Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LakiGeri

csendes tag

Sziasztok!

Új kecóba költöztem és gigabites Tcom bekötése után észrevettem, hogy az általuk adott router enyhén szólva se elfogadható wifi szempontból (kábelen minden flottul megy), ezért szeretnék routerre beruházni, a Tcom eszközét meg modem módba kapcsolni.

Olvastam más topikokat is, munkatársakat is kérdeztem, azonban szeretném a ti véleményeteket is kikérni. :)

Alapból kiindultam a TP-Link Archer AX20-ból, de aztán szembejött, hogy jobban megéri (ár értékbe) egy TP-Link Archer AX50. Aztán eszembe jutott egy régi kellemetlen emlék, hogy az TP-link ac 1200 (remélem jól emlékszem a típusra) szeretett random újraindulni ami kellemetlen pillanatokat okozott. Így elkezdtem asus felé kacsingatni, először a Asus AX55
    de sok helyen olvastam nagyon jókat a nagyobb tesóiról pl a Asus AX58U-ról. Viszont mikor eljutottam a 40k szintre, elbizonytalanodtam hogy biztosan kell nekem ilyen drága router? Nem szolgálja ki az igényeimet a kisebb router is? :U
    Néztem a mesh rendszert is (Deco M4) azonban, az eszközöket nem tudom kábellel összekötni..

■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
    76 nm téglafalú egyszintes lakásról van szó, viszonylag (lakótelepi szinthez mérve kevés wifi szűrődik be). Jó lenne ha két válasz falon azért átmenne a jel olyan szinten hogy a telefonon egy video lejátszása menjen. A modem a nappaliban található, ahol a PC és a TV is található.
    ■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
    1 TV (UTP),
    3-4 mobil eszköz (wifi),
    1 Laptop (wifi),
    1 PC (UTP)
    ■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
    Nagyon max 45k
    ■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
    ax
    gigabit wan + lan
    min. 3 lan port

Válaszokat előre is köszi :R

Új hozzászólás Aktív témák