Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
HotKeySet("{NUMPAD8}", "reactionFunction")
While 1
;a loop
WEnd
Func reactionFunction()
Send("{UP }")
Opt("SendKeyDelay",3000)
EndFuncNagyon szépen köszönöm, alakul, egyenlőre be tud hülyülni, illetve úgy tűnik, hogy sajna megjegyzi a bevitt karaktereket. De végülis ha biciklizünk egy ideig visz a lendület minket, szóval átgondolva tökéletes
Bár nem tudom, hogy egy óra bicikli után még 3 óráig száguldunk-e. Remélem csak pár db billentyűnyomást jegyez meg.A SendKeyDownDelay az már működni fog.
-
malwy
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Aztapi... Nagyon köszönöm, súgójában találtam is erről szóló részeket.
To hold a key down (generally only useful for games)
Send("{a down}") ;Holds the A key down
Send("{a up}") ;Releases the A keystb. Remélem meg tudom érteni a nyelvet kellő mértékben

Meg is van ami kell: SendKeyDownDelay és SendKeyDelay
(#16745)kraftxld: Hát először megpróbálom AutoIt-tel, vbs script nagyobb falatnak tűnik

-
malwy
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Hm ezzel az AutoHotkey-jel nem lehet olyan csinálni, hogy a scriptet arra állítom, hogy első előregomb nyomásra megnyitja jegyzettömböt. másodikra, a számológépet, harmadiknál megvizsgálja hogy ezek nyitva vannak-e, ha igen akkor előregombként veszi be, majd bezárja őket.
Persze nem számológépet, meg jegyzettömböt indítgatnék, hanem valami atomegyszerű processt pl: num lock kikapcsolása.
Ezzel gyakorlatilag kész lenne a programot, amit itt keresek. +előzményIlletve javascriptben is lehetne hasonló elven működő progit írni a google maps elé.
-
malwy
senior tag
Már megszereztem a megfelelő elektronikai kapcsolást, de ha már ráakadtam a topikra, itt is bekérdezek, hátha találkozott valaki már ilyennel.
Tehát egy olyan progi kéne, ami érzékeli az előregombot, és a google maps-nek csak minden harmadik gombnyomást közvetítené. Részletesebben a linkben

-
malwy
senior tag
Hali!
Van egy szarul megvágott filmem. Alul felül a fekete sáv bele van mentve, szóval ki kéne vágni, és beállítani a megfelelő képarányt. Erre keresek programot.
ELőre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Bár nem tudom, hogy egy óra bicikli után még 3 óráig száguldunk-e. Remélem csak pár db billentyűnyomást jegyez meg.