoz létre és lassítja a rendszert.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
szabi__memo #16449 üzenetére
Yes! Lefut a Computex Taiwanban, aztán rendelhető a Haswell!
Cimborám kint van Taipeiben.
A legjobb dolog az új Haswell procikkal, hogy könnyen tuningulható. Ha egy Celeron/Pentiumból kihozol párszáz Mhz-el többet, már nyert ügyed van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabi__memo #16451 üzenetére
No igen, valamint az első darabok jóval drágábbak (több haszonnal adják őket).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabi__memo #16449 üzenetére
1 héten belül.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
szabi__memo #16391 üzenetére
Igaz, a 450 csak az első Brazos frissített verziója. Brazos 2.0 pl. az E2-1800
Ezt is helyretettük. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabi__memo #16391 üzenetére
Nem ám
-
Garold
senior tag
válasz
szabi__memo #14879 üzenetére
szabi__memo, radi8tor1: Lehet hogy azért nem válaszoltam, mert ritkán látogatom ezt a topicot (ilyen "kedves" fórumtársak mellett még kevésbé fogom).
Amikor az én próbálkoztam Brazos E350 alapon nekem az istennek sem sikerült összehozni a 3D lejátszást, egy idő után fel is adtam (leszólás helyett szívesen várom a szükséges beállításokat/megoldást
), ha 3D-t nézek inkább a "nagy" gépemre bízom.
-
canniball
nagyúr
válasz
szabi__memo #14889 üzenetére
Ebben is van ráció...
-
canniball
nagyúr
válasz
szabi__memo #14887 üzenetére
Ha jól látom pont az az üzletpolitikájuk egyik pillére hogy minden van raktáron. Meg ugye egy darabot rendelni jóval drágább mint többet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabi__memo #14879 üzenetére
Ugyehogy.
-
Möre83
csendes tag
válasz
szabi__memo #13783 üzenetére
Kaptam pár szállítási költséget tőlük. 2 ház postája kb 50 USD, 3 házé 70 USD körül.
Rendelni nem tudsz neten, csak e-mailen. Európa Ellie Zhou-hoz tartozik. -
HookR
addikt
válasz
szabi__memo #13792 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom. De amúgy milyen gondolatmenet alapján jutottál erre a következtetésre?
(#13807) Syl: Na igen, ilyen kis terhelést jelentő konfigurációhoz inkább az AC adapter + paneltáp páros illik. Ha nem tervezel olyan bővítést, ami a 12V-os ágra támaszkodik, akkor már a zodo által javasolt 80W-os picoPSU (12V-on 4A) is jó lehet akár egy 60W-os AC adapterrel, mondjuk innen. (Talán még egy 5400rpm-es 3.5"-es HDD is beleférne, de éppen csak.) Ha hajlandó vagy rá kicsit többet szánni, akkor picivel nagyobb, pl. 90W-os picoPSU + 90W-os AC adapter (és a bennük rejlő tartalék) ártani bizonyosan nem árthat.
Ha olcsón akarod megúszni, hardveraprón akad 250W-os TFX táp használtan, 2500.- Ft-ért, de ilyen kis terhelés mellett ennek a tápnak se túl fényes a hatásfoka.(#13809) Mercutio_: Thx. Amúgy egy deklaráltan végtelen történethez híven, még mindig nincs teljesen kész. De ezt lassan már mondanom sem kell
A Dell DA-2 és az LR1106 is jól bírja a terhelést, hiszen a konfigomhoz mérten bőséges tartalékokkal rendelkeznek. Épp csak együtt nem hajlandóak menni...
Olybá tűnik, hogy csak nem bírok leszállni a s**pórollerről, teszem a bónuszköröket lankadatlan.(Egyelőre még csalok, SFX tápot használok. Mivel a Dell DA-2-höz ragaszkodom, kizárásos alapon az LR1106 kap útilaput és lesz helyette egy picoPSU, de még nem döntettem el melyik.)
(#13811) bads1: Ha nem veted meg a rendhagyó megoldásokat, akár tehetsz a PCIe sín közeli processzorfoglalatra 100 mm körüli széles, kisebb toronyhűtőt, amire a gyári venti helyett 120 v. 140mm-est rögzítenél... valahogy.
Csak egy kósza ötlet...
-
Mercutio_
félisten
válasz
szabi__memo #13762 üzenetére
Nem tudom, de nem is ismerem, és régebben úgy emlékszem nem dicsérték a VIA hangcsipek minőségét.
-
Patice
nagyúr
válasz
szabi__memo #13746 üzenetére
-
tkesy
addikt
válasz
szabi__memo #13746 üzenetére
Csak nem hivatalos infókat találtam, a 100W TDP-s kategóriás procikhoz 58mm-ert, a 65W TDP-sekhez pedig 44mm-es magaságot írtak a külföldi fórumokon...
-
Goose-T
veterán
válasz
szabi__memo #13700 üzenetére
Kettő vinyó nem hiszem, hogy belefér, mert az alaplap felé kell rögzíteni a vinyótartó lemezt, és az egész ház 6cm vastag. Esetleg egy vastagabb notivinyó belefér, de abban sem vagyok biztos. Nekem egy brazosos konfigom volt 1340mi házban, és a déli híd hűtőbordája felett volt a vinyó.
-
Mercutio_
félisten
válasz
szabi__memo #13474 üzenetére
Pentium 977-es procival jobb lenne, és kérdés, hogy multimédiára jó-e a benne lévő GPU
-
Pista0001
addikt
válasz
szabi__memo #13474 üzenetére
Hogy lesz-e majd BGA-s Celeron, meg hogy a gyártók mennyire harapnak majd rá az
egykét más kérdés. -
Pista0001
addikt
válasz
szabi__memo #13469 üzenetére
Tudsz róla hogy a linked az Index.hu-ra, egy a Sandy vihar utóhatásairól szóló cikkre mutat?
Amúgy ha Ivy-s Pentiumokra és Celeronokra gondolsz akkor azok várhatóan lesznek.
-
Mercutio_
félisten
válasz
szabi__memo #13439 üzenetére
Giga T5140
-
fero02
nagyúr
válasz
szabi__memo #13074 üzenetére
Neki nem multimédiára kell, így bőven jó az Atom is.
-
danih
veterán
válasz
szabi__memo #13058 üzenetére
OK, javaslom akkor koordináljunk, pontosabban: szólj nekem
Főleg ha Bp-i (vagy közeli) vagy.
Köszönöm. -
Samanbacsii
őstag
válasz
szabi__memo #13038 üzenetére
Lényeg: Rendelünk Simontól kettőt - ezért rádumáljuk, hogy már felezheti is a delivery fee-t...
-
HookR
addikt
válasz
(#13040) Kreash: "Majd megnézem a méreteket SFX vagy TFX lenne-e jobb,amúgy ezek és a paneltápok közötti méret nincs?"
De, pl. a Flex ATX (~40 x 82 x 150mm) (esetleg az 1U), ami még ilyen relatíve elterjedtebb méret. - [link]
Csak ezek már jellemzően pöttöm ventilátorral vannak felvértezve. Akad ugyan passzív és 80mm-es ventivel is, de vagy gyenge 12V-os ággal, vagy nem '80+'-os hatékonysággal. -
Pista0001
addikt
válasz
A 16 $-ra írta HookR hogy az a ház, a shippingre neki is kb annyit mondtak mint neked
-
HookR
addikt
válasz
szabi__memo #13036 üzenetére
Nem, félreérted. Az a ház ára.
(Tényleg.)
-
HookR
addikt
válasz
szabi__memo #13034 üzenetére
A szállítási költség a méret, a súly és a rendeltetési cím függvényében változó. Amennyire látom, érdemben válaszolt a kérdésedre, hogy kb. milyen nagyságrendre számíthatsz.
Kérdezz konkrét rendelési tételre és konkrét árat fog adni. -
HookR
addikt
válasz
szabi__memo #13032 üzenetére
Több termékre kérdeztél rá? Mert én valahányszor érdeklődtem egy-egy tétellel kapcsolatban - legyen szó akár kombinált rendelésről - mindig egzaktan meghatározott szállítási költséget mondott.
-
HookR
addikt
válasz
szabi__memo #13009 üzenetére
Ekkora összegnél vám még nem, de a 27% ÁFA igen.
(#13010) Ch4os: Nincs jobb ötletem annál, mint amit mrbig25 említett a #13029-ben.
Amúgy kész vagy feláldozni a fél vesédet azért az E10-esért?(#13012) szabi__memo: "HookR vajon mire erthette a dhl-t?"
Igen, a DHL közvetlen a Realan-tól, Kínából történő rendelésre értendő.(#13024) sb: "Látott már valaki ITX FM2 lapot?"
Eddig csak az MSI FM2-A75IA-E53 rajtolt el hivatalosan. Illetve az ASRock FM2A75M-ITX, Sapphire Pure Platinum A75T és a Zotac (Ennek még a nevét se tudni) FM2-es deszkája bukkant fel valamilyen kiállításon. -
Ch4os
aktív tag
válasz
szabi__memo #13012 üzenetére
Igaz. Közben javítottam már az előző hsz-emben is.
-
Ch4os
aktív tag
válasz
szabi__memo #13009 üzenetére
Szerintem nincs vám a honlap leírása szerint.
VAT-ID
As an european company with valid VAT-ID, you can provide this during the ordering process and no tax will be charged.Elnézést, ez a német oldaluk, azért vámmentes.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
szabi__memo #12994 üzenetére
A méret beleszólhat... én online (skype) kérdeztem "Simont" ott írta ezt az árat. A német oldallal szerintem ne foglalkozzunk, még mindig nem válaszoltak...
-
Samanbacsii
őstag
válasz
szabi__memo #12988 üzenetére
A linkről! Személyesen Simon Wu-val értekeztem.
Mondta vegyem tőlük direktbe. Vannak a németeknél is csak onnan nem reagáltak a kérésemre.
-
Pista0001
addikt
válasz
szabi__memo #12462 üzenetére
Ahogy mondod. Éljen a 3D!
-
Goose-T
veterán
válasz
szabi__memo #12232 üzenetére
Az aláírásában.
-
HookR
addikt
válasz
szabi__memo #11688 üzenetére
A honlapjukon jobb oldalon található néhány eladónak a Skype elérhetősége, lehet velük beszélni. Simon Wu-nál érdeklődtem a paneltáp árával kapcsolatban: $15.5 /db + $21 a posta magyar honba 1 darab esetén.
Kíváncsiság képen még az E-X5 / E-X6 házakra is rákérdeztem: $16 (tizenhat(!) USD)
így jobban belegondolva talán nem is annyira ronda az az előlap..."you are welcome. any question, you also can email to simon@szrealan.com"
Gondolom, ha sok dolgot(/dologra) kérdeztek (rá), akkor szívesebben veszi, ha e-mailben teszitek. -
HookR
addikt
válasz
szabi__memo #11681 üzenetére
Habey néven már megfordult belőlük pár a topikban. Igazából a tényleges gyártó kilétének felfedése képezi a legfőbb hírértéket, illetve szerintem néhány modell nem annyira ismert.
Meg számomra az erősebb paneltáp létezése különösen hasznos infó.=================================
Na, akkor folytatom az ámokfutást.
Remélem a Computex is bővelkedik majd hasonló mennyiségű érdekességben!Viako Mini Letter ML-Style review - techpowerup.com - [link]
-
ferensz
senior tag
válasz
szabi__memo #11167 üzenetére
Konkrét tesztprogramokra, vagy tesztmetódusokra gondoltam. Fogyasztásmérőt majd megpróbálok valahonnan szerezni.
-
ferensz
senior tag
válasz
szabi__memo #11164 üzenetére
Csak nagy tételben vásárolható, Embedded systemekhez ajánlott, de hála a cégnek ahol dolgozom sikerült egyet szerezni potom pénzért.
Milyen teszteket futtassak rajta?
-
Pista0001
addikt
válasz
szabi__memo #11106 üzenetére
Azt megnézném hogy a kedves iPon-os kollégák hogy tesznek be egy 160 mm-es procihűtőt meg egy 160 MM-es ATX tápot egyszerre a 199 mm széles PC-Q18-ba
Amúgy nagyon tetszik ez a ház, szerintem sokkal jobb mint a PC-Q08. Jó dolog a hot swap, és a kábelezés is sokkal rendezettebb lehet miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Parfüm topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged