Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalmarattila
csendes tag
Olyan vágólap (clipboard) kezelőprogit keresek ami tud úgy beilleszteni hogy mindig csak 1 sort tesz be az auktuális vágólapon lévő szövegből. Pl. vágólapra teszek egy nagyobb szöveget, amiben soronként van az infó és azokat egyesével kell beillesztenem egy adatbázisba, majd mentenem. Elkerülendő a folyamatos ablakváltogatást és a "copy-paste"-et csak egyszer kimásolnám a beviteli szöveget és egyesével beilleszteném a cél helyre, folyamatosan csak paste paranccsal, automatizálva...
A progik amiket eddig találtam csak több vágólapot csináltak, de különösebb funkciók nem voltak bennük...
-
kalmarattila
csendes tag
Skype-hoz keresek valami egyszerűsített kezelőfelületet. amit akár rossz felbontással is messziről lehetne használni: pl. tv-ről távirányítóval htpc-n.
Valaki próbálkozott már ilyesmivel?
-
kalmarattila
csendes tag
Az előbbi kérdésem is aktuális még, nem találtam elegáns megoldást... link
De most eszembejutott mégvalami amire eddig nem jöttem rá. Beállítás vagy másik program kéne PDF könyvek megnyitására ami orvosolja a következő gondomat: Sok PDF könyv vagy szkennelve van ügyetlenül vagy tördelve mert ugye úgy látszik a képernyőn mint mikor a könyvet szétnyitjuk magunk előtt: baloldalt az egyik oldal, jobboldalt a másik. Ez egy nagy monitor esetében nem is gond, csak amikor netbookon akarom olvasni akkor nagyon kényelmetlen. Szeretném 90 fokban elfordítva a képernyőn hosszában nézni a szöveget, de baromi idegesítő hogy a bal hasábon ha végigértem akkor egérrel kell jobbra görgetni az egész lapot. Ha lenne rá megoldás hogy csak lapozni kelljen kényelmesen (space, nyíl vagy kattintás), és a program váltana a baj és jobboldal között oldalon belül, akkor valaki megoszthatná velem a titkot...
-
kalmarattila
csendes tag
Olyan programot keresek amivel mérni tudom hogy mennyit dolgoztam a gépnél. Lesz egy fizetős melóm amit órára fizetnek majd és rendesen el akarom számolni...
-
kalmarattila
csendes tag
Nem programot, hanem képernyőkímélőt keresek:
Olyasmit amilyenek a helyszínelős sorozatokban vannak a monitorokon: ujjlenyomat kikeresése az adatbázisból, hangminták elemzése, lövedékek mintájának összehasonlítása, stb...
Ha tudtok ilyenről, osszátok meg velem!
-
kalmarattila
csendes tag
joe2005, pitman köszönöm a válaszokat, leszedtem a programokat és még ma ki fogom próbálni őket.
Még egy kérdés: mikor töltöm át a digitális gépről a fényképeket melyik program tudja azonnal a helyes irányba forgatni? Mármint hogy a döntött képeket ne kelljen egyenként felfordítgatni hanem ezt már megcsinálja ő automatikusan...
-
kalmarattila
csendes tag
-
kalmarattila
csendes tag
Melyik képnéző programmal lehet látványos és szép vetítést csinálni?
Projektorral kell vetítenem egy rendezvényen, de nemcsak előre megadott képeket hanem olyanokat is amiket ott fényképeznek és a gépre töltés után bele kell illeszteni a vetítésbe.
Olyan programot keresek ami kis paraméterezéssel szép animált képátmeneteket csinál és picit komolyabb lesz mintha csak cserélgetné a képeket megadott idő után...
-
kalmarattila
csendes tag
Működő SMS fal programot keresek.
Ozeki túl drága és nem is nagyon tetszik, iWall ( http://www.iwall.com.ar ) pedig szuper csak még mindig túllövi a költségvetést...
Valami ingyenes vagy olcsó megoldás érdekel ami hasonlóan szépen kezelhető mint az iWall. Háttérben képek, videók vagy élőkép fut, előtte többféle beállításban pedig jelengetnek meg a beküldött SMS-ek. Moderáció kell, szavazás meg hasonlók csak extra, de jó ha van. Laptop és telefon közötti kommunikációval működjön, SMS gateway meg internet ne kelljen hozzá. Mentse az adatbázist és a beküldők telefonszámait. Esetleg automata válaszolás is lehet benne, meg hasonlók.
Projektorral szeretném bulikban vetíteni, minden megoldás érdekel.
Aki csinált hasonlót vagy tudja hogyan kell írjon: kalmarattila@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi