Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi mindkettőtöknek. Megnézem

-
Sziasztok!
Kellene nekem valami olyan progi, lehetőleg free, vagy trial, ami legalább egy alkalomra elég, amivel egy mp3 hangerejét, és ha lehet akkor a hangszínét tudom módosítani, és utána úgy lementeni. Létezik ilyen?
-
Üdv!
Egy olyan program kellene nekem, amivel a különálló srt feliratokat rá lehet "égetni" a videóra. Van ilyen?
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

-
Üdv!
Kellene nekem valami viszonylag könnyen kezelhető, grafikus weblapszerkesztő program. Ha lehet, akkor azért tudjon minden-félét, necsak valami "gagyi" honlap készítésére legyen elég.. Egyáltalán van ilyen program?

Pár éve a Netscape Composerrel kezdtem valamit bohóckodni, de ezt a programot meg sehol nem találom neten már..

-
Üdv!
Namost az van, hogy van nekem egy mkv filmem, ahoz külön felirat, külön hangsáv, szóval ugy minden. Ebből hogy(mivel) tudnák BluRay-t csinálni? Tehát mint ahogy van millió egy olyan program, hogy fogom az avi, mpeg, vob...stb filmet, aztán csinálok belőle egy rendes menüs,"műsoros" dvd-t. Na ez kellene nekem, csak ugy hogy BR-t csinál, és fontos lenne, hogy mindezt image-be, mert íróm nincs hozzá.
THX

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest