- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
nagyjabol jol szamolt. mondjuk en a tapot cserelnem valami korszerubbre.
(#22876) VitaD5
nem hinnem hogy az a konfig amit ma osszeallitasz az 10 evet ki is huzna. Kapasbol a SSD es a HDD nem fog annyit birni, de a lap se biztos attol fugg hogy hajtod.
nalam min 10 orat megy majdnem minden nap a gep. Jo lenne ha ilyen tartosak lennenek az ITX lapok.
-
Patice
nagyúr
Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Van benne elég anyag és szerelni sem volt nehéz, adnak hozzá elég csavart.
Legalacsonyabb fokozaton alig hallható a gép fél méteren belül is.
Ha sok 3,5-es vinyóhely kell + mini-ITX méret, akkor szerintem elég jó választás a Node 304.
(#22414) miklosss2012:
Az egy Scythe Kozuti, csak kivettem belőle a gyári ventijét (ami a borda alatt volt) és rátettem egy 8 centis Noctuát, ami eddig ház szellőztető volt, de mióta Haswell-re váltottam, azóta csak a régi gépem bekapcsolásakor indult el. Aztán meg leállt és nem kellett működnie, nem melegedett annyira.
Eredetileg egy kisebb, laposabb konfighoz vettem ilyen lapos hűtőt, de nem akartam cserélgetni, mert meg vagyok elégedve a teljesítményével.Tervezem egy nagyobb (12 centis) ventit venni rá, ami PWM-es is, hogy tényleg tudja magának szabályozni a proci.
-
-
Pista0001
addikt
Szerintem az Intellel jobban jársz, válassz hozzá olyan házat, amiben egy LP kártya (nem hátrány, ha a dupla is akár) elfér, meg olyan tápot, ami egy max 50-60 wattos VGA-t is elbír akár, így ha rádjön a játszhatnék, de az IGP kevés, akkor 10-25e forintból vehetsz bele egy dVGA-t, és még mindig elég pici a géped.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem AMD-vel jobban jársz... most jelenik meg AMD Athlon 5350, erre rakni kell egy csendes hűtőt, és 50W-al nagyon maximum mindent kiszolgáló médialejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest