- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
csongi #86947 üzenetére
Villa,sárvédő,lámpa tartó,fejidom,jobb index helyén lyuk (azon az oldalán csúszott vagy 10 m-t),fékkar letörött,tükör kuka,meg az oldal idomok is sérültek.Olaszban találtam pár dolgot Ebay-en,de pl fejidom amerikában van,legalábbis máshol nem találtam,és az 70 ezer volt,mire ideér lesz az 100.Most járt le a műszaki,lett volna amúgy is pár szokásos dolog (szíj,görgő,légszűrő,hátsó gumi,féktárcsa+betét,stb...) amit cserélni kellett volna,Szerelő átnézte meg mondta keresett ő is neten alkatrészt de idomra ő is csak az amerikait találta Ebay-en.Szerinte cakunpakk hogy visszahozzuk az életbe,kellene rá egy,munkadíjjal együtt,250-300 ezret locsolni.Bár szerinte mivel nem színazonos az amcsi idom,azt fényezni is kellene,az még dobna rá egy 60-70 ezret.
A Jazz is annó 270 volt,kivülről jó volt,a motor hengerfejes lett.Kapott egy generált 250-ért és azóta tekertem bele kb. 12 ezret gond nélkül.Most is csak kopó alkatrész csere lett volna műszakira,csak közbe jött ez.
Csodát nem is várok annyi pénzért,ezelőtt 6 éve sem annyiért bár akkor kicsit meglepett hogy alig tettem bele 1500 km-t és nyomta a fehér füstöt.De ok,akkor ment a generál és összesen kb. 500-ért lett egy jó motor.
Átrágom a dolgot,de most olyan gépet kellene néznem amihez erre felé is kapni alkatrészt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyéni arckép OFF
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Welock Touch 51
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest