- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono6
friss újonc
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne (teljesen kezdőként ebben a routeres témában), szintén digi1000 nettel, hogy pocsék a lefedettség nálunk(két emeletes családi ház, kB 100nm). Eddig csak egy gépen és telón neteztem, így nem zavart annyira, de bekerült nem rég egy másik szobába is egy asztali gép, ott pocsék a net sebessége. Kaptam ahhoz a géphez egy tenda w311u+ jelerősítőt, de továbbra is lassú a net. Az összes kütyű a szobámba van az emeleten. Eddig ezek nem zavartak annyira, de most elkezdtem netflixezni a földszinten és folyton kikockásodik a film, tölt stb. Tegnap felhívtam a digiseket és azt mondták, hogy az a router amit kaptam gyárilag, lehet nem elég erre, vegyek egy másikat. Közben ajánlottak nekem ismerősök jelerősítőt, hogy lehet az is elég lenne, és maradna a gyári digis router(aminek nem tudom milyen a hatótávolsága) meg a másik ftth-s dobozka.
Nektek (tapasztaltabbaknak) mi a véleményetek? Router (ha igen milyen) vagy jelerősítő oldaná meg a problémáimat? 😊
Előre is köszönöm ha elláttok némi infóval 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- PS Plus előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest