- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
válasz
cellpeti #17123 üzenetére
TEAMVIEWER
- ingyenes magáncélra.
- nem érdekli a router, port forward, tűzfalban természetesen engedélyezni kell. mit nem kell?
- accountot hozol létre amiben msn-szerűen gyűjtöd a gépeket.
- egyszer kell feltelepíteni a cél gépre, azután bármikor be tudsz jelentkezni, nem kér megerősítést ha alapértelmezetten telepíted, a jelszót is el lehet meneteni az acc-on belül.
-service-ként fut, szóval már akkor is be tudsz lépni ha a gépre nincs bejelentkezve senki, szóval a login képernyőről már távolról megy a dolog.
-Linux alatt is megy (ubi alatt próbáltam)Nagyon jó, szeretem az egyszerűsége miatt és eddig nem volt még problémám vele.
Régen logmein-t használtam. Az macerásabb. -
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Légy szíves adjatok tanácsot, milyen program az amellyel a nagy mp3-as mix-eket, ki tudom írni AudioCD-nek, !!! úgy !!!, hogy a .cue file alapján darabolja szét track-ekre.
Asszem régebben próbálkoztam Sony CD Architect-el és mintha az meg tudta volna csinálni, de nekem az is jó ha valamivel én adom meg manuálisan, hogy hol legyenenk a trackek végei.
Köszi előre is
-
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amivel nyomon tudom követni, több számítógép sávszél felhasználását egy router mögött.
A program az egyik számítógépről futna.Igen igen a router is tud ilyet, de az nem jó, mert csak csomag számot ír és a wifi+wire-t nem mutatja egyszerre, így elégggé csalóka.
Wireshark tud ilyet?
-
PetX
aktív tag
ez működik, kipróbáltam.
-
PetX
aktív tag
Remlélem ezzel feladom a leckét:
Olyan program kellene amivel, a multimédiás billentyűzet gombjait át tudom programozni.
Cél: A hangjegy ikonra NE a windóz média pléjer induljon, (sokkal undorítóbb lejátszóval még nem találkoztam, szóval jó lenne helyette a jól bevált winamp)
Az a poén h vista alatt csinálja, felraktam a windóz 7-et ott alapból a winampot preferálja inkább
találtam egy ilyen leírást de nem tudok vele mit kezdeni, nem tudom hogyan használjam fel:http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540.aspx
rem tudtok segíteni.
Köszi előre is! -
-
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami egy 100-120 perces mix-et feldarabol x hosszúságu részekre (ahogy nekem jó) azért hogy később ki tudjam irni AudioCD-nek ugy hogy mindegyik külön track legyen.
-
PetX
aktív tag
válasz
Winner_hun #1937 üzenetére
THX
Próbáltam keresni h: mouse stat stb. de erre nem gondoltam
mégegyszer THX! -
PetX
aktív tag
Hi! Van olyan progi ami az egérmozgását számolja? Szóval h mennyit ment mondjuk méterben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest