- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
BalatonL #97988 üzenetére
Hasonló helyzetben vagyok, mint te. A jelenlegi TP-Link Omada rendszerem előtt egy Asus AC68U volt, ami egymagában pár fallal arrébb, már nem volt elég erős.
Próbálkoztam régi routereket berakni AP-nak, ami egy darabig működött is, csak azok meg N-es wifit tudtak csak.
Meg manuálisan kellett váltogatni köztük.
Aztán olvasgattam a témában és úgy döntöttem, hogy a vezérelt hálózatok felé indulok.
A TP-Link Omada már üzleti kategóriásnak van beállítva, de amúgy szerintem konzumer piacon is versenyképes, ha több hozzáférési pont kell egy ingatlanban és a vezérlés megoldja, hogy a kliensek mindig az optimális AP-ra kapcsolódjanak. Egy wifi hálózat látszik csak, mindegy, hogy melyik eszköz melyiket használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme, a One UI 8
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest