Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan programot amivel egy nagy méretű pdf fájlt kisebb méretre tömörít? Online léteznek ilyen konverterek amik jól működnek, de offline jobb lenne egy ilyen program. Free opció érdekelne, ha nincs akkor fizetős is szóba jöhet.
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
van olyan ingyenes program ami facebookra kirakott videókat. Youtubeot és egyéb videó anyagot letud tölteni ? Esetleg külön csak a hangot?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
Nem, hanem pl épüljön be a context menübe. De most találtam egy egyszerűt úgy néz ki, köszi!
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Olyan ingyenes képméretező alkalmazást keresnék amivel könnyedén a kijelölt képeket tudkm kicsinyíteni adott méretre. Fizetőst ismerek de ingyenest tudtok ajánlani?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszi a tippet. Vnc tetszene, de gondolom nincs ingyenes alternatíva arra.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Ha van egy irodában 10-15 pc, akkor milyen programot javasoltok ami azt tudná hogy a fő gépről az összes hépet lássam?
Ingyenes alkalmazás jó lenne. Csak belső lokális elérés lenne a lényeg, nem kell internetes. Teamviewer kívül valami ingyenes app? -
Csabee.
nagyúr
Tudtok javasolni olyan ingyenes programot ami a telepített programok frissítéseit figyelik? Az avastba van beépítve ilyesmi de szeretnék vírusírtót váltani. Tapasztalat valakimek ilyesmivel?
-
Csabee.
nagyúr
Srácok!
Tudtok javasolni ingyenes képszerkesztő programokat Photoshop alternatívát? Nem kell semmi speciális tulajdonság amit kizárólag a Photoshop tudna, de komolyabb legyen azért sokkal mint mondjuk egy Paint. Tehát közelebb álljon a Ps-hez.
Valamint egy olyan ingyenes programra lenne szükségem, amellyel méretezni lehet tömegesen képeket, akár 100%-os arányban, akár megadott max szélesség,magasságú képekre.
-
Csabee.
nagyúr
Srácok!
Tudtok ajánlani olyan programit amivel pl egy meglévő pdf-be lehet beleírni, kötörölni objektumokat stb? Akár fizetős program is jó lehet!
NEM adobe termékre gondolok
-
Csabee.
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Skype csak két kamerát tud kezelni egyszerre!
cigam: igen valami ilyenre gondoltam!

-
Csabee.
nagyúr
Hello!
olyan programra lenne szükségem amivel egyszerre többen lehet kamerázni! Tudtok ajánlani ilyet? -
Csabee.
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
kösz az infot!
és most mi van dx10 11-el? mert én nekem csak dx9volt fenn eddig világ életemben -
Csabee.
nagyúr
Egy eredeti dvd-t ha szeretnék szépen átkonvertálni iso-ba hogy jó minőségben maradjon! és nem Shrink-re gondolok... tudtok ajánlani vmi programot?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
MmDorian
üzenetére
MP3 Direct Cut én is ezt használom, egyszerű és baromi jó!
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Olyan programot keresnék ami sok sok gépből egy szép dvd-t készít, zenei aláfestésssel, és különböző animációkkal! Milyen programokat tudnátok ajánlani erre a célra? nekem is van 1-2 ötletem, de kíváncsi vagyok ti mit tanácsoltok.
-
Csabee.
nagyúr
Virtualbox vagy VMWare workstation a megfelelőbb program mac osx virtuális futtatására?
-
Csabee.
nagyúr
van egy hdd amin vannak a documentum and settings mappába mappák amikhez nincs hozzáférésem, mert vettem egy új HDD-t és arra feltettem az xp-t és most nem látom az adatokat a másik hdd-ről, mert hozzáférés megtagadva!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
registry tisztítás és átírás után most már jó! kösz hogy próbáltál segíteni

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
igen de ezt nem térképezte fel...Scleanup utilitíy vel kilett törölve előtte érts úgy

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
már nincs az uninstalláltak között, de fel van telepítve, ez a program amúgy jó, de ebben az esetben ez sem segít

-
Csabee.
nagyúr
Van egy notebook amin fenn van a Java friss verziója! de nem működik, a törlést meg nem engedi mer végzetes hibát ír ki, miként lehetne letörölni róla a java-t? újrainstallálás sem lehetséges
de a vezérlőpultból mért nem engedi letörölni?vagy van erre program?
-
Csabee.
nagyúr
Kész PDF-et mivel lehetne szerkeszteni?
-
Csabee.
nagyúr
Üdv
a HDD Regenerator tényleg kijavítja a Bad sactorokat? vagy csak kizárja őket? mert nem mind1!illetve olvastam hogy mind ezt adatvesztés nélkül végzi! valakinak tapasztalata a programról?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
oks, akkor melóhelyen nem megy.. elképzelhető mer tűzfal van, ésvannak oldalak amik nem mennek, majd otthon kipróbálom!
Kösziicanniball

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
a firefox alól szeretnék tölteni youtube-ot! az első program Sorry, page not found
azt nem töltöttem még le..
mer nem jó a link amit adtál!előbb behalt a net, szakadozott. lehet azért sem működött rendesen a program

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
ez nagyon nem jött be.. de ez nem is tetszik SpeedBit Video Downloader ..

köszi a helpet, másikat megpróbálom most.
-
Csabee.
nagyúr
Youtube-ről hogy tudnám leszedni a videókat? ne a vixy.net-et mondjátok!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi a gyors választ!
Már elkeseredésemben elkezdtem ovlasni a címkének a hátulját és ott írták hogy a www.apli.hu oldalon van hozzá ingyenes szotver, úgy hogy most ki is próbálom!
köszönöm a tanácsokat 
-
Csabee.
nagyúr
Hello!
Kérdésem lenne, nincsen olyan nyomtatóm amivel dvd-re vagy cd-re tudnék nyomtatni, viszont vettem ilyen matricát amire rálehet nyomtatni és úgy ráragasztani a dvd-re!
Igen ám.. de a méretezéssel nem vagyok tisztában, tehát egy A4-es laprólvan szó, és azon van a két korong amit majd ráragaszthatok a dvd-re. Tudnátok adni egy tanácsot hogy hogyan tudnám bepozicionálni? vagy milyen programmal?
Nincs kedvem venni nyomtatót 20.000erért meg patront.. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
jójó koliról van szó.. de a 15gb az sztem semmi.. és felesleges szenvedni ilyenekkel..
bár nem értem mi alapján szűrik ezt az adatforgalmat, mac cím?
kikell kerülni , valamilyen módszerrel 
-
Csabee.
nagyúr
válasz
ArchElf
üzenetére
nagyon szépen köszönöm! amik rajta voltak a wd mypassporton alapból azokat egy külön könyvtárba raktam! az autorun mappát meg az Install.ini-t így viszaraktam a gyökérkönyvtárba és már szuper is.! köszönöm
ízzel a módszerrel akár egy pendrive ra is rárakhatok képet? azt hogy paraméterezem be?
-
Csabee.
nagyúr
Üdv olyan kérdésem lenne hogy van egy mypassportom, amit ha bedugtam usb-n akkor a harddisk mellett sajátgépben egy wd logo volt, most leformáztam és NFTS-re raktam és nincs ott a WD logo, ami volt a hdd-n azt visszamásoltam rá! Hogy tudnám megcsinálni hogy legyen logo?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Mér?

-
Csabee.
nagyúr
köszi a tippekeg, gondolom ti is tudjátok hogy irónikusan írtam az előző hozzászólások miatt..
ezennel nem offolom tovább a topicot!Illetve ha már itt vagyok egy kérdés, van elvileg egy program ami leírja hogy hardwaresen mennyit figyaszt a gépe adott esetben!
Egy hp pavilionról van szó a tápja 90w-os de gondolom ezt nem folyamatosan adja le. szóval ismertek ilyen programot?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
köszi megoldottuk

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kösz, kár h nem free,de már mind1 mer felbaszta az agyamat.. és fogtam le printscreeneltem és document and imagingel felismertettem a karaktereket...
velem nem fog kibaszni 
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
van egy pdf- amiből szeretnék szöveget kimásolni, van PDF-to Word konverterem, de az nem konvertálja át mert le van védva jelszóval a pdf.. ezt hogy lehetne megoldani? valami tipp? SOS- be kéne

-
Csabee.
nagyúr
válasz
glutamin
üzenetére
legegyszerűbb az ingyenes windowsban benne is van elméletileg a start menü MovieMaker, de ezt le is töltheted!

a másik, ami már sokkal komolyabb, de NEM ingyenes az a Pinnacle Studio... azzal igen komoly zenés videókat meg rengeteg effektet tudsz csinálni, csak az egy nehezebb komolyabb program! Nekem még ami tetszett az pedig a MemoriesOnTV nevü program ami szintén erre a funkcióra jó
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
értem én
nem is azért mondtam.. 

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nagyon élsz
ugyan azt tanácsoltuk mind2en 
Photoshop felesleges amikor paintel is meglehet oldani...
ez így van[ Módosította: Bordoi ]
-
Csabee.
nagyúr
Office 2003ban van egy alkalmazás Microsoft DokumentImageing! ezzel át tudod alakítani szöveggé, viszont a formázást neked kell elvégezned!
Illetve ami még jobb, az az Abby FineReader, de az sem ingyenes program! Jobb ötletem nincs!
Sufnis megoldás: a képet megnyitod paintbe, ecsettel felveszed a lapnak a színét, és kiradírozod az oda nem illő szöveget, és a megfelelő betűtípussal ráírsz...

-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
van rá megoldás! én ezt használnám : Ashampoo Snap3
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
de lehet hogy adtak hozzá ki más alternatívát , utána nézek
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
ne foglalkozz vele

-
Csabee.
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
de pontos
én is ezt fogom tenni 
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
thx

-
Csabee.
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
rendben, akkor szerintem leformázom kétszert
illetve particionálom majd..
amit linkeltél jó, csak nem free
Köszi -
Csabee.
nagyúr
Létezik olyan program amivel úgy lehet törölni, hogy azt a későbbiekben ne lehessen visszaállítani Recovery-s programokkal? Teszem azt mintha gyárilag üres HDD lenne..

-
Csabee.
nagyúr
Hyhy
Van egy hálózati multifunkcionális eszköz! és ha egy dokumentumot bescannelek TIF-be azt az ofice segítségével a Document Imagine programmal áttudom alakíttatni Word-be!
Tudna valaki jobb programot ajánlani ami gyorsabb és egyszerűbb?
Lehetőleg free? bár ez nem kikötés 
-
Csabee.
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
nekem azt szokta kiírni hogy hány %ot rödedezettségmentesített

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
én is meglepődtem

-
Csabee.
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
hogy érted hogy nem hozott 100%os eredményt? ezt mi alapján gondolod hogy nem 100%os ?

-
Csabee.
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
sajnos ezt nem tudom de az AustLogicDiskDefrag-ot ajánlanám mint free és nagyon gyors program, illetve létezik egy program amivel saját magad készíthetsz portable alkalmazásokat!

-
Csabee.
nagyúr
egy olyan megoldást lehet csinálni hogy automatikisan elinduljon egy dvd-lejátszó program amikor bekapcsolod a gépet!
De olyanról nem hallottam még hogy bekapcsolod és egy dvd lejátszó program bootol be, ami kezeli a winchestert... szerintem ilyen nincs
Automatikus indulás mért nem jó? -
Csabee.
nagyúr
Halii
esetleg valaki tudna ajánlani egy programot, akár fizetős , akár nem, amivel elég egyedi webgalériát lehet készíteni?
Olyan érdekelne amit már esetleg próbáltatok!
Előre is köszziolyan hozzászólás hogy google a barátod.. az nem érdekel most!

-
Csabee.
nagyúr
Hello!
Olyan programot keresek, ami fut linux és windows alatt!
Szeretnék fájlokat, mappákat szinkronizálni!
Várom a tanácsotokat! -
Csabee.
nagyúr
üdv, keresnék egy free töredezettségmentesítőt, ami szerintetek a legjobb, illetve leggyorsabb?! lényeg a gyorsaság
és hogy jól végezze a dolgát, tudom beírom a googléba és kidob rengeteget, de egy bevált defraggerre lenne szükségem 
illetve, ha már kérdeztem akkor még teszek fel 1 kérdést, ismertek valami hasznos progit? vistára? vagy tényleg ami mindennap hasznosítható?

-
Csabee.
nagyúr
Hello!
Egy oylan programra lenne szükségem, ami azt csinálja, hogy bedugom a pendrivot/flashdrivot és rákattintok egy exe-re akkor a beállított mappákat, dokumentumokat, fájlokat, szinkronizálja!Sandisk 8gb-os flashdrive-hoz volt valami unison vagy mi a csuda.. de nemigazán sikerült eddig rájönnön mit hogy kell, esetleg valaki ismer ilyen programot ?
várom a válaszokat
tanácsokat 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a múltkor külföldi csajok laptopon nyomták ezt valami programmal, és nem hiszem hogy túl komoly program lehetett
és most mi van dx10 11-el? mert én nekem csak dx9volt fenn eddig világ életemben

azt nem töltöttem még le..

:
ez így van