Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
LakiGeri
csendes tag
Sziasztok!
Új kecóba költöztem és gigabites Tcom bekötése után észrevettem, hogy az általuk adott router enyhén szólva se elfogadható wifi szempontból (kábelen minden flottul megy), ezért szeretnék routerre beruházni, a Tcom eszközét meg modem módba kapcsolni.
Olvastam más topikokat is, munkatársakat is kérdeztem, azonban szeretném a ti véleményeteket is kikérni.
Alapból kiindultam a TP-Link Archer AX20-ból, de aztán szembejött, hogy jobban megéri (ár értékbe) egy TP-Link Archer AX50. Aztán eszembe jutott egy régi kellemetlen emlék, hogy az TP-link ac 1200 (remélem jól emlékszem a típusra) szeretett random újraindulni ami kellemetlen pillanatokat okozott. Így elkezdtem asus felé kacsingatni, először a Asus AX55
de sok helyen olvastam nagyon jókat a nagyobb tesóiról pl a Asus AX58U-ról. Viszont mikor eljutottam a 40k szintre, elbizonytalanodtam hogy biztosan kell nekem ilyen drága router? Nem szolgálja ki az igényeimet a kisebb router is?
Néztem a mesh rendszert is (Deco M4) azonban, az eszközöket nem tudom kábellel összekötni..
■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
76 nm téglafalú egyszintes lakásról van szó, viszonylag (lakótelepi szinthez mérve kevés wifi szűrődik be). Jó lenne ha két válasz falon azért átmenne a jel olyan szinten hogy a telefonon egy video lejátszása menjen. A modem a nappaliban található, ahol a PC és a TV is található.
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
1 TV (UTP),
3-4 mobil eszköz (wifi),
1 Laptop (wifi),
1 PC (UTP)
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
Nagyon max 45k
■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
ax
gigabit wan + lan
min. 3 lan port
Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ryzen5 gamer(RTX2060Super/32gb ram/Ryzen5-45000
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +30.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest