Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT      Ajánlott ingyenes Windows programok Ajánlott ingyenes Windows programok     
 Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Köszi mindkettőtöknek. Megnézem  
- 

Sziasztok! Kellene nekem valami olyan progi, lehetőleg free, vagy trial, ami legalább egy alkalomra elég, amivel egy mp3 hangerejét, és ha lehet akkor a hangszínét tudom módosítani, és utána úgy lementeni. Létezik ilyen? 
- 

Üdv! Egy olyan program kellene nekem, amivel a különálló srt feliratokat rá lehet "égetni" a videóra. Van ilyen? 
- 

válasz  Fire/SOUL/CD

üzenetére Fire/SOUL/CD

üzenetére 
- 

Üdv! Kellene nekem valami viszonylag könnyen kezelhető, grafikus weblapszerkesztő program. Ha lehet, akkor azért tudjon minden-félét, necsak valami "gagyi" honlap készítésére legyen elég.. Egyáltalán van ilyen program?    Pár éve a Netscape Composerrel kezdtem valamit bohóckodni, de ezt a programot meg sehol nem találom neten már..  
- 

Üdv! Namost az van, hogy van nekem egy mkv filmem, ahoz külön felirat, külön hangsáv, szóval ugy minden. Ebből hogy(mivel) tudnák BluRay-t csinálni? Tehát mint ahogy van millió egy olyan program, hogy fogom az avi, mpeg, vob...stb filmet, aztán csinálok belőle egy rendes menüs,"műsoros" dvd-t. Na ez kellene nekem, csak ugy hogy BR-t csinál, és fontos lenne, hogy mindezt image-be, mert íróm nincs hozzá. THX  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő