Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

xigris őstag Sziasztok! 
 max 25k-ig milyen itx lapot ajánlotok s1150 platformon lehet használt is 
- 

xigris őstag Sziasztok! 
 Egy DeepCool htpc-200 hűtő elég lenne egy i3-4330-hoz vagy van értelme cserélni a gyárit? 
- 

xigris őstag Sziasztok! Találtam egy Asrock qc50000 mini itx lapot. 
 Vélemény esetleg egy am1-s rendszerhez hasonlítva melyik a jobb?
- 

xigris őstag Sziasztok! 
 Ma érkezett meg a pico psu amit külföldről rendeltem de sajna valamiért nem megy.
 Mindent bedugtam a helyére de semmi lehet valami megoldás vagy kuka? 
- 

xigris őstag Sziasztok! 
 van egy asrock ad2550-itx lapom,ma kivettem belőle 2gb ramot még maradt kettő,s miután visszaindítottam nem ad képet.
 Próbáltam mindenhogy elemkivétel ram egyik slotból a másikba de semmi,ez mitől lehet.
 Hálózaton sem érem el.   
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

dolgozom az ügyön
 dolgozom az ügyön