Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
valory
tag
Sziasztok,
HD filmeket szerintetek mibe érdemesebb konvertálni, DVD-be vagy avi-ba (teljes DVD-s avi-ra gondolok, tehát 4GB, ami 3-4 részre van osztva, hogy az asztali olvassa be)? És milyen progival konvertáljam? DVD-be ott van a ConvertXtoDVD, amit elég egyszerű használni, de van-e ennél jobb progi? pl. egy 2 órás mkv filmet megnyitottam vele, és a minőséget a legnagyobbra tettem és lent kiírta hogy a végső eredmény 2.4 giga lesz, ami sztem elég gagyi minőség lenne, vagy csak ez valami kis hiba a proginál?
-
valory
tag
Sziasztok, nemtudom mennyire jön ez ide, de jobb helyet nem találtam neki:
4 gépre fel kell tegyek 4 Office Pro OEM licenszet, de olyan verziók, amikhez nem jár lemez, namármost honnan varázsoljam elő magát a progit? Simán töltsek le egyet, és azt be lehet majd regisztrálni ezzel a licenszel? -
valory
tag
kellene 1 nagyon jó névjegykártya progi, 1et töltöttem valahonnan de nagyon gagyi, a széleket sem jelöli be, azonkívül összecsúsztatja a betüket (ami persze csak nyomtatásnál látszik).
Sürgős lenne, ugyhogy akinek van, vagy tud ilyet, küldje el, itt a mail címem (valory@freemail.hu)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- World of Warships
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Fujifilm X
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Alienware 17r4 olvass
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi