Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silencio
csendes tag
Sziasztok!
Nagy segítség kellene!
Nincs egy hete, hogy a vinyóm, amelyiken a rendszerem volt (XP SP3), meghalt. Azaz nem teljesen szerencsére, így sikerült az adataim lementenem róla. Vettem hát egy újat, amelyhez természetesen új rendszer is járt. Telepítgettem, csinosítottam, testre szabtam, kész volt.
Mígnem tegnap az újonnan telepített víruskereső szoftverem ki nem nyírta.
(Tulajdonképpen nem engedett fel a netre, totálisan blokkolta a modemet). Sem csökkentett mód, sem a program ledúrása, majd a rendszerjavítgatás telepítő cd-ről nem segített, ezért ma csináltam egy új rendszert, megint, az elejétől. (Szakdogaírás közben csak ez kellett...)
Mindegy, most kész, most jó, most örülünk.
Van nekem egy kisebb vinyóm, melyet nem használok a gépemben, de egyébként tökéletesen működik. Arra gondoltam, hogy arra most teszek egy alaprendszert, semmi cicomával, csak egy WinZip-pel, és mellé egy zip állományban a mostani rendszerről csinálok oda egy mentést, hogy ha valami megint tönkrevágná a rendszert, egy eccerű "formázás és kicsomagálás" -kombóval visszaállítanám a tökéletes állapotot... Itt csak egy gond van: Alap Total Commanderrel egy komplett "másolást" nem tudok végrehajtani a rendszerről, hiszen sok állományt nem hajlandó átmásolni...
Tudom, ez elég egyszerűen hangzik, ha valakinek van jobb ötlete, az írja meg, hozzá azt is, hogy milyen programmal tudom megvalósítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Tulajdonképpen nem engedett fel a netre, totálisan blokkolta a modemet). Sem csökkentett mód, sem a program ledúrása, majd a rendszerjavítgatás telepítő cd-ről nem segített, ezért ma csináltam egy új rendszert, megint, az elejétől. (Szakdogaírás közben csak ez kellett...)