- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy sor kérdéssel fordulnék hozzátok: Router szeretnék vásárolni ittonra azzal az indokkal, hogy amit adtak a T-homeos előfizuhoz D-Link router az nem képes az 5Ghz-es átvitelre. Na most ezzel nem lenne gond de amióta van egy bluetooth-os hangfalam ami ugye szintén a 2.4Ghz-es frekvenciát használja drasztikusan lecsökken az internet sebessége wifin kersztül ha az használatban van vagy a laptop vagy a telefon mellett. Szóval átfutottam az összefoglalót meg visszaolvastam kicsit és arra jutottam, hogy egy Asus N12 D1 megfelelne az igényemnek.Ha esetleg kevesebb lenne a kraft, ami simán előfordulhat 5ghz-n tudomásom szerint akkor ezt lehet orvosolni egy erősebb antennával? Meg találtam máshol közben egy Asus N12Plus elnevezésű típust is, van a kettő között bármi lényeges eltrés? Minden úgy van ahogy gondolom, és működni is fog? Ha tévednék nyugodtan javítsatok ki egy laikus vagyok aki megpróbált utánajárni a dolgoknak
Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó